Mesele şu ki teknik ekip saha dışında ne kadar iyiyse saha içinde o kadar kötü ve inatçı, takımın kondisyonu yıllardır ilk defa bu kadar iyi, belli ki futbolcularda teknik ekibi seviyor ve mutlular, mutlu olmayan taraftar çünkü göz göre göre, bile bile aynı hatalı kadroda ısrar ediliyor. Lucescu hariç şu teknik ekiplerde kalite skalasında, bir ortasını bulamadık zaten, Hocanın oyuncu tercihleri de değişiklikleri de, hatta inadına oyuncu değiştirmeden oyuna devam ettirmesi de gerçekten çok kötü,
taraftar Semih'e ve Muçi'ye oynadıkları futbol nedeniyle kızıyor ama ben inadına yanlış yerde oynatıldıkları için direk Giovanni'ye kızıyorum, bile isteye adam harcıyor. Muçi'den de Semihten de, Rafa'dan da kanat olmadığını, olamayacağını anlamamak için maçlarını okuyamamak, algılayamamak ya da inatlaşmak gerekir. Mario'yu bugün satılığa çıkarsan iddia ediyorum Süper ligden tek bir talibi bile çıkmaz çünkü daha kötü top oynayan bir orta saha bu ligde yok. Adam formsuzsa 40 dakika oynatır anlarsın, sen inadına bunu yapınca, adamı sahaya sürüp takımı her seferinde 10 kişi oynatıp aşağı aşağı düşürünce bizim kafalar oynuyor artık.
Rafa'dan Semihten, Muçiden kanat olmaz, olunca gardın düşer, düşüyor, Onur Bulut'tan olur, onlardan olmaz. Olunca da arkasını açık bırakırsın, gelir girerler. Asıl sorun öndeyken, arka taraf dağılınca sonrasında çok adamla yakalanan Masauka'ya Svenson'a söverler. Şundan eminim beğenmedikleri Can'ın ölüsü bile kanatta bu kadar boşluk, açık alan bırakmaz.. Arabada sadece bir dişli bozulunca nasıl arıza çıkıyorsa, tamir etmezsen daha büyük arızayla karşılaşıyorsan takım savunması aynen öyle işliyor. bu kırık dişliler tüm mekanizmayı dağıtıyor... Almaya kalksan Semih gibi forvet, muçi gibi 10 numara yedeği bulabilecek misin, hayır bulamayacaksın, o zaman neden bu adamları sahada sapır saçma pozisyonlarda harcarsın...
İmmobile top alamadığı için her maç koşmaktan şişiyor, şimdi onada laf söylenmeye başlandı, tek tek bütün futbolcularımızı harcayacağız bu gidişle, Allah'tan Gedson'u satamadık, dün Lyon Gedson'u geçemedi. Adam tazı ciğerli, bize şu karavana transferler yerine Gedson'un yarısı iki tane kanat gelseydi, bu ligde de Avrupa'da da sonuna kadar gider, siler süpürürdük.
Yönetim gayet güzel gidiyor, sessiz devrimler yapıyor ama bu transfer işi Yönetiminde acemiliğine geldi, transfer piyayasına hakim değiller anlaşılan, bu kadar güven veren bir defans hattı bu kadar klas bir kadro kurmuşken neden tamamlamazsın, anlamak mümkün değil. Neyse, benim Giovanni ile derdim yok hatta sempatik bile geliyor ama ben önce Beşiktaşlıyım, bu Giovanni ile ekibi bu kıvamda gittiği sürece kesinlikle hiçbir yere hiçbir şey yazmayacaktım ama Giovanni 'ye rağmen maçı kazanınca mutluluk sarhoşu olduk...Beşiktaş bu sene şampiyon olacaksa inşallah Giovanni'ye rağmen şampiyon olacak...