Ben Beşiktaş'ı Kasımpaşa karşısında böyle aciz durumda görmeye dayanamıyorum. Birde maliyette hiç girmeyeyim bile söyledigin doğru değil.
Gençlerin Beşiktas seviyesinde olmadığı açık
Arkadaş insanlar gençler oynasın bari neden diyor hiç düşündün mü?
Görende takım firtinalar estiriyor sanacak. Sezon başından beri aciz ve rezil bir futbol var zaten ortada. Suan içinde bulunduğumuz duruma bizi Semih, Fahri, Mustafa yada Demir Ege getirmedi.
Icerde Pendik’i yenemiyorkan, içerde dışarda Gs’ye Fb’ye yeniliyorken, Adana’dan 4 yerken, Antalya’ya yenilirkrn, Ts’den 3 yerken diye liste uzar gider.
Bak bakalım o maçlarda kimler oynuyormuş, o maçlarda bizim as oyuncu diye tabir ettiğimiz Rosier, Masuaku, Bailly, Omar, Necip, Alex, Amir, Gedson, Salih, Abou, Cenk gibi oyuncular oynuyordu.
Hiçbir iddiamızın kalmadığı bir maçta, aaa ben Besiktas’i aciz gormeye dayanamıyorum diyip hayatında ilk kez yanyana oynayan oyunculardan kurulu, teknik direktörsüz çıktığımız bir maçta genç çocukları eleştirmek tam bir sacmalik.
Sene başından beri yazıyoruz burada, kupa maclarinda 5 genç oyuncuyu yedeklerden kurulu bir kadro ile maça çıkartıp hadi kendinizi gösterin diye olmaz diye. Bu çocukları bir plan program dahilinde yetiştirmek zorundayiz. Tayfur yerine, Amartey yerine, sezonun başından beri her maç Demir Ege’yi son 15 dakika oynatıp kademeli olarak dakikalarını yükselterek önümüzdeki sezona hazırlayabilirdik. Onur’u sağ kanatta oynatmak yerine alt yapıdan bir oyuncuyu aynı şekilde as kadronun içerisinde kademeli olarak oynatabilirdik.
Sahada her maç yürüyen Abou/Cenk yerine düzenli olarak Mustafa’ya 15-20 dakika şans verip hazırlanilabilirdi diyor insanlar.
Ama yoo gençler yetersiz biz aciz … tamam.