Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Akil Emre, Sinan66, Kartal Ç, Kapkarakartal, murat baltacı, hasankale, blackeagle35, COB, savaş altay, LORDBJK, gokhans, Monza, Berat, Renton, Umutcan Kaya, uno_bjk, mellfred, o2bucak, Savaş, CemMert, emre_1978 ve 106 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 121609 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi levitate

para harcayacaksa bize Eli Junior Kroupi, Vitor Reis, Alan Matturro, Ramon Sosa, Kevin Mier falan çeksin en fazla bu gider Pogba falan alır ama kısmet :D
genco alcaz popülizm yok demiş inanmadım ama
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

sergenle çoktan anlaşılmış ama gio tazminatta işi yokuşa sürmesin diye haber girmiyorlarmış tarzı bir duyum gördüm

"Hüseyin Yücel, Giovanni van Bronckhorst'a 1 M€'su peşin olmak üzere toplam 1.5 M€ teklif etti.

Giovanni van Bronckhorst, teklifi kabul etmedi."
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://x.com/eserbeyimiz/status/1862388855317410037

takımın kaptanı olan mert'i bir kriz anında ya da bir yenilgi sonrasında bile görmedim, geçen maç sonu talha ve salih çıktı mesela

Kalesinden bile çıkamayan adamdan kaptan olmaz.

Çevrimdışı Necmi

valla bende bilmiyordum, necmi’nin yorumuna istinaden bi baktımda 10milyar dolar serveti varmış. Ali koç’un bile 8milyar. Çok enteresan kolej ve eğitim sektöründe nasıl böyle servet edinmiş çok şaşırdım gerçekten.
o para eğitimle kazanılmaz sadece parası yok global çapta gücüde var boş adam değil gerçekten niyeti varsa başkan olmaya seçimi kazanır daha doğrusu kazanması gerektiği şekilde haraket eder.

Çevrimdışı Necmi

Para konuşursa o zaman Serdal Adalanın bu adama kazanma şansı yokmuş. O kadar zengin olduğunu bilmiyordum.
para konuşursa kolay kolay karşısına kimse çıkamaz bir kesimin aratı istememe nedeni yücelle seçime girmesşydi baş edemeyecekleri arat değil yüceldi
Bu takımda birçok kişinin düşündüğü gibi boş değil adaylığı düşünüyorsa ara transfer döneminde iki üç takviyeyle takımı ayağa kaldırır ödemeleri düzene koyar alkışlar altında seçimi kazanır

Çevrimiçi Samet Demir

para konuşursa kolay kolay karşısına kimse çıkamaz bir kesimin aratı istememe nedeni yücelle seçime girmesşydi baş edemeyecekleri arat değil yüceldi
Bu takımda birçok kişinin düşündüğü gibi boş değil adaylığı düşünüyorsa ara transfer döneminde iki üç takviyeyle takımı ayağa kaldırır ödemeleri düzene koyar alkışlar altında seçimi kazanır
Ben Hüseyin Yücelin zengin olduğunu biliyordum ama bu kadarını bilmiyordum. Takıma gelince çok elzem olan sol kanat ve sol bek var. Diğerleri idare eder iş görür adamlar. Bence devre arası bir yıldız araya sıkıştırır.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Akil Emre

2 aydır maaşların ödenmediği söyleniyor, burdan ben başkan olmassam ödemede yok anlamımı çıkarmamız lazım, heralde yönetimde parası olan başka kimse yok. Hasan Arat gittikten sonra tüm ödemeler yapılırsa ben bu işte art niyet ararım, insanlar kendi hesapları için koca bir yılı daha çöpe atmış oluyor.

Çevrimiçi Serdar3444

2 aydır maaşların ödenmediği söyleniyor, burdan ben başkan olmassam ödemede yok anlamımı çıkarmamız lazım, heralde yönetimde parası olan başka kimse yok. Hasan Arat gittikten sonra tüm ödemeler yapılırsa ben bu işte art niyet ararım, insanlar kendi hesapları için koca bir yılı daha çöpe atmış oluyor.
Olanları bilmiyoruz, ben niyet art niyeti geçtim artık iyi düşünmek istiyorum. Ya Yücel'de kenara çekilip banane kardeşim deseydi işte o zaman çok daha kötü duruma düşerdik....
Bir her zaman sıfırdan iyidir. Bundan sonrası artık icraatlarına bakmak lazım...

Çevrimiçi Akil Emre

Olanları bilmiyoruz, ben niyet art niyeti geçtim artık iyi düşünmek istiyorum. Ya Yücel'de kenara çekilip banane kardeşim deseydi işte o zaman çok daha kötü duruma düşerdik....
Bir her zaman sıfırdan iyidir. Bundan sonrası artık icraatlarına bakmak lazım...
Orası kesin ama hepimiz için öncelik Beşiktaşsa geldikleri makamın hakkını versinler, Mayısa kadar zaten yapacakları kendi geleceklerini belirleyecek, hayırlısı bakalım.

Çevrimiçi gokhans

https://x.com/sakul_kaan/status/1862621082769035644
valla çok şaşırdım, kulüp içinde çok garip mevzular dönmüş, çok enteresan olaylar yaşanmış.. Gs’yi 5leyen takımın şu duruma düşmesi garip yada tesadüf değilmiş onu anladım..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hüseyin Yücel bu kadar zenginse kendisini göstermek için  muslukları açacaktır.

Çevrimdışı 38life

Hastalık mastalık benim umrumda değil. Hasan Arat Beşiktaş tarihine bir leke olarak geçmiştir. Kaan Şakul denen soytarının uydusu olmuş işlevsiz, değerleri olmayan bir şahıstır Hasan Arat.

Çevrimdışı Necmi

Samet aratın içinden geçiyor.
İşin ilginç yanı samet yalan söylemez

Çevrimdışı Necmi

Bunlar gerçekse yücel para vermediyse haklı olarak vermemiş burda en masum görünen yücel galiba
Sanada komisyon verelim ne demek

Çevrimiçi Samet Demir

Abi biz kime güveneceğiz ya. Burada kendimi parçaladım sene başından beri destek olalım yönetime köstek olmayalım diye.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Şu açıklamalar yani hislerimi tarif edemem. Nasıl bir düzen, kimler ne zihniyetler yönetmiş bu kulübü. Bazı sıkıntıların olduğu konuşuluyordu ama bu rezilliğin çok çok üstü. Tarifi yok. :s20:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi tolga1903

Hüseyin Yücel bu kadar zenginse kendisini göstermek için  muslukları açacaktır.

Yahu yalan kim bulmuş 10 milyar doları da bunda olacak koçtan falan daha mı zengin bitane özel okulu var diye. Karun olsa nolur böyle akılsız izansız adamlar olduktan sonra kulübü kapattırır bunlar geçtim parasını pulunu

Çevrimiçi Berat

Sonunda birisi açık açık konuştu.

Hastaymış bilmem ne.

Çevrimiçi Savaş

Kendi kendimizi bitirmişiz yine. Kimseyi boklamaya gerek yok. Balık baştan kokar.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet57

Gio’nun gonderilmesi hata. Bu takim sene basindaki halinden buralara coktuyse bunda hocadan daha farkli etkenler oldu. Gio’yu gondererek baskasini getirerek tekrardan klasik hatalara dusuyoruz. Hoca ile istikrar yakalamaktansa hoca degistirmekte istikrarli olduk.

Çevrimiçi Samet Demir

7 transferin hepsinin sözleşmelerini Kaan Şakul hazırladı diyor. Öyle twitle falan olmaz bu işler. Kıvırmasına getiriyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Gio’nun gonderilmesi hata. Bu takim sene basindaki halinden buralara coktuyse bunda hocadan daha farkli etkenler oldu. Gio’yu gondererek baskasini getirerek tekrardan klasik hatalara dusuyoruz. Hoca ile istikrar yakalamaktansa hoca degistirmekte istikrarli olduk.
hoca istikrarı için Sergen'i destekleyeceğiz mecbur ama o da oynatmak istediği oyuna tam ters oyuncular alacak aldıracak orası sıkıntı
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2024, 13:55:34 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

7 transferin hepsinin sözleşmelerini Kaan Şakul hazırladı diyor. Öyle twitle falan olmaz bu işler. Kıvırmasına getiriyor.
o da konuşur madem bu adam bu kadar kötü niye hala yönetimde orası kafa karıştırıyor

Etiketler: