2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

kartalizma190399, Samet Demir, Rasim, Kapkarakartal, annoca, Kartal Ç, Darkeagle, NioHH, yaço58, Sinan66, ergin, hasankale, tolga1903, İsmail Özyurt, Gökhan Kurt, Necmi, golazokartal, Monza, Georgetown, fatihsahin, cornelius, Umutcan Kaya, underworld ve 216 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 74852 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Şu Ridvan fetisizmini anlayamıyorum.

Gerçekten bir scout ekibi varsa ve dinleniyorsa böyle vasatlara gidilmez.
oyunu rakip sahaya yıkan takımlar için ideal bence. Otobüs çeken anadolu takımlarına karşı svenson, onur falan oynayacağına rıdvan oynasın. Fiyatı önemli tabi 2-2,5’a falan alınabiliyorsa süper. 4-5 milyon veriliyorsa bi zahmet bencede almasınlar. Bu arada rosier sözleşmesi bitiyor, başkan alıp gelsin.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

svenson ve onur gidiyor anladığım kadarıyla. Salih, onana, joa mario, ox, bakhtyar ve musratide gidiyorsa onların yerine salih özcan’ın gelmesi mükemmel bir iş.
Bir şekilde yerli kalitemizi arttırmalıyız. Yönetimin Imobille'in gönlünü hoş tutup gitmesini sağlaması lazım. O gitmeden iyi bir adam alacaklarını düşünmüyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

oyunu rakip sahaya yıkan takımlar için ideal bence. Otobüs çeken anadolu takımlarına karşı svenson, onur falan oynayacağına rıdvan oynasın. Fiyatı önemli tabi 2-2,5’a falan alınabiliyorsa süper. 4-5 milyon veriliyorsa bi zahmet bencede almasınlar. Bu arada rosier sözleşmesi bitiyor, başkan alıp gelsin.
Şu bu vasatlar oynayacağına Ridvan vasati oynasın düşüncesi yüzünden zaten bu hallerdeyiz.

Ridvan Beşiktaş’ta oynayabilmek için ne yapmış? Gittiginden beri kendisini hangi konuda geliştirmiş? 3 sezondur Rangers’ta ortalama 12 lig maçına çıkabilmiş  ve kendisini orada bile kabul ettirememiş bir oyuncudan bahsediyoruz. Bir iki iyi maçından sonrada hep adele sorunları yaşayıp hiçbir şekilde istikrar sağlayamamış. Şimdi bi bakayım dedim oynamış mı Rangers’in son maçlarında diye ama yine sakatlanip sezonu kapatmış beyefendi.

Rangers taraftarı ne dusunuyor diye bi bakayım dedim X’teki şu yorum çok şey anlatiyor diye TR’ye çevirip paylaşiyorum:
“Bakın, neredeyse 39 yaşına gelmiş 38 yaşındaki Jamie Vardy’nin Rangers’a transferini savunduğum yok.

Ama şu bir gerçek ki, Jamie Vardy tüm kariyeri boyunca Oscar Cortes, Ridvan Yılmaz ve Dujon Sterling’in son 2 sezonda Rangers’ta kaçırdığı maçlardan daha azını sakatlık nedeniyle kaçırdı.”

Şu istikrarsızlıktaki bir oyuncuyu kimse kusura bakmasın ama 3. yedek olarak bile takıma almam.

Aynı şeyler Rosier için de geçerli, herif oynadığı 1.5 sezondan sonra koy verip klubu resmen dingonun ahiri gibi görmeye başladı. Kontrati aldıktan sonra ki son iki sezon resmen sahada yürüyordu ama her şey çok çabuk unutuluyor nedense bizde.

Umarim eldeki vasatlardan kurtulmaya çalisirken takimi yeni vasatlarla ve onlarin kontratlariyla doldurmayız.
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2025, 19:48:43 sEuL ]

Çevrimiçi Samet Demir

Şu bu vasatlar oynayacağına Ridvan vasati oynasın düşüncesi yüzünden zaten bu hallerdeyiz.

Ridvan Beşiktaş’ta oynayabilmek için ne yapmış? Gittiginden beri kendisini hangi konuda geliştirmiş? 3 sezondur Rangers’ta ortalama 12 lig maçına çıkabilmiş  ve kendisini orada bile kabul ettirememiş bir oyuncudan bahsediyoruz. Bir iki iyi maçından sonrada hep adele sorunları yaşayıp hiçbir şekilde istikrar sağlayamamış. Şimdi bi bakayım dedim oynamış mı Rangers’in son maçlarında diye ama yine sakatlanip sezonu kapatmış beyefendi.

Rangers taraftarı ne dusunuyor diye bi bakayım dedim X’teki şu yorum çok şey anlatiyor diye TR’ye çevirip paylaşiyorum:
“Bakın, neredeyse 39 yaşına gelmiş 38 yaşındaki Jamie Vardy’nin Rangers’a transferini savunduğum yok.

Ama şu bir gerçek ki, Jamie Vardy tüm kariyeri boyunca Oscar Cortes, Ridvan Yılmaz ve Dujon Sterling’in son 2 sezonda Rangers’ta kaçırdığı maçlardan daha azını sakatlık nedeniyle kaçırdı.”

Şu istikrarsızlıktaki bir oyuncuyu kimse kusura bakmasın ama 3. yedek olarak bile takıma almam.

Aynı şeyler Rosier için de geçerli, herif oynadığı 1.5 sezondan sonra koy verip klubu resmen dingonun ahiri gibi görmeye başladı. Kontrati aldıktan sonra ki son iki sezon resmen sahada yürüyordu ama her şey çok çabuk unutuluyor nedense bizde.

Umarim eldeki vasatlardan kurtulmaya çalisirken takimi yeni vasatlarla ve onlarin kontratlariyla doldurmayız.
Rıdvan rotasyon için olabilir, oda çok uygun maliyetle. Rıdvanı alıp sol bek pozisyonunu ona emanet etmek intihar olur. Kaldı ki kaç tane avrupa maçını izlesem rıdvan orada 3-5-2 de 5linin en sağında konumlandı hep. Yani sonuç olarak ne kondisyon ne de taktik açısından bize uygun bir adam değil. En az 3 milyon bonservis isteyecek olmaları da cabası.

Kim olur bilmiyorum ama yerli kalitemizi arttırmalıyız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

yerli kaliten yok, onun için mantıklı buldum. 2-2,5 için çok iyi hamle olur. Rosierde bonservissiz uygun maaşa çok iyi olur. Dingonun ahırı oyuncudan çok birazda yönetimlede alakalı. Masuaku’da öyleydi yeni yönetimle gayet iyi topladı. Adalı değişik bir adam q7 ile falanda arası iyiydi, anç üzerime işedi diyordu q7’ye oyuncu iletişimi ile rosier de prime sezonundaki gibi pekala oynayabilir. Bu takımda dünya kadar transfer ihtiyacı var, forvet, o.saha, kanat, s.stoper.. maliyetsiz rıdvan ve rosier diğer mevkilere daha iyi bütçe ayırmanı sağlar..

Çevrimdışı sEuL

yerli kaliten yok, onun için mantıklı buldum. 2-2,5 için çok iyi hamle olur. Rosierde bonservissiz uygun maaşa çok iyi olur. Dingonun ahırı oyuncudan çok birazda yönetimlede alakalı. Masuaku’da öyleydi yeni yönetimle gayet iyi topladı. Adalı değişik bir adam q7 ile falanda arası iyiydi, anç üzerime işedi diyordu q7’ye oyuncu iletişimi ile rosier de prime sezonundaki gibi pekala oynayabilir. Bu takımda dünya kadar transfer ihtiyacı var, forvet, o.saha, kanat, s.stoper.. maliyetsiz rıdvan ve rosier diğer mevkilere daha iyi bütçe ayırmanı sağlar..
Benimde anlatmak istediğim, Ridvan’in yerli kalitesini falan arttıracak hiçbir kapasitesi olmadığı işte. Ridvan arttırsa arttırsa bizim revir kapasitesini arttırır.

Masu’nun toparladığı birsey yok, aynı Rosier gibi kontrat kovalama peşinde. Ne zaman akıllanacağız bilemiyorum ama görün arkadaşlar artık sunlari ya.

Önümüzdeki sezona başladığında Masu 32’sine girmiş olacak - son vurgununu yapmadan önceki son çırpınışları. Elbette şuan kicini yirtacak yeni kontrat alabilmek için, kontrati aldiktan sonra o da biliyor sahanin ortasına sicsada yedek kulübesinde dans etse de parasını tıkır tıkır alacak.

Dediğin gibi takımın dünya transfere ihtiyacı var, Ridvan ve Rosier gibi vasatları toparlayalım ki önümüzdeki sezonlarda da onlardan nasıl kurtulabiliriz savaşını verelim.

Çevrimiçi Kartal Ç

Küfürsüzlük çok zor  :bandit: Avrupa liginde içimizden geçerlerdi zaten. Konferans ligi hayırlı olsun.
Matematiksel olarak imkan olsa bu kadro bizi avrupdan da edecekti de yine acaip sonuçlar oldu diğer maçlarda.
Sözleşmelerine olan profesyonellikleriyle sahadaki profesyonellikleri arasında uçurum olan bir sporcu grubu.
Ole hocam tedavi değil ameliyat lazım deyip hala o kalsın bu kalsın diyor. Hocam ameliyatlık durumu da kalmadı mefta bu takım mefta anca organ nakli için 1 bilemedin 2 oyuncu alıp yeni bedene nakledebilirsin.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Küfürsüzlük çok zor  :bandit: Avrupa liginde içimizden geçerlerdi zaten. Konferans ligi hayırlı olsun.
Matematiksel olarak imkan olsa bu kadro bizi avrupdan da edecekti de yine acaip sonuçlar oldu diğer maçlarda.
Sözleşmelerine olan profesyonellikleriyle sahadaki profesyonellikleri arasında uçurum olan bir sporcu grubu.
Ole hocam tedavi değil ameliyat lazım deyip hala o kalsın bu kalsın diyor. Hocam ameliyatlık durumu da kalmadı mefta bu takım mefta anca organ nakli için 1 bilemedin 2 oyuncu alıp yeni bedene nakledebilirsin.

Bu konuda doktorun yeterliliği konusunda da çok ciddi şüpheler oluştu.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu konuda doktorun yeterliliği konusunda da çok ciddi şüpheler oluştu.
doktor falan değil dümdüz stajyer açıklanmadan önce boşta diye giderler bunu getirirler diye korkuyordum buraya da yazmıştım akşamına açıkladılar adamı

Çevrimiçi gokhans

Benimde anlatmak istediğim, Ridvan’in yerli kalitesini falan arttıracak hiçbir kapasitesi olmadığı işte. Ridvan arttırsa arttırsa bizim revir kapasitesini arttırır.

Masu’nun toparladığı birsey yok, aynı Rosier gibi kontrat kovalama peşinde. Ne zaman akıllanacağız bilemiyorum ama görün arkadaşlar artık sunlari ya.

Önümüzdeki sezona başladığında Masu 32’sine girmiş olacak - son vurgununu yapmadan önceki son çırpınışları. Elbette şuan kicini yirtacak yeni kontrat alabilmek için, kontrati aldiktan sonra o da biliyor sahanin ortasına sicsada yedek kulübesinde dans etse de parasını tıkır tıkır alacak.

Dediğin gibi takımın dünya transfere ihtiyacı var, Ridvan ve Rosier gibi vasatları toparlayalım ki önümüzdeki sezonlarda da onlardan nasıl kurtulabiliriz savaşını verelim.
tamam dostum gelmesin rıdvan’da, rosier’de, onur ve svensonla mutluluklar ozaman hepimize nediyim. Bütçe belli öncelikler belli, sen svenson izlemeye göze almışsın rıdvan, rosier eleştiriyorsun..

Çevrimdışı Akil Emre

Hocası ayrı oyuncusu apayrı, mert ve rafa dışındaki herkes gitsin, bunu düşünmeyen yönetimin de kalmasına gerek yok, neşteri vurun artık. Birde bu izlediğimiz hekimoğlu falan kim arkadaş ya, yakışıyomu bizim kalibreye artık vasat bile diyemeyeceğim adamlar koskoca Beşiktaşta şans buluyor.

Çevrimiçi Monza

Kadroya diyecek bir şey yok, tamamına yakınını futbol bırakmış. Burası net.

Yalnız bizim hoca her geçen gün sarpa sarıyor.

Kupayı Göztepeye bıraktı (acaba diyorum GS ile oynamamak için mi yaptı). Üçüncü olmamak için elinden gelen saçmalamayı geri bırakmıyor (acaba diyorum kendini kovdurmaya mı çalışıyor).

Adam sıfır gollu Mustafayı her fırsatta oynatmak bir yana, her maç sonu da kendisine destan düzüyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Hocası ayrı oyuncusu apayrı, mert ve rafa dışındaki herkes gitsin, bunu düşünmeyen yönetimin de kalmasına gerek yok, neşteri vurun artık. Birde bu izlediğimiz hekimoğlu falan kim arkadaş ya, yakışıyomu bizim kalibreye artık vasat bile diyemeyeceğim adamlar koskoca Beşiktaşta şans buluyor.
sorun yönetim hoca oyuncu kısaca kulübün kendisi başkanın gidip voleybola transfer isteyen gencecik çocuklara trol parazit falan diyor amatörlere şu kadar para harcanmış harcanan paranın karşılığı niye yok diye hesap soracağına niye bu kadar para harcandı diye hesap sormaya kalkıyor bu adamdan neşter falan vurmasını bekliyorsunuz

Çevrimdışı Akil Emre

sorun yönetim hoca oyuncu kısaca kulübün kendisi başkanın gidip voleybola transfer isteyen gencecik çocuklara trol parazit falan diyor amatörlere şu kadar para harcanmış harcanan paranın karşılığı niye yok diye hesap soracağına niye bu kadar para harcandı diye hesap sormaya kalkıyor bu adamdan neşter falan vurmasını bekliyorsunuz
Abi ne yapalım söyleyin bu kafayla nereye varacağız, hedefimiz nedir, bari futbolu becemiyosunuz basketi çözün oda yok, madem branşlarda yoksun Beşiktaşa bir miras bırakın şu basket sahası işine girin. Günü kurtaralım vakit geçsin, yalandan eski başkanlardan ucuz sponsorluk parası isteyin herkes kendi reklamını yapsın. Ya millet koça sallıyor, adam ne kadar yanlış adım atsada fenerin başarısı için hep gözünü karartıyor, bizde klube biraz para veren reklamını yapıp sonra parasını alıp hayatına devam ediyor. Ne diyeyim canım gerçekten sıkkın.

Çevrimiçi Samet Demir

Matruşka.. Demirörende ne görüp, anç de ne yaşadıysak, adalıda da üç aşşağı beş yukarı bunları yaşarız.

Çok sevdiğim bir söz var, patron harlamazsa işçi terlemezmiş.
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2025, 21:53:16 Samet Demir ]

Çevrimiçi Samet Ç

Abi ne yapalım söyleyin bu kafayla nereye varacağız, hedefimiz nedir, bari futbolu becemiyosunuz basketi çözün oda yok, madem branşlarda yoksun Beşiktaşa bir miras bırakın şu basket sahası işine girin. Günü kurtaralım vakit geçsin, yalandan eski başkanlardan ucuz sponsorluk parası isteyin herkes kendi reklamını yapsın. Ya millet koça sallıyor, adam ne kadar yanlış adım atsada fenerin başarısı için hep gözünü karartıyor, bizde klube biraz para veren reklamını yapıp sonra parasını alıp hayatına devam ediyor. Ne diyeyim canım gerçekten sıkkın.
taraftar kitlesinin romantizmi bırakması lazım işte Beşiktaş başarısız olsa da ben yanındayım demeyecek başarısız olduğu an tepkisini koyacak bugün bile dünyanın en saçma işi yaşandı 4 senedir lige başlamadan havlu atan oyuncu grubu semtten stada tezahüratlarla uğurlandı şu bir tek bizde yaşanır 90 dakika küfür kıyamet geçmesi gereken maç laylaylom yapılarak tamamlandı sonra onu gönder bunu gönder başkan aynen gönderir seneye santraforun immobile ile konyaspor ile ilk sekiz mücadelesi verirsin bu kadar tepkisiz kalıp her şeyi kabullenirsen herkes hak ettiğini yaşıyor kısacası Beşiktaş taraftarının genelinin hak ettiği bu karşı çıkana da trol parazit çekmeye başladılar zaten

Çevrimiçi Samet Demir

Solskjaer’in “Ocak ayında çok fazla transfer yapamadık”

Anç politikası uygulanıyor, seçimi kazanmak için taraftara şirin gözükecek hamleler yap, başarısızlık durumunda sorumluluğu teknik ekibe yık. Yerli bir hoca ile sıvama işine devam et.

Hala aynı noktadayım, aralık ayında 4 transfer lazım diyerek seçimden sonra biri eski oyuncumuz toplam 3 transfer yapıp, takımı sayısal anlamda eksilterek başarının gelmesini uman bir yönetimden bir yol olmaz.

Bunlar Imobille'i de gönderemez. İyi bir takımda kuramaz. Bahanede hazır oyuncular gitmiyor..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bırak Immobile bunlar 1 tane dahi oyuncu gönderemez
Başkanın gecmiste Ersan transferi zaten yeteri kadar referans.

Çevrimiçi Samet Demir

Bırak Immobile bunlar 1 tane dahi oyuncu gönderemez
Başkanın gecmiste Ersan transferi zaten yeteri kadar referans.
Bir sürü seçim kazan, eline fırsat geçsin başkan ol. Orada da plansızlıktan birşey yapama. Şu dönem başkanlığa en hazır kişi kendisi olmalıydı.

Çevrimiçi gokhans

Bu arada demir ege için rio ave ile yapılan anlaşma gereği 2 yıla yayılan taksitlerle ödeme imkanları varmış. Az biraz doğru bir şey yapmak istiyorsa yönetim demir ege ile konuşup, rio’nun sözleşmesini kabul etmemesi için ikna etsinler. Porto ya da benfica’ya biz satar 10 milyonu nakit biz kasamıza koyarız. Bu olayda yönetimin bu göreve layık olup olmadığının en büyük sınavı olacak.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada demir ege için rio ave ile yapılan anlaşma gereği 2 yıla yayılan taksitlerle ödeme imkanları varmış. Az biraz doğru bir şey yapmak istiyorsa yönetim demir ege ile konuşup, rio’nun sözleşmesini kabul etmemesi için ikna etsinler. Porto ya da benfica’ya biz satar 10 milyonu nakit biz kasamıza koyarız. Bu olayda yönetimin bu göreve layık olup olmadığının en büyük sınavı olacak.

Portekiz menajer ağına düşen oyuncuyu kimse çekip çıkaramaz.
Bu adamlar biz giderken dönüyordu, o yüzden bence hayal.

Çevrimiçi Samet Demir

Eyvah eyvah sosyal medya da Sergen yangını başlamış.

Çevrimdışı Sinan23

Malcom u saliyorlarmiş. Evren dedi. At rashica yi çek malcomu

Çevrimiçi Umutcan Kaya

tahminen fikret orman ne zaman gelir acaba, sıkıldık, yorulduk bu vizyonsuz hareketlerden yeter artık
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

tahminen fikret orman ne zaman gelir acaba, sıkıldık, yorulduk bu vizyonsuz hareketlerden yeter artık
O gelince de hiç birşey 1 günde değişmeyecek ki, her giden enkaz bırakıyor.  Misal Bojo'nun menejeri İstanbul a geliyormuş. Bojo ya 3 milyon para var, Cerny'e falan yok. Valla utanıyorum ilk defa utanıyorum ya.

Etiketler: