2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

bull74, maıden, Yusuf Berberoğlu, Serdar3444, Özgür Gültekin, NioHH, Yokmessi, KartalınGücü, Rasim, kartal meriç, matias_27, 38life, Zafer55, mtorunlu, Gökhan Güvenç, Georgetown, annoca, Darkeagle, Samet Ç, kahyaoglueren, murat, sefaköykartali, blackeagle35, tolga1903, Ravenman, Samet Demir, murat baltacı, Umutcan Kaya, Kapkarakartal, Sinan66, ulumemo, mayguntr, yaço58, kartalizma190399, Yancos, doganay, emre_1978, Tass, Monza, hasankale ve 380 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 255617 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Yalan dolan.

Başkan yazdırıyo bu haberleri.
Bizde eleştiriyoruz da seninki biraz mesnetsiz olmuş. Geçen hafta ki deplasmanda bu gazeteci ablayı içeriye aldırmadı başkan.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 06:33:32
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
https://x.com/NicoSchira/status/1951777145237254655

Yakında ismi bizle geçer
milanın oyuncularını mendez pazarlıyor ya illaki bize kakalayacak bir kaç tane
o yüzden evet sadece geçmekle kalmaz resmen çabalarlar
biz bu sene benfica ile milan kadrosu dışında bir şeye bakmıyoruz neden acaba

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Serdar3444

Bir kör düğümün içine girmeye başladık. Şahsen ben taraftar olarak çok sıkılmış durumdayım. Kendimi çaresiz hissediyorum. Başkan  Futboldan net anlamıyor, Avrupa'dan Orta sahayı süpürecek, çapa özellikli çok koşan doğru adamı bu başkan, bu ekip getiremez.  Soljkajer de bin yıl geçse bu mevkiye adam devşiremez. Adamda o kafa o özellikler yok. Soljkajer sistem adamı, zaten sorunda tamda burada, bizde sistemin S'si yok.
İşte o yüzden bizde Lucescu hariç yabancı hocalar patlıyor, o nedenle ben ve benim gibi düşünenler  yabancı hoca istemiyoruz diyoruz. Yerli hocanın kara kaşı, kara gözü değil mesele. Mesele yerliler bu işi becerebiliyor, yabancılar beceremiyor meselesi. Yabancı becerebilse onu isteriz ama ne yazık ki olmuyor....
Bizim ilk yapmamız gereken, öncelikle başkanın futboldan, futbolcudan anlayan bir menejer bulup, (Serkan rençber, Önder Özen, Metin Korkmaz...)   herşeyi ona yükleyip çekilmesini sağlamak olmalı. Serkan rençber net gelmek istiyor, zaten bize de böyle birisi lâzım. Yoksa hepimiz kanser olacağız...
Bu işler para ile olacak işler değil akıl tecrübe ve bilgi lâzım.

Etiketler: