Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Sinan66, Akil Emre, Kartal Ç, Kapkarakartal, murat baltacı, hasankale, blackeagle35, COB, savaş altay, LORDBJK, gokhans, Monza, Berat, Renton, Umutcan Kaya, uno_bjk, mellfred, o2bucak, Savaş, CemMert, emre_1978 ve 109 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 121648 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Konu beşiktaş olmasa tam çekirdeği birayı falan alıp kenara çekilip izlemelik bir durum var.

Çevrimiçi levitate

adamlar kendilerini nasıl kurtaracaklarını düşünecekler diye gio ile sözleşme feshetmeyi ertelemişler hahahs
bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

Beşiktaş'ı Beşiktaşlılar yönetecekti...
Demek ki öyle olmuyor..!

Kulübü, işi bitenler yönetsin!

Çevrimdışı mayguntr

Sergenden baska kimse yok zaten aday su an, en komigi o da ben gelmiyorum derse olacaklar. Serdar hocayla sezonu kapatiriz :D

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/HaberKartali/status/1862486222834163853

büyük ihtimal taht kavgasında şu adamın gelişi de engellendi bir şekilde

Çevrimiçi Serdar3444

Madem gitmeye kararlıydı Başkan, Adalı'ya bıraksaydı da bu krizi daha az hasarla atlatsaydık. Sorun sadece para sorunu olsa çözülürdü belki ama asıl sorun vizyonsuzluk kaynaklı başarısızlık, bunu acemiliğe bağlıyordum ama plansızlık, kriz yönetimi, lobicilik, güven, piyasanın yönetime güveni, ekibin birbirine güveni gibi daha da bilmediğimiz nice konuda sıkıntı varmış...
Samet'in tehdit edebileceği ne yaşanmış olabilir demiyorum artık bu olanlardan sonra, sadece konuyu kapatsın ve artık konuşmasın istiyorum....
Adli bir suç varsa da gitsin suç duyurusunda bulunsun ki öyle bir şey yaşanmış olabileceğini sanmıyorum ama hiçbir koşulda konuşmasın.... Bu kadar kriz yeter...
Sancak'ın Beşiktaş'ı almaya parası yetmez... Kesinlikle Almazda... Yarın başına ne geleceğini oda biliyor... Yaş tahtaya basmaz...
Bana tek bir yol var gibi görünüyor oda Fikret Orman...
Taşın altına elini uzatmak zorunda artık... Bir kere yaptı gene yapar.... Stad felanda olmayacak, sadece futbolla ilgilenecek, bu iş onun işi...

Çevrimiçi Samet Ç

Yücel'e sahip çıkan gariban Beşiktaş taraftarı öyle bir pişman olacak ki sanki şu durumda olmamızın tek sebebi Arat'tı o gitti her şey düzelecek gibi bir hava var kısaca şu ana kadar buraya gelmemizde başkan kadar şu anda yönetim yetkisini eline alanlarda suçlu ve bu adamların Beşiktaş'ın geleceğine çare olup kulübü kurtaracak gibi gösterilmesine ayar oluyorum
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2024, 18:34:30 Samet Ç ]

Çevrimiçi Akil Emre

Umarım biri net şekilde neler yaşandığını anlatır.

Çevrimiçi Samet Demir

Yarın Samet Aybaba'nın açıklamaları birşeyler anlamamıza yardımcı olur inşallah
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

gider kaan ve friedela çakar geçer fazlası şaşırtır
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

çok fazla birşey söylemesine gerek yok sadece hangi transferi kim yaptı onları söylesin yeter.

Çevrimdışı Necmi

Madem gitmeye kararlıydı Başkan, Adalı'ya bıraksaydı da bu krizi daha az hasarla atlatsaydık. Sorun sadece para sorunu olsa çözülürdü belki ama asıl sorun vizyonsuzluk kaynaklı başarısızlık, bunu acemiliğe bağlıyordum ama plansızlık, kriz yönetimi, lobicilik, güven, piyasanın yönetime güveni, ekibin birbirine güveni gibi daha da bilmediğimiz nice konuda sıkıntı varmış...
Samet'in tehdit edebileceği ne yaşanmış olabilir demiyorum artık bu olanlardan sonra, sadece konuyu kapatsın ve artık konuşmasın istiyorum....
Adli bir suç varsa da gitsin suç duyurusunda bulunsun ki öyle bir şey yaşanmış olabileceğini sanmıyorum ama hiçbir koşulda konuşmasın.... Bu kadar kriz yeter...
Sancak'ın Beşiktaş'ı almaya parası yetmez... Kesinlikle Almazda... Yarın başına ne geleceğini oda biliyor... Yaş tahtaya basmaz...
Bana tek bir yol var gibi görünüyor oda Fikret Orman...
Taşın altına elini uzatmak zorunda artık... Bir kere yaptı gene yapar.... Stad felanda olmayacak, sadece futbolla ilgilenecek, bu iş onun işi...
teklif etmiş deniyor adalı kabul etmemiş ben seçimle gelirim demiş
Fikret orman birilerinin mamasını kestiği için yine alttan kuyusu kazınır onun gelmesi için çok sağlam destek verilmesi lazım

Çevrimiçi Samet Demir

çok fazla birşey söylemesine gerek yok sadece hangi transferi kim yaptı onları söylesin yeter.
Sergenin gelmesini hiç istemiyordum ama şu aşamada ona bile pozitif hale geldim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Yücel'e sahip çıkan gariban Beşiktaş taraftarı öyle bir pişman olacak ki sanki şu durumda olmamızın tek sebebi Arat'tı o gitti her şey düzelecek gibi bir hava var kısaca şu ana kadar buraya gelmemizde başkan kadar şu anda yönetim yetkisini eline alanlarda suçlu ve bu adamların Beşiktaş'ın geleceğine çare olup kulübü kurtaracak gibi gösterilmesine ayar oluyorum

Bas suclu her halukarda baskan bence. Bu yonetimi getiren de o zaten. Para basiyor diye simarik pr'cilari getirmeseydi. Veya bu karakterleri ortaya ciktiginda geriye cekseydi. Para koyduklari icin tahammul etti. Nuri Sahin-Devin Ozek ikilisini ben getiriyorum benim tasarrufum demeliydi. Kadayifa donmus Immobile'ye 6 milyon euro maas baglamam benim vaad ettigim sey bu degil demeliydi. YK baskaniysa imza yetkisi ondaysa sorumluluk da onda. Diger yoneticiler civittiysa onlari secen yine kendisi.

Çevrimiçi kartalizma190399

Samet Aybaba umarim ben sucsuzum ben yapmadim miki yapti tarzinda aciklamalarda bulunmaz. Son ona kadar orada durduysan ve yapilan haksizliklar olmussa bile istifa etmeyip basaridan pay alma ihtimali icin kaldiysan kendini temize cikartma hakkin da yok bence. Bu saatten sonra sadece kulubu karistirmak olur zaten. Riza'yla oyle bir tip var zaten, 1 tane de yetiyor.
Ha, kendi hatalarini da soyleyip herseyi olagan sekliyle anlatacaksa saygi duyarim.

Çevrimiçi Samet Ç

İletişimden sorumlu yönetici istifasını geri çekmiş  :D

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş’ta Hasan Arat’ın istifası sonrası yönetim kurulu tam kadro aynı şekilde görevine devam edecek.

Teknik direktör konusuyla ilgili karar ise yarın verilecek.

(A Spor)

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş’ta Hasan Arat’ın istifası sonrası yönetim kurulu tam kadro aynı şekilde görevine devam edecek.

Teknik direktör konusuyla ilgili karar ise yarın verilecek.

(A Spor)
Bütün problem Hasan Arat'tamıymış yani?

Çevrimiçi Samet Demir

Kulübümüzden Açıklama

Değerli Beşiktaşlılar,

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu, 29 Kasım 2024 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır:

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hasan Arat’ın istifası kabul edilmiştir.

Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinin, Tüzüğümüzün 25.4. maddesinin (b) bendi gereği, Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Sayın Hüseyin Yücel tarafından yürütülmesine karar verilmiştir.

Sayın Başkan Hasan Arat’ın asil üyelikten de istifası nedeniyle yedek üyemiz Sayın Kadir Kılıç’ın Tüzüğümüzün 25.3. maddesi gereğince Yönetim Kurulu asil üyeliğine atanması kararlaştırılmıştır.

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın gerçekleştirileceği tarihe kadar görevine eksiksiz olarak devam edecektir.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Bütün problem Hasan Arat'tamıymış yani?
öyleymiş gerçi bunlarında ömrü fazla değil

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Devin Ozekin olmamasına sebep Şakül denen herifin Friedeli getirmesi degil mi? Şekül de başkanın ayrılırken alnından öptüğü ve çok tuttuğu yönetici degilmi? Bu durumda Ozekin gelmesine kim engel oldu doğru tahlil etmek lazım.

Bu arada bu kadar ağır zenginin olduğu bir camiada kimseden ses çıkmaması ne kadar garip

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Etiketler: