2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Demir, kartalizma190399, Rasim, Kapkarakartal, annoca, Kartal Ç, Darkeagle, NioHH, yaço58, Sinan66, ergin, hasankale, tolga1903, İsmail Özyurt, Gökhan Kurt, Necmi, golazokartal, Monza, Georgetown, fatihsahin, cornelius, Umutcan Kaya, underworld ve 218 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 74620 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Çok basit o izni vermeyeceksin, takimla seve seve Bodruma gelecek.
Kozlar adamın elinde, ne isterse yapıyor, bizimkilerde gönlünü hoş tutuyor belki gider diye :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Seneye banko ararız masuakuyu, onun yerine rıdvanı alıp sezona başlarlar. Nerden baksan elde kalıyor malesef.
demin bir çalım yedi, baya konsantrasyon eksikliğinden yani kağnı gibi adam bastı geçti ceza sahasına paralel girdi. Yetenek tamam ama akıl ve mental olarak yetersiz.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Akil Emre

demin bir çalım yedi, baya konsantrasyon eksikliğinden yani kağnı gibi adam bastı geçti ceza sahasına paralel girdi. Yetenek tamam ama akıl ve mental olarak yetersiz.
Sana katılıyorum tek korkum bunu yollayıp daha fazla para harcayıp masuakudan kötüsünü almaları, gözüken de bu zaten.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Neyse hem yönetim hem bu salaklar sezonu erken açmak iyi bir ceza olur. Yönetimde ne halt edecekse bir an önce yapacak artık zamanları yok.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Samsun başkanın ağzına laf verdik. Daha neler göreceğiz bakalım.

6 tane ön eleme maçı oynayacağız. Son 4 maçta 3 günde bir maça çıkacağız lig avrupa lig avrupa.

Hayırlısı.

Çevrimiçi Samet Ç

24 temmuzda sezonu açıyoruz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ara transfer dönemi managerlik oyunu oynarsan sonu bu olur.

Başkanla hoca arasında muhtemelen söyle bir konuşma oluyor

Hocam Mickey Mouse bostaymis alalım mı?
Alalım başkanım
Hocam Madonna bostaymis alalım mı?
Alalım başkanım.
Hocam Tyson Fury bostaymis alalım mı?
Alalalim başkanım.
Başkanım bizim uzun santrafor kimi alıyoruz?
Hocam 3 kişi aldık ya.

Çevrimiçi Monza

Sezonu erken açmak bir tarafa, galiba süper kupa finalini de kaybettik 4. olarak.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sezonu erken açmak bir tarafa, galiba süper kupa finalini de kaybettik 4. olarak.

Super kupa 4 takım arasında eliminasyonlu oynanacak. gese febe tese ile keltosun takımı, biz yokuz yani.

Çevrimdışı kahyaoglueren

24 temmuzda sezonu açıyoruz
Ekstra super kupaya da katılamadık.

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/MustafaKratas/status/1929237180599161227
konferansa kalırız avrupa ligi elemesinden elenince konferansta seri başı oluyorsun ayrıca başkan şov yapmak için Yücel'e vereyim paranı kulüpten çek git demeyi biliyor bir zahmet kulübün mallarını satmak için tam yetki isteyeceğine elini cebine atsın öyle milleti kandırmak için şov yapmakla olmaz bu işler

Çevrimiçi Monza

Samsunun hocasını izliyorum TVde. Bu herif transfer tahtası kapalı takımı 3. yapabiliyorsa bizde olsa kim bilir neler yapardı, diye düşünüyorum.
Sonra vazgeçiyorum. Bize gelse mala bağlardı.

Molde'nin hocası bizde yardımcı. TD olarak gelseydi kimse bişe demezdi.
Ole + Moldenin TD si= Lig dördüncülüğü, Rizeyi kendi evinde yenemeyen bir takım.

Yok, yok. Bize gelen harbiden mala bağlıyor.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Bu sene avrupayada erken havlu atıyoruz öyle gözüküyor.Takımın yarısı değişecek yönetim 3 transfer yeter düşüncesinde.

Çevrimdışı levitate

konferansa kalırız avrupa ligi elemesinden elenince konferansta seri başı oluyorsun ayrıca başkan şov yapmak için Yücel'e vereyim paranı kulüpten çek git demeyi biliyor bir zahmet kulübün mallarını satmak için tam yetki isteyeceğine elini cebine atsın öyle milleti kandırmak için şov yapmakla olmaz bu işler

konferans diye paredes eşşeğine ekstra 300-400 sıkmanın manası yok

ve harbi o istekler saçmalık seba falan istememiştir onları, bu fulya işinde kavgalı olduğumuz adamlara tekrar verecek galiba öyle anladım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

konferans diye paredes eşşeğine ekstra 300-400 sıkmanın manası yok

ve harbi o istekler saçmalık seba falan istememiştir onları, bu fulya işinde kavgalı olduğumuz adamlara tekrar verecek galiba öyle anladım
kötünün az kötüsünü seçerken bile hata yapıyor bizim camia o isteklere de onay çıkar şaşırmam

Çevrimdışı kahyaoglueren

kötünün az kötüsünü seçerken bile hata yapıyor bizim camia o isteklere de onay çıkar şaşırmam
Genel kurul kesin onaylar. Yapacak bir şey yok malesef. Yazık koskoca kulüp kimlere kaldi.

Çevrimdışı levitate

Genel kurul kesin onaylar. Yapacak bir şey yok malesef. Yazık koskoca kulüp kimlere kaldi.

çoğunluk okumadan el kaldıracak zaten işimiz zor

evet çıkarsa transferde gaza basarlar hayır çıkarsa "e onay vermediniz para yok kardeşim napalım"dan erken seçime yürürüz
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şuradan sadece Sheriff belki eleriz diyorum diğerleri için ihtimal yok.

Beşiktaş'ın eleme turlarındaki olası rakipleri ise:

-Shakhtar Donetsk (Ukrayna)

- Braga (Portekiz)

- Midtjylland (Danimarka)

- Legia Varşova (Polonya)

- Anderlecht (Belçika)

-Partizan (Sırbistan)

- Sheriff (Moldova)

- Lugano (İsviçre)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Amara Dioufu febe bedelsiz almış. Madem yatirimlik adam arıyoruz biz niye görmüyoruz?

Çevrimdışı Akil Emre

Başkan çıkıp sezonu özetlese çok memnun olurum, özellikle hiç süre almayan devre arası transferini, orta sahaya güç kaybettirip amiri çağırmasını falan anlatsın. Başkan şu tablodan sonra eldeki vasıfsızları gece olmadan postalar, bu kadar rezilliği ben kaldıramıyorum, hocada keyif vermiyor, gelecek sezon başlamadan yine bitti.

Çevrimiçi Samet Ç

Dusan Alimpijevic: "Yarı finale kaldık diye bunu kutlayacak bir kulüp değiliz.

Gözümüz daha yukarıda."

Hoca dediğin böyle olur futbola da Dusan ve Nedim'den birer tane lazım adamlar 3-4 milyon oyuncu bütçesi ile finale yürüyor geçen sene avrupada finali kaçırdı futboldaki stajyerde ben geldiğimde 6-7. sıradaydık 4. bitirdik başarılıyız diyor
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2025, 22:41:07 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Demir

Dusan Alimpijevic: "Yarı finale kaldık diye bunu kutlayacak bir kulüp değiliz.

Gözümüz daha yukarıda."

Hoca dediğin böyle olur futbola da Dusan ve Nedim'den birer tane lazım adamlar 3-4 milyon oyuncu bütçesi ile finale yürüyor geçen sene avrupada finali kaçırdı futboldaki stajyerde ben geldiğimde 6-7. sıradaydık 4. bitirdik başarılıyız diyor
Bize bu kadar da profesyonel düşünen adam lazım değil. Palmerias ın hocası vardı  Abel fereira mı neydi öyle biri lazım
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Başkan çıkıp sezonu özetlese çok memnun olurum, özellikle hiç süre almayan devre arası transferini, orta sahaya güç kaybettirip amiri çağırmasını falan anlatsın. Başkan şu tablodan sonra eldeki vasıfsızları gece olmadan postalar, bu kadar rezilliği ben kaldıramıyorum, hocada keyif vermiyor, gelecek sezon başlamadan yine bitti.

Sadece şu ara transferde ne yapmaya çalıştıklarını anlatsa yeterli.

Etiketler: