UEFA Avrupa Ligi 5. Maç Beşiktaş 1-3 Maccabi Tel-Aviv
UEFA Avrupa Ligi 5. Maç Beşiktaş 1-3 Maccabi Tel-Aviv

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 5. Maç Beşiktaş 1-3 Maccabi Tel-Aviv Tarih : 28.11.2024 Saat : 20:45 Stadyum : Nagyerdei Stadion Hakemler : Simone Sozza - Alberto Tegoni - Giovanni Baccini - Andrea Colombo VAR :

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 5. Maç Beşiktaş 1-3 Maccabi Tel-Aviv  [Okunma sayısı 3964 defa] UEFA Avrupa Ligi 5. Maç Beşiktaş 1-3 Maccabi Tel-Aviv

Çevrimdışı levitate

Maccabi tel aviv bile bu takımın beklerini rezil edebiliyor sizin kuracağınız kadronun allah belasını versin
yok abi öyle deme tarihi bi kadro kurmuş kış döneminde gidip cilasını çekecekmiş çok para harcayıp
bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

bekler anadolu seviyesi
Kocaelisporun bekleri daha iyi savunma yapıyor. 1. ligde.

Çevrimiçi Savaş

Ciro'nun kariyerini bilmesem vasıfsız herifin teki derim. Golcu tek özelliği yok derim ama diyemiyorum çünkü kariyerini biliyorum.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Monza

Masuaku - Bahtiyar veya
Tayyip'i oyuna alıp, Masuaku - Emirhan değişikliği yapsa, inadı bıraksa. Masuaku mental olarakta bitik.

Çevrimiçi tolga1903

yok abi öyle deme tarihi bi kadro kurmuş kış döneminde gidip cilasını çekecekmiş çok para harcayıp

Şu takimda kalması gereken oyuncu sayısı 3 falan ha..tirsin ordan

Çevrimdışı Necmi

Gol atamayan takımdan yarım devrede iki gol yedik
Hiçmi onurunuz yok sizin insan utanır birazda oynar

Çevrimiçi gokhans

Şu teröristlere yenileni ülkeden içeri almasınlar, desport etsinler alayını.. Ulan paranı alamıyorsan, ölen 50bin kadın çocuk var, İnsan en kötü bunun için çabalar. Takım komple yürüyerek oynuyor, herkes sabit, kimse koşmuyor..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Necmi

düşündüm düşündüm o üç oyuncuyu bulamadım

Çevrimdışı levitate

rafa semih gedson mu bilmiyom
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

bir tanesini tutarım gerisine gerek yok

Çevrimiçi mayguntr

Ciro'nun kariyerini bilmesem vasıfsız herifin teki derim. Golcu tek özelliği yok derim ama diyemiyorum çünkü kariyerini biliyorum.

Ciro'nun alamet-i kıyameti ceza sahasi gocusu olmasi, abu gibi degisik alsin calimlasin gol yaratsin, oyuna katilsin kendine pozisyon yaratsin diye beklersen duz topcu zannedersin, laziodan buyuk takima gidememe nedeni de buydu kariyeri boyunca. ama ceza sahasi icinde ayagina verirsen de dunyadaki top5-10 golcuden biri olur sana.

Rezilligin daniskası.hic onur gurur yokmu arkadaş sizde.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı levitate

bu takımın yöneticileri gerçekten şu kadroya baktı ve dedi ki tmm kesin şamp oluruz istifa edin başkanlık başka türlü yöneticilik falan düşünmeyin asap bozdurmayın
bipbipbupbup

Çevrimdışı Zafer55

Salih gio ya yada gionun bir yakınına ayıp bişey yapmış olmalı..başka izahı yok.

Çevrimiçi tolga1903

Doğru. Ben de düşününce bulamıyorum rafa harici kimseyi fazla yazmışım affedin sayın forum

Çevrimiçi kartalizma190399

Sana cok buyuk bir sir vereyim mi? Yaslanma, fiziksel olarak dusus yaslanma diye birsey var. Oyuncunun 28 yasindaki performansiyla 35 yasindaki performansi ayni olmuyor. Buyuk sir ama. Bizim kulubun, taraftarimizin bundan haberi yok. Sakin caktirma.

Çevrimdışı Necmi

rafa semih gedson mu bilmiyom
semihin nesini tutacaksın
Şu doksan dakikanın herhangi bir anında yenik olan takımın oyuncusunu bırak tskımda tutmayı ülkeye sokmam
Şu maçta oynamamanın mazereti yok oynamayan (Hakaret Yasak)₅ kendi sahanda oynaman gereken maçı deplasmanda seyircisiz oynuyorsun hiçmi onurunuz yok sizin rezil herifler

Çevrimiçi 38life

Bir teknik direktör ilk 11'i belirlerken hava şartlarını da değerlendirip ona göre karar verir. Gvb'de bu da yok. Teknik direktörlüğe dair ne var acaba bu adamda? Şu maçta bu kadar yumuşak bir orta sahayla nasıl maça çıkabiliyorsun sen? Sezon boyunca böyle bir şey denemedin de sağanak yağışlı seyircisiz bir Maccabi maçında mı deniyorsun? Bu maçın oyuncusu Joao mu? Maçı kazanmamız çok çok zor gözüküyor ama kazansak bile bence Gvb'nin son maçı bu. Bu kadar kötü bir idare olamaz.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Ciro'nun alamet-i kıyameti ceza sahasi gocusu olmasi, abu gibi degisik alsin calimlasin gol yaratsin, oyuna katilsin kendine pozisyon yaratsin diye beklersen duz topcu zannedersin, laziodan buyuk takima gidememe nedeni de buydu kariyeri boyunca. ama ceza sahasi icinde ayagina verirsen de dunyadaki top5-10 golcuden biri olur sana.

Lazio da zaten bu isi bilmiyor top5'e girecek golcu'yu 5 kurus kazanmadan itekleyerek gonderiyor. Biz biliyoruz isi ama. :)

Çevrimiçi 38life

3 ay önce bu kadar transfer kâfi, iyi takım olduk deniyordu şimdi takımda sadece 1 kişi kalsın hepsi gitsin diyor.

Çevrimiçi tolga1903

Bir teknik direktör ilk 11'i belirlerken hava şartlarını da değerlendirip ona göre karar verir. Gvb'de bu da yok. Teknik direktörlüğe dair ne var acaba bu adamda? Şu maçta bu kadar yumuşak bir orta sahayla nasıl maça çıkabiliyorsun sen? Sezon boyunca böyle bir şey denemedin de sağanak yağışlı seyircisiz bir Maccabi maçında mı deniyorsun? Bu maçın oyuncusu Joao mu? Maçı kazanmamız çok çok zor gözüküyor ama kazansak bile bence Gvb'nin son maçı bu. Bu kadar kötü bir idare olamaz.

Bu adam gitti şu macaristan'a bile boşa götürdüler

Çevrimiçi tolga1903

Herif geldiğinden beri en mantıklı değişiklikleri son maçında yaptı helal olsun

Çevrimiçi 38life

İmmobile ayakta durabilse futbol oynayacak.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Etiketler: