2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

Samet Ç, Gökhan Güvenç, maıden, KartalınGücü, 38life, NioHH, Georgetown, annoca, Yusuf Berberoğlu, tolga1903, Mehmet57, mtorunlu, sefaköykartali, ulumemo, Özgür Gültekin, Kapkarakartal, Rasim, Darkeagle, golazokartal, Monza, blackeagle35, Yokmessi, Umutcan Kaya, Gökhan Kurt, hasankale, Tass, murat, Yancos, Zafer55, bull74, safak_01, COB, Liquidator, yaço58, ozeratalay, kahyaoglueren, Ravenman, Serdar3444, barisaydin, Irakleio, balkan-kartal, ugurkartalizma, murat baltacı, Sinan66 ve 377 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 240604 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

aynen

berkan filan var adamların orta sahada gedson için kurşun atarlar kurşun yerler twitterda başlamış taraftar zaten seneye bizde biz alalım diye.

Çevrimiçi Samet Ç

Sözleşmesine 2 sene vardı.2027'de bitiyordu.

https://www.transfermarkt.com.tr/gedson-fernandes/profil/spieler/337800
bu senede kullanırsan bir sene kalıyordu gitmek isteyen adamı son senesinde kaça satacaktın adam evini sezon biter bitmez taşıdı zaten

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

garibanlıktan gedson över hale gelmiş taraftar ne hallere düştük

Çevrimiçi KartalınGücü

berkan filan var adamların orta sahada gedson için kurşun atarlar kurşun yerler twitterda başlamış taraftar zaten seneye bizde biz alalım diye.

Bırak hiç anlatma, ben umudu kestim. Yarın da Orkuna çöp çekecekler.

Çevrimiçi Samet Ç

doğru berkanın yerine beşinci orta sahaları olarak düşünebilirler

doğru berkanın yerine beşinci orta sahaları olarak düşünebilirler

sanmıyorum berkanı kiralık gönderip orta saha fukarası oldukları için geri cagırdılar kiralıktan bu değilmiydi o :D  :evillol:

3 IQ berkana bile muhtaclar gedsonun ayaklarını yalarlar :)

Çevrimiçi mayguntr

Gedsonla sampiyon olmak zordu, simdi Gedson'un benzer maliyetinde 20m+ bonservisli 6 numara almalari lazim, yoksa bosuna geriye gitmis olacaz.

Çevrimiçi tolga1903

Şu an renkliler göbek atıyordur derbilere kadar iş kalırsa orada anlayacaksınız değerini siz de.

Gedson derbilerde (4 tane) sevindirir kalan maçlarda bıktırır. Gedson şut çekemez dikine pas veremez verse de o top kendi takımında kalmaz, verdiği kararların yüzde kaçı istedigi gibi sonuçlanıyordu allah aşkına gedson'dan bahsediyoruz. Oyun kurarsın hücuma çıkacaksın gedson'un eli devamlı geride bekleyen oyuncuyu gösterir ona at diye. Muazzam bir dribling yeteneği ve bitmek bilmeyen bir enerjisi vardı ama bu kadar başka hiçbir yerden tutturamazsın gedson'u övmek için. 1.83 boyu var kaç kafa golü attı mesela düşünüyorum sanki hiç atmadı. Atletik bir bekte olması gereken her şey varken iyi bir orta sahada olması gereken çoğu şey yoktu gedson'da.

Yolu açık olsun orkun ile upgrade yaptık bir de bunu deneyelim gedson geldiğinden beri takımın durumunu söylemeye gerek yok bana kalsa bir oyuncuyla daha yol ayrımına gider iki tane ters ayaklı skor katkısı verebilen kanat alır hakiki bir 4 3 3 için uğraşırdım ama o oyuncu söylenince hakaret gibi algılanıyor o yüzden bir şey demiyorum, sezon içinde bol bol tartışılacak burada bundan da eminim.

Çevrimiçi Samet Ç

sanmıyorum berkanı kiralık gönderip orta saha fukarası oldukları için geri cagırdılar kiralıktan bu değilmiydi o :D  :evillol:

3 IQ berkana bile muhtaclar gedsonun ayaklarını yalarlar :)
gedsonun zeka seviyeside aynı ne abarttınız keşke gese alsada 11'de oynatsa bizim işimize gelir ama öyle bir salaklık yapmazlar orası ayrı herkes biz değil

Çevrimiçi Samet Demir

Şu kadroyu oluşturmak zor olmamalı, sağ bekve sağ stoper değişebilir
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

trnin en abartılan oyuncusu niye koşuyor diye pozisyon alma sıfır hücumda karar alma sıfır tutuculuk yok oyun kurma yok senede 3-5 maç kontraya çıkacağız diye 11'de buna sabrediyorduk

Yani çok iyiydi harika orta sahaydı demek için en son 3 1'lik içerdeki gs maçından başka maç izlememiş olmak lazım orda kaldıysan anca gedson'u bu denli översin. Ha bir de bize karşı ayak dışıyla babel'e attığı pas vardı 5 yıldır başka hiç denemediği bak o da akılda kalmış olabilir.

Çevrimiçi Samet Ç

çok kötü kadro kimin bu

Gedson derbilerde (4 tane) sevindirir kalan maçlarda bıktırır. Gedson şut çekemez dikine pas veremez verse de o top kendi takımında kalmaz, verdiği kararların yüzde kaçı istedigi gibi sonuçlanıyordu allah aşkına gedson'dan bahsediyoruz. Oyun kurarsın hücuma çıkacaksın gedson'un eli devamlı geride bekleyen oyuncuyu gösterir ona at diye. Muazzam bir dribling yeteneği ve bitmek bilmeyen bir enerjisi vardı ama bu kadar başka hiçbir yerden tutturamazsın gedson'u övmek için. 1.83 boyu var kaç kafa golü attı mesela düşünüyorum sanki hiç atmadı. Atletik bir bekte olması gereken her şey varken iyi bir orta sahada olması gereken çoğu şey yoktu gedson'da.

Yolu açık olsun orkun ile upgrade yaptık bir de bunu deneyelim gedson geldiğinden beri takımın durumunu söylemeye gerek yok bana kalsa bir oyuncuyla daha yol ayrımına gider iki tane ters ayaklı skor katkısı verebilen kanat alır hakiki bir 4 3 3 için uğraşırdım ama o oyuncu söylenince hakaret gibi algılanıyor o yüzden bir şey demiyorum, sezon içinde bol bol tartışılacak burada bundan da eminim.
abartmayın o kadar o kötü Beşiktaş kadrosunda adam 12 gol 3 asist yaptı geçen sezon.

https://www.transfermarkt.com.tr/gedson-fernandes/leistungsdatendetails/spieler/337800/plus/0?saison=2024&verein=&liga=&wettbewerb=&pos=&trainer_id=

Çevrimiçi mellfred

gedsonu şahtar deplasmanı öncesi göndermek de turdan umutları kestiklerinin kanıtı maalesef
ben beşiktaş’ın gedson etrafında kurulmasını beklerken gönderilen gedson oldu
sanmıyorum ama hayırlısı olsun

Çevrimiçi Samet Ç

abartmayın o kadar o kötü Beşiktaş kadrosunda adam 12 gol 3 asist yaptı geçen sezon.

https://www.transfermarkt.com.tr/gedson-fernandes/leistungsdatendetails/spieler/337800/plus/0?saison=2024&verein=&liga=&wettbewerb=&pos=&trainer_id=

12 golün %90'nını attıran hocayı direkt kovdun ki orada da adam onu mezzala olarak kullanıyordu onun harici Beşiktaş kariyeri 5 gol falan :D

Çevrimiçi Samet Demir

çok kötü kadro kimin bu
Sen bunu bulursan öpüp başına koy.

Çevrimiçi Samet Ç

Sen bunu bulursan öpüp başına koy.
orası öyle de bu kadro beşinci olur en fazla

Çevrimiçi tolga1903

Attığı goller yaptığı koşular yine aynı şeye getiriyor ki olayı. Enerjik inatçı ve dribbling yapabilen bi oyuncuydu bunu yadsımıyoruz ama saydığım negatif yönlerini 10 dakikalık videoyla veya yaptığı gol istatistiğiyle falan açıklayamazsın ki, gedson 3 yıldır bizde izlemediğim belki hazırlık maçı vardır benim için orkun gedson upgrade işi son derece olumlu, üzgünüm ama bu senenin tek olumlu meselesi olmaya aday başka görebilir miyiz hiç sanmıyorum yönetimin bu kafa yapısıyla.

Çevrimiçi mayguntr

Demir'i 6 da oynatma riskine gireceksen, arkasinda 2 tane baba stoper olmali, Emirhanla falan olacak is degil.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Teklif gelen her oyuncu satılabilir düşüncesindeyim. Buna Gedson, Rafa, Semih vs. dahil.

Kabul edelim ki elimizde oyuncuların değerini arttıran bir yapılanma yok. Takım bu kadar kötüyken 25-30 milyon teklif gelen oyuncuyu göndermemek hata olurdu.

Evet kendisinden önce gönderilmesi gereken oyuncular vardı, ama bu Gedson'un gönderilmesini yanlış yapmıyor. Üç senedir onun oynadığı takımın ligi 4. 5. bitirdiğini, Konferans Ligi'nde gruptan çıkamadığını, 9-10 kişi kalan takımları bile açamadığını unutmayalım...

Bu oyuncu grubunun kökten değişmesi gerekiyor, temizliğe nerden başlandığının bir önemi yok.
Be the change you want to see in the world. 🦅

12 golün %90'nını attıran hocayı direkt kovdun ki orada da adam onu mezzala olarak kullanıyordu onun harici Beşiktaş kariyeri 5 gol falan :D

Geçiş oyunu oynattığı için kovduk hocayı.

Ya samet adam bize 2022 yılında gelmiş zaten 12 gol 3 asist bu sene ondan önce ki sene 3 gol 6 asist 1 sene içinde 6-7 hoca ile calıstılar bu gedsonu iyi bir kadro ile görmek lazımdı.

Öyle bahsettiğin gibi kötü futbolcu değil eksikleri var hepimiz biliyoruz zaten ama o kadar gömülecek kadar da kötü değil.

Çevrimiçi tolga1903

https://x.com/Mamijkjk/status/1950231392383881602?s=19

Gedson'u en iyi anlatan edit. Harika bir koşu rakibi küçük düşürerek topu kapma ve 8.saniyedeki ayağından açış kalecinin üzerine vuruş:) gedson buydu işte. Tekrardan yolu açık olsun umarım şampiyonluk yaşar oralarda.

Demir'i 6 da oynatma riskine gireceksen, arkasinda 2 tane baba stoper olmali, Emirhanla falan olacak is degil.

Demir ege ile olmaz kante gelse yine olmaz hocanın oyun siteminde elin yabancısı bile paylaşmış burda paylaştım arızalar var hocanın oyun sisteminde.

https://x.com/Mamijkjk/status/1950231392383881602?s=19

Gedson'u en iyi anlatan edit. Harika bir koşu rakibi küçük düşürerek topu kapma ve 8.saniyedeki ayağından açış kalecinin üzerine vuruş:) gedson buydu işte. Tekrardan yolu açık olsun umarım şampiyonluk yaşar oralarda.

İyide gedson tek basına pozisyon yaratmış orda gitmiş basmış almıs depar atmıs son vurusu yapamamıs yorgunluk dersin bitirici beceriksizliği dersin onu gedson yapmasa zaten öyle bir pozisyon olmayacak bu sene böyle önde basalım şok press yapıp topu alalım topu ileri taşıyalım olayını yapamıcaz tek rafa kaldı çünkü topu ileri taşıyan hızlı bir şekilde ortadan.Orkun öyle bir profil değil sadece al ver yapar araya salar.6 numara kim olacak o da çok önemli bu sene böyle bir oyuncunun eksikliğini hissedicez görürsünüz kenarda olsaydı otursaydı gedson daha iyiydi yedekten cok iş yapardı bitik yorgun orta sahaya karşı.

Etiketler: