2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Akil Emre, Kapkarakartal, gokhans, Umutcan Kaya, aoguzd, ahmetekinciogl2, sefaköykartali, İsmail Özyurt, Kartal Ç, kahyaoglueren, COB, Monza, bull74 ve 103 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 53438 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Akil Emre

Diğer bölgelere isteğimiz doğrultusunda takviye yapılsın, sadece Masuakuya 1 sene daha sabredebilirim. Onun harici imobille, svenson, rachica, falan hiç gerek yok. Hatta mario bence rotasyon için düşünlebilir. Yani gitmiyorsa çok sıkıntı olmaz.

Rachica konusunda sene başında elimizde başkan kanat oyuncusu yol diye çok destek çıktım ama transfer sezonu geldi, alıcısı varsa hiç düşünmemek lazım.
Takımdan öyle soğudum ki rafa hariç hepsi keşke gidebilse. Kaç yıldır üstüne koya koya rezaletimizi geliştiriyoruz. Başkanda çıkıp 2 kelime etmiyor havayı değiştirmek için adım bile atmıyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Mahmudu Bajo transferine gelen tepkilerden dolayı Beşiktaş frene bastı.

(Yağız Sabuncuoğlu)

Çevrimiçi Samet Ç

Gedson gitmezse orta saha almayacakmışız seneyede dördüncü oluruz

Çevrimiçi Samet Demir

Mahmudu Bajo transferine gelen tepkilerden dolayı Beşiktaş frene bastı.

(Yağız Sabuncuoğlu)
Sol bek yedeği tayfur kampı bomba gibi geçirdi, İmobille'ın kemik yaşı 21....
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Sol bek yedeği tayfur kampı bomba gibi geçirdi, İmobille'ın kemik yaşı 21....
nüfusa abisinin yerine kaydetmişler aslında 18

Çevrimdışı joseph35

8 numara mutlaka almalıyız. Yıldız transferine bile gerek yok o bölgede, nice iyi oyuncular var o bölge için. Hatta santarafor dışında hiçbir bölgeye yıldız olmasa da olur. Kaliteli ve ihtiyaca cevap veren birçok oyuncu bulunabilir her bölge için.

Santrafor için bir adet yıldız bulundurmak havaya sokacağı için yıldız tercih edilebilir ki edilecek görüntü o yönde. Schick, Sörloth, Mitrovic, Gonçalo Ramos vb.

8 numara çok önemli. Benim adayım Adem Zorgane. Müthiş bir oyun kurucu. O bölgede Rafa'yı rahatlatan besleyen paslar atacaktır.

6 numara Salvatore Esposito. Evet bir yıldız değil ama kaliteli bir oyuncu ve yıldız katkısı alabileceğin bir isim.İddialı olacağız diyorsak Serie B'den yıldız statüsünde olmayan bir isimi koparabilelim yani. O kadarını da başarsınlar. Esposito ve Zorgane ikilisi önlerindeki Rafa'yı çok rahatlatıp oyunumuzu çok geliştirecektir. Duran top konusunda master class olan Esposito ise çok korner golü attıracaktır.

Stoper Igoh Ogbu. Sert, hamleli, güçlü, hava hakimiyeti olan ve atletik bir stoper. Felix ile iyi ikili olacaktır.

Bu isimler öyle Arroyo gibi toy da değil. 25 yaşındalar üçü de. Ama takımı geliştirecekleri gibi kendileri de daha üst seviyeye çıkacaklardır gelişimleri durmuş değil. En önemlisi mevcutları çok iş yapıyor, eskilerde kalmış bir performansları yok.

2 adet 2003+ oyuncu bulundurmak zorunda olduğumuz için kural gereği, (biri Arroyo), diğeri ise ismi çıkan Rayan harika olacaktır. Bu saydıklarımdan hepsinden büyük potansiyeli olan yılduz kategorisine girmeye şu anlık aday bir genç yetenek. Yedek forvet ve sağ kanat için bulunmaz nimet. Hep bahsedilen 2 sponsor transferi Yıldız santrafor ve yedeği/sağ kanat Rayan ile tamamlanabilir.

Yani hem genç hem kaliteli bir kadro kurmak bir miktar para harcayarak mümkün. Minimum para harcayarak ancak Elan Ricardo bulursun onu da hatırlatalım. O seviye oyuncularımız yerliler olmalı. Mesela Tolgahan Şahin, Salih Özcan, Rıdvan Yılmaz, Yusuf Özdemir, Zeki Çelik, Emir Bars, Muhammed Taha Şahin isimleri az para harcayarak veya takasla alınabilecek oyuncular. Yine Livan Burcu, Muhammed Damar, Umut Tohumcu, Can Uzun isimleri ise daha fazla para harcayarak veya kiralanarak getirilebilecek oyuncular, bu son saydığım gurbetçiler kategorinin en iyileri yani biraz tuzlu olur. Ama Eduard Graf'ın ilişkileri ile ikna edilebilirler oyuncu ikna olursa kulübünü normalden bir miktar aşağısına ikna etmek mümkün. Aslar için biraz para harcamak gerekecek. Gedson ve Musrati'yi satıp, hatta Muci ve Rashica'yı satıp, İmmobile Ox Mario Paulista maaş yüklerinden kurtulup bütçe açabiliriz. Artı yönetimin sponsor bulup biraz da yöneticilerin elini cebine atması gerekecek.
[ Son Düzenleme: 30 Mayıs 2025, 02:20:41 joseph35 ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Svennson ile 1 sene uzatıp tff ye bildirmisiz.

Çevrimiçi Samet Demir

Otomatik uzuyordu o sanırım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Otomatik uzuyordu o sanırım.
Ben geçen ay baktığımda, TFF bilgi bankasında zaten sözleşme bitiş tarihi olarak 30.6.2026 gösteriyordu. Göndermek isteyen bir şekilde yolunu bulup gönderir ama istemeyen de binbir bahane üretip takimda tutar.

Çevrimiçi kartalizma190399

Hoca hakkında kafalarda bazı soru işaretlerinin ve şüphelerin oluşması çok doğal. Ama burda eleştiri ve baskının çok önemli bir kısmını yönetim ve futbolcular üzerine yönlendirmek lazım. Hocayı ne kadar çok konuşursak esas problemin kaynağı olan yönetemeyen yönetim ve futbolcular üzerindeki baskı o kadar azalır. Önümüzdeki dönemde klübe ciddi bir miktarda para girişi olmayacağını da farzedersek farklı bir isimle yine aynı ağıtları yakarız gibime geliyor. Bu sebeplerden ben önümüzdeki sezonun da mevcut hoca ile tamamlanması taraftarıyım.

Hala sucu hoca'da, futbolcularda, yanlis transferde vs ariyoruz. Sikinti strateji'de.
Gercekleri gormek lazim artik. FB ve GS'yle yarismaci olacak kadro ve maddi guce su an sahip degiliz.
O seviye'ye transferle varamayiz. Adamlar zaten kadro olarak bizden fersah fersah onde, bizden daha da fazla para harcayacaklar onumuzdeki donem. Farki nasil kapatacaksin?
Kapatamazsin. Bosuna kendi kendimize stres yapiyoruz. Adamlardan cok daha akilli transfer yapmalisin ki para'nin gucunu akil'la yenebilesin. Gecmiste yendik tabii, ama futbol akli vardi, biraz sans, biraz da adamlari beceriksizligi. Ve aradaki maddi fark bu kadar degildi.

E simdi bakiyorum. 2 tane gec oyuncu almissin oyle veya boyle yatirim yapmissin, ikisi de oynamiyor.
Once Cengiz, simdi Badju transferinden tepkilerden dolayi vazgeciyorsun. Sosyal medya'da tepki oldu diye transferden vazgecilen bir ortamda nasil bir futbol aklindan bahsedebilirsin?

Ya paran olacak ya cok iyi futbol aklin olacak, bizde ikisi de yok. Zaten bu kadar sacma kadro muhendisliginin oldugu ortamda gecis oyununa uygun takim kurup derbileri kazanmak ama ligi 30 puan geride bitirmek sasirtici olmuyor. Gelecek sene durumun farkli olacagini da zannetmiyorum. Hem para yok hem futbol akli yok.
Son 2 sene 6 aylik yarismaci olmadigimiz donemde gencleri oynatmayarak onlari da kazanamadik zaten.

Çevrimiçi Samet Demir

Ben geçen ay baktığımda, TFF bilgi bankasında zaten sözleşme bitiş tarihi olarak 30.6.2026 gösteriyordu. Göndermek isteyen bir şekilde yolunu bulup gönderir ama istemeyen de binbir bahane üretip takimda tutar.
Kesinlikle, iş yapmak isteyen her türlü yapar, yapmak istemeyenler de bahanelerin ardına sığınır.

Çevrimiçi tolga1903

Şu gedson'dan önce bir kurtulacaksın. Bu herif geldi geleli yüzü gülmedi bu takımın sebebi de çok basit orta saha denilen mevkinin içinden geçti mahvetti bu herif. Sezon boyunca 200 kez karar aksiyonunda bulunduysa 180'i falan başarısız böyle orta saha olmaz olsun gitmiyorsa da at sağ beke koştur 20 tane hocayla çalıştı hala anlayamadılar bu herifin bek olduğunu gelen hocalar da futbol fukarası beyinsiz.

Mevcut beklerinden kurtulacaksın masuaku ile uzatmak gibi bir aptallık yapmayacaksın svenson denilen yetenek fakiri top kaybedecem diye korkudan geberecek herifi def edeceksin. İki tane doğru düzgün rakip eksiltebilen oyun zekası olan kenar oyuncusu alacaksın rashica denilen beyin yoksunu ve boşluktaki sol kanat yerine iki iyi oyuncu.

Santrafor alacaksın bu allahin belasi immobile denen bitik herif ve 5 gol katkısı yapamayan semih/mustafa kardeşlerden bir halt yararlanamadın ve olmayacak da.  Yedeğiyle birlikte iki çok iyi santrafor bağlantı olabilen oyun aklı olan hava topu hakimiyeti ve bitiriciliği belirli seviyede santrafor.

Son olarak bu allahın belası takımda duran top golü görmek istiyorum ben koca sezon bitti bir tane korner golü yok atanı ayrı özürlü vuranı ayrı özürlü dünyada duran topu bu kadar rezil kullanan başka takım çok zor bulursun o 11 kişi kapanan anadolu takımlarını duran topla çözdü gs fb kaç senedir, koca sezonda 300 korner kullandı golü yok lanet olasıca takımın bu bile tüm futbolculardan nefret etme sebebi olabilir benim için aciz kifayetsiz ruhsuzlar ordusu hepsi.

Yukarda saydıklarımı yapamıyorsan sen niye aday oldun da bela oldun bu kulübe gayen neydi aday olurken seçilirken? Senin salih özcan'ın yıllık ücretini bile karşılayacak gücün yoksa ne bok yemeye kiralık forvetine 75 milyon verecek kadar gözünü karartmış bir kulübe rakip olmaya geldin yönetim olarak?

Çevrimdışı Savaş

Gram ümidim yok birşeylerin değişeceğine. O kadar soğuttular ki beni futboldan inanılmaz.  Eskiden her transfer döneminde bir heyecan olurdu, girip buraya sürekli yenilerdim sayfayı. Twitterda dolanıp dururdum var mı bir haber diye şimdi takip bile edeceğimi sanmiyorum bu sene.

Ruhumuzu emdiler resmen. Şu yaşımda bu kadar hevesimin kırıldığı bir dönem hatıramıyorum.

Bu hale gelmeme sebep olan sadece yöneticinin, futbolcunun, muhabirin degil; o futbolcuyu yetiştiren kulübün ve antrenörün, o yöneticinin okuduğu okulun ve iş hayatında terfi veren yöneticisinin, o muhabirin nemalandığı kaynağın, tuttuğu mikrofonun yazdığı klavyenin de Allah belasını versin.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Rıdvan Yılmaz ile sözlü olarak anlaşıldı. Kulübü ile son detaylar konuşuluyor.

(Serkan Morova)

Çevrimdışı sEuL

Rıdvan Yılmaz ile sözlü olarak anlaşıldı. Kulübü ile son detaylar konuşuluyor.

(Serkan Morova)
Bu klupten bi cacık olmaz.

Gidip Ridvan gibi gereksiz sakat oyuncularin arkasından gidiyorlarsa belalarinj versin.

Gidip ilk 11’e oyuncu alacaklarına yine yedek kulübesinde 3. adam olamayacak gereksizlere sözleşme verecekler.

Dingonun ahiri dedikleri bu olsa gerek, isteyen istediği sacmaligj yapiyor, nasıl olsa yaptıkları her şey yanlarına kar kaliyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu klupten bi cacık olmaz.

Gidip Ridvan gibi gereksiz sakat oyuncularin arkasından gidiyorlarsa belalarinj versin.

Gidip ilk 11’e oyuncu alacaklarına yine yedek kulübesinde 3. adam olamayacak gereksizlere sözleşme verecekler.

Dingonun ahiri dedikleri bu olsa gerek, isteyen istediği sacmaligj yapiyor, nasıl olsa yaptıkları her şey yanlarına kar kaliyor.
Her hangi bir gurbetçi alsa belki tutma ihtimali daha yüksek. Bonservise en az 3 milyon da isteyecekler, birde Rıdvan orada 3lü de oynadı. Hatta orta da en sağda oynadı genelde. Yani nereden bakarsan bak saçma iş.

Bedavaya yani sadece maaşa gelecekse belki rotasyon için düşünülebilir.

Çevrimdışı sEuL

Her hangi bir gurbetçi alsa belki tutma ihtimali daha yüksek. Bonservise en az 3 milyon da isteyecekler, birde Rıdvan orada 3lü de oynadı. Hatta orta da en sağda oynadı genelde. Yani nereden bakarsan bak saçma iş.

Bedavaya yani sadece maaşa gelecekse belki rotasyon için düşünülebilir.
Ya benim bir türlü anlayamadığım ve kimseye anlatamadığım nokta su - neden sürekli vasat topçulara 2-3 yıllık kontratlar verdigimiz.

Ridvan bedavaya gelse ne olur, yıllık en az 900B-1M Euro’ya yakin para verip 2-3 sene kontrat yapip 3M Euro’ya yakin parayı çöpe atmış olacağız.

Peki neden? Ridvan hangi performansı ile Besiktas’ta oynamaya layık goruluyor? Rangers’ta ki hangi performansını ele alıp Beşiktaş’a faydalı olur diyebiliyoruz? Sırf Türk olduğu için ve bizim altyapımızdan yetiştiği için mi :/

Rangers’a transferinden sonra 3 senedir düzenli bir şekilde sakatlıklarla bogustu kendisi. Oynadığı cogu maçta da pek bi varlık gösteremedi (Avrupa maçları dışında ligde ve kupadaki maclarin %90’inda 4’lu oynuyorlar). Rangers’ta 3 yıldır hep 2. adam konumunda yer aldı ve üst üste 5 maça ilk 11 çıkabildiği bir dönem neredeyse yok.
Bizdeyken de durumu aynı idi - ne zaman bu mac fena oynamiyor dediğimizde arka adalesini tutup cikiyordu maçtan. Bizde oynarken de üst üste istikrarlı olarak 3 maç performans gösteremiyordu.

Daha yeni Fb’nin Rangers’la oynadığı maçlarda konuşuyorduk Rangers’in en kötüsü Ridvan diye.

İlk gittiği yıllarda bir türlü kesemediği Basiric mi Barusic mi ney - TS’ye transfer olduğunda doğru düzgün kadroya bile giremiyordu.

Şuan içinde bulunduğumuz durum da bizim vasat seviciligimiz yüzünden. Futbolcu olduğuna hala inanamadığım Onur Bulut Fb yada Gs’de olsaydı 5 maç sonra taraftarları tesisleri basmisti. Herif bizimle 3. senesine girecek yahu.

Bu kadar skout şefi getirip sezonu sakat olarak kapatan Ridvan’i transfer etse etse bizim salaklar eder zaten. Allah akil fikir versin ne diyeyim

Çevrimiçi Samet Demir

Ya benim bir türlü anlayamadığım ve kimseye anlatamadığım nokta su - neden sürekli vasat topçulara 2-3 yıllık kontratlar verdigimiz.

Ridvan bedavaya gelse ne olur, yıllık en az 900B-1M Euro’ya yakin para verip 2-3 sene kontrat yapip 3M Euro’ya yakin parayı çöpe atmış olacağız.

Peki neden? Ridvan hangi performansı ile Besiktas’ta oynamaya layık goruluyor? Rangers’ta ki hangi performansını ele alıp Beşiktaş’a faydalı olur diyebiliyoruz? Sırf Türk olduğu için ve bizim altyapımızdan yetiştiği için mi :/

Rangers’a transferinden sonra 3 senedir düzenli bir şekilde sakatlıklarla bogustu kendisi. Oynadığı cogu maçta da pek bi varlık gösteremedi (Avrupa maçları dışında ligde ve kupadaki maclarin %90’inda 4’lu oynuyorlar). Rangers’ta 3 yıldır hep 2. adam konumunda yer aldı ve üst üste 5 maça ilk 11 çıkabildiği bir dönem neredeyse yok.
Bizdeyken de durumu aynı idi - ne zaman bu mac fena oynamiyor dediğimizde arka adalesini tutup cikiyordu maçtan. Bizde oynarken de üst üste istikrarlı olarak 3 maç performans gösteremiyordu.

Daha yeni Fb’nin Rangers’la oynadığı maçlarda konuşuyorduk Rangers’in en kötüsü Ridvan diye.

İlk gittiği yıllarda bir türlü kesemediği Basiric mi Barusic mi ney - TS’ye transfer olduğunda doğru düzgün kadroya bile giremiyordu.

Şuan içinde bulunduğumuz durum da bizim vasat seviciligimiz yüzünden. Futbolcu olduğuna hala inanamadığım Onur Bulut Fb yada Gs’de olsaydı 5 maç sonra taraftarları tesisleri basmisti. Herif bizimle 3. senesine girecek yahu.

Bu kadar skout şefi getirip sezonu sakat olarak kapatan Ridvan’i transfer etse etse bizim salaklar eder zaten. Allah akil fikir versin ne diyeyim
Rıdvan konusunda bir çok kez yazdık, sol bek ile alakası kalmış, ne zaman izlesem sağ kanatta oynuyor diye. Onun yerine her hangi bir gurbetçiyi tercih ederim. İlla alacaklarsa madem ucuz ve kiralık olabilir. Oda rotasyon için. Önüne adam şart.

Dediklerinde sonuna kadar haklısında Hasan Aratla olan seçimde de söyledim, hüseyin yücelle olan seçimde de. Serdal başkan iyi Beşiktaşlı olabilir ama kendisinde vizyon yok bence.

Adamlar kafaya koymuş bir yerden sokuşturacaklar işte, dün cengiz ve ansu fati, bugün bojo ve rıdvan.

Kendilerince yaptıkları plan tutmazsa da günah keçisi hoca ve graf var.

Gir sosyal medya ya kongre maddelerine karşı çık bak başına neler geliyor. Yav ben babama dedemden kalma boş arsayı sat dedim diye yemediğim zılgıt kalmadı :)

Bunlar aşçıoğlu ile anlaşmış, petrol ofisi ile anlaşmış, seçim zamanı futbol için tahsis edilen yer hiç bir şekilde emlak için kullanılamaz dediği yeri de satmak istiyor. Hüseyin Yücel bunlara boşuna dememiş hangi para ile yapacaksın diye? Orada resti çekmek kolaydı..

2 tane sponsorluk söyledi hala açıklanmadı, bankalar birliği dedi onun içinde taraftara güvenmiş, sonucunda bizlere sitem etti, 4 transfer yapacağım dedi yarım transfer yaptı, daha uzar gider, hakem ve tff konusuna girmiyorum bile.

Çevrimiçi Kartal Ç

Koca scout departmanı tüm dünyayı tarayıp rıdvan'ı mı bulmuş. Helal olsun  :bandit:

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Rizespor’un sağ beki Taha Şahin ile imza aşamasında!

(Ertem Şener)

Çevrimiçi Samet Ç

Koca scout departmanı tüm dünyayı tarayıp rıdvan'ı mı bulmuş. Helal olsun  :bandit:
onlar buluyor da bizimkiler alıyor mu bek falan alınmaz iki tane vasıfsızla devam ederiz konuşmaya bile gerek yok adam 3 transferle yarışacağımızı sanıyor

Çevrimiçi Samet Ç

adamlar svennson tutup önüne oyun kurucu kanat bakıyor futbol aklı bu çok kafa yorup ümitlenmeye gerek yok senin kanadın oyun kurucu olacaksa arkasındaki bek ciğersiz olacak üretemese bile o koşuyu atacak

Çevrimiçi Monza

Haber doğru ise Immobile 'bu sene orta sahadan yeterli top alamadım, bana bir sene daha verin ve beni seneye seyredin' demiş.

Çevrimiçi levitate

zaten 2026'da bitiyomuş abi opsiyon yokmuş
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bayram öncesi menajerler istanbul'a doluşacakmış bir şeyler olur herhalde
bipbipbupbup

Etiketler: