2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

celiker1, tolga1903, blackeagle35, MUSTAFA_, ulumemo, simocan, Samet Ç, uno_bjk, Serdar3444, Monza ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 552480 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

valla ilginç şekilde yorumcular gökhan keskin ve leven tüzemen’de maç bitince öve öve bitiremedi ama ben hiç beğenmedim ama semih’in kanat sanki daha elzem duruyor çünkü semih hücumu geçtim topda kovalayamıyor pek..

Seneye yedek kulübesinde muhtemelen 4 ya da 5 yabancı oturacak. (Semihin durumuna bağlı olarak) Bu yedek yabancılar muhtemelen taraftarın "gitsin" dediği ama gönderilemeyen futbolcullardan oluşacak. Bir tanesi hariç. O da Rashica. Hamle oyuncusu olarak bence çok uygun. Takıma enerji katar, yorulan rakip beklerden, kanatlardan istifade eder. Öndeyken sokarsın kontra yapar. Gole ihtiyacın varken sokarsın dediğim gibi enerjiyi artırır vs. Benim kulübede görmek isteyeceğim bir oyuncu. Ama ilk 11 olmaz.

Çevrimiçi kartalizma190399

Orta saha gayet uyumlu ve iyi. Kagit ustunde de saha'da da gayet iyi birbirini tamamladi Gedson ve Musrati. Gecen sene'yi kistas olarak almiyorum arkasinda Amartey, Necip, Worrel'la vs oynayan oyuncular olarak.
Hayir, nasil bir orta saha alacagimizi dusunuyorsunuz onu da bilmiyorum. Tarif ettiginiz adamlar cunku Rodri, Camavinga falan.

Çevrimdışı mellfred

ortasahayaı beğenmiyoruz ama maçı orada kazandık
gs3. bölgeye top taşıyamadı
gedson musrati rafa gayet iyi çalışıyor daha da iyi çalışacak
öncelikli sorunlar varken bu 3’lüden şunu alıp şunu gönderelim beklentileri üstelik şu tarihten itibaren gereksiz hatta farazi olur
olsa olsa bir 8 daha eklenebilir oraya ki geçen adı geçen ndur 10 numara olur
gedson çok ps kaybetti ancak genel olarak çok top kaybının nedeni zemindi
zemin oyuncuları her pasta tereddüt ettirdi
iki net ve tıpkı rafa gibi oraya cuk oturacak fark yaratacak iki kanada net ihtiyacımız var
olursa bir de tempolu yapı iyi sağ bek
şıkır şıkır olur
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2024, 01:35:26 mellfred ]

Çevrimdışı mellfred

rachida ilk yarı  çok kötüydü ikinci yarı toparladı ancak rakip de oyundan kopmuştu
oraya kalite lazım
semih’ten kanat olmaz defalarca yazdım
semih yedek forvet olarak yine süre bulur oraya da gerçek bir kanat lazım
gerisi keyfe keder
iki çok net oyuncu lütfen

Çevrimdışı saricasi

Semih sezon sonu formu düşmüştü hala düşük, bence semih şuanki durumu ile Bjk ta oynayamaz ve belki linç yicem ama semih bencil bir oyuncu mantalitesini degiştirmesse semihi bırak 20 milyona 5 milyona bile satamazsin biran önce eksik yerlerine çalismali ve immobilenin yanından hiç ayrılmamalı nereye giderse.
Gedsona gelince hocanın oyun planında gedson çok ön plana çıkar ama böyle giderse devamlı hücümda hata yapan bir adam olur satsak keşkede  yerine hücümda daha özgüvenli ve kafa olarak daha iyi sonuca gidebilen adam lazım.
Sonuç olarak sol stopere ve kanatlara bir de beke adam alirsak bu takım bırakın ligi avrupada çok başarılı olabiliriz.
İyi BJK var vesselam.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı sefaköykartali

Bugün Rashica ve Svensson u çok beğendim, Rafa ve Immobile mükemmel zaten. Onun dışında kısa süre almış olsa da Onana bu takımda rotasyonda kalabilir, bugün girdikten sonra gs orta sahasını ezdi resmen. Ancak bu maç transfer yapmamamız gerektiği gibi bir rehavet yaratmamalı. Masuaku yerine sol bek ve hem sağ hem sol kanatta oynayabilecek bir oyuncu şart. En acil ihtiyaçları bu görüyorum. Bugün sağ kanada Onur Bulut aldı adam çünkü kulübede kimse yok. Colley yerine stoper de lazım ama Emirhan yeni geldi, bi hoca görsün bakalım belki orayı komple halleder.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2024, 00:27:57 sefaköykartali ]

Çevrimdışı annoca

orta saha gayet iyiydi. yüzde yüz ezmesini de beklememek lazım adamlar son 2 sezonun şampiyonu onların orta sahaya üstünlük kurdular, anadolu takımlarına hayli hayli kurarlar. eğer alınacaksa da musratinin veya gedsonun yapamadıklarını yapabilen biri aynı zamanda yapabildiklerini de yapmalı yoksa yarın 6 numara pas dağıtamıyor 8 numara defansı zayıf birini alalım dememek lazım.

Çevrimdışı annoca

semih kanat olmaz. hücumda immobile varken forvet olmaz, yedekten girse mustafayı keser. beklentim çok yüksek ama oynayamazsa kötü olur. 20 küsur teklif var deniyordu gelen parayla hem sağa hem sola kanat alınabilir.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi murat baltacı

Yakın zamanda ismi geçen ndour nasıl olur bize hem musratiyi hem gedsonu yedeklemezmi böylelikle sıkıntı musratidemi gesondami anlamış olurduk. Ayağı iyi stoper gelince musratinin yükü hafifler ama yinede.bir atiba arıyor gözümüz. Beklere mutlaka transfer lazım swenson masuaku olmaz biyerde patlak verir stoper alınacak sayıyorum sol ve sağ kanatada adam lazım Semihi forvet rotasyonunda değerlendirmeliyiz bu şekilde formsuz devam ederse yerine Hekimoğlu kullanılır ama solda böyle devam ederse patlariz tadic gibi biri lazım oraya sağı racisha can götürebilirse bir nebze rahatlariz. Adriano Gökhan Gönül marcelo atiba tadic bu kalitede beş oyuncu alırsak Avrupa'da bile herşey olabilir.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Kartal Ç

Bu hafta da transfer komitesinden bir 5 lik şov bekliyorum artık.

Kadrodaki 17 yabancıdan Amartey-Montero-Ox-Muleka vedası ve açılan yere Stoper indirmece :bandit:

Çevrimiçi tolga1903

https://twitter.com/deportesreports/status/1820037133412835557?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Tam aranan adam. Keşke çözebilsek.

Kulübün mevcut ekonomik durumu ne çok bilmiyorum ama varsa gücü bu oyuncuyu almalı rafa ile birlikte düşünemiyorum ikisini

Çevrimiçi celiker1

https://twitter.com/deportesreports/status/1820037133412835557?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Daha 25 yaşında.Başüstü bir çok takımdanda talibi çıkar.25-30 milyon eurodan aşağı bırakacakşarını sanmıyorum.Free olsa belki Rafa Silva gibi büyük para ile ikna edebilirsinde bonserviside yüksek olacağı için imkansız transfer.
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2024, 14:41:26 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı levitate

sakatlıktan tam dönemedi ama en kötü aldığın paraya geri satarsın, denenebilir gelsinkee
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

sakatlıktan tam dönemedi ama en kötü aldığın paraya geri satarsın, denenebilir gelsinkee
bu bütçelere çıkılacaksa son yada salah’a da gidilebilir aslında :)) bir çok kişi beğenmesede sterling’de olabilir, bu lige damga vurur gibi bu ligin bugu olur sanki :))
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Koa_lAA

Çevrimiçi murat baltacı

Keşke ilgilensek muciyi Semihi falan satıp kaynak yaratılır bir şekilde böyle oyuncular lazım bize
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı levitate

weghorst tsye gitmek istemiyormuş galiba yedek olarak çözebiliriz gibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Lig çok uzun avrupa ve kupada var herkes bol bol şans bulur dahada oyuncuya ihtiyaç var

Çevrimiçi Samet Demir

Bende buna katılıyorum ve düşünmeden edemiyorum solda Muci Semih'ten, sağda muleka rasitsa'dan bence iyi oynar ama hoca dünkü maçta bu futbolculara 10 dk bile şans vermediğine göre her halde 2 futbolcuda satılacak.

Çünkü ben Semih sarı kart görüp ilk yarı kötü oynayınca 2.yarı hoca muci ile başlar zannetmiştim. Ayrıca maç 2 veya 3 sıfır olduktan sonra Rasitsa'dan daha hızlı fuleli gol becerisi daha yüksek kontra ataklarda daha etkili Muleka'nın girmesi gerekiyordu bence....Ama hoca bunlara şans vermiyorsa inşallah iyi meblağlara satılırlar çünkü en üzüleceğim şey 18 yaşında Semihi kazanı caz derken 22 yaşında solak  topla koşusu , sutları (güzel ve sert) olan Muci'yi kaybetmek olur.

Hocanın Onana'ya verdiği şans kadar bile Muci'ye şans vermemesi açıkçası beni üzüyor.
Muci solak değil. Ona da sıra geleceğini düşünüyorum.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Bende buna katılıyorum ve düşünmeden edemiyorum solda Muci Semih'ten, sağda muleka rasitsa'dan bence iyi oynar ama hoca dünkü maçta bu futbolculara 10 dk bile şans vermediğine göre her halde 2 futbolcuda satılacak.

Çünkü ben Semih sarı kart görüp ilk yarı kötü oynayınca 2.yarı hoca muci ile başlar zannetmiştim. Ayrıca maç 2 veya 3 sıfır olduktan sonra Rasitsa'dan daha hızlı fuleli gol becerisi daha yüksek kontra ataklarda daha etkili Muleka'nın girmesi gerekiyordu bence....Ama hoca bunlara şans vermiyorsa inşallah iyi meblağlara satılırlar çünkü en üzüleceğim şey 18 yaşında Semihi kazanı caz derken 22 yaşında solak  topla koşusu , sutları (güzel ve sert) olan Muci'yi kaybetmek olur.

Hocanın Onana'ya verdiği şans kadar bile Muci'ye şans vermemesi açıkçası beni üzüyor.

Muleka hiçbir mevkide hiçbir oyuncudan iyi oynayamaz şu adamdan hala ümitle bahsetmek gerçekten komik geliyor bana aynı futbolcu mu izlediğimiz diye sorguluyorum

Çevrimdışı Mehmet57

Muleka sansa futbolcu olmus biri. Topu ayagindan 2 metre sektiren birinden ofansif oyuncu olmaz.

Ama derhal bu takima sag/sol kanat lazim. Emirhan-Paulista iyi bir ikili olabilir ama Colley yerine stopper sart. En azindan Avrupa maclarindan once iki bekten birini almak gerek.

Bence yedek santrofora ihtiyac yok. O bolgeyi Ciro/Semih/Mustafa getirir.

Çevrimdışı levitate

arap basını muleka'yı opsiyonlu kiraladığımızı iddia ediyormuş
bipbipbupbup

Etiketler: