4. Hafta Beşiktaş 2-0 Sivasspor
4. Hafta Beşiktaş 2-0 Sivasspor

Beşiktaş Forum|4. Hafta Beşiktaş 2-0 Sivasspor Tarih : 03.09.2023 Saat : 19:15 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Zorbay Küçük - Esat Sancaktar - Mustafa Savranlar - Turgut Doman VAR :

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

4. Hafta Beşiktaş 2-0 Sivasspor  [Okunma sayısı 11261 defa] 4. Hafta Beşiktaş 2-0 Sivasspor

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bugün bütün futbolcular topa vurmayı unuttular. Bu kadar son vuruş fakiri bir maç hatirlamiyorum.
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2023, 20:59:40 Çağrı Öz ]

Çevrimiçi Necmi

Biz colinsi forvet yapalım en iyi o vuruyor topa kafayla şut çekiyor

Çevrimdışı beno1903

Gedson out onana in hoca oynata oynata kazanirsin onanayi bide fizigini kullanmayi ogret kolay kolay faul calmazlar

Çevrimdışı KartalınGücü

Şu Barrowun önüne düşen gibi toplar neden Abuşun Cenkin önüne düşmez?

Çevrimiçi tolga1903

Bahtiyar'dan sağ sol kenar olmaz sanırım

Çevrimiçi Necmi

Bu gedson neden üç kişinin içinden geçmeye uğraşıyor

Çevrimdışı KartalınGücü

Çevrimiçi ferdi1903

Şut özürlüsü takımımız var

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oyuncu değişiklikleri sonrası çok gel-git oldu. Çok gol kaçırdık. Her maçta bu kadar lüksümüz olmaz. Dikkatli olmak lazım  :money:

https://twitter.com/Besiktas/status/1698398372200108498

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Kazanmak güzel ama şampiyonluğa dair ufacık bile bir ışık yok. Maalesef durum bu. Beşiktaş gibi bir takımın taraftarı sezona şampiyonluk umudu taşımadan başlıyorsa o takımın yönetimi "tarih" yazıyor demektir.

Çevrimdışı zubeyirbaya

bu kez son bölümleri de gerektiği gibi oynadık sorunlar var ama gelişmekte olan bir takımımız var. karamsar değilim.

demir ege gayet temiz bir rotasyon oyuncusu olduğunu gösterdi. salih ve bahtiyar gibi iki tane daha merkezde seçenek var. klasik 6 lazım olursa zaten ilk 11 olamayacağı belli amartey'i bile bi denemek mümkün. hadi yedek stoper ve 6 olarak amartey'e neyse diyeyim de şu onana'ya verilen paralara çook yazık demekten kendimi alamıyorum. rotasyonda demir ege'nin arkasında 4.2milyonluk arkadaş.

Çevrimiçi gokhans

Abi ben ne izledim ya? Sanki ortaöğretim sınıflar arası maç gibiydi. Nasıl beceriksizlikler, nasıl yeteneksizlikler bunlar böyle. Sivas bu oyunla bırak süper ligi, 2.lig de bile tutunamaz.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı zubeyirbaya

sivasspor 3 maçta 5 puanla yenilgisiz gelmişti ligin düzeyi bu. :)

Çevrimdışı 38life

Muleka niye yuhlaniyor ayip adam elinden geleni yapio bence kapasitesi bu kadar

Tribün kitle zaten 70 IQ insanlardan oluşuyor, bir araya gelince iyice düşüyor seviye.

Güya Yönetim gitsin﹗ diyeceklerdi sezon başlayınca. Ortalığı inletecez diyolardı. Kazansak da tepki gösterecez diyolardı. Alayı kolpa. Anca futbolcuyu ıslıklamaya yeter maçaları. Delikanlılarsa kazanırken de yönetimi ıslıklasınlar.

Çevrimiçi Necmi

Bizmi iyiydik rakipmi çok köyüydü anlamadım

Çevrimdışı Talisca1903

Necip iyidir, hoştur, beşiktaşın çocuğudur falan ama döngüsü 3, bilemedin 4 maçtır. İki haftadır iyi olması yanıltmasın
Transfere gerek yok oynasın falan diyenler var, ona mahsuben yazdım.
aynen 3 maçtan sonra değiştireceksin Nejipi ağır saçmalar 1 maç es verip 3 maç devam böyle kullanacak😎

Çevrimiçi Samet Demir

Mulekayı bende pek beğenmiyorum ama adam çıkarken ıslıklamak nedir. Bu adam ne yaptı size? Yeteneği itibari ile elinden geldiğince birşeyler yapıyor çocuk.

Bizim bu taraftarın yaptığı işler akıl alır gibi değil.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 38life

Bizmi iyiydik rakipmi çok köyüydü anlamadım

Necip ve Muleka maçın en iyilerinden biriyse rakip çok kötü demektir.

Çevrimdışı Talisca1903

Mulekayı bende pek beğenmiyorum ama adam çıkarken ıslıklamak nedir. Bu adam ne yaptı size? Yeteneği itibari ile elinden geldiğince birşeyler yapıyor çocuk.

Bizim bu taraftarın yaptığı işler akıl alır gibi değil.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Larin ıslıklayan Mulekayıda ıslıklar en saçma iş futbolcu ıslıklamak adam sahada hainlik yapar belki kabul edersin ama gücü yettiğince mücadele ediyor yetenek başka birşey
Yapılan ayıp

Çevrimdışı KartalınGücü

Rakip 2 beraberlik 1 galibiyetle gelmiş bir net bir karambol pozisyon verdik ki net pozisyonları bence ofsayttı gol olsa da iştal olurdu. Diğeri de Colleyin topu Barrowun önüne düştü. Bence iyi maç çıkardık son paslar ve şutlar biraz toparlarsa iyi olacağız.

Cenk çok formsuz döndü ama Muleka da yedeğe çekilince opsiyon olacak.

Abuşun ligde de sazı alması lazım asisti güzeldi ama.

Çevrimdışı abdusta

kötü oynarken kazanmak iyidir

saygılar

Çevrimiçi levitate

gayet iyi oynadık son 30 dk saldılar az ciddi olsalar 4 olurdu
bipbipbupbup

Çevrimdışı KartalınGücü

Ek olarak Rashica'nın gole çok sevindim tam ondan brklediğim gollerdendi. Renkliler ayrı yanmıştır Gedson ile onun performansına o da bonus 👏👏👏

Çevrimiçi Ravenman

Çok güzel oynadık. Bir 3 puan daha cepte.

En sevindirici olay: Baba Ghezzal'ın geri dönmesi
En üzücüsü: Muleka'nın çıkarken ıslıklanması.

Çevrimdışı mellfred

Larin ıslıklayan Mulekayıda ıslıklar en saçma iş futbolcu ıslıklamak adam sahada hainlik yapar belki kabul edersin ama gücü yettiğince mücadele ediyor yetenek başka birşey
Yapılan ayıp
katılıyorum
zerre haz etmem ama oluru bu
gücü gücü yetene

Etiketler: