2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Demir, mayguntr, yaço58, golazokartal, Kartal Ç, kartal meriç ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12138 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

bunlar yapılanma falan yapamaz daha hoca ile o konuda anlaşamamışlar her şekilde belli bu durum gönderin bu hocayı getirin sergeni 100 milyon falanda harcayın belki bir şeyler olur öbür türlü zaten yapamıyorsunuz

Çevrimdışı Akil Emre

Seneye kaçıncı oluruz bilmiyorum ama vasat ötesi, isimlerini bile saymaya değmez min 15 arkadaşla vedalaşalım. Sakatlık geçmişi olmayan, aidiyet duygusu yüksek, altyapı işini özellikle almanyadan almış isimlere yönelelim ayrıca , olmassa olmaz 2 tane net santrafora para yatırılsın birde hekimoğlu,tayyip gibi 2. Lig topçuları klubün önünden geçmesin..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Seneye kaçıncı oluruz bilmiyorum ama vasat ötesi, isimlerini bile saymaya değmez min 15 arkadaşla vedalaşalım. Sakatlık geçmişi olmayan, aidiyet duygusu yüksek, altyapı işini özellikle almanyadan almış isimlere yönelelim ayrıca , olmassa olmaz 2 tane net santrafora para yatırılsın birde hekimoğlu,tayyip gibi 2. Lig topçuları klubün önünden geçmesin..

Bu listeye Necipi de eklerim. Takımın şu halinde en azından abilik yapıp takımı bir arada tutması gerekirdi. Yeter artık efsanemiz kadrosundan çıksın, yolu açık olsun.

Çevrimdışı Akil Emre

Bu listeye Necipi de eklerim. Takımın şu halinde en azından abilik yapıp takımı bir arada tutması gerekirdi. Yeter artık efsanemiz kadrosundan çıksın, yolu açık olsun.
Sakat ve yetersiz adamla sözleşme uzattık herkesin keyfi yerinde.

Çevrimiçi Samet Demir

Bizim çocuklar flan demeyin artık, kimsenin gözünün yaşına bakmayın. Kime teklif gelirse de satın.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Akil Emre

Hala kendime gelemedim, milyonluk arkadaşlar yalandan özür de dilemesin zaten şimdiden tatil planları yapılmıştır. Takımda mert, rafa,gedson ilk 11 seviyesinde yedek olarakta rashica,svenson,emirhan hariç herkesle vedalaşılsın gitmek istemeyen paf takımında takılsın, yeter ya nedir bu rezillik, bunun dılında hoca da vasıfsız isimleri kazanmaya çalışmasın sıkıldık artık.

Çevrimiçi Samet Ç

dün rashica köybaşına üstünlük kuramadı bu adama kalsın diyen var :D

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İşin acı tarafı o Rashicayi bile kesemeyen 6m euroluk yediğimiz var. Bu durum artık iyice can sıkmaya başladı.

Çevrimdışı Akil Emre

Yedek olarak kalsın diyenlerdenim sevensonla beraber, as kadroya max 3 kişi yazabiliyoruz, gerçi ben mertide yazmak istemem ilk onbire. Kısaca rashica yedeğine kadar okadar boş adam takılıyoki kafayı yememk elde değil.

Çevrimiçi Samet Demir

Yedek olarak kalsın diyenlerdenim sevensonla beraber, as kadroya max 3 kişi yazabiliyoruz, gerçi ben mertide yazmak istemem ilk onbire. Kısaca rashica yedeğine kadar okadar boş adam takılıyoki kafayı yememk elde değil.
Bende yedek olarak kalablir diyordum da Arroya'yu yedek düşünebiliriz. Bizim rafa kalitesinde 2 kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Muci ve Arroya da onları yedekler. 6 numaraya da Demir Ege'yi ikna etmemiz gerekiyor. Sol stoper de Emirhan ve Udokhai yeterli. Paulista giderse yerine as sağ stoper. 1 tane de çok iyi forvet.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Akil Emre

Bende yedek olarak kalablir diyordum da Arroya'yu yedek düşünebiliriz. Bizim rafa kalitesinde 2 kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. Muci ve Arroya da onları yedekler. 6 numaraya da Demir Ege'yi ikna etmemiz gerekiyor. Sol stoper de Emirhan ve Udokhai yeterli. Paulista giderse yerine as sağ stoper. 1 tane de çok iyi forvet.
Takımda gökhan güleç,ömer şişmanoğlu tadında santrafor bile yok, net 1 tane pivot 1 tanede sprinter santrafor elzem. As 2 stoperde şart orta karar ramulo bile bizi dağıttı

Çevrimiçi gokhans

Dün talha yerine udokhai olsa rahat kazanacağımız bir maçtı. 3.golde ayrı skandal çok ağır ve çaresiz kaldı stoperlerimiz malesef..
[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2025, 13:13:58 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Takımda gökhan güleç,ömer şişmanoğlu tadında santrafor bile yok, net 1 tane pivot 1 tanede sprinter santrafor elzem. As 2 stoperde şart orta karar ramulo bile bizi dağıttı
Ben 11 için yazdım. Daha dediğin gibi rotasyona da oyuncu ihtiyacımız var. Özellikle yerli agresif oyuncu sıkıntısı yaşıyoruz.

Çevrimiçi Samet Demir

Dün talha yerine udokhai olsa rahat kazanacağımız bir maçtı. 3.golde ayrı skandal çok ağır ve çaresiz kaldı stoperlerimiz malesef..
Romulo'ya ilk yarı 2 top geldi, birine şut çektirdi, diğerinde faul yapıp kırmızı gördü. Dün Masuaku da takımı yakmak için epey uğraştı. @Samet Ç 'in dediği gibi kadroda ne varsa yollamak lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

Romulo'ya ilk yarı 2 top geldi, birine şut çektirdi, diğerinde faul yapıp kırmızı gördü. Dün Masuaku da takımı yakmak için epey uğraştı. @Samet Ç 'in dediği gibi kadroda ne varsa yollamak lazım.
Gedson ve Rafa kalacaksa seneye şimdiden 4-3-3 oynatan hoca baksınlar bu adamlarla 4-3-3'ten başka bir şey oynayamazsın oynayacaksan 6'ya dünya yıldızı çekmen lazım bitik olmayanından kanatada Salah falan alman lazım

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Fanatik goztepeli arkadaşım ile konuşuyorum. Romulo için Feyenord ile 12m euroya anlaşmışlar gibi bir söylenti varmış. Eğer öyleyse o paraya saniye durmaz alırım.
Adam güçlü, hızlı ve uzun. Son vuruşları da ortalamanın oldukça üzerinde.

Çevrimiçi Samet Demir

Kaleci/Mert
Sağbek/Sağbek - Stoper/Stoper - Emirhan/Udokhai - Solbek/Solbek
Demir Ege/Elan Ricardo
Orta Saha / Salih Uçan/Alt Yapı - Rafa/Muci
Sağ Kanat / Arroyo - Sol Kanat / Sol Kanat
Forvet / Forvet / Mustafa Hekimoğlu

Görüldüğü üzere en az 13 transfere ihtiyacımız var. 6-7 tanesi 11 kalitesinde olmalı. Kalan 5 tanenin en az 3 tanesi de kaliteli yerli ya da gurbetçi olmalı.

Salih Uçan yerine Kartal hatta alt yapıdan birinide yazabiliriz. (Yerli kalitemiz o kadar kötü ki Salihi yollayamadım. )

https://www.transfermarkt.com.tr/spieler-statistik/legionaere/statistik/stat/land_id/174/plus/0?land=40
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2025, 14:15:50 Samet Demir ]

Çevrimdışı Akil Emre

Kaleci/Mert
Sağbek/Sağbek - Stoper/Stoper - Emirhan/Udokhai - Solbek/Solbek
Demir Ege/Elan Ricardo
Orta Saha / Salih Uçan/Alt Yapı - Rafa/Muci
Sağ Kanat / Arroyo - Sol Kanat / Sol Kanat
Forvet / Forvet / Mustafa Hekimoğlu

Görüldüğü üzere en az 13 transfere ihtiyacımız var. 6-7 tanesi 11 kalitesinde olmalı. Kalan 5 tanenin en az 3 tanesi de kaliteli yerli ya da gurbetçi olmalı.

Salih Uçan yerine Kartal hatta alt yapıdan birinide yazabiliriz. (Yerli kalitemiz o kadar kötü ki Salihi yollayamadım. )

https://www.transfermarkt.com.tr/spieler-statistik/legionaere/statistik/stat/land_id/174/plus/0?land=40
Hekimoğlu,salihin de kadroda olmaması lazım demir ege, rashica,sevenson,muçi,emirhan ,mert ,arroyo yedek olarak kalır bunu dışındakilerle banko vedalaşılmalı. Gedson ve rafa dışında ilk 11 oyuncumuz malesef yok işimiz baya zor. Yeni scout akıllı transferler yaptırmaz ise ben uzun süre toparlanacağımızı düşünmüyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Fanatik goztepeli arkadaşım ile konuşuyorum. Romulo için Feyenord ile 12m euroya anlaşmışlar gibi bir söylenti varmış. Eğer öyleyse o paraya saniye durmaz alırım.
reddettiler 16 istiyorlar diye biliyorum

Çevrimiçi Samet Demir

Hekimoğlu,salihin de kadroda olmaması lazım demir ege, rashica,sevenson,muçi,emirhan ,mert ,arroyo yedek olarak kalır bunu dışındakilerle banko vedalaşılmalı. Gedson ve rafa dışında ilk 11 oyuncumuz malesef yok işimiz baya zor. Yeni scout akıllı transferler yaptırmaz ise ben uzun süre toparlanacağımızı düşünmüyorum.
Yazın bir şekilde Gedsonu takasla değerlendirmemiz gerekiyor. Gedson ve Rafa aynı anda olmuyor bence.

Çevrimiçi Samet Demir

Ole Gunnar Solskjaer, Suudi Arabistan’dan ayrılmayı planlayan N’Golo Kante ile görüştü.

Kante, Avrupa’ya tekrar dönmek için Al-Ittihat kulübünden aldığı yüksek maaşı bırakmaya hazır durumda.

(Yeni Asır)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ole Gunnar Solskjaer, Suudi Arabistan’dan ayrılmayı planlayan N’Golo Kante ile görüştü.

Kante, Avrupa’ya tekrar dönmek için Al-Ittihat kulübünden aldığı yüksek maaşı bırakmaya hazır durumda.

(Yeni Asır)

Kendisine iyi baktıktan sonra 30 yaş üstü oyuncuya karşı değilim ancak bölgesinde liderlik yapacak ve tartisilmayacak oyuncu olmalı, son sezonunda 30+ maça çıkmış olmalı ve bu tip oyuncu sayısı takımda en fazla 3 tane olmalı. Biri defans, biri orta saha, biri de ileri uc kanat ya da santrafor farketmez.
Rafa çok iyi oyuncu mesela ama lider değil onu da istisna tutuyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Kendisine iyi baktıktan sonra 30 yaş üstü oyuncuya karşı değilim ancak bölgesinde liderlik yapacak ve tartisilmayacak oyuncu olmalı, son sezonunda 30+ maça çıkmış olmalı ve bu tip oyuncu sayısı takımda en fazla 3 tane olmalı. Biri defans, biri orta saha, biri de ileri uc kanat ya da santrafor farketmez.
Rafa çok iyi oyuncu mesela ama lider değil onu da istisna tutuyorum.
Özellikle bize yerli hırçın oyuncular da lazım. Takımda şuan sadece Emirhan var başkada aklıma böyle bir oyuncu gelmiyor. Şampiyon olduğumuz zaman yerli kalitemiz de iyiydi. Pısırık değillerdi. Caner, gg, Oğuzhan, olcay, cenk falan hakeme yerli oyuncular daha iyi baskı uyguluyorlar. Aynı şekilde takibe de. Yabancılarda şuan Paulista da direnç gösteriyor, mario da çok beğenmesem de bir karakter ortaya koyuyor. Bu sayıyı arttırmamız gerekiyor.

Çevrimdışı murat

fakir hulk u.tip te benziyor.

Çevrimdışı AEmre

N’koudou vari hızlı bir adam şart oğlu şart bu takıma. Listede olduğunu düşünüyorum sondre orjesaeter (Sarpsborg08) bu sene ilk maçta iki asist yaptı. Benian traore ve henüz beklenen etkiyi gösteremeyen irankunda da listede olmalı. Klasik bir altı numara da mutlaka gerekiyor. Eric martel ve önünde gedson ve vetlesen (bizim maçta çok iyiydi) ile takım hızını ve presini ciddi anlamda artırırız.

Etiketler: