21. Hafta Antalyaspor 1-1 Beşiktaş
21. Hafta Antalyaspor 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|21. Hafta Antalyaspor 1-1 Beşiktaş Tarih : 26.01.2025 Saat : 16:00 Stadyum : Antalya Stadyumu Hakemler : Oğuzhan Çakır - Esat Sancaktar - Mustafa Savranlar - Burak Olcar VAR :

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

21. Hafta Antalyaspor 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 7142 defa] 21. Hafta Antalyaspor 1-1 Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

ulan takımda weghorst olsa rafa silva gol krallığına koşar çok net
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

immonun beşiktaş kariyerinde yaptığı en temiz vuruşa yazık oldu

Çevrimdışı levitate

nasıl yiyonuz şunu mesela
bipbipbupbup

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimdışı mellfred

böyle bir golü ancak biz yeyibilirdik

Çevrimiçi Özgür Gültekin

nasıl yiyonuz şunu mesela

valla bana nasıl attik kısmı daha enteresan gelmişti.

Çevrimdışı levitate

valla bana nasıl attik kısmı daha enteresan gelmişti.

o olabilir ama şunu yemek daha zor
bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

Başkan değişiyor hoca değişiyor oyuncu değişiyor ama aptalca gol yeme alışkanlığı değişmiyor

Çevrimiçi Samet Demir

Futbolcular hocalarına hoşgeldin mesajı veriyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Şansa bala maç kazanacaklar onu bile beceremiyorlar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu Comaryo bizim görmediğimiz bilmedegimiz paralel evrende birileriyle oynuyor galiba.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Solkjaer muhtemelen bu kadar aptalla biz Bilbao maçını nasıl kazandık diye düşünüyordur.

Çevrimdışı ferdi1903

Solkjaer muhtemelen bu kadar aptalla biz Bilbao maçını nasıl kazandık diye düşünüyordur.
Hoca nasıl dipsiz bir kuyuya düşüğünü yeni yeni anlayacak

Çevrimdışı Necmi

bende aynı şeyi düşünüyorum

Çevrimdışı mellfred

hakemi unutmayın oğuzhan çakır büyük inceci

Çevrimiçi Umutcan Kaya

immobileden adam olmaz kafasında bitirmiş piyasası 3,5 varken göndermek lazım
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

Maç 2-1 oldu da zaman mı geçiriyoruz biz? Ben yanlış mı görüyorum? Gedson kendini atıp faul mü aldırdı kontraya çıkarken?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Necmi

4 maç daha kazanalımda düşme korkusu yaşamayalım en azından bunlar avrupaya falan gidemez seneye

Çevrimiçi Sinan66

avantaja birakmayip faul verdi, böylelikle atak yapamadan maçi bitirdi

Çevrimiçi Samet Demir

Karaktersizlere tribünde ıslık çalınca moralleri bozuluyormuş. Sizin derdinizi sevsinler. Şu onura da birşey demek istemiyorum artık.

Bu skor iyi oldu rüyadan uyandık. 2 transfer yetmeyeceğini de görüş oldu herkes.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Maç 2-1 oldu da zaman mı geçiriyoruz biz? Ben yanlış mı görüyorum? Gedson kendini atıp faul mü aldırdı kontraya çıkarken?
gedsona yapılan kırmızılık fauldü arkadan geçince aşile bastı tekmeyi

Çevrimiçi tolga1903

Neyse iyi oldu. Yine dillendirmeye başladılar yok hoca mustafa hekimoglundan memnun yok ox'u kullanacak saçma sapan aptal saptal haberlere gerçekse de bu düşünceleri ole'nin vazgeçip transfer isteyecektir. Orta sahasını senin yarı sahanda kuran garantilemiş bilbao maçına çok takılı kaldı camia bi silkelenmek lazımdı şu yabancıları bi gönderin yönetim bir tane adam gönder

Çevrimiçi Sinan66

avrupada PR'larini yapip ligde yatiyorlar
Bunlarin Besiktasi dusundukleri falan yok

Çevrimdışı Renton

See you in another life,brother.

Etiketler: