2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

zafkan, murat baltacı, Serdar3444, NioHH, balkan-kartal, Özgür Gültekin, Darkeagle, İsmail Özyurt, murat, ugurkartalizma, celiker1 ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 554258 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Evet 13 Eylüle'e kadar lig için transfer yapılabilir ama Trippier gibi bir oyuncu'ya sadece ligde oynasın diye "Trippier maaşı" verirler mi emin değilim.

Çevrimdışı Mehmet57

Bu olumsuzluklarin icin biraz kaynadi ama Tripper mukemmel transfer kisa vade icin. Hani oyle bir topcu ki, merkez orta sahaya koysan Kimmich vari performans verir. Muthis duran top ustasi, pozisyon bilgisi ust duzey, mukemmel paslar cikarabilen biri. Bence Avrupa da mevkisinde en iyi ilk 5e girebilecek seviyede.

Çevrimiçi Samet Ç

Evet 13 Eylüle'e kadar lig için transfer yapılabilir ama Trippier gibi bir oyuncu'ya sadece ligde oynasın diye "Trippier maaşı" verirler mi emin değilim.
maaşının %70'ni Newcastle verecekmiş gelirse

Çevrimdışı Zafer55

Avrupada 8-14 arası maçımız var.
Ligde oynanacak 33 maçımız var. Ve buna ilave bir Türkiye kupası.
İlk hedefimiz lig şampiyonluğu. Avrupada faydalanamayacaksak  lig de olmasının bi önemi yok demezler.

Çevrimdışı 38life

Aboubakar - Hatay işi %99 diyor muhabirler. Ben inanmıyorum. Görelim bakalım neler olacak...

Çevrimdışı Mehmet57

https://twitter.com/besiktas/status/1831449797636845827?s=46

Ne yazik ki Trippier yetismedi Avrupa ligine, ama onun yerine Svensson ile de bir sonraki  gidecek kalitemiz var.

Çevrimdışı Zafer55

Bu olumsuzluklarin icin biraz kaynadi ama Tripper mukemmel transfer kisa vade icin. Hani oyle bir topcu ki, merkez orta sahaya koysan Kimmich vari performans verir. Muthis duran top ustasi, pozisyon bilgisi ust duzey, mukemmel paslar cikarabilen biri. Bence Avrupa da mevkisinde en iyi ilk 5e girebilecek seviyede.
Tanımıyordum. Burada adı geçince videolarını izledim. freekick atan korner kullanan sağ bek mi olurmuş diye şaşırdım.Defansif anlamda agresif ofansif anlamda birçok kanattan daha etkili

Çevrimdışı 38life

Avrupada 8-14 arası maçımız var.
Ligde oynanacak 33 maçımız var. Ve buna ilave bir Türkiye kupası.
İlk hedefimiz lig şampiyonluğu. Avrupada faydalanamayacaksak  lig de olmasının bi önemi yok demezler.

Benim de fikrim o yönde. Tek gariplik avrupada Svensson ligde Trippier oynaması olur. Normalde tam tersini beklersin. Ama fark etmez. Her türlü elimizi çok rahatlatır. İmkanlar oluşursa eksik transferler yapılmalı. Hem biz ilk 24'e bu kadroyla zaten gireriz. Yeni transferleri devre arasında yazarız play-off veya 16 için. Yeter ki şu yaratıklar gitsin.

Çevrimiçi Samet Demir

Tanımıyordum. Burada adı geçince videolarını izledim. freekick atan korner kullanan sağ bek mi olurmuş diye şaşırdım.Defansif anlamda agresif ofansif anlamda birçok kanattan daha etkili
Srna izlemedin mi hiç :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Önler alınırsa joao maria transfer çok büyük anlam kazanır tek başına o kanatı götürür joao yu ikinci forvet yada ikinci on numara gibi kullanırız poalista ilede oynadı sanırım bu sene sahada çok fazla futbol beyni olacak birbirlerini tanıyor olmaları birçok sorunu önler alınmasını isterim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Belli ki Aboubakar - Ox - Amartey üçlüsünden bir şekilde kurtulacağız. Bunların yerine lig icin hala ekleme yapabiliriz. Bekleyip göreceğiz daha önümüzde bir haftadan fazla süre var :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet57

Rakiplerimiz gercekten bizden o kadar iyi degiller. Ajax Bergwijn’i de yolladi Sulemana alacaz diye, yatti o is. Orta sahada Henderson-Van den Boomen-Mannsverk gibi duz oyuncularla oynuyorlar, bek desen hepten facia. Eintracht maci evde. Lyon maci bir nebze zor, ama imkansiz degil.

Son Twente ve Bilbao maclari zaten 20-31 ocak arasi.

Onemli olan lig. Lig sampiyonlugu = SL.

https://x.com/ajanshaber_1903/status/1831453620124201024?s=46

Çevrimdışı Mehmet57

Soylenildigi gibi aldiysak, bir cok insan ne aldigimizin farkinda degil. Muthis bir topcu gercekten. Oyun zekasi, pozisyon almasi, paslari, sutlari bu ligde tum merkez orta sahalarin ustunde, birak bekleri.

Çevrimdışı Mehmet57

Bu arada Trippier gecen sezon 39 maca cikmis Newcastle ile, bunu Premier League ve Sampiyonlar ligi temposunda yapmis biri.

Çevrimiçi Necmi

Soylenildigi gibi aldiysak, bir cok insan ne aldigimizin farkinda degil. Muthis bir topcu gercekten. Oyun zekasi, pozisyon almasi, paslari, sutlari bu ligde tum merkez orta sahalarin ustunde, birak bekleri.
beşiktaş taraftarı cin gibi farkında olmazmı

Çevrimiçi Necmi

Rakiplerimiz gercekten bizden o kadar iyi degiller. Ajax Bergwijn’i de yolladi Sulemana alacaz diye, yatti o is. Orta sahada Henderson-Van den Boomen-Mannsverk gibi duz oyuncularla oynuyorlar, bek desen hepten facia. Eintracht maci evde. Lyon maci bir nebze zor, ama imkansiz degil.

Son Twente ve Bilbao maclari zaten 20-31 ocak arasi.

Onemli olan lig. Lig sampiyonlugu = SL.

https://twitter.com/ajanshaber_1903/status/1831453620124201024?s=46
adamların kısmetine 4. Torbadan beşiktaş geldi şu an uefa liginin toplamında biz bunları yenemeyiz diyebileceğimiz takım yok bence yeneriz asarız keseriz demiyorum  ama kıran kırana oynarız

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Mehmet57

https://twitter.com/serinmkl/status/1831433460122022260

Mario ve Trippier ile gercekten iki tane, takima cok fazla futbol zekasi katacak isim getirmis oluyoruz.

Çevrimdışı Zafer55

1 sene önce Uefaya bildirdiğimiz liste:

Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Vincent Aboubakar, Daniel Amartey, Eric Bailly, Tayfur Bingöl, Onur Bulut, Gedson Fernandes, Omar Colley, Rachid Ghezzal, Amir Hadziahmetovic, Semih Kılıçsoy, Arthur Masuaku, Jackson Muleka, Jean Onana, Alex Chamberlain, Milot Rashica, Ante Rebic, Valentin Rosier, Demir Ege Tıknaz, Cenk Tosun, Salih Uçan, Necip Uysal, Bakhtiyor Zaynutdinov

10 kişi var bu sene de olan.
Hem geçen senenin hem bu senenin muhtemel ilk11 oyuncusu olan ise 4 kişi var sadece:Mert-Masuaku-Rashica-Gedson
(Semih ilk defa ilk 11 de aralık sonunda oynamış)

Büyük değişim yaşamışız.
Böyle bir değişim yaşayan takım oynadığı ilk 6 resmi maçta. 5 galibiyet 1 beraberlik alırken 21 gol attı. Ve  sanki yıllardır beraber oynayan oturmuş bir takım izlenimi verdi.

Gerçekten güzel iş 👏 .

Çevrimdışı İzmitlibjk

1 sene önce Uefaya bildirdiğimiz liste:

Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Vincent Aboubakar, Daniel Amartey, Eric Bailly, Tayfur Bingöl, Onur Bulut, Gedson Fernandes, Omar Colley, Rachid Ghezzal, Amir Hadziahmetovic, Semih Kılıçsoy, Arthur Masuaku, Jackson Muleka, Jean Onana, Alex Chamberlain, Milot Rashica, Ante Rebic, Valentin Rosier, Demir Ege Tıknaz, Cenk Tosun, Salih Uçan, Necip Uysal, Bakhtiyor Zaynutdinov

10 kişi var bu sene de olan.
Hem geçen senenin hem bu senenin muhtemel ilk11 oyuncusu olan ise 4 kişi var sadece:Mert-Masuaku-Rashica-Gedson
(Semih ilk defa ilk 11 de aralık sonunda oynamış)

Büyük değişim yaşamışız.
Böyle bir değişim yaşayan takım oynadığı ilk 6 resmi maçta. 5 galibiyet 1 beraberlik alırken 21 gol attı. Ve  sanki yıllardır beraber oynayan oturmuş bir takım izlenimi verdi.

Gerçekten güzel iş 👏 .

Daha iyi olacak 💪👍

Çevrimiçi yaço58

Bu bahtiyar nerelerde Rusya’ya da gitmedi şu adamın neyine 5 m verdik

Çevrimiçi tolga1903

Mario ve Trippier ile gercekten iki tane, takima cok fazla futbol zekasi katacak isim getirmis oluyoruz.

Sadece ligde oynamayı kabul edecek mi trippier dediğin adam hala ingiltere milli takımı oyuncusu bence gelmez daha

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi gokhans

Sadece ligde oynamayı kabul edecek mi trippier dediğin adam hala ingiltere milli takımı oyuncusu bence gelmez daha
sezon yarısında avrupa listelerini tekrar güncelleyebiliyorsun.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Etiketler: