14. Hafta Hatayspor 1-1 Beşiktaş
14. Hafta Hatayspor 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|14. Hafta Hatayspor 1-1 Beşiktaş Tarih : 02.12.2024 Saat : 20:00 Stadyum : Mersin Stadyumu Hakemler : Kadir Sağlam - Furkan Ürün - Anıl Usta - Ömer Faruk Turtay VAR : Emre

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

14. Hafta Hatayspor 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 2571 defa] 14. Hafta Hatayspor 1-1 Beşiktaş

Çevrimdışı Zafer55

Bok gitti ama kokusu henüz gitmedi.
Bu şartlarda ancak bu kadar olur. İstisnasız bütün oyuncuları hırpalayıp bitirip gitti.
Serdara fatura edilebilecek bir durum yok bu maç için bence. 3 günde düzelecek bir enkaz yoktu ortada.

Çevrimdışı Necmi

Çocuk kanatta kenara yapışıp top bekliyor.
2 alternatif var
1. hocası bunu istemiştir.
2. çocuk kıt zeka, hocası içeri gir demesine rağmen girmiyordur.

Evet kötü ama şu gerçek değişmez, biz bu çocuğu hala doğru rolde oynatmadik.
sorunda orda işde doğru rolde oynatılıyorda kendisi oynamıyor ceza sahasına yanaşma gol kovalamamı diyor hocası hiçbir şey oynamıyor ne kanatta nede kanat forvet olarak ne bekine yardım ediyor nede savunmsya yardım ediyor hiç bir şey yapmıyor sadece bu maç değil bütün maçlarda böyle ciro bile savunmadan kaç top çıkardı semih bekine yardıma gitmedi ona atılan her topu rakibe teslim etti bak kaybetti demiyorum otur izle maçı tekrar ne demek istediğimi anlarsın son derece lakayt oynuyor umursamaz şekilde bu arada rafada lakayt oynuyor
Ben beşiktaş böyleyken kimsenin gözünün yaşına bakmam şu hatayı yenemeyen oyuncu hayindir hiç birinin gözümde gram değeri yok ama alt yapıdan gelen vurdumduymaz olunca iki katj daha fazla tepkili oluyorum 19 yaşında ne koşabiliyor ne adam geçiyor ne çalım atabiliyor birde toplara kakayt şekikde vurup rakibe atıyor suratındada gram umursama yok hata yaparda insan bir tepki verir
Ya boşver ne diyeyim herkes hak ettiğini yaşasın

Etiketler: