2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Ç, golazokartal, Özgür Gültekin, Serdar3444 ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 5651 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sinan23

Şu diomande yi njordsjaelland tayken kaç kere yazdım buraya.

Çevrimiçi gokhans

Dün maçı izleyen oldu mu? Rıdvan nasıl oynadı? geliştirmişmi kendini? bize uyar mı?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Dün maçı izleyen oldu mu? Rıdvan nasıl oynadı? geliştirmişmi kendini? bize uyar mı?
Rıdvan sağ tarafta oynuyordu. Görev adamı olmuş.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı celiker1

Takımın en kötüsüydü bence
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Rangers'tan alınabilecek iki oyuncu var Hamza Igamane ve Cerny o da Wolfsburg'un oyuncusu zaten Rangers'ta kiralık Rıdvan'a falan gerek yok hala aynı iki maç üst üste oynayınca adaleyi tutmaya başlıyor

Çevrimiçi Samet Ç

Vik'ten bir Hugo Camberos hamlesi bekliyorum ben

Çevrimdışı Necmi

Rangers'tan alınabilecek iki oyuncu var Hamza Igamane ve Cerny o da Wolfsburg'un oyuncusu zaten Rangers'ta kiralık Rıdvan'a falan gerek yok hala aynı iki maç üst üste oynayınca adaleyi tutmaya başlıyor
hem avrupada oynayıp hemde değer kaybediyorsan fazla şey söylemeye gerek yok ondan bek olmaz kanat içinde yeterli fizik ve teknik kapasitesi yok sattık kurtulduk alırsak başımıza bela ederiz

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş Scout Şefi Eduard Graf, genç futbolcu Muhammed Damar’ı ikna etti.

Serdal Adalı, Muhammed Damar’ın bonservisinin bulunduğu Hoffenheim ile prensipte anlaşma sağladı.

Transfer sadece imzaya kaldı.

📰 Sabah
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş Scout Şefi Eduard Graf, genç futbolcu Muhammed Damar’ı ikna etti.

Serdal Adalı, Muhammed Damar’ın bonservisinin bulunduğu Hoffenheim ile prensipte anlaşma sağladı.

Transfer sadece imzaya kaldı.

📰 Sabah
tuzlu olur bu ama 8-10 için çok iyi oyuncu Livan Burcu'da yatırıma değer oyuncu Taylan Bulut vardı ama o tren kaçtı Salzburg ilgileniyor onunla

Çevrimiçi Samet Ç

4-2-3-1 oynayacaksak bekler 1.85 ve üstü olmalı fizikli takım şart

Çevrimiçi Samet Demir

tuzlu olur bu ama 8-10 için çok iyi oyuncu Livan Burcu'da yatırıma değer oyuncu Taylan Bulut vardı ama o tren kaçtı Salzburg ilgileniyor onunla
Muciyi satıp alabilirsek 1 yabancı kontenjanı açmış oluruz. Beklerden birinide yerli/gurbetçi yapmamız gerekiyor. Seneye yabancı kontenjanı aynı mı oluyor tam bilmiyorum. 2 yabancıyı tribüne yollamak saçma geliyor bana.

Çevrimiçi levitate

4-2-3-1 oynayacaksak bekler 1.85 ve üstü olmalı fizikli takım şart
aha benim kafada

1.85 değilde 1.80 üstü yeterlidir öbür türlü bulmak zor olur
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

aha benim kafada

Takım boy ortalaması 1,80 üzeri olmalı.

Çevrimdışı joseph35

https://www.transfermarkt.com.tr/oskar-spiten-nysaeter/profil/spieler/1007817

Oskar Spiten-Nysæter. Norveç 2.liginden, 17 yaşında, kariyerine çok hızlı bir başlangıç yaptı gol konusunda. Santrafor orijinli ama 1.77 boydan dolayı sol kanatta da kullanmış takımı. Transfermarkt 17 yaşına rağmen 2.7 değeri vermiş. Hızlı olgunlaşacaklardan. 4-4-2'de ikinci santrafor veya 4-2-3-1'de sol kanat olarak kullanılır. İlgilenmekte yarar var. İsmimiz de çıkmış. John Vik kaçırmaz bunu zaten.
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2025, 16:52:10 joseph35 ]

Çevrimdışı joseph35

Muhammed Damar işi gerçekleşirse harika olur. Eser Gürbüz'ü sağ kanat, Livan Burcu'yu da sol kanat için kaçırmamalıyız. Uzun boylu fizikli bek için ise, sağ beke Taylan Bulut, sol beke David Möller Wolfe mükemmel olur. Hem fizikli hem verim verecek beklerden. Ama biraz pahalıya malolur.
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2025, 16:40:50 joseph35 ]

Çevrimiçi Samet Ç

aha benim kafada

1.90 bile bulursun yeter ki iste

Çevrimiçi Samet Ç

Muhammed Damar işi gerçekleşirse harika olur. Eser Gürbüz'ü sağ kanat, Livan Burcu'yu da sol kanat için kaçırmamalıyız. Uzun boylu fizikli bek için ise, sağ beke Taylan Bulut, sol beke David Möller Wolfe mükemmel olur. Hem fizikli hem verim verecek beklerden. Ama biraz pahalıya malolur.
Taylan ile Salzburg ilgileniyor

Çevrimiçi levitate

bu alanyadaki sol bek kardeşimiz yusuf düşünülebilir bence yerli sayımız az hala
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

▪️ Rio Ave, Demir Ege Tıknaz için Beşiktaş ile resmi olarak görüştü.

▪️ Rio Ave yetkilileri, 5 M€ satın alma opsiyonunu ödeyecek maddi güçlerinin olmadığını belirterek indirim talep etti.

▪️ Beşiktaş, herhangi bir indirime gidilmeyeceğini belirtti.

▪️ Rio Ave, Demir Ege'nin bonservisini almak için para bulmaya çalışıyor. @yagosabuncuoglu

Hiç bir şekilde indirime gitmesinler bence. Umarım bizde kalır.

Çevrimiçi gokhans

bu alanyadaki sol bek kardeşimiz yusuf düşünülebilir bence yerli sayımız az hala
gs’ye maçı satan adam..

Çevrimiçi Samet Demir

Rotasyon için Rizede ki Mithat bence düşünülebilir ama defans konusu biraz tedirgin ediyor beni. Tayfurun Rize şubesi gibi geliyor ama topu yakıştırıyorum o çocuğa.

Bence yerli konusunu gurbetçilerden halletmemiz gerekiyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Skriniar keşke bizim olsaydı

Çevrimiçi Samet Ç

Cerny çok iyi topçu zaten ama Igamane ayrı bir şey herif yıkılmıyor

Çevrimiçi gokhans

Skriniar keşke bizim olsaydı
valla ben amrabat’a hayran kaldım. Gedson, ox, mario’nun yaptığını adam tek başına yapıyor.  Çok acayip bi seviye..

Etiketler: