Osimhen 10 milyon euro, Immobile de 6 milyon aciklanmasina ragmen yillik 3 milyon euro imza parasi da verildigi icin 9 ediyor, asil sen arastir biraz.
Mesele 3'u 6'si da degil.
Biri 3 milyon digeri 12 milyon alsa da skandal ve karsilastirilmazlar.
Ben Osimhen transferinin dogrulugu yanlisligi maliyeti hakkinda yorum yapmadim, karsilastirilmalari sacma dedim.
Biri 35 tane atip takimina 2 kupa kazandirdi, digeri 6 aydir ayakta duramiyor. Penaltilar haric ortada yok.
Mesele performanslari da degil. Immobile 2 senedir tamamen performansi dusmus bitik durumda zaten. Boyle bir adami almak da hata, 6 milyon euro maas vermek de hata.
Aboubakar'in aidiyeti o kadar yuksek ki kontrati uzasin Arap maasini kacirmasin diye takimini sampiyonluk yarisinda yanliz birakacak kadar yuksek (!). Talisca da uzayabildigi an aninda uzadi. Fener'e gelmesinde de hic sikinti gormedi.
Gs nin açıkladığı fiyata inanıyorsan elimde çok güzel bir köprü var değerlendir derim.
Tekrar söylüyorum ikiside sene başı riskli transferlerdi. İmobile daha riskli olanıydı. Zamanında biz gomezi aynı şekilde aldık. Gomez de imobile gibi çıkabilirdi. Tam tersi oldu.
Talisca ya o zaman 20 bonservis verseydin senin oyuncundu, Abuda aynı şekilde 4-5 maaş verseydin sergenle şampiyon olduğumuz zaman sakatlığını bahane etmez sende oynardı. Aidiyetten kastımın ne olduğunu daha nasıl anlatabilirim sana bilmiyorum.
Şuan Taliscanın fb ye 3 yıllık maliyeti minimum 40 milyon. Yazın da bu paralara talisca almanın mantıksız olduğunu bir çok kez yazdık.
Cenki yazmışsın yukarıda, işimizi gördük olabilecek maaşı verdik kabul etmedi gitti. Akıllı transfer dediğin böyle olur. Zamanında vedalaşmasını bileceksin.
Osimhene gelince oda gs nin kara kaşına kara gözüne bakıp gelmedi gayri resmi olarak 1 yıllık maliyetinin 20 milyona yakın olduğu söyleniyor. Fazlası vardır eksiği yoktur, Bu performansı vermese bu yaşta futbol hayatı bitebilirdi. Kendini haklı çıkarmak için bildiği şeyleri görmemezlikten geliyorsun.
Şuan paramız olsa 70 milyon bonservis ile osimhen alacağız dedeler çoğumuz karşı çıkarız.
Kaldı ki sene başı gs maçına kadar ligde en üst sıradaydık, o maçtan sonra bizi hakemler biçmeye başladı, kırılgan bir yapımız olmasıyla da dağıldık gittik. Kritik maçlarda biz puan kaybederken onlarda kritik maçlarda hakem ittirmesiyle puan kazandılar. Ligin gerçeklerini görmemezlikten gelemezsin..
Kaldı ki gs nin avrupada da durumları ortada. Ligde aynı istatistikleri biz yaptığımız sezonlarda Avrupa'da çok etkili oyunlar çıkardık.
Adamlar saçma sapan görmedikleri sarı kart sayesinde gruptan çıkıp, dün kupa aldılar. Aynen herşey osimhen sayesinde. Aynı osimhenli kadro avrupada bizden 1 maç fazla oynama başarısı gösterdi.