UEFA Avrupa Ligi 3. Maç Olympique Lyonnois 0-1 Beşiktaş
UEFA Avrupa Ligi 3. Maç Olympique Lyonnois 0-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 3. Maç Olympique Lyonnois 0-1 Beşiktaş Tarih : 24.10.2024 Saat : 22:00 Stadyum : Parc OL Hakemler : Harm Osmers - Dominik Schaal - Stefan Lupp  - Florian Exner VAR : Christian Dingert -

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 3. Maç Olympique Lyonnois 0-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 8883 defa] UEFA Avrupa Ligi 3. Maç Olympique Lyonnois 0-1 Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Tarih : 24.10.2024
Saat : 22:00
Stadyum : Parc OL
Hakemler : Harm Osmers - Dominik Schaal - Stefan Lupp  - Florian Exner
VAR : Christian Dingert - Peter Bankes
Yayın : TRT Spor

Çevrimdışı mellfred

bol rotasyon olsun
bana kalsa rafa gedson swenson ndur  masuaku'yu taşımam bile lyona

Çevrimdışı sEuL

Bi rezillik çıkmaz umarım, bir iki farklı yenilgiye razıyım. 🤷🏻‍♂️

Çevrimiçi Samet Demir

Yok mu pozitif mesaj atacak kimse? Ben bile birşey diyemiyorum bu defa. Ah ulan anç.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi mayguntr

Hocadan biraz taktik cesitlilik bekliyorum (yapmayacagini bilerek) sakatliklar varken,

dene soyle bi baklava

Svenson - Emir - Udokhai- Mas
Musrati
Ndor-Gedson
Rafa
Ciro-Semih

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yok mu pozitif mesaj atacak kimse? Ben bile birşey diyemiyorum bu defa. Ah ulan anç.
Tamamlanmamış bir yapılanma ile olumlu bir şey yazmak Polyannacılık olur. Bir beraberlik bile çok işimizi görür bu maçta ama rakip bize çok ters gelebilecek oyunculara sahip.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi ulumemo

Hocadan biraz taktik cesitlilik bekliyorum (yapmayacagini bilerek) sakatliklar varken,

dene soyle bi baklava

Svenson - Emir - Udokhai- Mas
Musrati
Ndor-Gedson
Rafa
Ciro-Semih
Musrati'den artık hiçbir beklentim yok. Savunması yok, pası yok, dinamikliği yok. Bu bağlamda Lyon deplasmanında işi de yok. İnşallah ndour veya salih oynar orada da 1 kişi eksik kalmayız

Çevrimdışı Ravenman

1 puan mutlak almaliyiz.

Kalede Ersin olmamalı bence.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı o2bucak

Kalede Emir, Defansta Talha - Emirhan Ortasaha Salih ve Muçi Can Keleş  deneyip İmmobile ve Rafa dinlendirilebilir.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu maçı kaybederiz buralara gücümüz yetmez fazla hasar almadan çıkalım yeter önemli olan gese maçı oraya daha çok konsantre olmak lazım

Çevrimiçi Samet Demir

Bu maçı kaybederiz buralara gücümüz yetmez fazla hasar almadan çıkalım yeter önemli olan gese maçı oraya daha çok konsantre olmak lazım
Ya gs gibi kura çekmemiz lazımdı, ya da konferansa gitmemiz daha mantıklı olacaktı sanki.

Çevrimiçi blackeagle35

Bu maçtan sonra fikstür biraz rahatlıyor Avrupa için. Hoca Ajax maçından ders alıp riske girmemiş ama sanki bu maçta bir iki değişiklik yapılabilirdi.

Çevrimiçi ulumemo

Çevrimdışı ferdi1903

Ersin kalde olduğu hiç bir maçta ümitlenmek hayal

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı ferdi1903

İyi başladık

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı underworld

Çevrimiçi levitate

kötü başlamadık ama bir şeyler eksik gibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

bekler evlere şenlik şansın yanımızda olması lazım

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sağ tarafımızı otoban yaptılar.
Bu Mario denen faydasız hakkında artık emin oldum ki menajer kararıyla oynatiliyor.

Çevrimdışı ferdi1903

İyi başladık kötü gidiyoruz

Çevrimiçi levitate

üç kişiyi koymuşlar ileriye full uzun top bakıyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ciro bilr Mario denen gereksizden daha çok defansa katkı getiriyor.
Sidik zoruyla oynuyoruz maalesef ilk golü yersek dağıliriz

Etiketler: