2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Rasim, Kapkarakartal, Gökhan Kurt, Georgetown, Zafer55, sefaköykartali, Kartal Ç, COB, ulumemo, gokhans, hasankale, blackeagle35, yaço58, kartalizma190399, Serdar3444, bull74, golazokartal, Sinan66, Monza, annoca, Darkeagle, ergin ve 186 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 76474 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Şu bojo ile uğraşacağımıza neden Atakan Karazor, Salih Özcan falan almıyoruz. Yerli kalitemiz diplerde
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Abi Osimhen'le Immobile'yi nasil karsilastirirsin yahu? Adamlarin son 2 yilinin istatistiklerine bak.
Biz bitik sakat adamlari aliyoruz, mucize bekliyoruz, olmuyor tabii.
Tartisilacak birsey varsa, kiralik oyuncularin aidiyeti ve kulup kulturu tartisilsin ama.
Mesela GS'de Osimhen, Onyekuru, Garry Rodrigues falan asla salmiyor, kulupte kalmak icin herseyi yapiyor. Kulube karsi inanilmaz bir aidiyet hissediyor nedense.
Osimhen tamamen salabilirdi kendini dusunse (son donem), gram salmadi. Hala kalmak istiyorum vs seklinde mesaj veriyor.
Biz Talisca, Aboubakar vs hicbirini tutamadik, kalmak icin hicbir ugras vermedi adamlar. Hatta kalpten Besiktas'li denen Cenk Tosun para icin FB'ye gitti. Babel, Talisca gule oynaya rakiplere gitti oynadi.
GS'dekiler GS'den sonra bile nasil bagli kaliyor kulube. Sadece kiralik yabancilar degil, yerliler bile GS'den sonra gram motive olmuyor GS'ye karsi. Emre Kilinc, Emre Akbaba falan nasil oynuyor goruyoruz.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş yönetimi, Solskjaer’in isteği üzerine Everton forması giyen 27 yaşındaki Gineli santrfor Beto’nun menajeriyle görüşmelere başladı. (A Bola)

💶 Piyasa değeri 20 Milyon €
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Abi Osimhen'le Immobile'yi nasil karsilastirirsin yahu? Adamlarin son 2 yilinin istatistiklerine bak.
Biz bitik sakat adamlari aliyoruz, mucize bekliyoruz, olmuyor tabii.
Tartisilacak birsey varsa, kiralik oyuncularin aidiyeti ve kulup kulturu tartisilsin ama.
Mesela GS'de Osimhen, Onyekuru, Garry Rodrigues falan asla salmiyor, kulupte kalmak icin herseyi yapiyor. Kulube karsi inanilmaz bir aidiyet hissediyor nedense.
Osimhen tamamen salabilirdi kendini dusunse (son donem), gram salmadi. Hala kalmak istiyorum vs seklinde mesaj veriyor.
Biz Talisca, Aboubakar vs hicbirini tutamadik, kalmak icin hicbir ugras vermedi adamlar. Hatta kalpten Besiktas'li denen Cenk Tosun para icin FB'ye gitti. Babel, Talisca gule oynaya rakiplere gitti oynadi.
GS'dekiler GS'den sonra bile nasil bagli kaliyor kulube. Sadece kiralik yabancilar degil, yerliler bile GS'den sonra gram motive olmuyor GS'ye karsi. Emre Kilinc, Emre Akbaba falan nasil oynuyor goruyoruz.
Talisca,abubakar, osimhen hepsi aidiyeti yüksek futbolcular. Yeterki arpasını ver. Osimhen dediğin adam da Imobille'nin 2 katı maaş alıyor. Bilmiyorsun araştır en azından. Avrupa futbolunu, iskandinav takım örnekleri verip osimhen transferini övmen de komik doğrusu. İnsanın bir çizgisi olur. Bu kadar da renkli hayranı olmayın.

Bizden giden topçu emre kılıç, akbaba gibi bize karşı oynayacaksa bizim kültürümüzü alamamıştır. Karakter her şeyden önce gelir. Başarı için her türlü rezilliğe boyun eğecek bir taraftar değiliz.

Çevrimiçi kartalizma190399

Talisca,abubakar, osimhen hepsi aidiyeti yüksek futbolcular. Yeterki arpasını ver. Osimhen dediğin adam da Imobille'nin 2 katı maaş alıyor. Bilmiyorsun araştır en azından. Avrupa futbolunu, iskandinav takım örnekleri verip osimhen transferini övmen de komik doğrusu. İnsanın bir çizgisi olur. Bu kadar da renkli hayranı olmayın.

Bizden giden topçu emre kılıç, akbaba gibi bize karşı oynayacaksa bizim kültürümüzü alamamıştır. Karakter her şeyden önce gelir. Başarı için her türlü rezilliğe boyun eğecek bir taraftar değiliz.

Osimhen 10 milyon euro, Immobile de 6 milyon aciklanmasina ragmen yillik 3 milyon euro imza parasi da verildigi icin 9 ediyor, asil sen arastir biraz.
Mesele 3'u 6'si da degil.
Biri 3 milyon digeri 12 milyon alsa da skandal ve karsilastirilmazlar.
Ben Osimhen transferinin dogrulugu yanlisligi maliyeti hakkinda yorum yapmadim, karsilastirilmalari sacma dedim.
Biri 35 tane atip takimina 2 kupa kazandirdi, digeri 6 aydir ayakta duramiyor. Penaltilar haric ortada yok.
Mesele performanslari da degil. Immobile 2 senedir tamamen performansi dusmus bitik durumda zaten. Boyle bir adami almak da hata, 6 milyon euro maas vermek de hata.

Aboubakar'in aidiyeti o kadar yuksek ki kontrati uzasin Arap maasini kacirmasin diye takimini sampiyonluk yarisinda yanliz birakacak kadar yuksek (!). Talisca da uzayabildigi an aninda uzadi. Fener'e gelmesinde de hic sikinti gormedi.

Çevrimiçi Samet Demir

Osimhen 10 milyon euro, Immobile de 6 milyon aciklanmasina ragmen yillik 3 milyon euro imza parasi da verildigi icin 9 ediyor, asil sen arastir biraz.
Mesele 3'u 6'si da degil.
Biri 3 milyon digeri 12 milyon alsa da skandal ve karsilastirilmazlar.
Ben Osimhen transferinin dogrulugu yanlisligi maliyeti hakkinda yorum yapmadim, karsilastirilmalari sacma dedim.
Biri 35 tane atip takimina 2 kupa kazandirdi, digeri 6 aydir ayakta duramiyor. Penaltilar haric ortada yok.
Mesele performanslari da degil. Immobile 2 senedir tamamen performansi dusmus bitik durumda zaten. Boyle bir adami almak da hata, 6 milyon euro maas vermek de hata.

Aboubakar'in aidiyeti o kadar yuksek ki kontrati uzasin Arap maasini kacirmasin diye takimini sampiyonluk yarisinda yanliz birakacak kadar yuksek (!). Talisca da uzayabildigi an aninda uzadi. Fener'e gelmesinde de hic sikinti gormedi.
Gs nin açıkladığı fiyata inanıyorsan elimde çok güzel bir köprü var değerlendir derim.

Tekrar söylüyorum ikiside sene başı riskli transferlerdi. İmobile daha riskli olanıydı. Zamanında biz gomezi aynı şekilde aldık. Gomez de imobile gibi çıkabilirdi. Tam tersi oldu.

Talisca ya o zaman 20 bonservis verseydin senin oyuncundu, Abuda aynı şekilde 4-5 maaş verseydin sergenle şampiyon olduğumuz zaman sakatlığını bahane etmez sende oynardı. Aidiyetten kastımın ne olduğunu daha nasıl anlatabilirim sana bilmiyorum.

Şuan Taliscanın fb ye 3 yıllık maliyeti minimum 40 milyon. Yazın da bu paralara talisca almanın mantıksız olduğunu bir çok kez yazdık.

Cenki yazmışsın yukarıda, işimizi gördük olabilecek maaşı verdik kabul etmedi gitti. Akıllı transfer dediğin böyle olur. Zamanında vedalaşmasını bileceksin.

Osimhene gelince oda gs nin kara kaşına kara gözüne bakıp gelmedi gayri resmi olarak 1 yıllık maliyetinin 20 milyona yakın olduğu söyleniyor. Fazlası vardır eksiği yoktur, Bu performansı vermese bu yaşta futbol hayatı bitebilirdi. Kendini haklı çıkarmak için bildiği şeyleri görmemezlikten geliyorsun.

Şuan paramız olsa 70 milyon bonservis ile osimhen alacağız dedeler çoğumuz karşı çıkarız.

Kaldı ki sene başı gs maçına kadar ligde en üst sıradaydık, o maçtan sonra bizi hakemler biçmeye başladı, kırılgan bir yapımız olmasıyla da dağıldık gittik. Kritik maçlarda biz puan kaybederken onlarda kritik maçlarda hakem ittirmesiyle puan kazandılar. Ligin gerçeklerini görmemezlikten gelemezsin..

Kaldı ki gs nin avrupada da durumları ortada. Ligde aynı istatistikleri biz yaptığımız sezonlarda Avrupa'da çok etkili oyunlar çıkardık.

Adamlar saçma sapan görmedikleri sarı kart sayesinde gruptan çıkıp, dün kupa aldılar. Aynen herşey osimhen sayesinde. Aynı osimhenli kadro avrupada bizden 1 maç fazla oynama başarısı gösterdi.

Çevrimdışı Ravenman

Osimhen ve Immobile ‘yi ayni kefene koymak icin ayri bir beyin lazım.

Osimhen Immobile den biraz fazla maaş alıyor lakin çifte kupa kazandırdı.

Avrupada sırf Okan’ın yüzünden ilerlemediler yoksa Osimhenli bir takım herzaman finale gelmesi gerekir.

Çevrimdışı Ravenman

Beşiktaş yönetimi, Solskjaer’in isteği üzerine Everton forması giyen 27 yaşındaki Gineli santrfor Beto’nun menajeriyle görüşmelere başladı. (A Bola)

💶 Piyasa değeri 20 Milyon €

Yine mi Afrikalı?

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

@Samet Ç
Uygun maliyetli 1 sene sözleşme yapıp Di Maria alsak Arroya ile ikisine sağ tarafı emanet etsek olur mu sence?

Çevrimiçi Samet Demir

Osimhen ve Immobile ‘yi ayni kefene koymak icin ayri bir beyin lazım.

Osimhen Immobile den biraz fazla maaş alıyor lakin çifte kupa kazandırdı.

Avrupada sırf Okan’ın yüzünden ilerlemediler yoksa Osimhenli bir takım herzaman finale gelmesi gerekir.
Burada osimhenin kalitesini tartışmıyoruz,

Afrikalı Beto'yu eleştirip, Afrikalı osimhene ses etmeyene ne dememiz gerekiyor?

Manipülasyon yapacağınız yer burası değil.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

@Samet Ç
Uygun maliyetli 1 sene sözleşme yapıp Di Maria alsak Arroya ile ikisine sağ tarafı emanet etsek olur mu sence?

Valla ne yalan söyleyeyim Di Maria falan istemem. Gecen hafta Sportingle şampiyonluk maçında o kadar saçmaladı ki hoca bile 2. yarıya onunla cikmadi. Ayrıca egosunu da yönetmek gerek, hiç gerek yok derim.

Çevrimdışı Akil Emre

@Samet Ç
Soru bana gelmesede Di maria gözü kapalı olur çok beğenirim. Bize bu tarz 4 adam gerekli başarı için tabi maliyetler saçma biyerde değilse.

Çevrimiçi Samet Demir

Valla ne yalan söyleyeyim Di Maria falan istemem. Gecen hafta Sportingle şampiyonluk maçında o kadar saçmaladı ki hoca bile 2. yarıya onunla cikmadi. Ayrıca egosunu da yönetmek gerek, hiç gerek yok derim.
Bende çok ortadayım, Arroya konusunda inancımız tamda ona iyi bir mentör veteran bir oyuncu şart. Bu oyuncu Rachica değil tabikide.

Çevrimiçi Samet Demir

Soru bana gelmesede Di maria gözü kapalı olur çok beğenirim. Bize bu tarz 4 adam gerekli başarı için tabi maliyetler saçma biyerde değilse.
Olsun hocam forum herkes yorum yapabilir. Ayrıca yerli oyuncu da almamız gerekiyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bende çok ortadayım, Arroya konusunda inancımız tamda ona iyi bir mentör veteran bir oyuncu şart. Bu oyuncu Rachica değil tabikide.

Arroyo için bu sene kamp öncesi yapacağı kendi hazırlığı kritik olacak. Aslında sol ayaklı sağ kanat oyuncusu içeri de katedebiliyorsa her hocanın isteyeceği oyuncu. İş tamamen Arroyo nun kendisinde bitecek. Hazır olursa kesin oynar.

Çevrimdışı joseph35

Evet bazı zor transferler var kadroda ama bunu yapınca lige bomba gibi ben şampiyonluğa tekrardan en güçlü adayım/adaylardan biriyim diyorsun. Bnece zor gibi görünen kolay transferler de var. Ekonomimiz geçen seneye göre daha müsait ama bu sefer de yönetimin bütçeyi düşüreceğiz açıklamaları geldi. Bence bu yapılabilirdi/yapılabilir.

-----------------Mert--------------

-----Sugawara----Scalvini-(2003)----Laporte----Masuaku---

-------------Kante---------Pasalic------

---------------------Rafa--------------------

-----Cerny---------Beto----------Romulo-------

Yedekteki 4 yabancı: İmmobile, Valentin Barco(2004), Rashica, Armand Lauriente.

Yerliler: Berke Özer, Emirhan Topçu, Necip Uysal, Muhammed Taha Şahin, Taylan Bulut, Yunus Emre Konak, Umut Tohumcu, Isak Vural, Livan Burcu, Mustafa Erhan Hekimoğlu

Çevrimiçi Samet Demir

Evet bazı zor transferler var kadroda ama bunu yapınca lige bomba gibi ben şampiyonluğa tekrardan en güçlü adayım/adaylardan biriyim diyorsun. Bnece zor gibi görünen kolay transferler de var. Ekonomimiz geçen seneye göre daha müsait ama bu sefer de yönetimin bütçeyi düşüreceğiz açıklamaları geldi. Bence bu yapılabilirdi/yapılabilir.

-----------------Mert--------------

-----Sugawara----Scalvini-(2003)----Laporte----Masuaku---

-------------Kante---------Pasalic------

---------------------Rafa--------------------

-----Cerny---------Beto----------Romulo-------

Yedekteki 4 yabancı: İmmobile, Valentin Barco(2004), Rashica, Armand Lauriente.

Yerliler: Berke Özer, Emirhan Topçu, Necip Uysal, Muhammed Taha Şahin, Taylan Bulut, Yunus Emre Konak, Umut Tohumcu, Isak Vural, Livan Burcu, Mustafa Erhan Hekimoğlu
Laporte yerine Emirhan ve ya Udokhai yazarsak daha gerçekçi olur. İsimler farklılık gösterebilir ama ilk 11 için bu bölgelere oyuncu bakmalıyız.

Çevrimdışı joseph35

Laporte yerine Emirhan ve ya Udokhai yazarsak daha gerçekçi olur. İsimler farklılık gösterebilir ama ilk 11 için bu bölgelere oyuncu bakmalıyız.

Kaliteli stoperler hep iyi oynadı bizde. İmkanları zorlayıp 1 adet first class stoper ekleyeyim dedim. Al Nassr şampiyon olamadı dağılabilir. Düşük vergi vs derken Kante gibi Laporte de ikna edilebilir diye düşündüm. Felix de gayet yeterli olacaktır.

Çevrimiçi Samet Ç

@Samet Ç
kurulacak orta sahaya göre değişir bu bajo ve gedsonla kuracaksak orta sahayı olmaz

Çevrimiçi Samet Demir

Kaliteli stoperler hep iyi oynadı bizde. İmkanları zorlayıp 1 adet first class stoper ekleyeyim dedim. Al Nassr şampiyon olamadı dağılabilir. Düşük vergi vs derken Kante gibi Laporte de ikna edilebilir diye düşündüm. Felix de gayet yeterli olacaktır.
Ben de maliyet açısından söyledim, bu sene sıfırdan takım kuracağız elimizdekileri de maksimum değerlendirmemiz gerekiyor. yoksa Laporteyi kim istemez :)

Çevrimiçi Samet Demir

kurulacak orta sahaya göre değişir bu bajo ve gedsonla kuracaksak orta sahayı olmaz
Birde arkalarında Svenson olmaması gerekli.

Çevrimiçi Samet Demir

"Göztepe yetkilileriyle görüştüm. Göztepe, Romulo için Beşiktaş’tan 5.5 milyon Euro istemiş. Bu ücret Beşiktaş’a yüksek gelmiş.

Ancak İzmir kulübü yetkilileri biz Romulo için 2.500.000 Euro ödedik 5 ya da 5.300’dan aşağı oyuncuyu satmayız dediler."

(🔗Eagle Media / @tugbahacibayram )

Hiç düşünmeden alsınlar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

"Göztepe yetkilileriyle görüştüm. Göztepe, Romulo için Beşiktaş’tan 5.5 milyon Euro istemiş. Bu ücret Beşiktaş’a yüksek gelmiş.

Ancak İzmir kulübü yetkilileri biz Romulo için 2.500.000 Euro ödedik 5 ya da 5.300’dan aşağı oyuncuyu satmayız dediler."

(🔗Eagle Media / @tugbahacibayram )

Hiç düşünmeden alsınlar.

Yalan haber devre arası Ajax 12 teklif etmiş.

Çevrimiçi Samet Demir

Kulübümüzden Açıklama
Kulübümüzün profesyonel futbolcu Romulo Cardoso ile ilgilendiği, oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Göztepe’nin oyuncunun transferi için kulübümüzden 5.5 milyon avro bonservis ücreti talep ettiği iddialarıyla yazılı ve görsel medyada yayımlanan haberler tamamen asılsızdır.

Romulo Cardoso’nun kulübümüze transferi için herhangi bir girişimde bulunmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.

Transfer dönemi yaklaşırken kulübümüzle ilgili negatif algı oluşturmak maksadıyla belli aralıklarla yayınlanacak buna benzer asparagas haberlere karşı dikkatli olunmasını taraftarlarımızdan önemle rica ederiz.

Beşiktaş JK

Etiketler: