2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu
2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2024/25 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 83 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1371957 defa] 2024/25 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi kartalizma190399

Can Keles'in yanlis transfer oldugunu dusunmuyorum. Besiktas'da as 11 oynayacak seviyedemi? Sanmiyorum. Ama piyasadaki daha yetenekli yerli kanat oyuncularindan biri mi? Kesinlikle. Basar Onal, Yusuf Kabadayi, Oguz Aydin gibileri baska takimlara gitmisken, rotasyona yerli oyuncu lazim idi. Kendini gelistirirse yararli olabilir. En basitinden suratli, iyi bir sol ayagi var ve bire bir de etkili bir isim. Elimizde o profilde baska kanat oyuncusu var mi? Yok.

Kerem Akturkoglu ve Baris Alper'in kendini gelistirip yildizlastigi ligde o yuzden Can Keles transferini elestirmem, ki o ikisi alt liglerden Gs'ye gelen oyuncular.

Hic katilmiyorum. 2-2.5 milyon euro bizim ya tutarsa transferlerine verecegimiz para olmamali.
Ya tutarsa transferi ya 700-800 bine gurbetci olur ya da 200-300 bine 2. ligden scout ettigin adam olur.
Bizim icin ya tutarsa transferi Gokhan Gonul, Baris Alper Yilmaz, Olcay Sahan, Oguzhan Ozyakup, Ferdi Kadioglu tarzinda olmali.
Anadolu’dan adam alsak bile o takimi tasimis olmali ki parasina degsin. Can Keles Kasimpasa’da bile cok acayip fark yaratmamisken bizde bunu yapmasini beklemek biraz polyannacilik. Oguz Aydin performansi bence minimum, ama ona gidip 6 milyon euro vermek de dogru degil.
Ben olsam ikisini de almam, scout transferi yapamiyorsam altyapidakilere sans veririm daha iyi. Su an yuksek ihtimalle 2.5 milyon euro cope gitti ve Mustafa, Yakup, Emrecan’in dakikalarini caldik sadece. Bu yuzden Immobile, Silva’nin maliyetini de elestirdim (renkli falan degilim sucladiginiz gibi merak etmeyin), hatta Emirhan Topcu transferini de. Kasa’da para olsa bile harcama limiti var, sinirsiz butcemiz yok. Bu paralari harcamak yerine en acil ihtiyacimiz olan lider ayagi duzgun stoper getirmeliydik, tertemiz Nino indirebilirdin mesela Can, Emirhan maliyetine.
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2024, 08:10:00 kartalizma190399 ]

Bek meselesini fazla buyutuyorsunuz bence.
Kotu forvet performansiyla sampiyon olan takim hatirlamiyorum, ama yetersiz beklerle sampiyon tonla takim var.
En basitinden GS gecen sene sagbek, ondan evvelki sene solbek performansi almadan sampiyon oldu. 2 senedir Berkan, Kaan Ayhan, Kazimcan, Baris devsirip duruyorlar.
Bekinde N’Sakala, Serkan Balci, Umit Ozat, Kaan Dobra, Sabri, Ismail Koybasi’yla sampiyon olanlar var sonucta.

Cift forvet oynayacaksak sagda Rashica cuk oturur. Svensson kalite ve oyuncu karakteriyle kurtarmaz.
Solda da aslinda en mantiklisi Tayfur. Masuaku’dan kalite olarak 2-3 gomlek asagida, ama bu rolu Alanya’da cok iyi kotardi. En azindan denenmeli, cok hizli sekilde kadro disi kaldi bence. Masuaku tum kanadi zor kaplar.

Mecvut beklerle sampiyon olamayiz diyemiyorum, cunku olmusu tonla var. Ama mevcut stoper hattiyla sampiyon olmaz rahatlikla diyebiliyorum.

Çevrimdışı celiker1

bir futbolcunun senelik maaşına 6 milyon verebiliyorsak 2.5 dert edilecek rakam değil ha keza muçi 23 yaşında 15 milyon bonservis verdik yanılmıyorsam yada yakın bir rakam.2.5 milyon çok para değil .cenk tosunu 25 milyona satmıştık atınç 6 milyon vs.gedsonun yarısına 6 milyon verdik yine türk bşr futbolcunun yarısı için iyi bir para vermiştk.geçen sezon içinde ligde dikkatimi çeken birkaç oyuncudan biriydi.tutar tutmaz bilemem ama potansiyeli var ama biz son dönemde parlatmaktan ziyade öğütüyoruz bu tip oyuncuları.6-7 milyona raşitsa aldık mesela GS de oynarken de beğenmiyordum ,gedson da öyleydi.adamlar malını güzel pazarlıyor.biz elimizdeki Olcay Şahanı bile rezil rüsva ediyoruz.gs de olsaydı  kimbilir neler konuşulurdu.
Murat abi iyi güzel düşünüyorsunda öncelik değil.Önce yapılması gerekenleri yapmıyoruz sonra paramız yok diyoruz..Çoğumuz onaylarız ki 12 yabancı kuralına göre bu takımdan artık satılır mı kiralık mı gider Svenson,Rashica,Amir dahil 12-13 oyuncu gidip sağ bek,sol troper,sol bek,sekiz numara,sağ ön oyun kırucu,sol ön sprinter olmak üzere 6 yabancı transferi daha yapman lazım şampiyon olman için. Sana önce Can Keleş lazım değil,sana İtalya liginden adı yazılan o hızlı adam eksikten sol ön oyuncusu lazım.Kaç yıl geçti hala N'Kodou'nun akıllısını koymayı bırak almaya bile teşebbüs etmedik şu takıma.Önce A klas 12 yabancıyı alıcan.Sonra üzerine yerli kaleci+Semih Kılıçsoy+Mustafa Hekimoğlu sayacaksın.Yerli olarakta bir çok scoot gözü olan arkadaşın iyi transfer dediği sol stoper Emirhan Topçu ekleyeceksin.Bir şekilde şartları zorlayıp Salih Özcan alıp transferi kapayacaksın.Üzerine paran kaldıysa  sen git yine Can Keleş al.
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2024, 10:18:52 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Gedson bu kadar da bos degil beyler. Necipin dripling yapabileni demek Gomez Veysel Cihan'in gol vurusu olani demek gibi birsey. Gedson icin odenen ve konusulan bonservis bedellerini Necip ruyasinda goremez, Premier League'in yanindan bile gecemez.

Gedson'un sikintisi bazi ozelliklerinin cok iti bazilarinin cok kotu olmasi. Kotu ozelliklerini kamufle veya telafi edemeyecek kadar koti bir teknip ekip ve takim olunca goze ekstra batiyor. Adamin pas kabiliyeti de olsa zaten Premier League'de kalirdi.

Aynisini Muleka'ya da yapiyoruz. Caliskan, kolay pozisyona giren ama top teknigi dusuk adami ceza sahasina yakin oynatmak yerine kanat oynatip durduk, sonra yapamadigi yapamayacagi seyleri bekleyip begenmedik.

Bazi oyunculara karsi asiri on yargi var, bazilarina pozitif ayrimcilik. Necip butun sene ovuldu sirf sahaya cikiyor ve mucadele ediyor diye. Neden Muleka ve Gedson'a teklif geliyor isteniyor da Necip kariyeri boyunca hic teklif almadi bir dusunmek lazim.

Çevrimdışı uno_bjk

herkese selam
doğru yeremi yazdım bilmiyorum
2 arkadaşız izmirden kombinelerimizi yeniledik (doğu üst blok 416 )
31 temmuza kadar 5 tc tanımlamamız gerekmekte bizde her maça gidemeyeceğimiz için en azından yol masrafımız çıksın diye düşünerekten
2 avrupa ligi maçı
5 ilk yarı + 5 ikinci yarı lig maçını değerlendirmek istiyoruz ilgilenen varsa özelden yazabilir.
yanlış yere yazdıysam da özür dilerim. İzmirden selamlar
**_bjk1903bjk_**

Çevrimiçi murat

Murat abi iyi güzel düşünüyorsunda öncelik değil.Önce yapılması gerekenleri yapmıyoruz sonra paramız yok diyoruz..Çoğumuz onaylarız ki 12 yabancı kuralına göre bu takımdan artık satılır mı kiralık mı gider Svenson,Rashica,Amir dahil 12-13 oyuncu gidip sağ bek,sol troper,sol bek,sekiz numara,sağ ön oyun kırucu,sol ön sprinter olmak üzere 6 yabancı transferi daha yapman lazım şampiyon olman için. Sana önce Can Keleş lazım değil,sana İtalya liginden adı yazılan o hızlı adam eksikten sol ön oyuncusu lazım.Kaç yıl geçti hala N'Kodou'nun akıllısını koymayı bırak almaya bile teşebbüs etmedik şu takıma.Önce A klas 12 yabancıyı alıcan.Sonra üzerine yerli kaleci+Semih Kılıçsoy+Mustafa Hekimoğlu sayacaksın.Yerli olarakta bir çok scoot gözü olan arkadaşın iyi transfer dediği sol stoper Emirhan Topçu ekleyeceksin.Bir şekilde şartları zorlayıp Salih Özcan alıp transferi kapayacaksın.Üzerine paran kaldıysa  sen git yine Can Keleş al.
elde 20 tane yabancı varken yapılacak en mantıklı hamle de bu tarz 3-5 oyuncu alıp içinden bir iki tanesinin takıma oturmasını beklemek.saçmasapan transferler yüzünden yönetimin de eli kolu bağlı .tabi yönetim de beklediğim gibi bir başlangıç yapamadı .muçi gibisini 3-5 milyona indirebilirsin eyvallah ta 10-15 milyona büyük risk.seçim öncesi  verilen vaatler vizyon ortada yok.o yüzden can keleş bana diğer transferlerden daha makul görünüyor.

Çevrimiçi sefaköykartali

Hazırlık kampının ilk hazırlık maçında bu kadar yüklenmemek lazım. Oyunculara daha yükleme yapılıyor yorgun gözükmeleri çok normal. Ama tabii kafadan 3-4 transfer daha şart.

Çevrimiçi Liquidator

Hüseyin Yücel: "Amartey için Suudi Arabistan’dan resmi teklif geldi ve biz kabul ettik." ( Trt Spor )
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi sEuL

Hüseyin Yücel: "Amartey için Suudi Arabistan’dan resmi teklif geldi ve biz kabul ettik." ( Trt Spor )
Gereksiz yere çok konuşuyor bu arkadaş, her gün gördüğü ilk mikrofona sarılıp açıklama yapıyor. Keşke biraz sussa. Anlaşıldıysa ve oyuncuda gitmeye sıcak bakıyorsa resmi siteden açıklama yaparsın.

Mourinho, Di Maria, Hummels ve daha bircok konuda gereksiz yere açıklamalarda bulunup klubu zor durumda bırakmıştı.

Şimdi yine Muci giderse Talisca’yi düşünebiliriz diye konuşmuş. Bundan hocanın haberi var mı? Ben bu açıklamadan transferler için pek hocaya danışılmadigini anlıyorum. Bu adam kendi egosunu tatmin etmek ve taraftara şirin gözükmek için boş yapıyor. Talisca’nin en verimli olabileceği yere Rafa’yj alıp ona yıllık 6M Euro bağlamışsın zaten. Bu herife bir türlü ısınamadım ben.. cebimden cok para veriyorum çok konuşma hakkım var mentalitesi var heralde

Çevrimiçi gokhans

Gedson bu kadar da bos degil beyler. Necipin dripling yapabileni demek Gomez Veysel Cihan'in gol vurusu olani demek gibi birsey. Gedson icin odenen ve konusulan bonservis bedellerini Necip ruyasinda goremez, Premier League'in yanindan bile gecemez.

Gedson'un sikintisi bazi ozelliklerinin cok iti bazilarinin cok kotu olmasi. Kotu ozelliklerini kamufle veya telafi edemeyecek kadar koti bir teknip ekip ve takim olunca goze ekstra batiyor. Adamin pas kabiliyeti de olsa zaten Premier League'de kalirdi.

Aynisini Muleka'ya da yapiyoruz. Caliskan, kolay pozisyona giren ama top teknigi dusuk adami ceza sahasina yakin oynatmak yerine kanat oynatip durduk, sonra yapamadigi yapamayacagi seyleri bekleyip begenmedik.

Bazi oyunculara karsi asiri on yargi var, bazilarina pozitif ayrimcilik. Necip butun sene ovuldu sirf sahaya cikiyor ve mucadele ediyor diye. Neden Muleka ve Gedson'a teklif geliyor isteniyor da Necip kariyeri boyunca hic teklif almadi bir dusunmek lazim.
"Adamın pas kabiliyetide olsa PL'de kalırdı" bir stoper, bek veya kaleci için kullanılabilir ama orta saha için kullanamazsın. Pas atamayan orta saha mı olur :) Biz necip'i pas atamıyor diye defansa evirdik ki zaten..  hani kaleci çok iyi ama yan toplarda uçamıyor, uçsa barcelona'da oynardı. Yada mükemmel santrafor ama gol vuruşu kötü. Gol vuruşu olsa zaten Türkiye'ye gelmezdi gibi sözler komik olur. Santrafor'un en önemli özelliği gol atması, orta sahanın da pas vermesidir. Batshuai'yi biz kötü diye yollamadık gol atamıyor diye yolladık, iyi oyuncu ama gol vuruşu kötü herifin. Boşuna demiyor herkes, koy bek'e diye, bak orası pas gerektirmiyor, gedson'un en iyi olduğu dripling, hız, kondüsyon ve defansif yetenekleri ile fark yaratacağı bir bölge ama orta sahada takıma el freni oluyor. Necip'İn gedson gibi dripling, hız ve 1v1 yeteneği olsa aynısı olurdu portekiz pasaportu ve genç yaşı ile aynı rakamları hatta fizik gücü ile daha üst rakamları görürdü. Adam ikili mücadelede hulk gibi yere düşmüyor devrilmiyor. Pas kapasitleri aynı belki necip bi tık iyi bile olabilir :)
[ Son Düzenleme: 18 Temmuz 2024, 15:12:33 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Gereksiz yere çok konuşuyor bu arkadaş, her gün gördüğü ilk mikrofona sarılıp açıklama yapıyor. Keşke biraz sussa. Anlaşıldıysa ve oyuncuda gitmeye sıcak bakıyorsa resmi siteden açıklama yaparsın.

Mourinho, Di Maria, Hummels ve daha bircok konuda gereksiz yere açıklamalarda bulunup klubu zor durumda bırakmıştı.

Şimdi yine Muci giderse Talisca’yi düşünebiliriz diye konuşmuş. Bundan hocanın haberi var mı? Ben bu açıklamadan transferler için pek hocaya danışılmadigini anlıyorum. Bu adam kendi egosunu tatmin etmek ve taraftara şirin gözükmek için boş yapıyor. Talisca’nin en verimli olabileceği yere Rafa’yj alıp ona yıllık 6M Euro bağlamışsın zaten. Bu herife bir türlü ısınamadım ben.. cebimden cok para veriyorum çok konuşma hakkım var mentalitesi var heralde
türkiyede en fazla zengini olan kulüp beşiktaş ama sayenizde kimse yanaşmak istemiyor
Cebinden milyonları neden harcıyorlar hiç düşündünmü
Sende harca sende çık konuş bu transferler aldığın bir formayla maça girdiğin biletle yapılmıyor
Beşiktaşın en büyük zararı yöneticiler değil taraftarlardır
Kendiniz çok mükemmelsiniz ya mükemmel yönetici arıyorsunuz

Çevrimiçi sEuL

türkiyede en fazla zengini olan kulüp beşiktaş ama sayenizde kimse yanaşmak istemiyor
Cebinden milyonları neden harcıyorlar hiç düşündünmü
Sende harca sende çık konuş bu transferler aldığın bir formayla maça girdiğin biletle yapılmıyor
Beşiktaşın en büyük zararı yöneticiler değil taraftarlardır
Kendiniz çok mükemmelsiniz ya mükemmel yönetici arıyorsunuz
Sizin gibilere de Demirören gibileri müstehak. Param var, benim çiftliğim.

Türkiye’nin en zenginlerinden Ali Koç Fb’ye başkan oldu da ne oldu. Parasıyla rezil oluyor herif.

Bu güne dek sözde cebinden para veren yöneticiler yönetim el değiştirirken kasadaki senetleri bile bozdurarak paralarını kurusuna kadar aldı zaten sen merak etme. Bu yönetim giderken de görürüz büyük ihtimalle finansal bilançolarda şu yöneticiye şu kadar borç var diye.

Çevrimiçi tolga1903

Hasan arat ne yazık ki şu bylockcu herife karşı sert ve dik duruş sergileyemedi ali koç kadar. Ne demek tarafları dinleyip ona göre oy vericez? Bu adamın adaylığı yok hükmündedir desene bizim için tek aday var desene neler yaptı bu herif geldiğinden beri Beşiktaş camiasına hangi sözü hangi projesi bu adama oy vermeni sağlayabilir sayın hasan arat? Bu gs'nin tasmalı köpeğine bir dönem daha verip gs sampiyonluklari mı görmek istiyorsunuz? Tamam hacıosmanoğlu da çok gereksiz bir adam aday olmaması gereken bir adam o halde boykot edip oy vermeyin ikisine de tavrınız net olsun.

Çevrimiçi Necmi

"Adamın pas kabiliyetide olsa PL'de kalırdı" bir stoper, bek veya kaleci için kullanılabilir ama orta saha için kullanamazsın. Pas atamayan orta saha mı olur :) Biz necip'i pas atamıyor diye defansa evirdik ki zaten..  hani kaleci çok iyi ama yan toplarda uçamıyor, uçsa barcelona'da oynardı. Yada mükemmel santrafor ama gol vuruşu kötü. Gol vuruşu olsa zaten Türkiye'ye gelmezdi gibi sözler komik olur. Santrafor'un en önemli özelliği gol atması, orta sahanın da pas vermesidir. Batshuai'yi biz kötü diye yollamadık gol atamıyor diye yolladık, iyi oyuncu ama gol vuruşu kötü herifin. Boşuna demiyor herkes, koy bek'e diye, bak orası pas gerektirmiyor, gedson'un en iyi olduğu dripling, hız, kondüsyon ve defansif yetenekleri ile fark yaratacağı bir bölge ama orta sahada takıma el freni oluyor. Necip'İn gedson gibi dripling, hız ve 1v1 yeteneği olsa aynısı olurdu portekiz pasaportu ve genç yaşı ile aynı rakamları hatta fizik gücü ile daha üst rakamları görürdü. Adam ikili mücadelede hulk gibi yere düşmüyor devrilmiyor. Pas kapasitleri aynı belki necip bi tık iyi bile olabilir :)
yaparsako zaman yana yakıla weghorst isteniyor sebep olarakta pres tapıyor pas trafiğinde var topu tutuyor deniyor ama sezonda atacağı taş çatlasa 15 gol oda iyi hücum yaparsak
Gedson dün gayette iyi pas yaptı drimpling yaptığını görmedim kaldıki pas tek başına olan birşey değil kiminle paslaşacaktı geldiğinden beri
Ben neden gs de rizede oynarken hiç böyle eleştiri duymadım bizim burda bir günde yaptığumız eleştiriyi adamlar bir sezon yapmadı elbet eksiklikleri vardır olmasa böyle oyuncuyu bu yaşta buraya getirmek mümkün değil iyi oyuncu grafiği dibe vurmadıysa 35 yaşında gelmiyor paraylada getiremiyorsun inişe geçenleri oda yüksek paralara ikna ediyorsun böyle bir gerçek varken ne desek boş bazen garipsiyorum söylenenleri adamların bahçesinde yetişen çiçeği onlardan önce bizim görmemizi istiyorlar
Gerçekleri görmüyorsunuz yıl olmuş 2024 adamlar hala burayı çöl bizide deveye binen bedevi  sanıyorlar biz transfer yaparken sadece oyuncuda değil eş baba ana kardeş komşuda ikna etmek zorundayız
Bazen konuşmalar gerçeklere göz kapatarak oluyor evet doğru şeyler söyleniyor ama bu global doğruluk tr gerçekletiyle örtüşen doğruluk olmadığı için doğruda olmuyor malesef
Dün isim vermeyeyim yanılırsam ayıp olur bir arkadaş muçi ve gedsonun çöp olduğunu ima etti sonrada aynı cümle içersinde ikisini 45 m dan satmanın hesabını yaptı
Okurken güldüm bu laflar beşiktaş oyuncusu için bu kadarmı kolay kullanılıyor 45 m edeceğini düşündüğün oyuncuya çöp muamelesi yapmaktan çekinmemek beşiktaş taraftarının gözünde bu kadar ucuzladı çöp derken en ufak rahatsızlık bile duymuyorlar herkese çöp denirse beşiktaşta çöplük oluyor o zaman

Çevrimdışı BlackEagle16

Hasan arat ne yazık ki şu bylockcu herife karşı sert ve dik duruş sergileyemedi ali koç kadar. Ne demek tarafları dinleyip ona göre oy vericez? Bu adamın adaylığı yok hükmündedir desene bizim için tek aday var desene neler yaptı bu herif geldiğinden beri Beşiktaş camiasına hangi sözü hangi projesi bu adama oy vermeni sağlayabilir sayın hasan arat? Bu gs'nin tasmalı köpeğine bir dönem daha verip gs sampiyonluklari mı görmek istiyorsunuz? Tamam hacıosmanoğlu da çok gereksiz bir adam aday olmaması gereken bir adam o halde boykot edip oy vermeyin ikisine de tavrınız net olsun.
Malesef bu işler boyle yok ya maddi güç olarakta duruş olarakta son dönemde güclu bir başkan gelmedi gelemeyecek herhalde
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi gokhans

yaparsako zaman yana yakıla weghorst isteniyor sebep olarakta pres tapıyor pas trafiğinde var topu tutuyor deniyor ama sezonda atacağı taş çatlasa 15 gol oda iyi hücum yaparsak
Gedson dün gayette iyi pas yaptı drimpling yaptığını görmedim kaldıki pas tek başına olan birşey değil kiminle paslaşacaktı geldiğinden beri
Ben neden gs de rizede oynarken hiç böyle eleştiri duymadım bizim burda bir günde yaptığumız eleştiriyi adamlar bir sezon yapmadı elbet eksiklikleri vardır olmasa böyle oyuncuyu bu yaşta buraya getirmek mümkün değil iyi oyuncu grafiği dibe vurmadıysa 35 yaşında gelmiyor paraylada getiremiyorsun inişe geçenleri oda yüksek paralara ikna ediyorsun böyle bir gerçek varken ne desek boş bazen garipsiyorum söylenenleri adamların bahçesinde yetişen çiçeği onlardan önce bizim görmemizi istiyorlar
Gerçekleri görmüyorsunuz yıl olmuş 2024 adamlar hala burayı çöl bizide deveye binen bedevi  sanıyorlar biz transfer yaparken sadece oyuncuda değil eş baba ana kardeş komşuda ikna etmek zorundayız
Bazen konuşmalar gerçeklere göz kapatarak oluyor evet doğru şeyler söyleniyor ama bu global doğruluk tr gerçekletiyle örtüşen doğruluk olmadığı için doğruda olmuyor malesef
Dün isim vermeyeyim yanılırsam ayıp olur bir arkadaş muçi ve gedsonun çöp olduğunu ima etti sonrada aynı cümle içersinde ikisini 45 m dan satmanın hesabını yaptı
Okurken güldüm bu laflar beşiktaş oyuncusu için bu kadarmı kolay kullanılıyor 45 m edeceğini düşündüğün oyuncuya çöp muamelesi yapmaktan çekinmemek beşiktaş taraftarının gözünde bu kadar ucuzladı çöp derken en ufak rahatsızlık bile duymuyorlar herkese çöp denirse beşiktaşta çöplük oluyor o zaman
necmi senin bazı oyunculara ön yargın var mesela weghorst 15 gol atamaz demişsin adam 16 maçda 8 gol 4 asist yapmış hemde çevresinde nkoudu, muleka gibi adamlarla. Maç başı skora etki oranı 0,8 bu oranla 40 maç hesaplarsan 30-35 arası bir skora katkı oranı çıkıyor. Sen kendi ön yargı maskenle bakınca 15 çıkarmışsın :)) Ayrıca dün gedson’un pas yaptığını söylüyorsan sana diyecek lafım yok geçen senenin aynı gedson’u, dripling ve geçiş ok ama pas oyunu, alan , hücum falan patates.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Sizin gibilere de Demirören gibileri müstehak. Param var, benim çiftliğim.

Türkiye’nin en zenginlerinden Ali Koç Fb’ye başkan oldu da ne oldu. Parasıyla rezil oluyor herif.

Bu güne dek sözde cebinden para veren yöneticiler yönetim el değiştirirken kasadaki senetleri bile bozdurarak paralarını kurusuna kadar aldı zaten sen merak etme. Bu yönetim giderken de görürüz büyük ihtimalle finansal bilançolarda şu yöneticiye şu kadar borç var diye.
geçerdemirören parasını alıpdamı gitti
İş beşiktaşlılığa gelirse demirören herkesten fazla beşiktaşlıdır kimse onu hainlikle suçlamıyor çebiye dediği gibi sadece kötü yöneticiydi
Geri alıp almaması önemli değil zengin yönetici kulübün nakte ihtiyacı olduğunda nakti sağlayan yöneticidir o nakit akışını sağlayamazsan bir ay bile ayakta duramazsın küçük bir şirket yönetirken bile birkaç ay nakit sıkıntısını aşmada gör ne oluyor şirket istediği kadar iyi oösun para kazanıyor olsun nakit akışı durduğunda batışa geçer
Biray nakit sağlayamaz oyuncunun parasını ödeyemezsinoyuncu seni şampiyonlluktan eder sana bir seneye mal olur  şi di yücel milyonlarca yura veriyor kulübe bunu küçümsyorsun bir iş adamının o bağladığı parayla o sürede ne kadar kazancı kaybettiğini düşünüyormusun bırak illetim kazanmayı faize yatırsa ne kaza acağını düşünüyormusunda verdikleri parayı küçümsüyorsun şimdi yücel para vermese bu sene transfer yapabilecekmiyiz  aynı takı la daha kötüleşmiş şekilde yeni sezona başlardık
Benim kime laik olduğum önemli değil sen hiç bir şeye laik değilsin
Ben kongre üyesi olsam arata ve ekibine oy vermezdim ama beşiktaşın seçilmiş başkanı ve yöneticileri hainlikde etmiyorlar çebi gibi ne istiyorsun daha sayenizde zaten aday bulamıyoruz
Kupa töreninde madalya almak için çıkıp alır almazda kaybolan başkana millet burda laf etti saygısızca ve terbiyesizce sizin için beşiktaş bu kadar ucuz işde
İşin kötü tarafı ne biliyormusun beşiktaşa yaptığınız kötülüğün farkında bile değilsiniz beşiktaş için parasını zamanını itibarını ortaya koyan insanlara bir teşekkürü çok görüyorsunuz sonrada beşiktaşlıyım diye ortada dolanıyorsunuz
Tabiki eleştireceksin yanlışı ama herşeyin bir sınırı var bazen hadde bilmek gerekiyor

Çevrimiçi Necmi

necmi senin bazı oyunculara ön yargın var mesela weghorst 15 gol atamaz demişsin adam 16 maçda 8 gol 4 asist yapmış hemde çevresinde nkoudu, muleka gibi adamlarla. Maç başı skora etki oranı 0,8 bu oranla 40 maç hesaplarsan 30-35 arası bir skora katkı oranı çıkıyor. Sen kendi ön yargı maskenle bakınca 15 çıkarmışsın :)) Ayrıca dün gedson’un pas yaptığını söylüyorsan sana diyecek lafım yok geçen senenin aynı gedson’u, dripling ve geçiş ok ama pas oyunu, alan , hücum falan patates.
ön yargımı yarım sezon ve nisbeten rahat olan ilk yarıda 8 gol atmış sezonu tamamlasa 15 i bulamayacak abuda aynı 15 golde kalıyor  cenk sanırım bir sezon yirmili rakamı gördü onunda ortalaması 15 civarı oluyor sen verçekten weghorstun bir sezonda 30 35 atacağına inanıyormusun katkıyı bırak kelime oyunu bu santrafor son adamdır o asist değil gol yapar bana içeri sokacak forvet lazım weghorsta neden ön yargım olsun daha geçen immobile yanına weghorst lazım dedim vede acayip saygı duyduğum oyuncu. Futbolu para için değil sevdiği için oynuyor hayat hikayesini okudum saygım dahada arttı ama weghorst as forvet olmaz ikinci adamdır şimdi alıp getirsinler beşiktaşı şampiyonda yaparlar avrupada finalde oynatırlar o kadar inanıyorum ben hayal dünyasında yaşamıyorum ortada gerçekler var o sezon toplamda 49 maç oynadı 11 gol 7 asistlik performansı var
Bizde kritik hiç bir maçta gol ve asisti yok fener gs ts başak o sezonun iyi takımlarıydıhiç birinde maça etki edememiş yarım devrede dört takıma 10 puan kaybetmişiz küçük takıma herkes gol atıyor abuda 15 gol atabiliyor sezonda neden değerli gs fb porto demeden yapıştırıyor alınması gereken maçı çıkıp alıyordu

Çevrimdışı CemMert

Hüseyin Yücel: "Amartey için Arabistan'dan gelen teklifi kabul ettik ama beyefendi, Arabistan'a gitmek istemedi. İstanbul'da çok mutlu olduğunu, gerekirse antrenmana çıkıp maaşını alacağını söyledi."

Çevrimiçi Samet Demir

Büyükekşi adaya veda ediyor
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

git₁ yüzsüz herif daha itiraz ediyor utanmadan

Çevrimiçi levitate

bizden oy kullananlar full hacıosmanoğlu basmış şaşırdım
bipbipbupbup

Çevrimdışı celiker1

Şimdi git₁ evine BYLOCKCU! Umarım yargılandığınngünleride görürüz. Şimdi elimiz daha kuvvetli.Bu seçimi İbrahim Hacıosmanoğlu'na kazandıran anadoluyu örgütleyen Mecnun Odyatmaz ve Murat Sancak'tır. Federasyon tarafından Mecnun Odyatmaz-Hüseyin Yücel yakınlığından dolayı artık isteklerimizi birebir dikkate aldırabiliriz.Hüseyin Yücel ne alaka derseniz şimdi devam ediyor mu bilmiyorum bir ara Sivasspor stadına isim sponsoru olmuştu Bahçeşehir üniversitesi.Sonuçlar açıklandıktan sonra ilk birbirlerini tebrik edende Mecnun Odyatmaz ile Hüseyin Yücel oldu.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Sarı kırmızı bayraklar yarıya inmiş Göztepe'de dahil!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Hasan Arat başkanın yüzü gülüyor💪
Hayatta Beşiktaş

Etiketler: