Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 459303 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı pinehitman

Dün transferler, bugün imza töreni derken 2 gündür heyecandan delirmiş vaziyetteyim 😁 Svensson, Semih ve Worrallın konuşmaları bi ayrı hoşuma gitti. Şu maçlar çabucak gelsin istiyorum, oluşan pozitif atmosferlerle birkaç maç sonra saha içi birbirleri hakkında fikirler edinince nasıl bir oyun izleyeceğiz görmelim artık. Bu kadroya Rebic de adapte olabilir daha doğrusu umarım olur elimizde kanat kıtlığı var malum.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şu tablo sizce nasıl?

O çocuk bu sahneyi ömrü boyunca unutamaz
Aidiyet anlamında çok güzel bir kare.

Çevrimdışı Unnamed

Çevrimdışı Necmi

Şu tablo sizce nasıl?

samet çok uzun zamandır alt yapıyla ilgili ve sorunlarını çok iyi biliyor
bugün başkan söyledi samet ingilizce öğrensin diye semihe ingilizce hocası tutmuş
bunlar küçük şeyler ama çocuklar içinde aileleri içinde aslında büyük bu aidiyet duygusunu
yükseltir dersleriylede çok ilgili olmak gerekiyor gerekirse zayıf olanlar için hoca tutulmalı
maddi ihtiyaçları karşılanmalı çocuk yol parası düşünmesin antrenmana gelmek için
böyle böyle çocukları menejer kucağına düşmekten kurtarırlar.

Çevrimdışı Necmi

O çocuk bu sahneyi ömrü boyunca unutamaz
Aidiyet anlamında çok güzel bir kare.
esas önemlisi ailede unutmaz çocuğunun nereye geldiğini bilmesi önemli

Çevrimiçi gokhans

Bu arada yağız karabulut, bizle ilk maçına çıkmış. İnstada bir kaç görüntüsüne denk geldim. Çocuk 13 yaşında bide resmen oha dedim. İnanılmaz adam geçiyor..  https://www.instagram.com/reel/C3P4whjKD29/?igsh=eXlzeHl6eTMzaG13
[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2024, 16:07:57 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Necmi

Bu arada yağız karabulut, bizle ilk maçına çıkmış. İnstada bir kaç görüntüsüne denk geldim. Çocuk 13 yaşında bide resmen oha dedim. İnanılmaz adam geçiyor..  https://www.instagram.com/reel/C3P4whjKD29/?igsh=eXlzeHl6eTMzaG13
bandırmalılar genelde beşiktaşlıdır bu çocukta büyük olasılıkla beşiktaşlı ne heyecanlıdır sahada ne yaptığını biliyormuydu acaba 😂

Çevrimdışı Necmi

Kadın spikere gıcık oldum ben çekebilirmiyim dedi gitti deplasmanda fenerin rakibi yaptı bizi

Çevrimiçi Samet Demir

Kadın spikere gıcık oldum ben çekebilirmiyim dedi gitti deplasmanda fenerin rakibi yaptı bizi

Son 15 seneden beri gs yarı finalde 4 büyüklerle hiç karşılaşmamış :)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

4 büyükler derken 🤔
Tek büyük beşiktaştır 🧐

Çevrimdışı Unnamed

Makbulespor u gec  :D

Çevrimiçi Umutcan Kaya

0 Oyun planı
0 Oyun taktiği
0 Oyun okuma

Rızayı burağı niye gönderdik biz
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Kayseriye helal olsun kapanmadan açık oynayarak karşladı bizi, sağolsun hocamız 1 puan kafasıyla çıktığı için böyle bitti
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Artık bu takımın başında sahada oyunu izleyen,doldur boşalttan başka bir şey bilmeyen, eski kafalı kurt hoca görmekten bıktım
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

0 Oyun planı
0 Oyun taktiği
0 Oyun okuma

Rızayı burağı niye gönderdik biz
Onların sıfırı bile olmamasından dolayı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı underworld

Yeni sezonda yeni hoca arayışına şimdiden başlamalıyız

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yeni sezonda yeni hoca arayışına şimdiden başlamalıyız
Sezon sonu karar veririz. Daha erken. Bu saatten sonra kimseyi bulamayız zaten.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Onların sıfırı bile olmamasından dolayı.
Bahsetmek istediğim bu oyunu onlarda oynatırdı, bu hocamsıyı niye aldık
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sizi özlediğim zaman, bir kurt hoca görünümün de geri geleceğim
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sizi özlediğim zaman, bir kurt hoca görünümün de geri geleceğim
Ne çektiysek bu sene bunun yüzunden cekiyoruz. Resmine bile bakmaya tahmmülüm kalmamış.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

Sezon sonu karar veririz. Daha erken. Bu saatten sonra kimseyi bulamayız zaten.
valla bende bekleyelim diyordum ama bu maç fikrimi değiştirdim dört forvetle forvetsiz oynayan bir hoca ne bileyim madem forvetsiz oynayacaksın forvetlerin hepsi neden sahada takım resmen yedi kişi oynadı semih muleka cenk hiç yoktu muçi ortaya kaydıkça ışık verdi

Çevrimdışı Talisca1903

hoca felan gitmez zaten 1,5 yıllık yönetim 6 ayda yeni bir hocamı değişecek çok mantıksız

Çevrimdışı MUSTAFA_

valla bende bekleyelim diyordum ama bu maç fikrimi değiştirdim dört forvetle forvetsiz oynayan bir hoca ne bileyim madem forvetsiz oynayacaksın forvetlerin hepsi neden sahada takım resmen yedi kişi oynadı semih muleka cenk hiç yoktu muçi ortaya kaydıkça ışık verdi
Artık hoca değişmek çözüm olacak gibi gelmiyor bana. Kadro değişsin istiyorum. Bazı oyuncular artık midemi bulandırıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

Organize atak yapamamışlar ulan atak yapacak oyuncumu oynattın takımın yarısı savunmacı diğer yarısı forvet hücumu benmi organize edeceğim
Hala lafontenden masallar anlatıyor takım çalışıp alışacakmiş birbiriyle oynamaya biri hocaya ligin 25. Haftasını oynadığını hatırlatsın kendi yeni geldi lig yeni başlamadı

Etiketler: