2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu
2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

ozeratalay, safak_01, yaço58, annoca, hasankale, maıden, matias_27, barisaydin, Tass, KartalınGücü, Irakleio, ulumemo, Rasim, Samet Ç, balkan-kartal, Georgetown, Ravenman, ugurkartalizma, golazokartal, mtorunlu, Yokmessi, sefaköykartali, kartalizma190399, Liquidator, eryigitcaner, ergin, murat baltacı, tolga1903, Zafer55, Sinan66, mayguntr, Umutcan Kaya, Kapkarakartal, Darkeagle, Gökhan Güvenç, blackeagle35, Savaş, Yusuf Berberoğlu, Serdar3444, Özgür Gültekin, bull74, Monza, murat, Gökhan Kurt, Yancos, kartal meriç, fatihsahin, OnurG, kahyaoglueren, sozkul, cornelius, İsmail Özyurt ve 372 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 238546 defa] 2025/26 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi annoca

gelecek 6 nın umarım dribbling yeteneği olur. orkunla pas ve oyun kurmaya artı eklerken gedson gidişiyle dribbling ksımına eksi koyduk.

Çevrimiçi Samet Demir

Demir'i 6 da oynatma riskine gireceksen, arkasinda 2 tane baba stoper olmali, Emirhanla falan olacak is degil.
Demir ege ilede olmaz, demek istediğim fazla hayal kurmayın yani. Yapabilecekleri maksimum kadro bu. İnşllah ben yanılırım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

gelecek 6 nın umarım dribbling yeteneği olur. orkunla pas ve oyun kurmaya artı eklerken gedson gidişiyle dribbling ksımına eksi koyduk.
6 numara için dripling konusu çok önemli değil bence, yapması gerekenleri çok iyi yapsın yeter. Dripling konusunu ilerideki adamlara bırakmak lazım. Gedson zamanı kanat olmadığı için o kafasına göre takılıyordu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

İyide gedson tek basına pozisyon yaratmış orda gitmiş basmış almıs depar atmıs son vurusu yapamamıs yorgunluk dersin bitirici beceriksizliği dersin onu gedson yapmasa zaten öyle bir pozisyon olmayacak bu sene böyle önde basalım şok press yapıp topu alalım topu ileri taşıyalım olayını yapamıcaz tek rafa kaldı çünkü topu ileri taşıyan hızlı bir şekilde ortadan.Orkun öyle bir profil değil sadece al ver yapar araya salar.6 numara kim olacak o da çok önemli bu sene böyle bir oyuncunun eksikliğini hissedicez görürsünüz kenarda olsaydı otursaydı gedson daha iyiydi yedekten cok iş yapardı bitik yorgun orta sahaya karşı.

Ben de onu diyorum her gelen hoca gedson'a güvendi şok pres yaptırdı koşturdu pozisyon yarattırdı o da sağolsun hep koştu hiç mücadeleyi bırakmadı ama yapamadı da. Yedekte kalmayı sorun eder miydi bilmiyorum ama gideceğim diye çok tutturmuş tabiki elinde tutabilirdin maaşını 4 yapardın kalırdı rotasyon için çok da iyi olurdu ama olmadı işte. Şimdi ne yapacaksın x orkun rafa mı, x x orkun kanatta rafa mı o önemli. Orkun ve rafa için çok yüksek profil x lazım 6'ya, fener'in ilgilendiği bissouma gibi bir şey lazım.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

🚨🚨 Beşiktaş, Sergen Yalçın ile anlaşma sağladı. (Turgay Demir)

🔸 1 Ağustos Cuma günü takımla antrenmana çıkacak.

Çevrimiçi annoca

Çevrimiçi Samet Demir

semih kesin gitmiş.
Aslında böyle potansiyelli oyuncuları yollarken geri alma maddesi falan koymamız gerekiyor.

Çevrimiçi kahyaoglueren

🚨🚨 Beşiktaş, Sergen Yalçın ile anlaşma sağladı. (Turgay Demir)

🔸 1 Ağustos Cuma günü takımla antrenmana çıkacak.
2 gun sonra maç var. Yapılan haberlere bak.
Kepazelikten öteye geçmiyor.

Camianin ağırlığı kalmadı. ANC, Hasan, Serdal sağolsun.

Çevrimiçi annoca

Aslında böyle potansiyelli oyuncuları yollarken geri alma maddesi falan koymamız gerekiyor.
kesinlikle. umarım düşünürler.

REsmi hesaptan bir yalanlama gelmediği için yazılıp çiziliyor muhtemelen başkan sağda solda konustu bizim muhabirlerin yanında hoca ile ilgili bişr şey olabilir diye onlarda kaşıyorlar.

Çevrimdışı underworld

Keny Arroyo, İnstagram'da Beşiktaş ile ilgili gönderileri yeniden yükledi.
Nur topu gibi yeni dentinho muz oldu

Çevrimiçi Samet Demir

Prim vermesinler böylelerine, her türlü bu konuda yönetim suçlu. Bu haberleri kendileri yaptırmıyorlarsa bile bunlara fazla müsamaha gösteriyorlar.

Oyuncu ve hocayı koruma işi taraftara kaldı. Resmi site ne işe yarıyor? Cevap vereyim kendilerini etkileyen haberleri yalanlamada kullanılıyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Ben de onu diyorum her gelen hoca gedson'a güvendi şok pres yaptırdı koşturdu pozisyon yarattırdı o da sağolsun hep koştu hiç mücadeleyi bırakmadı ama yapamadı da. Yedekte kalmayı sorun eder miydi bilmiyorum ama gideceğim diye çok tutturmuş tabiki elinde tutabilirdin maaşını 4 yapardın kalırdı rotasyon için çok da iyi olurdu ama olmadı işte. Şimdi ne yapacaksın x orkun rafa mı, x x orkun kanatta rafa mı o önemli. Orkun ve rafa için çok yüksek profil x lazım 6'ya, fener'in ilgilendiği bissouma gibi bir şey lazım.
30 milyon ederi olan bir oyuncuyu şuan rotasyona sokacak durumda değiliz malesef.

Emerson Royal: "Beşiktaş'la görüşme halindeydim, hatta biletim bile alınmıştı. Ama menajerim bana Flamengo'nun ilgisinden bahsetti. Projeyi anlattılar, her şey çok hızlı gelişti, bir gecede oldu bitti. Flamengo'nun teklifini aldığımda kararım para için değil, proje içindi. Hiç tereddütsüz kabul ettim. Bu formayı giymek, hep hayalini kurduğum çok büyük bir fırsat."

Çevrimiçi blackeagle35

Pas yeteneği problemlidir, top sahip olma oyununda eksikleri vardır falan ama kötü geçen pek çok sezonda, ki bu Gedsonun varlığına yıkılamaz, mücadele eden, elinden geleni yapan, Avrupa, derbi maçlarında büyük varlık gösteren, pek çok kez takımı ön tarafa gerek top taşımasıyla gerek önde baskısıyla Gedsona ben teşekkür ederim. Hem para kazandırdı hem de karakterli bir şekilde mücadele etti. Twitter’da kendini futbol uleması sayan elemanlar yüzünden taraftar saçma sapan cephe aldı. Doğru kurguda ( şenol güneşli sezon) önemli hücum katkıları da verdi. Yolu açık olsun, ben üzüldüm gitmesine.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Emerson Royal: "Beşiktaş'la görüşme halindeydim, hatta biletim bile alınmıştı. Ama menajerim bana Flamengo'nun ilgisinden bahsetti. Projeyi anlattılar, her şey çok hızlı gelişti, bir gecede oldu bitti. Flamengo'nun teklifini aldığımda kararım para için değil, proje içindi. Hiç tereddütsüz kabul ettim. Bu formayı giymek, hep hayalini kurduğum çok büyük bir fırsat."

Yok yahu alınmamıştır bilet, bunlar hep yabancı basınla yerli kolpacilarin komploları.

Su haber itibariyle Serdar Adalı ne olduğunu belli etmiştir artık geçmiş olsun.

Yok yahu alınmamıştır bilet, bunlar hep yabancı basınla yerli kolpacilarin komploları.

forumda bile savunanlar olmustu adam apacık biletime kadar alınmıstı diyor taraftar tepkisinden korktu taraftar korkusuyla klüp yönetiliyor!

Serdal Adalı: "Teknik direktörümüz Solskjaer ile de bir planlama dahilinde yola çıktık. Alınacak skorlar elbette değerlendirilecektir ancak yıpratmaya yönelik manipülatif yaklaşımlara asla prim vermeyeceğiz."

Serdal Adalı: "Transfer çalışmalarımız kararlılıkla sürüyor. İhtiyacımız olan kadroyu kurmak için tüm kaynaklarımızı seferber ettik. Hiçbir şekilde yüzde yüz emin olmadığımız bir futbolcuyu transfer etmeyeceğiz."

Serdal Adalı: "Jurasek'e ve ailesine yapılan dijital zorbalıktır. Futbolcularımızın ve ailelerinin haklarını korumak adına her türlü hukuki girişimde bulunacağımızı ifade etmek istiyorum."

(AA)
[ Son Düzenleme: 29 Temmuz 2025, 22:22:47 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi Samet Demir

Graf bunu da iteleyecekti bize, Allahtan başkan taraftarı dinlemeyi tercih etti.😁

Çevrimiçi KartalınGücü

forumda bile savunanlar olmustu adam apacık biletime kadar alınmıstı diyor taraftar tepkisinden korktu taraftar korkusuyla klüp yönetiliyor!

Yani söyledik, kötü olan biz olduk.

Çevrimiçi sefaköykartali

Graf bunu da iteleyecekti bize, Allahtan başkan taraftarı dinlemeyi tercih etti.😁
Graf mı önermiş emersonu yoksa menajer itelemesi miydi acaba?

Çevrimiçi tolga1903

Başkan hadi allah aşkına ya. 3 transferi övüyorsun 5 topçu getirdin bu takıma 4'ü tartışmalı. Ne gidecekler gitti ne eksik bölgeler tamamlandı mayıs ayında demişsin sol kanat lazım diye shaktar maçına gedson çıktı ya sol kanatta. Emin olmadan oyuncu almaya almaya 3 transferle kapatacaksın sezonu. Hoca hakkında konuşup transfer çalışmamız sürüyor desen yeter övüneceğin hiçbir durum yok şu an.

Çevrimiçi Samet Ç

Serdal Adalı: "Teknik direktörümüz Solskjaer ile de bir planlama dahilinde yola çıktık. Alınacak skorlar elbette değerlendirilecektir ancak yıpratmaya yönelik manipülatif yaklaşımlara asla prim vermeyeceğiz."

Serdal Adalı: "Transfer çalışmalarımız kararlılıkla sürüyor. İhtiyacımız olan kadroyu kurmak için tüm kaynaklarımızı seferber ettik. Hiçbir şekilde yüzde yüz emin olmadığımız bir futbolcuyu transfer etmeyeceğiz."

Serdal Adalı: "Jurasek'e ve ailesine yapılan dijital zorbalıktır. Futbolcularımızın ve ailelerinin haklarını korumak adına her türlü hukuki girişimde bulunacağımızı ifade etmek istiyorum."

(AA)
hoca gitmiş bile şu tip açıklamalardan sonra görevde kalabilen tek bir hoca görmedim

Çevrimdışı levitate

hoca gitmiş bile şu tip açıklamalardan sonra görevde kalabilen tek bir hoca görmedim

bence r çekmiş gibi geldi

derken bir açıklamasını daha gördüm vazgeçiyorum :D kimse başkana ultimatom veremezmiş
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bizde sakatım koşamıyorum çeken bahtiyar gittiği gibi maça çıkmış :D takım şöyle karaktersizlerle dolu bir de hocadan başarı bekliyoruz
bipbipbupbup

Etiketler: