3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş
3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş Tarih : 27.09.2023 Saat : 20:00 Stadyum : Yeni Adana Stadyumu Hakemler : Ümit Öztürk - İbrahim Bozbey - Osman Gökhan Bilir - Murat Erdoğan

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 28165 defa] 3. Hafta Adana Demirspor 4-2 Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

+1903
2 - 0 yenik olmamız yönetim ve hocadan bağımsız olarak tamamen VI’in suçudur.
şu maç geçsin şampiyonluk iddamız kalmasın ondan sonra şampiyonluk ortalamasınıda tuttururuz herşey toz pembe olur

Çevrimdışı MUSTAFA_

Durun daha derbide ezileceğiz. Bu maç sadece fragman.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sefa Kara

Çevrimdışı Savaş

Hadi bu sene bisey olmayacağını biliyoduk dq bu kadar da erken kopmayı beklemiyordum

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aunt minnie

Necip denen paraziti 15 senedir besliyoruz

Çevrimdışı tolga1903

Ulan adamlarin kalecisi 5.kaleci. adamlar uzaktan şut vuruyor bizim zeka yoksunları daha kaleyi göremedi duran top dışında.

Çevrimdışı Talisca1903

@Talisca1903  memnunmusun hocanın oyun planından
sen memnunmuşsun abi Mertten şu maç 2 şurda yenmez maç daha bitmedi hatırlatayım

Çevrimdışı zubeyirbaya

şu maç geçsin şampiyonluk iddamız kalmasın ondan sonra şampiyonluk ortalamasınıda tuttururuz herşey toz pembe olur

katılıyorum abi. iddiasız dönemlerde büyük takım çalıştırma keyfi başkadır. rıza çalımbay'da del bosqueden sonra gelip puan rekorları kırmıştı. fb'yi filan deplasmanda 4leme her şey vardı. yeni sezon başladı stres başladı ömrü 7-8 hafta sürdü.

Çevrimiçi Necmi

Mert sictin be, sictin mert

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk
ne yapsın her maçı kurtarıp şenolu büyük hocamı yapsın elbet gün olacak gününde olmayacak hatalı golde yiyecek her maçı kaleci alamaz aldığımız bütün maçları mert alıyor bir tanede versin

Çevrimdışı sEuL

Mert'in sirtindanda bi yere kadar gidersin... her mac Mert kurtaracak bizi oldu.

Çevrimdışı BlackEagle16

Ohhhh asıl büyük kalexide geliyor hakkı bu maçın 7
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi ferdi1903

Toplayın esayalarinizi gidin₁ hepiniz, merti herkez kuş gördü önüne gelen vuruyor kaleye, ulan mert batirdin şimdi sakat Ayana yatıp kaçıyorsun dimi, ikide ersin yer şimdi tam oluruz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bi b.k yapamıyorsanız şu maçta yapacağınız tek şey kaleciye geri pas verdiklerinde basacaksın

Çevrimdışı 38life

Hala kaleci falan konuşuluyor. İnanılır gibi değil.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mert baktı rezalet çıkacak, sakatim ayağına...

Çevrimdışı tolga1903

Takım bitti abi Konya'da da rezillik bekliyor bizi sonrası allah kerim

Çevrimiçi Necmi

sen memnunmuşsun abi Mertten şu maç 2 şurda yenmez maç daha bitmedi hatırlatayım
ben sonuca göre konuşmuyorum kazansakda fikrim değişmiyor
Merte gelince şenolun paçasını hep mertmi kurtaracak al işde sakatlandı bir kaç maç oynamazsa göreceğiz şenolun hocalığını

Çevrimdışı zubeyirbaya

aynen 3 oluyordu nerdeyse

hadi olmasın öyle olsun böyle olsun maçı çevirelim 4-2 olsun. şu oyundan memnun musunuz abi? ne oynuyor bu takım. bu hoca geçen sene bir devreden fazla takımın başındaydı. hala oyun mantığını oturtamadı. hadi biz 2017-2019 arası ne oynattığını bilmesek ne maçlarda ne acziyetler yaşattığını bilmesek süre verelim diyeceğiz de 80 yaşında mı taktiksel açıdan gelişecek. valla 15-17 arası ligin en iyi kadrosuyla en iyi kimyasıyla çalışırken hocaya yazdıklarımı da sildim açıkçası şu yıllarda.

Çevrimiçi ferdi1903

Bis kaleye bile atamuyoruz

Çevrimdışı mellfred

maç başına 1 gol tabiler bir takım bu kadar kolay goller yememeli
takım allah’a emanet

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Ravenman

Bu hocala olmaz.

Ne taktik, ne plan, ne oyun.

Burdaki Şenoltaparlar bakalım 5 tane yersek akıllanacaklarmı?

Çevrimdışı levitate

mert hoca baktı olmuyor hemen kaçtı
bipbipbupbup

Çevrimdışı zubeyirbaya

neyse ki watfordda 3 yemiş bu hafta rahatız. dünya üzerinde şenol ve ismael dışında beşiktaş'ı çalıştırabilecek hoca olmadığı için şenol adına kötü hissetsek bile watforda bakıp avunabiliriz.

Çevrimdışı 38life

Bi b.k yapamıyorsanız şu maçta yapacağınız tek şey kaleciye geri pas verdiklerinde basacaksın

Kim basacak? Takımda kosabilecen futbolcu mu var? Aboubakar koşmayı bırak yürümeye bile üşeniyor. Cenk ayakta duramıyor. Ghezzal sakatlıktan yeni çıkmış. Ortada mıymıy Salih, yılların yorgunu ox ve bildiğimiz Amir. Kim basacak? Kurulan takımın şampiyon olma ihtimali yok. Küçük büyük her takımın kitleyebileceği, oyun planı olmayan, ciddi zaafları olan bir takım bu. Medyadaki akıl yoksunlarini dinleyip iyi takımımız var sanıyorsunuz.

Etiketler: