UEFA Konferans Ligi Beşiktaş 2-1 Neftçi Bakü
UEFA Konferans Ligi Beşiktaş 2-1 Neftçi Bakü

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi Beşiktaş 2-1 Neftçi Bakü Tarih : 17.08.2023 Saat : 21:00 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Julian Weinberger, Andreas Witschnigg, Sara Telek,Stefan Ebner Yayın : TRT

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi Beşiktaş 2-1 Neftçi Bakü  [Okunma sayısı 13685 defa] UEFA Konferans Ligi Beşiktaş 2-1 Neftçi Bakü

Çevrimdışı Talisca1903

Muleka ve Umuta çok güzel iki pozisyon geldi saçma sapan vurdular hadi Umut bek Muleka o nasıl vuruş yahu sıfır repertuar var bunda bodoslama vuruyor işte safi yeteneksizlik akıyor paçalardan

Çevrimdışı BlackEagle16

deplasmanda aris gol attıysa nasıl uzatmaya geçecek deplasmanda atılan gol avantajı kalktımı artık
Kalkti
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Karabay

deplasmanda aris gol attıysa nasıl uzatmaya geçecek deplasmanda atılan gol avantajı kalktımı artık
:) abi yaşlanıyorsun

Çevrimiçi Samet Demir

Onana iki üç maçtır çok kötü. Uyum sorunu diye düşünmek istiyorum, yoksa şu hali 500 bin euro etmez.
Adam koşamıyorum ya. Yediğimiz golde bence en büyük hata onun. O adamı kaçırmayacaktı. En kötü omuzu koyup indirecekti. Ben hiç beğenmedim bu adamı.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Amartey onana ve renic çok etkisiz Ox da böyleyse papazı bulduk
Ox'da soru işareti devamlılığı olacak mı yoksa Nkoudou gibi sakatlıklarla mı boğuşacak? Yoksa kalitesinden yana şüphe yok. O verilen paraya o risk alınır mıydı dersen ben almazdım. Rebic'in form tutması da zaman alacak. Sakatlıklar onu hantallaştırmış ama belli oyun bilgisi iyi. Amartey daha sert daha temaslı oynamak zorunda. Sezgisi eksik ki bu savunma oyuncusu için iyi bir işaret değil. Onana'nın da Rebic gibi zamana ihtiyacı var. Hoca anlaşılan yine ciddi emek verecek özellikle Amartey ile Onana'ya oyunlarını geliştirmeleri için. Muleka ise kanat da oynasa santrafor olarak da oynasa  takımın performansını negatif yönde etkiliyor. Bence Muleka'ya emek harcamak havanda su dövmek gibi. Sana bir getirisi olmayacak.

Çevrimiçi Samet Demir

Kalktı abi

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Savaş

sezonun başı kardeşim ne rotasyonu takım değeri beni ilgilendirmiyor her takım 11 kişi başlıyor
Bence ne yapacaklar bir görelim diye attı hoca sahaya. Hepsi sınıfta kaldı ama.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Talisca1903

Onana iki üç maçtır çok kötü. Uyum sorunu diye düşünmek istiyorum, yoksa şu hali 500 bin euro etmez.
inşallah uyum sorunudur diyeceğim ama adam kağnı gibi gamsız öyle rahat rahat takılıyor Lens izlediğim bir takımdı Seko Fofana için bu çocuk hiç gözüme çarpmamıştı inşallah düzelir yoksa sağlam kaZık olacak

Wellington bu kadar oynuyordu abi zaten ne gerek vardı bu kadar para verdiler Bu ikisine vallahi büyük fiyasko onana hiç ışık yok

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimdışı Zafer55

Çoğunluğu ; Hazır olmayan, muhtemel yolcu olan ve altyapıdan yeni çıkmış olanlardan oluşmuş bir 11 var sahada...Demir ve Semih gayet iyi götürüyorlar.Pozisyonda bulduk baskı da kurduk...ikinci yarı erken atacağımız bir golle keyfimiz yerine gelir.

Çevrimdışı Talisca1903

Wellington bu kadar oynuyordu abi zaten ne gerek vardı bu kadar para verdiler Bu ikisine vallahi büyük fiyasko onana hiç ışık yok

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
weli bundan 10 kat faydalıydı ama yaranamadı herif ucuz yollu oynuyordu işte

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

Bu Amartey niye adama basmıyor ya refakatçi gibi yanında gidiyor

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Liquidator

Of of of Abuş yine bakmadı sapladı

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Talisca1903

Demir Ege genç futbolcu nasıl oynaması gerekiyor ise öyle oynuyor aferin çocuk

Çevrimdışı levitate

masuaku ne topçu ya kötü maçı olmadı galiba
bipbipbupbup

Çevrimdışı Liquidator

Lan alın şu Taliscayı. Bakın işte. Ucuz etin şorbası(çorbası) olmaz, bizde böyle bir deyim var. Kaliteli ayak alın

Отправлено с моего 21081111RG через Tapatalk
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2023, 22:18:24 Liquidator ]
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı levitate

ramos pahalı falan ama gelsin ya bunlarla olmaz
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Massuaku ve Aboubakar golü yarattı. Şu takıma bu oyuncuların seviyesinde futbolcu getireceksiniz. Yapmanız gereken iş bu. Başka bir şey değil. bu seviyede 1 futbolcu alabiliyorsan 1 tane alacaksın, 2 tane alabiliyorsan 2 tane alacaksın. Gidip Onana gibi topçulara 3'er 5'er para dağıtıp bütçeyi hiç etmeyeceksin. Ama kime anlatacaksın ki. Bir işportacı kadar vizyonu olmayan bir adamdan kulüp yönetmesini bekliyoruz.
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2023, 22:18:07 38life ]

Etiketler: