2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Demir, kartalizma190399, Rasim, Kapkarakartal, annoca, Kartal Ç, Darkeagle, NioHH, yaço58, Sinan66, ergin, hasankale, tolga1903, İsmail Özyurt, Gökhan Kurt, Necmi, golazokartal, Monza, Georgetown, fatihsahin, cornelius, Umutcan Kaya, underworld ve 220 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 74627 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

tahminen fikret orman ne zaman gelir acaba, sıkıldık, yorulduk bu vizyonsuz hareketlerden yeter artık
fikret orman’da böyle geldi, ilk 2 yıl şampiyonluk beklemeyin dedi, kandan gözyaşı dökeceğiz ilk 2 yıl dedi. Ama taraftarı kendine inandırdı, samimiydi, güvenilirdi, dediklerinide tek tek yaptı.. Bakalım serdal başkan’da bir fikret orman gibi oğuzhan, gökhan töre bulabilecek mi? Bir olcay bir atiba gelecek mi? Yoksa fikret başkan’ın aldığı her adamda süper çıkmadı escude, sinan kurumuş, mehmet akgün’ler falan geldi ilk dönemler, her transfer döneminde 6-7 transferin 2-3’ü tuttu. Ama 3.yılda şampiyonluk geldi.. Yani fikret orman’da q7 ler le babel’ler le, gomez’ler le zembilden inmedi..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı AEmre

Rafa silvanın sağı, solu ve önünün şut çekebilen ve pres yapabilen oyuncular olması gerekiyor. Gol konusunda takımı bu kadar zavallı hatırlamıyorum. Gerekiyorsa 6-8 için de berg-vetlesen gibi hocanın kontrol edebileceği isimlere gidilebilir.

Bajonun pas kalitesi çok kötü geldi izlediğimde. İnşallah biz yanılırız Beşiktaş kazanır.  Esposito Serie b de pas arası lideri o dururken niye buna gittik anlamadım.

Jack clarke (sol kanat) 10 golden aşağı atacağını düşünmüyorum.
Mavididi (şu an sakat) gibi premier league oyuncuları düşünülebilir.

Gedson gidecekse de ounahi alınabilir. Sağ kanatta arroyodan umutluyum yanına poku alınabilir.

Sağ sol ve ön oynayan Levante’li alvarez de olabilir.

Geleceğe yatırımsa emile heskey’nin oğlu reigan heskey’i alsınlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Rafa silvanın sağı, solu ve önünün şut çekebilen ve pres yapabilen oyuncular olması gerekiyor. Gol konusunda takımı bu kadar zavallı hatırlamıyorum. Gerekiyorsa 6-8 için de berg-vetlesen gibi hocanın kontrol edebileceği isimlere gidilebilir.

Bajonun pas kalitesi çok kötü geldi izlediğimde. İnşallah biz yanılırız Beşiktaş kazanır.  Esposito Serie b de pas arası lideri o dururken niye buna gittik anlamadım.

Jack clarke (sol kanat) 10 golden aşağı atacağını düşünmüyorum.
Mavididi (şu an sakat) gibi premier league oyuncuları düşünülebilir.

Gedson gidecekse de ounahi alınabilir. Sağ kanatta arroyodan umutluyum yanına poku alınabilir.

Sağ sol ve ön oynayan Levante’li alvarez de olabilir.

Geleceğe yatırımsa emile heskey’nin oğlu reigan heskey’i alsınlar.
Bizim ilk iş Rafa'nın arkasındaki ikiliyi sisteme uygun oyunculardan kurmalıyız. Daha sonra iyi bir forvet, knt en kolayı bence
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Medya Semihi 1. lige kiralanacak oyuncu haline getirdi şimdi Arroyo üzerine oynamaya başladı. Su çocuğun bir pozisyonda yaptığı uzun mesafe top kontrolünü yapabilecek tek kişi Rafa. Çocuk buram buram kalite ama fiziksel gelişimini devam ettirmeli.

Eğer Semihi satayım diye bir düşüncen varsa degerlenmesi icin arkasında durur fırsat verirsin. Hiçbir yerden bu ucreti alamayacak Ciro ile vakit kaybetmezsin.

Çevrimiçi Samet Demir

Medya Semihi 1. lige kiralanacak oyuncu haline getirdi şimdi Arroyo üzerine oynamaya başladı. Su çocuğun bir pozisyonda yaptığı uzun mesafe top kontrolünü yapabilecek tek kişi Rafa. Çocuk buram buram kalite ama fiziksel gelişimini devam ettirmeli.

Eğer Semihi satayım diye bir düşüncen varsa degerlenmesi icin arkasında durur fırsat verirsin. Hiçbir yerden bu ucreti alamayacak Ciro ile vakit kaybetmezsin.
Bizimkiler belki gider umuduyla Imobille'in gönlünü hoş tutmaya çalışıyor. Gs de aynı maliyette morata var, sende önüne kaliteli bir adam alabilirsen Imobille'i bırak tabi bizm yöneticiler iş yapmamak için mazeretlerin arkasına sığınmayı çok sevdikleri için tamamıyla oyuncuların insafına kalmış durumdayız. Imobille gitmedi diyerek bojo tarzı bir 3 milyonluk forvet alır Mustafa'ya güveniyoruz diyerek transfer sezonunu kapatırız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Monza

Basın toplantısında Ole'ye istifayı düşünür müsünüz, diye soruldu. Güldü ve sorana manalı manalı baktı. Yüzünde şöyle bir ifade vardı 'ne istifası, benimle ne alakası var ki'...

Sonrası klasik muhabbet: Üçüncülük için son maçta savaşacağız vs vs.

Yalnız şu dediği harbiden korkutuyor: 90. dakikada risk almamız gerekiyordu, onun için yaptık değişiklikleri. Yahu maç 1-1, defansa 2 adam almak nasıl risk almak oluyor.

Ben yabancı hoca geliyorsa zaman verilmesi taraftarıyım. Son yıllarda gelen en kötü hoca olan VI bile kalsaydı, bugün bundan daha kötü olmazdık. Ama Ole hoca için çok büyük soru işaretleri var ve giderek artıyor.

Hayır işin enteresan tarafı, bir ordu gibi yardımcıları var. Misal Molde'ye taş gibi top oynatan kişi bizde yardımcı hoca. O veya diğerleri hiç uyarmıyor mu, 'ya biz napıyoruz' şeklinde. Ezcümle böyle kör göze parmak hataları işin içinde başka bir şey olabilir mi diye düşündürüyor. 

Çevrimiçi Monza

Bizimkiler belki gider umuduyla Imobille'in gönlünü hoş tutmaya çalışıyor. Gs de aynı maliyette morata var, sende önüne kaliteli bir adam alabilirsen Imobille'i bırak tabi bizm yöneticiler iş yapmamak için mazeretlerin arkasına sığınmayı çok sevdikleri için tamamıyla oyuncuların insafına kalmış durumdayız. Imobille gitmedi diyerek bojo tarzı bir 3 milyonluk forvet alır Mustafa'ya güveniyoruz diyerek transfer sezonunu kapatırız.

2 ay sonraki İsmail Er haberleri gözümün önüne geldi.

-İmmobile yeni transfer. Adaptasyonunu tamamlayan golcü yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor.
-Mustafa komando eğitiminde.
-Kıran kırana çalışan futbolcular buz kovasında şampiyonluk sözü verdi.

Kabus...

Çevrimiçi gokhans

Basın toplantısında Ole'ye istifayı düşünür müsünüz, diye soruldu. Güldü ve sorana manalı manalı baktı. Yüzünde şöyle bir ifade vardı 'ne istifası, benimle ne alakası var ki'...

Sonrası klasik muhabbet: Üçüncülük için son maçta savaşacağız vs vs.

Yalnız şu dediği harbiden korkutuyor: 90. dakikada risk almamız gerekiyordu, onun için yaptık değişiklikleri. Yahu maç 1-1, defansa 2 adam almak nasıl risk almak oluyor.

Ben yabancı hoca geliyorsa zaman verilmesi taraftarıyım. Son yıllarda gelen en kötü hoca olan VI bile kalsaydı, bugün bundan daha kötü olmazdık. Ama Ole hoca için çok büyük soru işaretleri var ve giderek artıyor.

Hayır işin enteresan tarafı, bir ordu gibi yardımcıları var. Misal Molde'ye taş gibi top oynatan kişi bizde yardımcı hoca. O veya diğerleri hiç uyarmıyor mu, 'ya biz napıyoruz' şeklinde. Ezcümle böyle kör göze parmak hataları işin içinde başka bir şey olabilir mi diye düşündürüyor.
Geldik olayın özetine.. Yıllardır bu forumda tartışılan, taraftarı 2'ye bölen durum aslında.. Valerian İsmael o zaman,şenoltapar basının ve trollerin taraftarı galyana getirip istifa için azmettirmeseydi, son 3 yılda yaşadığımız bu durumların hiç biri olmayacakdı. Belki yine şampiyon olamazdın ama bu haldede olmazdın. O zaman çok dedik VI'nin ahını aldınız diye.. O adamın yaptığı kadro planlamasının onda birini yapamadık yapamıyoruz. O adamın takımının verdiği mücadelenin onda birini veremedik veremiyoruz, o adamın takımındaki hırsın ve takımdaşlığın onda birini veremedik veremiyoruz. o adamın takımın yaptığı hücum sayısının onda birini yapamadık yapamıyoruz. 3 sezondur, kaç hoca, kaç oyuncu, kaç başkan geldi olmuyor  yapamıyorsun. VI zamanı yapılması gereken tek şey, sezon sonuna kadar şans tanımaktı, sezon sonu başarısız olursa, onun kurduğu takımın-iskeletin üzerine inşa ederdin yeni transferleri. liderin ensesinde 2.ciydik yahu..
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2025, 14:41:24 gokhans ]

Çevrimiçi Samet Demir

2 ay sonraki İsmail Er haberleri gözümün önüne geldi.

-İmmobile yeni transfer. Adaptasyonunu tamamlayan golcü yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor.
-Mustafa komando eğitiminde.
-Kıran kırana çalışan futbolcular buz kovasında şampiyonluk sözü verdi.

Kabus...
Böyle giderse başkan ya hasan arattan daha kötü anılacak ya da çok iyi ortası yok. Bence büyük risk alıyor. Yanlış ve plansız işler yapıyor.

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/gundembjkcom/status/1926994914576867551

evet yine bu haberler çıkmaya başladıysa hoca yolcu 2 ay sergenin kapısında yatarız yazın :D

Çevrimdışı kahyaoglueren

Solskjaer topun ağzında diyr yayın başlığı girmis Murat Ozen.

Ilk suçlu teknik adam oldu. Yönetimlerimiz her zaman teknik direktörleri kendi beceriksizlerine kurban ediyorlar.

Çevrimiçi Samet Ç

bu arada hoca ile yeni seneye başlamama tarafındayım kadro yetersiz falan ama hocalıkta yok ortada Conte'nin elinde de öyle çok büyük yaratıcı oyuncu yok ama adam 50 golle serie a kazandı tigana son haftaya kadar şampiyonluk kovaladı o dandik kadroyla

Çevrimiçi Samet Demir

bu arada hoca ile yeni seneye başlamama tarafındayım kadro yetersiz falan ama hocalıkta yok ortada Conte'nin elinde de öyle çok büyük yaratıcı oyuncu yok ama adam 50 golle serie a kazandı tigana son haftaya kadar şampiyonluk kovaladı o dandik kadroyla
1. Kışın adama takviye yapmadılar.
2. Olarakda bence başkan gitmesini istediği oyuncuların vitrinde tutulmasını şart koştu hocaya.

Bu kadroların, bu değşiklklerinin ana sebebinin hoca olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki basın toplantısında takviye yapılmamasını vurgulamış, ayrılık düşünüyor musunuz sorusuna gülüp geçmesinin bile anlamı var bence.

Bunları hocayı aklamak için söylemiyorum, bu gidip başkası da gelse farklı senaryo yaşamayız.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Başlarsın başlamazsın ayrı konu.

Ancak ilk önce ilk başarısızlıkta kendi beceriksizliklerini direkt teknik adamla örtüyorlar. Bunu da sevdikleri gazetecilerle önce işleyerek, nabız yoklayarak, algı yöneterek yapıyorlar.

Iyi bir ara tranfer süreci geçirilmiş olsaydı bu takım 70 puan yapabilirdi. Kupa kazanma olasılığını sürdürebilirdi.
Belki bedelli sermaye arttırımı bile daha başarılı sonuçla bitebilirdi.

Bankalar birliğinden mayista çıkacağız dedi, 3'de 1'i bitti.

Koskoca 6 ay geçti, bir plan yok sezon bitti. 25 Temmuzda sezonun ilk maçı var.

Çevrimiçi gokhans

1. Kışın adama takviye yapmadılar.
2. Olarakda bence başkan gitmesini istediği oyuncuların vitrinde tutulmasını şart koştu hocaya.

Bu kadroların, bu değşiklklerinin ana sebebinin hoca olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki basın toplantısında takviye yapılmamasını vurgulamış, ayrılık düşünüyor musunuz sorusuna gülüp geçmesinin bile anlamı var bence.

Bunları hocayı aklamak için söylemiyorum, bu gidip başkası da gelse farklı senaryo yaşamayız.
3.cülük maçı oynuyorsun ne oyuncular ne de kenar yönetim 1sn bile kazanmak istemedi, hırslanmadı, itiraz bile etmediler. Yani saha dışında da çok başka olaylar dönüyor bence konferansamı gitmek istedik, gideceklere piyasamı yapıyoruz bilmiyorum ama çok saçma herşey..

Çevrimiçi Samet Ç

Başlarsın başlamazsın ayrı konu.

Ancak ilk önce ilk başarısızlıkta kendi beceriksizliklerini direkt teknik adamla örtüyorlar. Bunu da sevdikleri gazetecilerle önce işleyerek, nabız yoklayarak, algı yöneterek yapıyorlar.

Iyi bir ara tranfer süreci geçirilmiş olsaydı bu takım 70 puan yapabilirdi. Kupa kazanma olasılığını sürdürebilirdi.
Belki bedelli sermaye arttırımı bile daha başarılı sonuçla bitebilirdi.

Bankalar birliğinden mayista çıkacağız dedi, 3'de 1'i bitti.

Koskoca 6 ay geçti, bir plan yok sezon bitti. 25 Temmuzda sezonun ilk maçı var.
orası öyle ben seçimde söylemiştim zaten kötünün az kötüsünü seçiyoruz diye bunlardan hiçbir şey olmayacağı belliydi zaten daha bizim belimiz doğrulmaz bir 15 sene zaten

Çevrimdışı kahyaoglueren

Masauku ovmeler başlamış. (Başlatılmış).

https://x.com/ortacizgicom/status/1927041117737894035?s=19

Semih, Hollandaya kiralik gidiyormuş.

Çevrimiçi Kartal Ç

o kadar iyi ki sözleşmesi biten bedava bekin üstüne atlayan 1 tane bile kulüp yok koca gezegende.

Çevrimiçi Samet Demir

Diğer bölgelere beklenen takviyeler yapılsın, masuakuya 1 yıl daha sabır gösteririm ben.

Çevrimiçi gokhans

Mahmudu bajo kulübü ile vedalaşmış, ilk transferimiz yapıldı. Anladığım kadarıyla gedson satıldı ve ayaksız ama ciğersiz kontejyanından yerine ucuz yolla adam aldılar. Biz gedson yetersiz derken daha da kötüsünü bulabiliyorlar helal olsun. Necip’den bile iyi olduğunu düşünmüyorum inşallah yanılırım. Bi josef, bi atiba bulmak bu kadar mı zor?

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Hoca hakkında kafalarda bazı soru işaretlerinin ve şüphelerin oluşması çok doğal. Ama burda eleştiri ve baskının çok önemli bir kısmını yönetim ve futbolcular üzerine yönlendirmek lazım. Hocayı ne kadar çok konuşursak esas problemin kaynağı olan yönetemeyen yönetim ve futbolcular üzerindeki baskı o kadar azalır. Önümüzdeki dönemde klübe ciddi bir miktarda para girişi olmayacağını da farzedersek farklı bir isimle yine aynı ağıtları yakarız gibime geliyor. Bu sebeplerden ben önümüzdeki sezonun da mevcut hoca ile tamamlanması taraftarıyım.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi sefaköykartali

Efsane dediğimiz sergenin kadroyu beğenmeyip gelmediği yere gelen Ole’ yi yönetim kurban ederse, yaza boşa transfer falan yapmasın.

Çevrimiçi Samet Demir

Hoca hakkında kafalarda bazı soru işaretlerinin ve şüphelerin oluşması çok doğal. Ama burda eleştiri ve baskının çok önemli bir kısmını yönetim ve futbolcular üzerine yönlendirmek lazım. Hocayı ne kadar çok konuşursak esas problemin kaynağı olan yönetemeyen yönetim ve futbolcular üzerindeki baskı o kadar azalır. Önümüzdeki dönemde klübe ciddi bir miktarda para girişi olmayacağını da farzedersek farklı bir isimle yine aynı ağıtları yakarız gibime geliyor. Bu sebeplerden ben önümüzdeki sezonun da mevcut hoca ile tamamlanması taraftarıyım.
Abi ne mutfak uygun, ne de malzemeler. Biz sürekli aşçı değiştiriyoruz.

Çevrimiçi Samet Demir

Efsane dediğimiz sergenin kadroyu beğenmeyip gelmediği yere gelen Ole’ yi yönetim kurban ederse, yaza boşa transfer falan yapmasın.
Sergen fbyi bekliyor çünkü

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hoca son haftalarda saçmaladı ama kesinlikle doğru bir şansı hakediyor. 1 yıl ne olursa olsun hoca ile devam edilmeli.

Etiketler: