2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

COB, hasankale, gokhans, Kartal Ç, levitate, kartalizma190399, Kapkarakartal, mayguntr, Georgetown, cornelius, Renton, Serdar3444, zafkan, LORDBJK, emre_1978, Necmi, tolga1903, yorgo_d(geodem), yaço58, bull74, Umutcan Kaya, uno_bjk, Sinan23, celiker1, autopsy, sozkul, Gökhan Kurt, ferdi1903, sefaköykartali ve 163 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 597826 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Ndouru 2-3 milyona bize sarsınlar hemen
Ne yapacaz Ndour'u? Amir gelecek zaten. Yedek oturtsan lüx, 11 oynatsan bence yetersiz. Atsan atılmaz, satsan satılmaz. :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Ne yapacaz Ndour'u? Amir gelecek zaten. Yedek oturtsan lüx, 11 oynatsan bence yetersiz. Atsan atılmaz, satsan satılmaz. :)
demir ege’yi bile kesemez ndour, geçtim amir’i..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

demir ege’yi bile kesemez ndour, geçtim amir’i..
Demir'e gitti gözüyle bakıyorum
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Ndouru 2-3 milyona bize sarsınlar hemen
çok vurdumduymaz.orada oynayan oyuncu biraz sert olur koşturur vs.öne çıkan ekstra bir özelliği de yok şut pas vs hep vasat.beşki soğukkanlı diyebiliriz de o da işte vurdumduymaz tarafına kayıyor.

Çevrimiçi gokhans

Demir'e gitti gözüyle bakıyorum
şimdi baktım da bi:
Demir ege tıknaz'ın bu sezon portekiz ligi'nde defansif orta sahalar arasındaki performansı. (sezonun ilk yarısında portekiz liginin en iyi 6 numara seçilmiş)
10.6 top kazanım (ligin en iyisi)
5.8 araya girme (ligin en iyisi)
10.8 kazanılan ikili mücadele (ligin en iyisi)

datalar comparisonatort den alınmıştır.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Serdar3444

Benim açımdan gitmesi gerekenler çok daha öncelikli çünkü bu sene gitti ve seneye yeni bir takım inşaa edilecek ve o takımda kesinlikle olmaması gerektiğini düşündüğüm
mario, N'Dour gibi adamlardan acilen çıkmalıyız.
Bizim ana sorunumuz kesinlikle mücadele ama takım halinde mücadeleydi. Mücadele gücünü çok çok yukarı taşıyacak adam lazım.
Mücadele eden kalsın, kaçan, saklanan, aklı-gücü sahada olmayan gitsin.
Kuzeyin futboluda, futbolcusu da bize iyi gelir, mücadele edeni severiz.

Çevrimiçi Samet Demir

Benim açımdan gitmesi gerekenler çok daha öncelikli çünkü bu sene gitti ve seneye yeni bir takım inşaa edilecek ve o takımda kesinlikle olmaması gerektiğini düşündüğüm
mario, N'Dour gibi adamlardan acilen çıkmalıyız.
Bizim ana sorunumuz kesinlikle mücadele ama takım halinde mücadeleydi. Mücadele gücünü çok çok yukarı taşıyacak adam lazım.
Mücadele eden kalsın, kaçan, saklanan, aklı-gücü sahada olmayan gitsin.
Kuzeyin futboluda, futbolcusu da bize iyi gelir, mücadele edeni severiz.
Ben şuan heyecanlı bir şekilde bekliyorum. İnşallah isimli değilde işe yarayacak tabiri caizse askerden yeni gelmiş gibi saldıracak oyuncular alırlar.

Oyun konusunda da bir kaç senedir bodo ve molde takımlarını ağzımın suyu aka aka izliyordum. İnşallah bizde o duruma geliriz. Topu eveleyip gevelemeden direk hücum yapar hale geliriz.

Çevrimiçi Samet Demir

şimdi baktım da bi:
Demir ege tıknaz'ın bu sezon portekiz ligi'nde defansif orta sahalar arasındaki performansı. (sezonun ilk yarısında portekiz liginin en iyi 6 numara seçilmiş)
10.6 top kazanım (ligin en iyisi)
5.8 araya girme (ligin en iyisi)
10.8 kazanılan ikili mücadele (ligin en iyisi)

datalar comparisonatort den alınmıştır.
Evet bir kaç haftadan beri verilerini x'de paylaşıyorlar. İnşallah 5 milyona gitmez.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi kartalizma190399

Demir Ege tam da bizim taraftarin ne kadar toksik, is bilmez, bos oldugunun kaniti.
Gecen sene begenilmiyordu. 6 mi 8 mi belli degil, agir, yumusak, 2. lig topcusu falan deniyordu.
Ayni sey Semih'te de yasanacak. Kendisini tek forvet veya kaleden 30 metre uzakta oynatmak yerine pivot'un yaninda ceza sahasina yakin oynatan ilk Avrupa
takiminda cosacak, Turkiye liginin ne kadar ustunde yetenegi oldugunu gosterecek. Biz de aval aval bakacagiz iste, alacagimiz 35 yasindaki bitik adamlarla yetinecegiz.

Demir Ege'nin yerinde olsam onerecekleri kontrati kabul eder kacar giderim. Cocuk kabul etmeyip bize donmeyi dusunse biz bir sekilde mahvederiz zaten, futbol hayatini bitiririz.
Rio Ave'ye atsin imzasini, oradan Porto, oradan da Italya veya Premier League yapar cosar gider.

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/Nexuskrtl/status/1881689751562154066

Eyüpspora vermesinler Mustafayı. Çok istiyorlarsa avrupaya falan yollasınlar. Adamlar gs ye topçu satıp boşluğu bizimkiyle dolduracak. Hiç gerek yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı sEuL

https://x.com/Nexuskrtl/status/1881689751562154066

Eyüpspora vermesinler Mustafayı. Çok istiyorlarsa avrupaya falan yollasınlar. Adamlar gs ye topçu satıp boşluğu bizimkiyle dolduracak. Hiç gerek yok.
Ben bi sorun göremiyorum, aksine bizim için iyi olur Mustafa’nin süper ligde süre alması. Arda bu kadar istekliyse süre verip gelişimine de katkı saglayabilir. Topraktepe’nin altında çalışıp geri gideceğine Arda’nin yaninda çalışsın belki bir şeyler öğrenir. Yıllardır genç oyuncuları saçma sapan 2ci 3cu lig takimlarina gönderip durduk. Halen bi 10-15 oyuncu Zonguldakspor, Arnavutköy, Velisgezek, Nazilli, Karakopru Bld. , Isparta misparta gibi saçma sapan yerlere kiralanıp duruyor. Oguzhan Akgün vardı, altyapıdayken Semih’ten daha potansiyelliydi. Kaç senedir gelişi güzel 2ci 3cu lig takımlarına kiralanip duruyor çocuk. Kadroda olsa bu gün Rashica ve Muci’den hatta bek olarak Masuaku ve Onur’dan çok daha iyi performans gösterirdi.

Maalesef öyle çok istiyorsa Avrupa’ya gitsinlede olmuyor bu işler. 100 yılı aşkın klup tarihinde alt yapıdan Avrupa’ya kiralık gönderdiğimiz oyuncu sayisi kaç ki? Bir elin parmaklarını geçmez

Çevrimiçi Samet Demir

Ben bi sorun göremiyorum, aksine bizim için iyi olur Mustafa’nin süper ligde süre alması. Arda bu kadar istekliyse süre verip gelişimine de katkı saglayabilir. Topraktepe’nin altında çalışıp geri gideceğine Arda’nin yaninda çalışsın belki bir şeyler öğrenir. Yıllardır genç oyuncuları saçma sapan 2ci 3cu lig takimlarina gönderip durduk. Halen bi 10-15 oyuncu Zonguldakspor, Arnavutköy, Velisgezek, Nazilli, Karakopru Bld. , Isparta misparta gibi saçma sapan yerlere kiralanıp duruyor. Oguzhan Akgün vardı, altyapıdayken Semih’ten daha potansiyelliydi. Kaç senedir gelişi güzel 2ci 3cu lig takımlarına kiralanip duruyor çocuk. Kadroda olsa bu gün Rashica ve Muci’den hatta bek olarak Masuaku ve Onur’dan çok daha iyi performans gösterirdi.

Maalesef öyle çok istiyorsa Avrupa’ya gitsinlede olmuyor bu işler. 100 yılı aşkın klup tarihinde alt yapıdan Avrupa’ya kiralık gönderdiğimiz oyuncu sayisi kaç ki? Bir elin parmaklarını geçmez
Demir ege ne yapıyor şuan ? Geçmişte ki kötü örnekleri neden  örnek gösteriyoruz ki ?

Anadolu takımları transfer konusunda ne zaman bize kolaylık sağladı ki biz onlara iyilik yapacağız. Ayrıca oyuncunun gelişimi için avrupa daha mantıklı. Bunlar benim şahsi fikrim.

Çevrimdışı sEuL

Demir ege ne yapıyor şuan ? Geçmişte ki kötü örnekleri neden  örnek gösteriyoruz ki ?

Anadolu takımları transfer konusunda ne zaman bize kolaylık sağladı ki biz onlara iyilik yapacağız. Ayrıca oyuncunun gelişimi için avrupa daha mantıklı. Bunlar benim şahsi fikrim.
Çünkü 100 yılı aşkın bir süreçte Avrupa’ya kiralık gönderebildiğin iki yada üç tane alt yapıdan oyuncun ya var yada o bile yok. Örneklem büyüklüğü neredeyse sıfır olan bir yerde neden geçmişten örnek gösteriyorsun denilmez, bence. Bu sene Berkay’da mesela sözde Avrupa’ya gitti, ama ilk yari dolmadan sözleşmesini fesh edip geri gönderdiler.

Varsa kapımızda bekleyen Avrupa takımları, ne ala, tabi ki gitsin. Eyüp’e gidip şans bulacaksa ve tecrübe kazanacaksa ama buradan yangin çıkarmaya da gerek yok, bence. Adamların kadroya bakiyorsun nerede tutunamayan ve çöp olarak nitelendirilen oyuncu varsa toplanmış oraya (Umut Meras, Tayfur Bingol, Caner, Berke, Dubois, Dorukhan, Robin Yalçın, Emre Akbaba, Recep Niyaz, Emre Mor, Sinan Gümüş, Thiam, Midstjo, Demirok, Akbunar ve daha bi o kadar adini sanini bilmediğim oyuncular). Kutucu’nunda yuzune kimse bakmiyordu Basaksehirde iken, en son Almanya 2. liginde saçma sapan bi takimda oynuyordu Eyüp’e gelmeden önce). Herif bu bitmiş oyuncularla klubu şampiyon yapip lige çıkardı ve şuan bu kadro ile ilk 5’e oynuyor.

Arda’da kiralık olarak Manisa’ya gitmişti sanırım. Oradan hakkıyla Barcelona’ya kadar gitti herif. Cin gibi bence, böyle adamlarin eline vereceksin aslinda Semih/Mustafa gibi oyunculari. Yoksa Yasin Sülün, Karaveli, Topraktepe’den falan ne ogrenecek bu çocuklar.

Normalde Mustafa Hekimoglu bizde kalsin, forma sansi bulup gelissin derim ama genc oyuncu ogutmekte ustumuze yok.
Demir Ege bizdeyken ne soyleniyordu ne hale geldi gorduk.
Semih'i bircok Avrupa takimi isterken bize sorsan 2. lig seviyesinde topcu.
Oyuncu'yu efektif kullandik mi, maksimum verim alacak ortami sagladik mi, eksiklerini soyleyip uzerine calistirdik mi diye dusunen yok.

Mustafa normalde bu sene aldigi surenin 4-5 kati sure almaliydi. Immobile sahada surunuyor, baska forvet yok, hedeften kopmusuz, ama hala yedek ve komik sureler veriliyor.
Ve cocugu sahada 10 dakika oynatip niye oynamiyor diyoruz, sahada her mac 75-80 dakika patir patir birakip 6 milyon euro cukkalayan Immobile varken.
Zaten sacma bakis acisinin en guzel ornegi de bu zaten. Bu ortamda zaten nasil gelisecek ayri konu.

Ayni sey Muci ve Rafa Silva'da da yapiliyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Çünkü 100 yılı aşkın bir süreçte Avrupa’ya kiralık gönderebildiğin iki yada üç tane alt yapıdan oyuncun ya var yada o bile yok. Örneklem büyüklüğü neredeyse sıfır olan bir yerde neden geçmişten örnek gösteriyorsun denilmez, bence. Bu sene Berkay’da mesela sözde Avrupa’ya gitti, ama ilk yari dolmadan sözleşmesini fesh edip geri gönderdiler.

Varsa kapımızda bekleyen Avrupa takımları, ne ala, tabi ki gitsin. Eyüp’e gidip şans bulacaksa ve tecrübe kazanacaksa ama buradan yangin çıkarmaya da gerek yok, bence. Adamların kadroya bakiyorsun nerede tutunamayan ve çöp olarak nitelendirilen oyuncu varsa toplanmış oraya (Umut Meras, Tayfur Bingol, Caner, Berke, Dubois, Dorukhan, Robin Yalçın, Emre Akbaba, Recep Niyaz, Emre Mor, Sinan Gümüş, Thiam, Midstjo, Demirok, Akbunar ve daha bi o kadar adini sanini bilmediğim oyuncular). Kutucu’nunda yuzune kimse bakmiyordu Basaksehirde iken, en son Almanya 2. liginde saçma sapan bi takimda oynuyordu Eyüp’e gelmeden önce). Herif bu bitmiş oyuncularla klubu şampiyon yapip lige çıkardı ve şuan bu kadro ile ilk 5’e oynuyor.

Arda’da kiralık olarak Manisa’ya gitmişti sanırım. Oradan hakkıyla Barcelona’ya kadar gitti herif. Cin gibi bence, böyle adamlarin eline vereceksin aslinda Semih/Mustafa gibi oyunculari. Yoksa Yasin Sülün, Karaveli, Topraktepe’den falan ne ogrenecek bu çocuklar.
Anlaşamayız seninle, anadolu takımları bize çöpünü verirken bile para istiyor. O nedenle gerek yok. Kaldı ki halandı dünya futboluna sunan hoca takımın başında. 6 ay takımı bir tanısın kim nedir necidir.

Sen berkay örneğini vermişsin ben de sana Demir ege örneğini verdim. Portekiz'de istatisktik bakımında 6 numaralar arasında 1.sırada. Mustafa da böyle olabilir..

Misal gs'nin skrinair hamlesi bizim ndouru bırakmamıza göre şekillenecekse ona bile engel olmak lazım. Bu işler böyle oluyorsa sende ayak uyduracaksın.

Çevrimiçi Samet Demir

Normalde Mustafa Hekimoglu bizde kalsin, forma sansi bulup gelissin derim ama genc oyuncu ogutmekte ustumuze yok.
Demir Ege bizdeyken ne soyleniyordu ne hale geldi gorduk.
Semih'i bircok Avrupa takimi isterken bize sorsan 2. lig seviyesinde topcu.
Oyuncu'yu efektif kullandik mi, maksimum verim alacak ortami sagladik mi, eksiklerini soyleyip uzerine calistirdik mi diye dusunen yok.

Mustafa normalde bu sene aldigi surenin 4-5 kati sure almaliydi. Immobile sahada surunuyor, baska forvet yok, hedeften kopmusuz, ama hala yedek ve komik sureler veriliyor.
Ve cocugu sahada 10 dakika oynatip niye oynamiyor diyoruz, sahada her mac 75-80 dakika patir patir birakip 6 milyon euro cukkalayan Immobile varken.
Zaten sacma bakis acisinin en guzel ornegi de bu zaten. Bu ortamda zaten nasil gelisecek ayri konu.

Ayni sey Muci ve Rafa Silva'da da yapiliyor.
Şuan yeni hoca varken 6 ay oyuncuları görmesi adına özellikle  gönderilmesi istenen belli oyuncular haricinde kimsenin gitmemesi gerekiyor bence.

Göreve başladığı işl gün u19 maçını izleyen hocamız var. Bırakalım da takımı bir görsün.

Şuan yeni hoca varken 6 ay oyuncuları görmesi adına özellikle  gönderilmesi istenen belli oyuncular haricinde kimsenin gitmemesi gerekiyor bence.

Göreve başladığı işl gün u19 maçını izleyen hocamız var. Bırakalım da takımı bir görsün.

Insallah dedigin gibi olur da, bence sorun sadece hoca degil, taraftarin da bakis acisi sikintili.
Semih'i sola atip inefektif hale getirdik. Cocuk pozisyonunda oynatilmiyor vs denilecegine cocugu elestirdi herkes.

Solskjaer insallah dogrulari yapar, taraftar da biraz mantikli davranir.

Bana kalirsa bu oyuncular bizdeyken sans bulsun. Demir Ege ve Kartal hatta geri donsun ve 2. yarida full oynasin.
Mustafa, Semih, hatta Muci de full oynasin. Bizim gelecegimiz Immobile, Joao Mario ve N'Dour degil ama hala onlari goruyoruz sahada.

Çevrimdışı sEuL

Anlaşamayız seninle, anadolu takımları bize çöpünü verirken bile para istiyor. O nedenle gerek yok. Kaldı ki halandı dünya futboluna sunan hoca takımın başında. 6 ay takımı bir tanısın kim nedir necidir.

Sen berkay örneğini vermişsin ben de sana Demir ege örneğini verdim. Portekiz'de istatisktik bakımında 6 numaralar arasında 1.sırada. Mustafa da böyle olabilir..

Misal gs'nin skrinair hamlesi bizim ndouru bırakmamıza göre şekillenecekse ona bile engel olmak lazım. Bu işler böyle oluyorsa sende ayak uyduracaksın.
Aynen, rastgele.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Eren Elmalı bence bizim sol tarafa cuk oturur.
Yabancı hakkimizi da diğer pozisyonlarda kullanabiliriz.

Etiketler: