2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Gökhan Güvenç, gokhans, Zafer55, NioHH, mayguntr, hasankale, Kapkarakartal, KartalınGücü, Özgür Gültekin, annoca, maıden, ahmetekinciogl2, murat, 38life, Gökhan Kurt, Umutcan Kaya, aoguzd, Serdar3444, mtorunlu, Rasim, emre_1978, Monza, kahyaoglueren, Samet Demir, Tass, tolga1903, doganay, Yancos, ulumemo, Necmi, sefaköykartali, balkan-kartal, cornelius, Georgetown, golazokartal, Ravenman, bull74, blackeagle35, Liquidator, AigleBordeaux, matias_27, Kartal39 ve 382 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 325015 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 17:11:30
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Özellikle bu sene yağızın yazdıklarıma çok dikkat edin. Sağlam algı yapıyor. Uyarı niteliğinde yazdım bunu. Hepimizi çok rahat tongaya düşürebilir.
o ysğıza kim prim veriyor kulüpde ona bakmak lazım birinin bilgi taşıdığı kesin durup dururkenmi allahın renklisi beşiktaş muhabiri oldu çıktı ona bilgiyi taşıyan kesin renklidir bulup kulüpden dehlemek lazım

Çevrimiçi Samet Demir

bir bekten en son arayacagım ozellik kafa toplarıdır. genelde de olmaz zaten.
Futbol ebey değişti abi, artık kısa bekler çok farklı iyi özellikleri olmadığı takdirde tercih edilmiyor. 2 kanat ve forvet arkası haric bütün bölgelerin 180 üzeri olması gerekli bence. Saydığım 3 bölge içinde 180 civarı olursa tadından yenmez.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

▪️Al-Musrati için gelen teklifler şu şekilde: Kiralama parası vermeyelim, maaşının da bir kısmını siz ödeyin, diyorlar.

▪️Svensson için kesin kalıyor diyemem ancak şuan kalıyor gibi duruyor.

▪️Beşiktaş, bir stoper takviyesi yapacak mutlaka.

▪️Deniz Gül için görüşmeler devam ediyor olma ihtimali yüksek.

(Ertan Süzgün)

Çevrimiçi Samet Demir

o ysğıza kim prim veriyor kulüpde ona bakmak lazım birinin bilgi taşıdığı kesin durup dururkenmi allahın renklisi beşiktaş muhabiri oldu çıktı ona bilgiyi taşıyan kesin renklidir bulup kulüpden dehlemek lazım
Abi yanlış hatırlamıyorsam bu sene söylediği çoğu şey yanlış çıktı. Redmond kwp ye kulübü kötüledi diye asılsız haber çıkaranda oydu sanırım. Bunun gibi bir kaç haberde var.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Tass

Rıdvan bizdeyken de sürekli sakattı, biraz abartılı olarak söyleyeyim ama neredeyse her hafta düzenli olarak sakatlanıyordu, gittiği yerde de öyle. Rıdvan'dan sol açık olur ama sol bek olmaz, Jurasekten hiç olmaz. Rıdvan yeteneksiz değil zaten, hızlı, ortaları da fena değil, pasları da. Pozisyon almasıda fena değil. Ama sol bek mevkiinin topçusu değil. Takımda sol bek hiç yok, jurasek beki geçtim topçu değil. Benim beğendiğim masauka'yı bazı taraftar defansif yönü zayıf diye göndermek istedi. Eğer Masauka'nın zayıfsa, rıdvan'ın ki 3-4 kat daha zayıftır. Zaten güçsüz, ikili mücadele de alamıyor. Mesele bölgenin yetersizliği.
Meselemiz Rıdvan'ın yetenek skalasını konuşmak da değil, meselemiz Beşiktaş'ın düştüğü acı durum...

keske masuaku kalsaydı ve rıdvan yedegi olarak alınsaydı terzi yerine. gecmişte kaldı artık kara oglan yapcak bisey yok.

rıdvanın besiktas sakatlıgı:

21/22   49 gün   4 kez   10 mac
20/21   22 gün   1 kez   4 mac
19/20   15 gün   1 kez   0 mac

bizdeki son senesi:

33 mac   3 gol        4 asist   2.439 dk

rangerste izlemedim. ama umudum oradan biseyler kapıp, gelisip gelmiş olmasıdır.
[ Son Düzenleme: Bugün, 17:16:35 Tass ]

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 17:14:22
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Rıdvan bizdeyken de sürekli sakattı, biraz abartılı olarak söyleyeyim ama neredeyse her hafta düzenli olarak sakatlanıyordu, gittiği yerde de öyle. Rıdvan'dan sol açık olur ama sol bek olmaz, Jurasekten hiç olmaz. Rıdvan yeteneksiz değil zaten, hızlı, ortaları da fena değil, pasları da. Pozisyon almasıda fena değil. Ama sol bek mevkiinin topçusu değil. Takımda sol bek hiç yok, jurasek beki geçtim topçu değil. Benim beğendiğim masauka'yı bazı taraftar defansif yönü zayıf diye göndermek istedi. Eğer Masauka'nın zayıfsa, rıdvan'ın ki 3-4 kat daha zayıftır. Zaten güçsüz, ikili mücadele de alamıyor. Sıkıntı bölgenin yetersizliği.
Meselemiz Rıdvan'ın yetenek skalasını konuşmak da değil, meselemiz Beşiktaş'ın düştüğü acı durum...
düşündüklerimi söylemişsin birileri alt yapı d3nince oyuncuya yıldız muamelesi yapıyor ha sol kanattada anca yedek olur tabi ihtiyaç olduğunda sakat olmazsa

Çevrimiçi Samet Demir

Wout faes yazmışlar bilen eden ? @Samet Ç ne diyorsun

Çevrimiçi Samet Demir

keske masuaku kalsaydı ve rıdvan yedegi olarak alınsaydı terzi yerine. gecmişte kaldı artık kara oglan yapcak bisey yok.

rıdvanın besiktas bilgisi:

bizdeki son senesi:

rangerste izlemedim. ama umudum oradan biseyler kapıp, gelisip gelmiş olmasıdır.
Rangers da benim izlediğim tüm maçlarda bizim dünkü maçta rachica nıj bölgesinde oynuyordu genelde. Bazende juresekin bölgesinde. 4lünün solunu unutmuştur. Benim Rıdvan da tek çekincem sakatlığı.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 17:18:33
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Abi yanlış hatırlamıyorsam bu sene söylediği çoğu şey yanlış çıktı. Redmond kwp ye kulübü kötüledi diye asılsız haber çıkaranda oydu sanırım. Bunun gibi bir kaç haberde var.
redmond kötüledi dese ne olacak beşiktaşa nasıl zararı olurki ypk bazı haberlerine denk geldim sızıntı olduğu belliydi yoksa beşiktaş muhsbirleride batırdı bu sene beşiktaş muhabirine dızıntı olur bu normalde renkliye olmaz

Çevrimiçi 38life

Bayram ediyor Leicester taraftarı. Sırf haber çıkması bile adamları mutlu etmeye yetti.

Ha profil olarak ihtiyacımız olan profil ama kalitesini bilmem. Adamlar kurtulmayı bu kadar çok istiyorsa şüpheyle yaklaşırım.

Çevrimiçi mayguntr

rıdvanın besiktas sakatlıgı:

bizdeki son senesi:

yonetim oyle bi umut veriyor ki millet masuaku'yu ozlemeye baslamis. masuaku nun sorunu 2 mactan 1 inde sahada uyuyup gol yedirmesi, mac secip istediginde oynayip oynamamasiydi, defans oyuncusunda son isteyecegin sey.

ridvan teknik olarak bizim seviyemiz icin yeterli olsa da fiziksel olarak ikinci lig topcusu bile degil. kucuk cam adam diyolar burada :D, transfer haberine yorumlar tamamen zaman ve para kaybiydi diye.

biz de gidip bu adama para bagliyoruz, akil tutulmasindan baska bir sey degil. gerci biz burda bosuna transferleri mantik, taktik, vs yorumluyoruz, ridvan'in manajeri aramistir baskani, kadrosunda duzgun solbeki olmayan rangers bize dedi ki ridvani kadroda dusunmuyoruz, size caksam futbolcuyu nasil olur? rangers bedavaya da birakir ama biraz komisyonumuz gorulsun 2-3 sallayin siz onlara, oyuncuya da 3+1 cakalim, ne de olsa alt yapinizdan cikti, futbolcu yaptiniz zengin yaptiniz ridvani, size vefa borcunu odesin 3+1 guzel bir sozlesmeyle. 

Çevrimiçi 38life

Bu bonus stoperi daha önce gs'ye itelemeye çalışmışlar gs yememiş. Bakalım biz yiyecek miyiz.

Çevrimiçi 38life

Şimdi de Tiago Djalo haberi yapılıyor.

Çevrimiçi 38life

- Rıdvan'ın kanat bek olması
- Jurasek'in kanat bek olması
- Taylan'ın üçlünün sağında stoper olarak oynamış olması ve bek olarak da ofansif bir bek olması
- Adı geçen Doekhi'nin üçlü stoperi olması.
- Takımda kanat forvet sayısının sıfır olması.
- Hoca'nın dün Rashica'yı sağ kanat bek denemesi.
- Sadece bugün medyaya 3 tane stoper haberi düşmesi.

Tüm bunları birleştirince aklıma kötü bir şey geliyor.

Çevrimdışı levitate

bomboş, bi sene çağları kestiler bunu oynattılar kümeye düştüler :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Şimdi de Tiago Djalo haberi yapılıyor.

aha sesim duyuldu nlaksdlfksd

denemekten zarar gelmez, sakatlık işini çözdüyse felaket kazançlı çıkarız yoksa saçma sapan birini çakacaklar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

djaloyu tercih ederim

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Rıdvan               Taylan
Jurasek              Svensonn

Ben size kwp,osayi demedim taylan ve rıdvan dedim.(Serdal adalı)  :lol:

Çevrimiçi mayguntr

gece geliyor rıdvan yılmaz bitmiş.

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1958906572769300671

kadro fiziksel olarak vasat bile degilken gidip fizigi ikinci lige bile yetersiz gelecek topcu aliyoruz, buyuk rezillik.

Çevrimiçi joseph35

Jurasek'i aldığımız transfer dönemi göndereceğimizi zannetmiyorum ama Guardian'a göre West Ham'dan sol bek Emerson Palmieri'ye teklif yapmışız.

Ayrıca Jadon Sancho işine Barış Alper Yılmaz giderse diye gs de girmiş.

Çevrimiçi annoca

Rıdvan yerli sakatlık hariç yeterli yedek olur hatta ara ara rotasyon olur. Rıdvan niye bu kadar gömüldü anlamadım. Yerli sol bek önerebileceğiniz kimler var. Sıkıntı jurasek. Onun şu anki görüntü itibariyle yeterli olmaması

Etiketler: