Camia olarak su sacma duygusalliktan kurtulmak lazim. Biraz gozu kara, profesyonel davranmamiz lazim artik.
Taraftari romantik sarki soyleme ve kendine aci cektirme pesinde.
Hocasi desen surekli agliyor, sikayet ediyor.
Oyuncusu sahada gram mucadele etmiyor, hakkini koruyamiyor, ezik ezik dolasiyor, sonra gidip ozur duluyor.
Yonetim desen buyuklugu sadece sezon basinda icraat vaad ederken aklina getiriyor, ama sezon basladiktan sonra o buyuklukten eser kalmiyor, herkesi herseyi sikayet ediyorlar bahanaler siraliyorlar.
Ben artik bahane falan duymak istemiyorum.
Yonetim ciksin adam gibi yonetsin.
Adam gibi bir gercekci bir plani olsun. App yapacagiz 25 milyon euro gelir elde ecegiz gibi insani aptal yerine koyan komik vaadleri biraksinlar.
Talisca'yi getirecegim seviyesinde ergen taraftari kandiracak vaadleri biraksinlar. Adam gibi bir plan-program yapsinlar, gercekci olsun, gerekise 3 sene sampiyonluk beklemeyin desin ama gercekci olsun ve uygulasin.
Antrenoru sacma sapan transferlere izin vermesin. Sadece 1 gercek kanat oyuncusu olan takima sezon basindan beri dunya futbolunda baska formasyon yokmus gibi 4-2-3-1 oynatmasin.
En azindan calisarak giderilebilecek duran top organizasyonu, standart hucum seti, topla savunmadan cikma gibi konularda basariya ulassin. Ondan sonrasini artik kalite farkiyla falan biz aciklayalim.
Sportif direktoru kadro muhendisligi konusunda butun kamuoyunun gordugu sacmaliklari gidersin bari. 4-2-3-1 oynayan takim bir zahmet sezona 1 gercek kanat oyuncusuyla girmesin.
Ana santfor 6 milyon euro maas kazanan biriyken yedegi 17 yasindaki cocuk olmasin bari.
Bir mevkide Besiktas'in son 10 seneki en buyuk altyapi yetenegi varken tam onun mevkisinin yerine 10 milyon euro'luk kulup tarihinin en pahali 2. oyuncusunu alip uzerinden 6 ay gecmeden onun da onune
6 milyon euro maasli bir oyuncu daha almasin. En azindan bunu planlayacak kadar bir futbol zekasi, kadro muhendisligi becerisi olsun.
Oyuncular da sahada en azindan mucadele etsin. Takiminin ve arkasinin hakkini korusun. Rafa'ya onune gelen dalarken rakibi bir itsin, gozdagi versin.
Goztepe bize futbol dersi verirken 1-2 sert faul yapip sari kart pahasina isyan etsin, takimini gaza getirsin.
Toplam 12 milyon euro maas alan 2 futbolcu en azindan 10 macta penaltilar haric 2-3 gol 2-3 asist yapabilsin.
Rakiplerimizin gule oynaya yendigi berbat Anadolu takimlarina karsi en azindan ustunluk kurabilelim.
Cok da sey istemiyorum. GS ve FB bizden daha zengin, daha kaliteli kadro'ya sahip, ekonomik olarak daha guclu, ama cok da iyi yonetilmiyor.
Biz iyi yonetilsek onlari geceriz.