Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu  [Okunma sayısı 614512 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2024/25 Sezonu

Çevrimiçi murat

dün burada ndur'un kötü transfer olması demir ege ve salihin varlığıyla eleştirildi
öncelikle bu girdiyi yapan şahsı hatırlamıyorum derdim onu eleştirmek değil
dün maçta salih oynasaydı ve yerine 70'te demir ege girseydi ana avrat sövüp ''demir ege'yle mi bunları yeneceğiz'' denilecekti
bir de şey var'' bu adamları hoaca istedi''
 sen hocaya 50  milyon bütçe verdin de o mu istedi j mario ile can keleş'i
kaldı ki can trasnferinden haberi bile yoktur
j mario ısrarla istenen angelinho (30 milyon versen sana gelirdi) olmayınca son dakika oluru var diye alındı
sezon başı 20oyuncu gönderilmiş ki her biri için haftalarca mesai harcandı
oyuncu gönderilmeden alamadığımız bir sitemin varlığı transferin son günü unutulmuş
kötü oyunculara rağmen paolista musrati rafa gibi nokta transferler yapılmış.
gelelim bugüne
Çarşamba günü evinde oynayıp 2 haftadır istanbuldan çıkmamış bir rakibe karşı cuma günü lyonu yenip dönmüş bir takıma (Hakaret Yasak)₅ bir maç yönetimiyle kaybettik biz
stoperde sadecee defansın değil bütün oyunun kurulumunda büyük etkisi olan oyuncumuz olmadan kaybettik
kökleşmiş ve fenerin bile medya gücüne rağmen kazanamadığı bir çeteye kaybettiğimiz hemen unutuluyor
yedi düvelle vuruşuyoruz ama ilk tökezlemede hemen herkesten çok biz çullanıyoruz takıma  bir sakin olun 
geçen sene gs zaha ziyech tete ndombele'ye servet gömdü
sanki bir biz hata yapıyormuşuz gibi davranmayın rica ederim
yahu psg servet gömdü servet neymar' a da gram fayda alamadı
şu an ne takımı ne yönetimi ne de teknik heyeti eleştirmek için elimizde  hiçbir şey yokken bile bunları yapmayalım
sorun ndour değil ki öncelik olan kanat oyuncularının alınmaması.şimdi takımda ndur var ne işe yarıyor.ndur üstüne bird yine aynı bölgenin oyuncusu mario alındı.ndur çok iyi oynasa seneye yok.

Çevrimdışı mellfred

sorun ndour değil ki öncelik olan kanat oyuncularının alınmaması.şimdi takımda ndur var ne işe yarıyor.ndur üstüne bird yine aynı bölgenin oyuncusu mario alındı.ndur çok iyi oynasa seneye yok.
seneye hangimizin garantisi var
llayic kiralık senesinde canavar gibi top oynuyordu elemana 7 milyon verdik sıçtısıvadı
rosier aldık daha 27'sinde bedava gönderdik
bugünü konuşalım
ndur 4 maçtır gayet iyi iş çıkarıyor üstelik. bize katkı versin varsın yolu açık olsun

Çevrimiçi murat

Yanlış anlamışsın.ndur sonraki işti.önce kanadını halledersin sonra stoper en son paran ve kontenjanın varsa ortasaha alırsın.zaten en önemli eksikler forvet arkası santrafor ve kanattı.iyi kötü stoper ve ortasaha oyuncun vardı.hatta bana kalsa en son 2. stopere bakardım .

Çevrimiçi gokhans

Yanlış anlamışsın.ndur sonraki işti.önce kanadını halledersin sonra stoper en son paran ve kontenjanın varsa ortasaha alırsın.zaten en önemli eksikler forvet arkası santrafor ve kanattı.iyi kötü stoper ve ortasaha oyuncun vardı.hatta bana kalsa en son 2. stopere bakardım .
ndur ve joa mario mevkiden ziyade fırsat transfer olarak yönetimin önünne geldi muhtemelen. Bizimkilerde fırsat transferi olarak görerek yaptılar. Rafa gibi fark yaratabilme ihtimalleri için yapıldı. Herkes hangi mevkilerin eksik, hangi mevkilerin ihtiyaç olduğunu biliyor zaten.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Akil Emre

Devre arası A kalite sağ bek, sol açık ve forvet alınmadığı sürece şampiyonluk şansımızın çok az olacağını düşünüyorum. En az kayıpla devre arasına girmemiz lazım

Çevrimiçi mayguntr

ndur ve joa mario mevkiden ziyade fırsat transfer olarak yönetimin önünne geldi muhtemelen. Bizimkilerde fırsat transferi olarak görerek yaptılar. Rafa gibi fark yaratabilme ihtimalleri için yapıldı. Herkes hangi mevkilerin eksik, hangi mevkilerin ihtiyaç olduğunu biliyor zaten.
Ndour bence firsat transferi degildi, hoca ortasaha icin daha fizikli, pres gucu yuksek bir 6 istiyordu aklindaki oyun icin. Onana'nin sezon basinda bu kadar denenmesinin sebebi de bu bence.

Mario ise su an en kotu transferimiz bence verdigi performans olarak, daha net kanat profilli biri alinmaliydi.

Çevrimiçi levitate

arda kardeşleri yemişiz galiba böyle bir iddia var
bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

arda kardeşleri yemişiz galiba böyle bir iddia var
Ust uste yas haberleri cinconlarda...

Çevrimiçi Samet Demir

Arda Kardeşler'e, salı günü Ankara'da yapılan toplantıda düdük astırıldı. Sezgin Gülnar'ın mağduriyetindeki algı dağılmaması adına beklendi. Diğer önemli konularla birlikte gerekli açıklamayı TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, ilerleyen zaman diliminde düzenleyeceği basın toplantısında duyuracaktır.
@erdenerkaratas_

Yönetimi tebrik etmek lazım. Taraftar ile beraber tabikide.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

akşam kanatlar muçi-semih olacakmış galiba
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Arda Kardeşler'e, salı günü Ankara'da yapılan toplantıda düdük astırıldı. Sezgin Gülnar'ın mağduriyetindeki algı dağılmaması adına beklendi. Diğer önemli konularla birlikte gerekli açıklamayı TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, ilerleyen zaman diliminde düzenleyeceği basın toplantısında duyuracaktır.
@erdenerkaratas_

Yönetimi tebrik etmek lazım. Taraftar ile beraber tabikide.

Eğer haber doğruysa müthiş bir iş olur

Çevrimiçi Samet Demir

Doğru gibi duruyor, bakalım bu sene bize neler getirecek göreceğiz. İnşallah bu son olur.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

seneye hangimizin garantisi var
llayic kiralık senesinde canavar gibi top oynuyordu elemana 7 milyon verdik sıçtısıvadı
rosier aldık daha 27'sinde bedava gönderdik
bugünü konuşalım
ndur 4 maçtır gayet iyi iş çıkarıyor üstelik. bize katkı versin varsın yolu açık olsun
devre arası al musrati alıyorsun sonra yangından mal kaçırır gibi aynı mevkiye ndour alıyorsun opsiyonsuz kiralık ve çok değerli kontenjanını yiyerek oda yetmiyor aynı yere yine değerli kontenjanını yakarak j mario alıyorsun bu yüzdende hayati derecede önemli olan kanat transferini yapamıyorsun şimdi sor kendini ndour ve j mario ya ihtiyacımız varmıydı ndourun oynadığı oyunu salihde oynar çok eleştirdiğim demiregede oynar ama almadığın kanat oyuncusu yerine oynayan oyuncu yok

Çevrimiçi Necmi

o anda duydum düdük astırıldığını ama doğrulayamadığın haber haber olmuyor

Çevrimiçi Samet Demir

Ndour : Fesih
Masuaku, Onana, Ox: Tek yönlü bilet
Mario'nun fişini atmadıysak ayağımızı sıktı deyip iade edelim.

Orta saha yetersiz kalıyorsa Demir Ege geri çağrılsın.
5 tane yabancı hakkımızla da 3 kanat, 1 sol bek, 1 forvet al arkana yaslan.

Çevrimdışı Talisca1903

Transfer felan yapmakta bu herifle olmayacak belli saçma sapan bir şey bu yahu

Çevrimiçi Zafer55

Ndour : Fesih
Masuaku, Onana, Ox: Tek yönlü bilet
Mario'nun fişini atmadıysak ayağımızı sıktı deyip iade edelim.

Orta saha yetersiz kalıyorsa Demir Ege geri çağrılsın.
5 tane yabancı hakkımızla da 3 kanat, 1 sol bek, 1 forvet al arkana yaslan.
Gio :  Fesih
İlk hamle bu olmalı.

Çevrimdışı celiker1

Kadro mühendisliğinde sınıfta kalıp gerekli mevkiler yerine gereksiz oyuncuları alan yönetime tebriklerimi iletiyorum!😡 Bir tarafımızı yırttık kanat kanat kanat,sol bek sol bek sol bek diye😡
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Talisca1903

Gio :  Fesih
İlk hamle bu olmalı.
adam bizi ciddiye almıyor belki de başka bir kulüple anlaştı yoksa bu vurdumduymazlık normal değil

Çevrimdışı Talisca1903

kasımpaşa öyle ahım şahım takım olsa da içimiz yanmasa samsun 4 ledi bunu kadro kalitesi diye höykünmenin manası yok bir avel müptezelin elinde takım çekip kurtaracaksın ts maçından bu tarafa oyun yok

Çevrimiçi gokhans

Toplanmış yine hoca yiyiciler.. Aynen hemen kovup şenol getirin :))) valerian’ı kovup şenol getirerek nasıl avrupa şampiyonu olduysak tekrar olalım.. Afferin sizin aklınıza bravo..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı mellfred

devre arası al musrati alıyorsun sonra yangından mal kaçırır gibi aynı mevkiye ndour alıyorsun opsiyonsuz kiralık ve çok değerli kontenjanını yiyerek oda yetmiyor aynı yere yine değerli kontenjanını yakarak j mario alıyorsun bu yüzdende hayati derecede önemli olan kanat transferini yapamıyorsun şimdi sor kendini ndour ve j mario ya ihtiyacımız varmıydı ndourun oynadığı oyunu salihde oynar çok eleştirdiğim demiregede oynar ama almadığın kanat oyuncusu yerine oynayan oyuncu yok
bu takıma bir ghezzal bir quaresma lazım diye defalarca yazdım
alamadığımız şu chelsea'li çocuğa kimse benim kadar üzülmemiştir
ben kanat alınmamasını hiç savunmadım

Çevrimdışı mellfred

maç başlığına devre arasına şunu yazdım
''2. yarı immo çıkarıp semihi öne atıp j mario ile
ndur çıkıp musrati almalı''
orta saha kan ağlıyorken adam hiç müdehale etmediği gibi mustafa gibi eli ayağına dolaşan çocuğu attı içeri
çok savundum ama gio efendi çok canımı sıktı bu maçta
semihin santrofor olduğunu görmek istemiyor görmüyor adam
orta sahada kedi fare oynar gibi oynadılar
topla çıkmamıza izin vermediler e peki senin bu duruma 2. planın var mı ? yokmuş...
uzun oynadığımız her topu verdik
2. bir planın yoksa musratiyi alacaksın defansa yakın koyup stoperlerin önünde top alacak 3. istasyon daha açacaksın bekleri de   ileri çıkar geçti bitti la
gs maçında  böyle aciz kalsak kadro kalitesi derdik de sen kasımpaşaya böyle aciz oynayıp kadrodan dert yanamazsın
sanki k paşa şampiyonluk kovalıyor da biz anadolu takımıymışız gibi aciz kaldık
hoca büyük sıçtı bütün kredisini de yedi
ümit desen yok
şimdi malmö maçında vitrin yapacam diye ölümüne asılırsa foyası da ortaya çıkar

Etiketler: