samet bizim efsanemiz falan değil her tuzluk salkayana hıyarla koçşmamak lazım herkes açıklamasını elbette kendini temize çıkartmak için yapar kulübü başkan yönetir başkanın iradesi olmazsa bunlar olur sametinde haklı olduğu yerler var mutlaka açıklamaları doğrudur kaanında haklı yanları vardır kimse böyle açıklamayı mesnetsiz yapmaz önemli olan açıklanan değil açıklanmayanı bulmak görmek lazım durum basit en büyük sorumlu en büyük günah keçisi istifa edip kaçtı ama sağ kolunu içerde tutuyor yücel sezon sonuna kadar götürürdü büyükde avantaj elde ederdi ama kulübü seçime görürdü ve adaylığını açıklafı yani kaçma s3çimi değil tam tersi birşeyleri yapabilmek için temiz sayfa açma seçimi bu diğer taraffan istifalarını geri çekenler ortaya para ve kampanya koyanlar görevine son vetilen profesyoneller birbşrini suçlayan bir dolu insan bizim burda yapacağımjz suçlayanları değil suçlamayanları bulup değerlendirmeye almak birbirini suçlayan insanlar gerçekten suçludur ve kaosun sorumlusudur herkesi dinlemek lazım bu arada sameti hiç sevmem kulübün kapısından geçmemesi gereken biridir ama bu kaanıda sevemedim ikisininde olmaması gerektiğini düşünüyorum ikisininde şikayetinde haklı olduğunu düşünüyorum ama herkes herşeyi bilemez bildiklerini söylemişlerde ya bilmedikleri beni düşündüren bu adalının zaafiyeti hep birileri istedi diye aday oluyor çıkıpda ben beşiktaşın başkanı olmak istiyorum diyemiyor ve ondan kaybediyor sevwrim adalıyı ama beşiktaşa başkan olacak bapasite göremiyorum şu an bana birilerinin güdümünde kalacakmış hissi veriyor belki yanılıyorumdur ama sürekli kararsız sürekli zoraki öne atılmış gibi bir hava yaratıyor bende herşey beşiktaş için hayırlı olsun artık
samet nasıl bizim efsanemiz fln değil Necmi hocam şaka mı bu?
kaan şakul da haklı diyenleri de anlamak mümkün değil. bu saçanarat sağına feyyazı soluna samet i alıp futbol u bu adamlar yönetecek demedi mi. böyle kazanmadı mı seçimi? yoksa kim takardı saçanarat ı?
- samet aybaba kamp yeri ayarlar masum kaan bloklar.
- samet aybaba futbolcu maaşına zam yapar masum kaan bloklar hasan arat a fiskos yapar.
- samet aybaba tüm ümraniye çalışanlarının içinde olduğu bir prim sistemi düzenler, masum kaan "abi çok adam var" der. sonra "öyle mi tamam kaancım" der listeyi yarı yarıya indirir ama kendini x2 yaparak rakamı aynı tutar. "al kaancım düşürdüm sayıyı" der. sizce o x2 yi kendine mi alacaktı samet. olayları bağlamından koparırsan algıyı değiştirirsin. bunlara gelmeyin.
- samet aybaba sportif direktörken sportif direktör arayışına başlarsın bunu da masum kaan üzerinden yaparsın. ( kör göze parmak )
- samet aybaba transfer listesi verir listenin esamesi yok. fridel ve gio ya bırakılmış bütün iş. akçaabat sebat sporda bile artık hoca ya bırakılmayacağı öğrenildi bu işlerin... neyse.
- bir joa worrall demir ege işi var ki evlere şenlik. hani diyor ya demir ege ye 1,2 den 5 m.euro ya çıkarttım. demir ege ye 5m.euro teklif eden takım rio ave. toplasan transfer bütçesi 10-15m.euro. nasıl teklif ediyor bu rakamı adı sanı bilinmeyen bir topçuya diye sorarlar adama. aaa sonra bir bakıyorsun sahibinin diğer takımından tam da 5 m.euro ya saçma sapan bir topçu almaya çalışıyorlar. aman samet aybabanın haberi olmasın gizlice teklifi geçin çakın imzasını da olsun bitsin... samet aybaba tesadüfen devreye girmese hülle yoluyla alınmış 5 m.euro luk bir çöpümüz olacaktı. sorarlarsa 5 m.euro ya Demir Ege yi sattık dersiniz değil mi... ya bunların en büyük sorunu kendilerini akıllı milleti de salak zannetmeleri.
- o kadar iş bilmez adamlar ki bunlar bir de sıçıp batırdıkları Gedson-Bahtiyar transferi var. birincisi Gedson için 15 m.euro ya ok diyen futbol aklı zaten evlere şenlik... hadi ondan onay aldın bundan onay aldın yanında bahtiyar 7,5 m.euro ( yersen ) dedin yedirdin. Benfica ya az yüzde vermek için Gedson un bonservis ücretini düşürmek nedir ya??? olum siz nasıl bir iş bilmezsiniz ya. bahtiyar a 7,5 dedin millet yemedi de hadi yemiş gibi yaptı diyelim. daha ne uğraşıyorsun bas imzayı geç işte. ama yooook çok zeki ya bunlar. benfica da salak zaten... o işi bozan gökhan dinç fln değil bizzat benfica dır. zaten o haberler portekiz medyasında çıkmıştı çoktan. her elinizi attığınız işi sıçıp batırmakta mahirler ama yüzleri de kızarmıyor.
- adam çıkıyor musrati ye 5 kuruş menejer parası vermedik diyor. ulan menejersiz bu kadar para verdiyseniz o daha büyük sıkıntı.
- yani bir takım düşünün ki futbol direktörleri, teknik direktör ile görüşemiyor. kimse de bu duruma müdahale etmiyor. etmediği gibi krizi derinleştirmek için aparatlık yapıyorlar. olum adamları siz futbol şubenin başına getirmişsiniz, adamları vitrin yapıp seçim kazanmışsınız. kimse de demiyor ki samet in feyyaz ın yanında fridel kim (
Küfür Yasak)₆... sonra ben samet abiyi severim ben feyyaz abiyi severim. lan bırakkk...
daha bir sürü şey var da konuşmanın tartışmanın bir manası yok bu saatten sonra. bir kazadır geldi başa. bundan sonra yok o haklıymış yok bu haklıymış Beşiktaş a bir faydası olmayan konular bunlar. ders alınırsa ne ala...