2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Kartal Ç, Samet Ç, kartalizma190399, Kapkarakartal, Sinan66, Özgür Gültekin, tolga1903, Umutcan Kaya, Serdar3444, Monza, İsmail Özyurt, NioHH, hasankale, yaço58, golazokartal, cornelius, bull74 ve 125 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 51414 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

Arroyo oynadigi anlarda gayet iyi gozukuyor. Bu cocuga olu sezonda sans vermediysek niye bu kadar para verdik o zaman?
Genclerin kulube'de oturarak mi gelismesini bekleyecegiz? Demir Ege kalsaydi o da butun sene kulube'de oturacakti, simdi oldugu yerde asla olmayacakti.
Sanki antrenorlerin butun tercihleri dogruymus, asla hata yapamazmis gibi konusuyoruz.
16/17 sezonu hazirlik kampinda Senol Gunes Veli-Atiba'yi full oynatti, Oguzhan yedekti. Hatta Veli sakatlandiginda Lucas Leiva gelecekti, son anda transfer olmadi, mecburen Oguzhan oynamaya basladi. Veli sakatlanmasa veya Lucas Leiva gelse o sezon'un bas kahramanlarindan Oguzhan yedek kalacakti. 17/18'de Atiba sakatlandi sezonun sonuna dogru da mecburen Oguzhan-Tolgay'la oynamak zorunda kaldik son haftalarda, bu da sampiyonlugu getirdi bize.
Antrenorler gayet hata yapiyor. Ister bilgisizlik dersin, ister garanticilik dersin, ne dersen de.
Ole de maalesef bu guveni bana veremedi. Mantikli bir yapilanmada, cesur bir antrenorle kasim ayindan itibaren butun gencler full oynamaliydi.

Masuaku'dan umudu tamamen kesmissen Emrecan'i oynatacaksin ki ne oldugu belli olsun.
Fahri Kerem Ay'a yer bulacaksin. Yakup Arda'yi oynatacaksin.
Forvette kadayif'a donmus Immobile yerine Semih ve Mustafa oynamaliydi.
Yine, yeniden 6 ay cope atildi.
Ne icin? Ucunculuk gibi sacma bir hedef icin (ki olamadik da).

Çevrimiçi kartalizma190399

bu arada hoca ile yeni seneye başlamama tarafındayım kadro yetersiz falan ama hocalıkta yok ortada Conte'nin elinde de öyle çok büyük yaratıcı oyuncu yok ama adam 50 golle serie a kazandı tigana son haftaya kadar şampiyonluk kovaladı o dandik kadroyla

Tigana sampiyonluk kovalarken, Sergen sampiyon olurken ligin sampiyonluk baraji 95-100 puan degildi.
Sergen sampiyon oldugunda 40 macta 84 puanla sampiyon olmustu. Su an GS 35 macla 95 puanda.
O sampiyonluktaki puan ortalamasiyla GS'nin 40 puan degil de 20 puan gerisinde olurduk.

Çevrimiçi Samet Demir

Bobo, Fenerbahçe derbi öncesi Beşiktaş’ı ziyaret ederek Flamengo forması giyen 27 yaşındaki forvet Pedro’yu kulübe önerdi.

Menajerlik yapan eski golcü, Pedro’nun siyah-beyazlılara katkı sağlayabileceğini söyledi.

(Hürriyet)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bobo, Fenerbahçe derbi öncesi Beşiktaş’ı ziyaret ederek Flamengo forması giyen 27 yaşındaki forvet Pedro’yu kulübe önerdi.

Menajerlik yapan eski golcü, Pedro’nun siyah-beyazlılara katkı sağlayabileceğini söyledi.

(Hürriyet)

Valla santrafor forvet kritik. Orada katkı sağlayacak değil fark yaratacak bir oyuncu lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

Valla santrafor forvet kritik. Orada katkı sağlayacak değil fark yaratacak bir oyuncu lazım.
Kesinlikle Rafa nın hem önü hem arkasını doldurmak lazım. Saf kan kanat aldığımız zamanda epey takım toparlanmış olur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Başkanı Serdal Adalı, İspanya’da.

(Serkan Morova)

Çevrimiçi COB

Salih Özcan iyi hamle olur.

Rıdvan, Merih ve Zeki'yi de çekebilsek yerli kalitemiz nispeten artar. Bunlara ek 2-3 tane Oğuzhan gibi oyuncular bulursak şahane olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Milleti yine gazlamışlar Esposito, Asprilla ve Pedro isimlerini ortaya atarak hepsi imkansız boşa umutlanmayın derim ben size

Çevrimiçi Samet Ç

Tigana sampiyonluk kovalarken, Sergen sampiyon olurken ligin sampiyonluk baraji 95-100 puan degildi.
Sergen sampiyon oldugunda 40 macta 84 puanla sampiyon olmustu. Su an GS 35 macla 95 puanda.
O sampiyonluktaki puan ortalamasiyla GS'nin 40 puan degil de 20 puan gerisinde olurduk.
değildi ama elindeki kadronun berbat olduğunu değiştirmiyor bu durum

Çevrimiçi Samet Demir

Milleti yine gazlamışlar Esposito, Asprilla ve Pedro isimlerini ortaya atarak hepsi imkansız boşa umutlanmayın derim ben size
Anç taktikleri, bir kaç saat mutlu olalım hor görme bize.

Çevrimiçi Samet Demir

💥 Beşiktaş yönetimi, Mahmudu Bajo’yu öncelik sırasından çıkardı.

🚨 Yönetimin aldığı karara göre, transferde beklemeye geçildi. (beIN SPORTS)

Bu adam belki ilerde çok iyi bir yere gelecek ama şuan ki durağı biz olmamalıyız. Aynı maliyete Salih Özcanı 50 kere tercih ederim.

Çevrimiçi gokhans

Sergen’in şampiyon olduğu kadronun santraforu prime abou, kanatlarda prime ghezzal ve arka direk larin, ortada da taş gibi atiba-josef, sol bekde prime rosier vardı. Bu 6 adamı al koy bu kadroya yine ligin içinden geçerdin.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen’in şampiyon olduğu kadronun santraforu prime abou, kanatlarda prime ghezzal ve arka direk larin, ortada da taş gibi atiba-josef, sol bekde prime rosier vardı. Bu 6 adamı al koy bu kadroya yine ligin içinden geçerdin.
Sergen son zamanlar hikaye anlatıyor, geçen yaz bizle adı geçerken de aynısını söyledim. Adamın hoca olmak gibi bir derdi yok. Tv karşısında sallamak kolay olanı. Stres yok birşey yok. Bir hafta fenerlilere bir hafta bize şirin gözükecek açıklamalar yapıyor. Çorbasında yani anlayacağın. Sergen yerine hiç istemesemde Şenol Güneşi bin kere tercih ederim.

Çevrimiçi Samet Ç

Gedson'a söylenilen 30 teklif varsa bana pek inandırıcı gelmiyor ama satılmalı oradan kalan 10 milyonun 6 milyonuna Lennon Miller çekeriz 4 milyonuda ver Ciro'ya yolla

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yalnız bütün çakallar hocaya saldırmaya başlamış. Tamam hocanın majör hataları da var ben de eleştirdim ama hoca 1 sene daha kendi kuracağı takımda kalmalı.
Çakallar sürüsünün tek söylemi hoca gitsin bi zahmet yerine kimi istiyorsun onu da söyle de ne kadar objektif olduğunu anlayalım.

Çevrimdışı levitate

https://x.com/KartalRecord/status/1927416272699932864

%50 pay değilde 30-40'ını verin dağılalım demişler kısaca
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/rabonadigital/status/1927824583446474966
Niyeti olan her türlü yollar. Ama yönetim bu bahanenin arkasına sığınır büyük ihtimalle. Zaten bir sürü eksik bölge var, birde svenson yerine adam mı baksınlar :)

Çevrimiçi Akil Emre

Niyeti olan her türlü yollar. Ama yönetim bu bahanenin arkasına sığınır büyük ihtimalle. Zaten bir sürü eksik bölge var, birde svenson yerine adam mı baksınlar :)
Ciro güzellemesi geldi gol oranı falan çok iyi dediler, masuaku için ligin en iyisi dediler, şimdi svenson güzellemesi gelsin,, yarın onana,can keleş kiralıkta müthiş oynadı haberleri ve tabi ki helimoğlu çok çalışıyor haberi sonrası gelecek sezon kadrosu şekillenmeye devam eder.
Durum çok vahim bakalım yönetim bizi şaşırtabilecek mi.

Etiketler: