20. Hafta Beşiktaş 0-0 Samsunspor
20. Hafta Beşiktaş 0-0 Samsunspor

Beşiktaş Forum|20. Hafta Beşiktaş 0-0 Samsunspor Tarih : 18.01.2025 Saat : 19:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Kadir Sağlam - Deniz Caner Özaral - Osman Gökhan Bilir - Fatih Tokail

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

20. Hafta Beşiktaş 0-0 Samsunspor  [Okunma sayısı 8858 defa] 20. Hafta Beşiktaş 0-0 Samsunspor

Çevrimdışı sEuL

Musrati rakip sahanın ortasında top önünde ve onu bomboş gitmeyi düşünmüyor, taraftar uğultu yapınca ileri doğru hareketlendi.
Bomboş bir herif, futbolu agir çekimde oynuyor herif. Onundeki topu kontrol edene kadar 10 metre öteden gelen rakip topu alip gidiyor.

Çevrimiçi tolga1903

Ben mi yanlış okudum diye baktım yine yoruma, adam bi iki pozisyonda presi kirabildik yazmis. Niye iki pozisyonda presi kirabildik denmezmis? Neyse sayenizde öğrenmiş olduk bizde, teşekkürler

:) cidden iyi çıktık birkaç kez ama takımda doğru tercih yapamama gibi bir olay var yoksa bodrum maçından falan daha iyi takım rakipse ligin en iyi 3 4 takımından biri belki yeniliriz de yani

Çevrimiçi Samet Ç

Hocanın ilk oynatacağı adam Muçi olur

Çevrimdışı mellfred

ülkenin en kötü hücum hattına sahibiz
rafa immo raşitsa her maç ilk maçlarına çıkmışlar kadar uyumsuz alakasasız
her topları rakipte kalıyor
rezil bir hücum hattımız var

Çevrimdışı Necmi

Ben mi yanlış okudum diye baktım yine yoruma, adam bi iki pozisyonda presi kirabildik yazmis. Niye iki pozisyonda presi kirabildik denmezmis? Neyse sayenizde öğrenmiş olduk bizde, teşekkürler
ben pres yedik dediğimde yanılıyorsun diyerek başlanırsa konuşmaya sonrasının önemi olmaz yarım saatte iki pozisyona girmemiz nasıl benim yanıldığımı presi kırdığımızı gösterir
İyi oku ben pres yiyoruz diyorum o yanılıyorsun presi kırdık diyor orda yanıldığımı söylemese zaten problem değil bir kaç pozisyonda kırdık presi der
Ben ne dedimyarım saat kendi sahamızda pres yemişiz iki pozisyonda gidebilmişiz 30 dakika iki pozisyon ve ben yanılıyorum

Çevrimdışı mellfred

Yani bunu dicegimi hiç düşünmezdim ama takımın en kötüsü rafa silva
haftalardır böyle her pus rakipte kalıyor

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Muci'nin suçu ne orta sahada onun yerine Joa Mario oynuyor

Çevrimdışı sEuL

şurda 11 kursak samsuna karşı bir iki kez bizde çıkarız emin ol o kadar lakayt oynuyorlarki dürekli topu rakibe atıyorlar hani mahallede hep zoru yapmaya çalışan tipler olur ya onun gibiyiz boşta adam varken üç kişinin arasındaki adama pas atıyoruz zaten topu rakip kaleye zar zor götürüyoruz onuda bir lakayt pasla rakibe veriyoruz
Çıkamayız kimse demiyor zaten, beceriksizlik sadece yönetimde degil, teknik ekibinden tut takimdaki her futbolcuya sirayet etmiş. 2 yıldır Semih’e basit oynamasini ogretemediler, sözde tecrübeli oyuncularında hali ortada maalesef. Onun için devre arasında bunların kacindan kurtulursak kardir, gerisindende sene sonunda kurtulmak dileği ile.

Bu arada takim gayet iyi geçirdi ilk yariyi, ben en az iki farklı skor bekliyordum Samsun lehine. İlk yari tenimle dik çok şükür, darisi ikinci yarinin basina

Çevrimdışı Necmi

ülkenin en kötü hücum hattına sahibiz
rafa immo raşitsa her maç ilk maçlarına çıkmışlar kadar uyumsuz alakasasız
her topları rakipte kalıyor
rezil bir hücum hattımız var
aslında rezil değillerde ruhsuzlar takımda bir sorun var çözülemiyor gelende girdaba giriyor

Çevrimiçi tolga1903

şurda 11 kursak samsuna karşı bir iki kez bizde çıkarız emin ol o kadar lakayt oynuyorlarki dürekli topu rakibe atıyorlar hani mahallede hep zoru yapmaya çalışan tipler olur ya onun gibiyiz boşta adam varken üç kişinin arasındaki adama pas atıyoruz zaten topu rakip kaleye zar zor götürüyoruz onuda bir lakayt pasla rakibe veriyoruz

Abi lütfen bi takım kur da samsun'a karşı hücuma çık:) yani bahsettiğin takım lig 3.cüsü değil de tff 4.lig takımı sanki. Gördün işte joao mario denen rezilliği aptal saptal tercih pas hataları yapmasalar golü de bulurduk takım bugün en azından 45 dakika rezil oynamadı asıl rezillik önceki haftaydı. Takımın hücumda doğru oyuncuya pas verememe gibi bir özürlülüğü var bunu da ancak transferle çözerler şu eldekilerle çözülecek iş değil bu

Çevrimiçi Samet Demir

Muci'nin suçu ne orta sahada onun yerine Joa Mario oynuyor
Azıcık kıpırdandı o yüzden. Böyle şeylere alerjileri var
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ne Serdar ne de Halim Okta teknik kadroda kesinlikle olmamalı.
Altyapıya da verip gençleri zehirlemelerine gerek yok, yolları açık olsun. Hangi takım alırsa artık.

Çevrimdışı Necmi

Çıkamayız kimse demiyor zaten, beceriksizlik sadece yönetimde degil, teknik ekibinden tut takimdaki her futbolcuya sirayet etmiş. 2 yıldır Semih’e basit oynamasini ogretemediler, sözde tecrübeli oyuncularında hali ortada maalesef. Onun için devre arasında bunların kacindan kurtulursak kardir, gerisindende sene sonunda kurtulmak dileği ile.

Bu arada takim gayet iyi geçirdi ilk yariyi, ben en az iki farklı skor bekliyordum Samsun lehine. İlk yari tenimle dik çok şükür, darisi ikinci yarinin basina
işin kötüsü iyi olduğumuz için berabere değiliz samsun beceriksizdi işin dahada kötüsü ne biliyormusun her an takım kırılacakmış gibi duruyor samsunun biraz kazanacağına inanması işimizi bitirecek dua exelimde samsundan önce biz atalım yersek maçı bırakır bu gereksizler

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hocaya maçı izletmesek iyiydi.

Çevrimiçi Samet Demir

J.mario ve Rachica hemen dışarı. Bu nedir böyle ya.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Bu takımın hücumuna nitelikli en az 3 oyuncu lazım.  Hem yüksek iq sahibi hem de iyi fizikli adamlar olmalı bunlar. 2 tane arkadaşı koşu atarken ortalarında duran rakibe pas verme salaklığı göstermeyecekler. Sağ ve sol kanata direk yeni adam almaları lazım ya bizi şu rashica rafa semih mario muçi kanat performaslarına mahkum ettiler

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bizim XG 0.15, samsunun 0.08

Bizimki samsunun iki katı, buna sevinsem mi bilemedim.

Çevrimdışı levitate

Bu takımın hücumuna nitelikli en az 3 oyuncu lazım.  Hem yüksek iq sahibi hem de iyi fizikli adamlar olmalı bunlar. 2 tane arkadaşı koşu atarken ortalarında duran rakibe pas verme salaklığı göstermeyecekler. Sağ ve sol kanata direk yeni adam almaları lazım ya bizi şu rashica rafa semih mario muçi kanat performaslarına mahkum ettiler
hocanın iki bek iki kanat istediğini söylüyorlar hayırlısı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Renton

Hoca 2. yarı uçağa binip gitmesin 😀😀
See you in another life,brother.

Çevrimdışı sEuL

Yani bunu dicegimi hiç düşünmezdim ama takımın en kötüsü rafa silva
Ilk geldiğinde Benfica forumlarını okuyordum ne diyorlar diye. İki konuda çok eleştiriliyordu ve gittiğine çoğu sevinmişti. O iki konuda,

1) Pozisyona girer ama kacirdiklari ile saç baş yoldurtur.
2) Sezona genellikle iyi başlayıp Ocak ayinda havluyu sallar diye.

Sezona öyle bi giris yaptı ki, bu yorumlar bizim lige işlemeyecek heralde diye dusunmeye başlattı ama tamda Benfica’lilarin dediğine geldik.

Ayni sekilde, Joao’dan kurtulduklarinda- inanamiyorum, üstüne para verip göndermemiz gereken Mario’dan bonservis kazandık diye bayram ediyorlardi. Avrupa’da oyuncular kolay kolay isliklanmaz, bu bile bu transferin  yapılmaması için bir sebep olmalıydı.

Çevrimiçi tolga1903

hocanın iki bek iki kanat istediğini söylüyorlar hayırlısı

Beklerden birini iptal edip 3.kanati almak lazım. Yeni geleceklerin yerine şunlardan biri girmesin bile. Gerçi oyuncu göndermeden ne desek boş şu an bi gitselerdi şunlar

Çevrimiçi tolga1903

Ilk geldiğinde Benfica forumlarını okuyordum ne diyorlar diye. İki konuda çok eleştiriliyordu ve gittiğine çoğu sevinmişti. O iki konuda,

1) Pozisyona girer ama kacirdiklari ile saç baş yoldurtur.
2) Sezona genellikle iyi başlayıp Ocak ayinda havluyu sallar diye.

Sezona öyle bi giris yaptı ki, bu yorumlar bizim lige işlemeyecek heralde diye dusunmeye başlattı ama tamda Benfica’lilarin dediğine geldik.

Ayni sekilde, Joao’dan kurtulduklarinda- inanamiyorum, üstüne para verip göndermemiz gereken Mario’dan bonservis kazandık diye bayram ediyorlardi. Avrupa’da oyuncular kolay kolay isliklanmaz, bu bile bu transferin  yapılmaması için bir sebep olmalıydı.

Dedikleri gibi de oldu hakikaten. Kaleye yakın oynasa yine bir nebze tehlikeli oyuncu ama orta sahada top aldığı an cidden çok değersiz yaptığı işler. Sayabildiğim 3 tane saçma pas hatası var şimdiye kadar

Çevrimdışı sEuL

işin kötüsü iyi olduğumuz için berabere değiliz samsun beceriksizdi işin dahada kötüsü ne biliyormusun her an takım kırılacakmış gibi duruyor samsunun biraz kazanacağına inanması işimizi bitirecek dua exelimde samsundan önce biz atalım yersek maçı bırakır bu gereksizler
Samsun kazanacağına inanması değil, bu deplasmandan 3 puanla ayrılacağına emin olması gerekirdi.

Ligde galibiyeti olmayan ve eksi bir puandaki Adana’yi kazanabileceklerine ikna etmis ve 3 gol yemiş bir takim var sahada. Samsun önde degilse, kendi essekligine yansın, kazanacagina emin değil ise, kume düşme hattına giderler yavaş yavaş

Etiketler: