Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

hasankale, Berat, qp 383, savaş altay, Umutcan Kaya, Renton, kartalizma190399, uno_bjk, murat, Kapkarakartal, mellfred, Özgür Gültekin, o2bucak, Savaş, CemMert, emre_1978, LORDBJK, murat baltacı, Sinan66, mayguntr, radiohead, NioHH, BJKTÜRK23, Monza, kahyaoglueren, simocan, İsmail Özyurt, ulumemo ve 109 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 120948 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimdışı levitate

samet hocanın sıkıntıları zaten belliydi de bu adamın da öyle suçsuzmuş gibi davranmaya çalışmasını hiç yemedim vardır bir şey

bu marioyu kim kitledi bize mesela herkes topu birbirine atıyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

https://x.com/eserbeyimiz/status/1864765538397814814

https://x.com/eserbeyimiz/status/1864779920984953090

takımdaki düzgün karakterli tekini de cidden beğendiğim oyuncuların böyle şeylere bilmeden de olsa alet olması üzücü
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Görev tanımını iyi yapamamış, iletişimi sağlayamamış. Profosyonel şirket gibi düşünmek büyük hata şu anki futbol kulüplerini. Ben kadromu kurdum gerisine aşırı karismam işlemiyor malesef.

Tabi rahatsızlık ve ameliyatları da göz önüne almak gerekiyor.
Mevzu ilk Friedel'in gelmesiyle patlak vermiş. Gerek bize verilen vaadleri olsun, gerekse kulüp içerisindeki görev dağılımı olsun, söylenen ile pratiğe dökülen bir olmamış ki. Sen Samet ve Feyyaz hocayı teknik patron diyorsun içlerinden biri ile ayrılmadan Friedel'i de getiriyorsun. Kulübün içerisinde çok başlılığı sokarsan işlerin ters gider. Düzelmez.

İşin garip tarafı kim konuşsa hak veriyor, bir diğerini hatalı buluyoruz. Kaybedene bakacak olursak da Beşiktaş oluyor. Çoğu taraftarda, tv ye çıkıp kendini aklamaya çalışanlarda Beşiktaşa zarar verildiğini göz ardı ediyor. En üzücü durum da bu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

demir ege işi rezalet bu arada 5 milyon ne
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

demir ege işi rezalet bu arada 5 milyon ne
Ndour'da olup Demir Ege de olmayan hiç bir şey yok. Hatta Amir içinde geçerli bu durum. Boşuna kontenjan doldurduk. Onana'yı bir şekilde yollamamız gerekiyordu. Mario işine yine bir nebze anlam verebiliyorum ama bunlar çok saçma.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Bir notta kendime kulübe oyuncu olsun, yönetici olsun bundan sonra babam gelse görmeden, izlemeden yorum yapmayacağım. Nasıl bir burhana soktular bizi böyle ya.

Çevrimiçi blackeagle35

Ee şimdi de Kaan Şakul mu haklı? Feyyaz niye bu kadar pasifize olmuş bu olaylarda? Çok üzücü cidden otorite boşluğunu bizim kulüplerimiz kaldırmıyor. Sergenin geçen gün söylediği laf belki de doğru ben sportif direktör falan istemem çok başlılık oluyor diyor ama bu sefer de Gürsoya kalıyorsun scout olarak. Oyuncu bilgin Nsakala, Welinton oluyor. Eskaza Josef fenerde oynamasa belki de şampiyonluk gelmeyecek. Bu düzen nasıl oturacak? Bu bölünmüşlük dağılmışlık nasıl toparlanacak belirsiz. Olan kulübe oluyor bizlere oluyor. Aralıkta seçim ki muhtemelen kötü saha sonuçları ile birlikte Mayısta bi daha seçim. Bu kadar istikrarsız yapıdan ne çıkacak?

Çevrimdışı 38life

Kaan Şakul'un ağzından çıkan her şey son derece şüphelidir benim için. Ama eğer Hüseyin Yücelin Kaan Şakul'a "Gitme, sensiz olmaz" dediği iddiası doğru ise Hüseyin Yücel de bitmiştir benim için.

Çevrimdışı Necmi

Az önce ben de benzer düşünceye vardım Islemeye baslayan çarka resmen çomak sokmuş. Arka planda kalmayı kabullenememiş. Diğerlerinin açıklamaları, yazın çıkan haberler birbirlerini tutuyor.

Aybabanin yaptığı Brad 35 bin euro aliyorsa ben de senede 1 milyon euro almam gerekiyor açıklaması da bazi şeyleri açıklıyor.

Oyuncu hakkında, hocanin fikrine tam tersi şeklinde oyuncuyla konuşup transferi iptal ettirmek nedir?

Kaana çok yüklenmiş olabiliriz yargısız infaz şeklinde. Hoca ile beraber çalışılmış. Hocaya göre hareket edilmiş. Samet iyi niyet veya kotu niyetli orasina artik yorum yapnak istemiyorum ikilik çıkarmış, müdahalede bulunmuş.

Bir ipte 2 cambaz oynamamış. Olan Beşiktaşimizin senesine olmuş.

Efsanemiz ise duygusal laflar ve taraftarin tepkisi olan iki konuyu kullanarak kendine taraftar çekme peşinde.
samet bizim efsanemiz falan değil her tuzluk salkayana hıyarla koçşmamak lazım herkes açıklamasını elbette kendini temize çıkartmak için yapar kulübü başkan yönetir başkanın iradesi olmazsa bunlar olur sametinde haklı olduğu yerler var mutlaka açıklamaları doğrudur kaanında haklı yanları vardır kimse böyle açıklamayı mesnetsiz yapmaz önemli olan açıklanan değil açıklanmayanı  bulmak görmek lazım durum basit en büyük sorumlu en büyük günah keçisi istifa edip kaçtı ama sağ kolunu içerde tutuyor yücel sezon sonuna kadar götürürdü büyükde avantaj elde ederdi ama kulübü seçime görürdü ve adaylığını açıklafı yani kaçma s3çimi değil tam tersi birşeyleri yapabilmek için temiz sayfa açma seçimi bu diğer taraffan istifalarını geri çekenler ortaya para ve kampanya koyanlar görevine son vetilen profesyoneller birbşrini suçlayan bir dolu insan bizim burda yapacağımjz suçlayanları değil suçlamayanları bulup değerlendirmeye almak birbirini suçlayan insanlar gerçekten suçludur ve kaosun sorumlusudur herkesi dinlemek lazım bu arada sameti hiç sevmem kulübün kapısından geçmemesi gereken biridir ama bu kaanıda sevemedim ikisininde olmaması gerektiğini düşünüyorum ikisininde şikayetinde haklı olduğunu düşünüyorum ama herkes herşeyi bilemez bildiklerini söylemişlerde ya bilmedikleri beni düşündüren bu adalının zaafiyeti hep birileri istedi diye aday oluyor çıkıpda ben beşiktaşın başkanı olmak istiyorum diyemiyor ve ondan kaybediyor sevwrim adalıyı ama beşiktaşa başkan olacak bapasite göremiyorum şu an bana birilerinin güdümünde kalacakmış hissi veriyor belki yanılıyorumdur ama sürekli kararsız sürekli zoraki öne atılmış gibi bir hava yaratıyor bende herşey beşiktaş için hayırlı olsun artık

Çevrimiçi kahyaoglueren

Hoca hakkında Samet Aybaba ocağı göremez diye sagda solda konuşmuş.

https://x.com/HaberKartali/status/1864774657020432529?s=19

Hocanın 2 katı prim alıyormuş Samet Aybaba. Sonradan düşürülmüş.

https://x.com/HaberKartali/status/1864777061329703093?s=19

Herkesin söylediği Umraniyeden basına çok hızlı haber gittiği. Sercan ve Fırat sayesinde medyada istediklerini linçletiyorlar.

https://x.com/HaberKartali/status/1864778731912310813?s=19

Çevrimiçi Samet Ç

Hocanın saha içinde yanlışları vardı ama nedeni az çok belliydi bunu herkes biliyordu hissediyordu görmek istemeyeninde işine gelmiyordu ama dediğim gibi şu süreçte en suçsuz adamdı bundan sonra sırf eski topçumuz diye önünüze gelen efsane muamelesi çekmezsiniz umarım

Çevrimdışı underworld

Koskoca kulübü Brezilya dizisine çevirdiler.
Bu kadar yapılan karşısında hadi eyvallah deyip çekip gidiyorlar, oh ne güzel dünya...

Bırak Lahey'i, Nunberg mahkemelerinde yargılanmalılar.

Çevrimdışı doctore

samet bizim efsanemiz falan değil her tuzluk salkayana hıyarla koçşmamak lazım herkes açıklamasını elbette kendini temize çıkartmak için yapar kulübü başkan yönetir başkanın iradesi olmazsa bunlar olur sametinde haklı olduğu yerler var mutlaka açıklamaları doğrudur kaanında haklı yanları vardır kimse böyle açıklamayı mesnetsiz yapmaz önemli olan açıklanan değil açıklanmayanı  bulmak görmek lazım durum basit en büyük sorumlu en büyük günah keçisi istifa edip kaçtı ama sağ kolunu içerde tutuyor yücel sezon sonuna kadar götürürdü büyükde avantaj elde ederdi ama kulübü seçime görürdü ve adaylığını açıklafı yani kaçma s3çimi değil tam tersi birşeyleri yapabilmek için temiz sayfa açma seçimi bu diğer taraffan istifalarını geri çekenler ortaya para ve kampanya koyanlar görevine son vetilen profesyoneller birbşrini suçlayan bir dolu insan bizim burda yapacağımjz suçlayanları değil suçlamayanları bulup değerlendirmeye almak birbirini suçlayan insanlar gerçekten suçludur ve kaosun sorumlusudur herkesi dinlemek lazım bu arada sameti hiç sevmem kulübün kapısından geçmemesi gereken biridir ama bu kaanıda sevemedim ikisininde olmaması gerektiğini düşünüyorum ikisininde şikayetinde haklı olduğunu düşünüyorum ama herkes herşeyi bilemez bildiklerini söylemişlerde ya bilmedikleri beni düşündüren bu adalının zaafiyeti hep birileri istedi diye aday oluyor çıkıpda ben beşiktaşın başkanı olmak istiyorum diyemiyor ve ondan kaybediyor sevwrim adalıyı ama beşiktaşa başkan olacak bapasite göremiyorum şu an bana birilerinin güdümünde kalacakmış hissi veriyor belki yanılıyorumdur ama sürekli kararsız sürekli zoraki öne atılmış gibi bir hava yaratıyor bende herşey beşiktaş için hayırlı olsun artık

samet nasıl bizim efsanemiz fln değil Necmi hocam şaka mı bu?

kaan şakul da haklı diyenleri de anlamak mümkün değil. bu saçanarat sağına feyyazı soluna samet i alıp futbol u bu adamlar yönetecek demedi mi. böyle kazanmadı mı seçimi? yoksa kim takardı saçanarat ı?

- samet aybaba kamp yeri ayarlar masum kaan bloklar.

- samet aybaba futbolcu maaşına zam yapar masum kaan bloklar hasan arat a fiskos yapar.

- samet aybaba tüm ümraniye çalışanlarının içinde olduğu bir prim sistemi düzenler, masum kaan "abi çok adam var" der. sonra "öyle mi tamam kaancım" der listeyi yarı yarıya indirir ama kendini x2 yaparak rakamı aynı tutar. "al kaancım düşürdüm sayıyı" der. sizce o x2 yi kendine mi alacaktı samet. olayları bağlamından koparırsan algıyı değiştirirsin. bunlara gelmeyin.

- samet aybaba sportif direktörken sportif direktör arayışına başlarsın bunu da masum kaan üzerinden yaparsın. ( kör göze parmak )

- samet aybaba transfer listesi verir listenin esamesi yok. fridel ve gio ya bırakılmış bütün iş. akçaabat sebat sporda bile artık hoca ya bırakılmayacağı öğrenildi bu işlerin... neyse.

- bir joa worrall demir ege işi var ki evlere şenlik. hani diyor ya demir ege ye 1,2 den 5 m.euro ya çıkarttım. demir ege ye 5m.euro teklif eden takım rio ave. toplasan transfer bütçesi 10-15m.euro. nasıl teklif ediyor bu rakamı adı sanı bilinmeyen bir topçuya diye sorarlar adama. aaa sonra bir bakıyorsun sahibinin diğer takımından tam da 5 m.euro ya saçma sapan bir topçu almaya çalışıyorlar. aman samet aybabanın haberi olmasın gizlice teklifi geçin çakın imzasını da olsun bitsin... samet aybaba tesadüfen devreye girmese hülle yoluyla alınmış 5 m.euro luk bir çöpümüz olacaktı. sorarlarsa 5 m.euro ya Demir Ege yi sattık dersiniz değil mi... ya bunların en büyük sorunu kendilerini akıllı milleti de salak zannetmeleri. 

- o kadar iş bilmez adamlar ki bunlar bir de sıçıp batırdıkları Gedson-Bahtiyar transferi var. birincisi Gedson için 15 m.euro ya ok diyen futbol aklı zaten evlere şenlik... hadi ondan onay aldın bundan onay aldın yanında bahtiyar 7,5 m.euro ( yersen ) dedin yedirdin. Benfica ya az yüzde vermek için Gedson un bonservis ücretini düşürmek nedir ya??? olum siz nasıl bir iş bilmezsiniz ya. bahtiyar a 7,5 dedin millet yemedi de hadi yemiş gibi yaptı diyelim. daha ne uğraşıyorsun bas imzayı geç işte. ama yooook çok zeki ya bunlar. benfica da salak zaten... o işi bozan gökhan dinç fln değil bizzat benfica dır. zaten o haberler portekiz medyasında çıkmıştı çoktan. her elinizi attığınız işi sıçıp batırmakta mahirler ama yüzleri de kızarmıyor.

- adam çıkıyor musrati ye 5 kuruş menejer parası vermedik diyor. ulan menejersiz bu kadar para verdiyseniz o daha büyük sıkıntı.

- yani bir takım düşünün ki futbol direktörleri, teknik direktör ile görüşemiyor. kimse de bu duruma müdahale etmiyor. etmediği gibi krizi derinleştirmek için aparatlık yapıyorlar. olum adamları siz futbol şubenin başına getirmişsiniz, adamları vitrin yapıp seçim kazanmışsınız. kimse de demiyor ki samet in feyyaz ın yanında fridel kim (Küfür Yasak)₆... sonra ben samet abiyi severim ben feyyaz abiyi severim. lan bırakkk...   

daha bir sürü şey var da konuşmanın tartışmanın bir manası yok bu saatten sonra. bir kazadır geldi başa. bundan sonra yok o haklıymış yok bu haklıymış Beşiktaş a bir faydası olmayan konular bunlar. ders alınırsa ne ala...
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimiçi Monza

Sırayla Samet Aybaba, Fikret Orman, Friedel, 2,5 saat Kaan Şakul dinledim. Haksızlık ibresi Aybaba'yı da göstermeye başladı ama şunu unutmamak gerek; her ne sebeple olursa olsun, haklı veya haksız, Aybaba ilk konuşmayı yapmasaydı hiç bir şeyden haberimiz olmayacaktı.

Gelinen yer itibariyle konuşan herkes haklı, kimsenin kusuru yok. Ama ortada rezalet bir durum var. Yazacak çok şey var da tartışmanın bir faydası yok, ortalık çiftliğe dönmüş ve kimsenin taraftarı veya 120 yıllık klübü düşündüğü yok.

Çevrimiçi kartalizma190399

Hepsini dinledim. Samet Aybaba'yi oldum olasi sevmem, bazi olaylari carpitmasina sasirmadim.
Zaten bu aciklamalari kovulduktan sonra yaptigi icin ve 'gelirsem tek sartim olur para almam' gibi bos demogoji yaptigi icin buna da sasirmadim.
Kaan Sakul icin 37 milyon euro satis yapacak diye sucluyor, ama adam boyle birsey soylememis. Soyledigi sey de mantiksiz degil.
Orman donemi icin parami biraktim vs demisti, ortaya cikti ki kontrati 2 yil degil 4 yilmis ve parasini son kurusuna kadar, calismadigi donem icin de almis.
Gelirsek para almam da tamamen reklam. Madem para almiyorsun niye bu sene aldin mesela? Ayrica sen kimsin Besiktas'tan para almayacaksin, hayir kurumuna sadaka mi veriyorsun?
Bence yaptigi jest degil, alkislanacak birsey degil, aksine Besiktas'i kucuk dusuren birsey.

Kaan Sakul'un aciklamalari gayet mantikli. Kronolojik olarak da dogru, medya'da cikan haberlerle de uyumlu.
Istifa edip istediklerinizi de yapti zaten.

@doktore,

Internette dolasan scout raporlarinin kalitesine bakarsan neden sportif direktor aradiklari ortada degil mi?
Ha, adamlarin hatasi en basta S. Aybaba gibi liyakatsiz birini basa getirmeleri ve yeni sportif direktor getirdiklerinde adami gondermemeleri.

Çevrimiçi mayguntr

Sırayla Samet Aybaba, Fikret Orman, Friedel, 2,5 saat Kaan Şakul dinledim. Haksızlık ibresi Aybaba'yı da göstermeye başladı ama şunu unutmamak gerek; her ne sebeple olursa olsun, haklı veya haksız, Aybaba ilk konuşmayı yapmasaydı hiç bir şeyden haberimiz olmayacaktı.

Gelinen yer itibariyle konuşan herkes haklı, kimsenin kusuru yok. Ama ortada rezalet bir durum var. Yazacak çok şey var da tartışmanın bir faydası yok, ortalık çiftliğe dönmüş ve kimsenin taraftarı veya 120 yıllık klübü düşündüğü yok.

En buyuk suclu Hasan Arattir. Kulubun baskani kimse bu cok basliligi, iletisimsizligi onun cozmesi lazimdi, bakti olaylar patlak verecek hemen cekildi kenara
kayboldu. Son donemlerin en buyuk hayal kirikligi Hasan Arat, bu kadar duzgun vaatler verip, kimsenin yapamadigi bir kaos, calkanti birakti arkasinda helal olsun.

Bundan sonra mumkunse Besiktasi besiktaslilar yonetmesin, yurt disindan adamlar getirelim, teknik direktor de, sportif direktorde, gerekirse malzemecisi bile yabanci maasli adam olsun.

Çevrimiçi Monza

- adam çıkıyor musrati ye 5 kuruş menejer parası vermedik diyor. ulan menejersiz bu kadar para verdiyseniz o daha büyük sıkıntı.

Friedel HT ye çıktığında yanında yetersiz İngilizcesi olan bir iki cümle kurabilen bir avukat vardı. Eleman oraya çıkartıldı ise kendini düzgün ifade edebilmesi gerekirdi, kanalda yok mudur yabancı dili olan biri. Bence bu yanlış.

Kaan Şakul'a ise derdini anlatabilmesi için 2 sunucu ve 2.5 saat zaman verildi. Sunucular program öncesi kamuya kapalı bilgi ve belgeleri görmüş onay makamı ve Şakul'un şahitleri gibiydiler. Bence bu da yanlış.

Musrati'ye menajer parası verilmediyse, menajerin yüzdesi futbolcunun alacağı paraya eklenmiştir. Kaan Şakul'un söylediklerinde çok fazla açık var.

Yalnız Aybaba'nın Muleka satılmasın tezi doğru. Beşiktaş gibi bir takımda santrafor 35 yaşında olup, arkasında 19 ve 17 yaşında 2 çocukla yola çıkılır mı. Ha Muleka yetersizdir o ayrı, ama yerine adam alınmadan elden çıkartılması doğru değil. Bu demek değil ki eğer söylenen doğru ise Aybaba'nın yaptığı yani futbolcuyu perde arkasında ikna etmek doğrudur anlamı çıkmaz. Bunlar yaşandıysa yol doğru, üslup yanlış.

Çevrimiçi Monza

En buyuk suclu Hasan Arattir. Kulubun baskani kimse bu cok basliligi, iletisimsizligi onun cozmesi lazimdi, bakti olaylar patlak verecek hemen cekildi kenara
kayboldu. Son donemlerin en buyuk hayal kirikligi Hasan Arat, bu kadar duzgun vaatler verip, kimsenin yapamadigi bir kaos, calkanti birakti arkasinda helal olsun.

Bundan sonra mumkunse Besiktasi besiktaslilar yonetmesin, yurt disindan adamlar getirelim, teknik direktor de, sportif direktorde, gerekirse malzemecisi bile yabanci maasli adam olsun.

Aynı fikirdeyim. Hasan Arat muhtemelen tarihimizin en büyük hayal kırıklığı. Ben bekliyorum ondan da bir TV programı. O da bi kendini aklasın, sorun kalmasın, rahatlayalım.

Bizde her ağzı laf yapana, vaadi bol keseden verene inanıyoruz.

Çevrimiçi tolga1903

https://x.com/faernbejeke/status/1864762045159096611

Yav böyle bi yalan saçmalık olabilir mi? Bitane kel kafalı gs köpeği haber yaptı diye zenit transferden niye vazgeçsin? 27.5 milyon euro'ya anlaştıysan hangi oyuncuyu kaça sattığın bellidir kaldı ki herif cebinden çıkacak 27.5'a bakar zenit'i ne ilgilendirir bizim hangisini kaç gösterdiğimiz? Bir de zenit mal mı bahtiyar denen yetenek fakirine 10m euro versin gerizekalı mı bu yönetim kadar yalancı yönetim görmedim ben

Çevrimdışı levitate

seçime kadar şenol güneş kovulur sergen bize hayır der sonra 3. şenol güneş dönemi h.o.
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

seçime kadar şenol güneş kovulur sergen bize hayır der sonra 3. şenol güneş dönemi h.o.
Yav bu hiç iyi olmuyor. Hemde hiç. Aynı rezil futbolu tsde de oynatıyor. Sergeni bin defa tercih ederim. Şu Nistelrooy'u getirebilseydik keşke.

Çevrimiçi Samet Ç

12 maç 14 puan tam bizlik

Çevrimdışı levitate

Yav bu hiç iyi olmuyor. Hemde hiç. Aynı rezil futbolu tsde de oynatıyor. Sergeni bin defa tercih ederim. Şu Nistelrooy'u getirebilseydik keşke.
bende sergene göre bi tık fazla tercih ederim bazı topçuların suyunu sıkmasını seviyorum
bipbipbupbup

Etiketler: