Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 680077 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Lütfedip birileri konuşmuş. Yarın yalanlar kendi kendini.

https://twitter.com/ertutan/status/1703489725166690814
Oysa bilet fiyatları ve deplasman yasağı daha öncelikli değil miydi?

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Talisca1903

Yönetim gidecek deseler hocanın bile göz yaşına bakmam da kredisi var hala. Hayırlısı olsun.
Yönetimin gideceğini bilsem hoca bugün gitsin gitmez bunlar küme düşsek gitmez geçen seçim fırsat geldi Fuat beyden başka aday çıkmadı yazık şu camiaya

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetimin gideceğini bilsem hoca bugün gitsin gitmez bunlar küme düşsek gitmez geçen seçim fırsat geldi Fuat beyden başka aday çıkmadı yazık şu camiaya
Selenacılarla genel kuruldan anca ANÇ başkan çıkar. Bizim önce tüzüğü değiştirip şu üyelik sayısını arttırmamız ve Beşiktaş'ı birilerinin arka bahçesi olmaktan kurtarmamız lazım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Selenacılarla genel kuruldan anca ANÇ başkan çıkar. Bizim önce tüzüğü değiştirip şu üyelik sayısını arttırmamız ve Beşiktaş'ı birilerinin arka bahçesi olmaktan kurtarmamız lazım.
sağlam bir aday çıksa alırdı Fuat beyi canı gönülden tebrik ederim kocaman yüreği var yanlış da anlaşılmasın ama şimdi twit atanlar o zaman çıksaydı seçimi alırdı tanınırlığı az olmasına rağmen Fuat bey bile hatrı sayılır oy aldı

Çevrimdışı celiker1

Yönetim beka meselesidir.Daha öncede dediğim gibi takımımı Dolmabahçe’de ve fırsat buldukça deplasmanlarda sonuna kadar destekleyeceğim ama olağanüstü kongre kararı içinde elimden geleni yapacağım kendi gücüm kadar.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Sefa Kara

Yönetim,hoca el ele trabzonaa..

Çevrimdışı AigleBordeaux

Rekoru geliştiriyoruz. Hedef sezon biterken sonraki sezonu kaybetmek!

2021/2022: Beşiktaş Ocak'ta havlu attı
2022/2023: Beşiktaş Kasım'da havlu attı.
2023/2024: Beşiktaş Eylül'de havlu attı.
2024/2025: Beşiktaş sezon başlamadan havlu attı ?
Gidisat hic iyi gozukmuyor..
Gs ve Fb'den bu sene  sampiyon olan SL biletini alip kadroyu koruyabilecek. Gs ve Fb'den sampiyonlugu alamayan yonetimi yollar buyuk ihtimal. Onlarda zengin aday cikar ve kadro kurar yine.
Bizde oyle bir baskan adayi yok, eldede satabilecegimiz sadece Gedson var o da 50% bizde.  Yine aksam pazarina cikip ne kadar cop varsa toplayip mucize bekleriz.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gidisat hic iyi gozukmuyor..
Gs ve Fb'den bu sene  sampiyon olan SL biletini alip kadroyu koruyabilecek. Gs ve Fb'den sampiyonlugu alamayan yonetimi yollar buyuk ihtimal. Onlarda zengin aday cikar ve kadro kurar yine.
Bizde oyle bir baskan adayi yok, eldede satabilecegimiz sadece Gedson var o da 50% bizde.  Yine aksam pazarina cikip ne kadar cop varsa toplayip mucize bekleriz.
Bu sene o akşam pazarı işi de patladı. Hangi oyuncuyu  değerinin altında aldık? Daha doğrusu hangi oyuncuya değerinden fazla vermeden alabildik? Yatırım diye Onana aldık. 2 maç çıktı elalemin diline düştü. Elimizde kalacak büyük ihtimalle. Biz bu sene zar bile atmadık. Yüksek risk yüksek kayıp olacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz bu tribüncülerle kaybetmezsek bulmuşuz. (Tarfatrdan kopuk tribüncü mü olur?) Hakem desen yine yönetim suçlu. Geldiklerinden beri lobi oluşturamadılar. Ceza yeyip duruyorlar. Lafı eveleyip geveleyip hedef şaşırtmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Azıcık düşünün ya bir şeyler yazmadan önce.

https://twitter.com/AlenMarkaryan/status/1703490241548398892

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Bu sene o akşam pazarı işi de patladı. Hangi oyuncuyu  değerinin altında aldık? Daha doğrusu hangi oyuncuya değerinden fazla vermeden alabildik? Yatırım diye Onana aldık. 2 maç çıktı elalemin diline düştü. Elimizde kalacak büyük ihtimalle. Biz bu sene zar bile atmadık. Yüksek risk yüksek kayıp olacak.
ne akşam pazarı ya biz renklilerin harcadığı parayı harcıyoruz fark onların parasının nereye gittiği belli bizimkinin değil hesaplasana yapılan borcu koy üstüne gelirleride koy topla üçe böl her sene bak bakalım renklilerden azmı harcamışız

Çevrimdışı MUSTAFA_

ne akşam pazarı ya biz renklilerin harcadığı parayı harcıyoruz fark onların parasının nereye gittiği belli bizimkinin değil hesaplasana yapılan borcu koy üstüne gelirleride koy topla üçe böl her sene bak bakalım renklilerden azmı harcamışız
Menajerlerin eline kalırsan hem fazla.para harcarsın hem de ihtiyacına karşılık birini alamazsın. İlk geldiklerinde güya menajerlere savaş açmışlardı. Kaç altyapı oyuncusunu yok pahasına elimizden kaçırdılar. Allah bu taraftara önce akıl fikir sonra sabır versin.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

her firma açıklamasını kendi çıkarları doğrultusunda yapar neden başkan yalancı oluyorda firmalar olmuyor o açıklamalar resmi değil farazi çıkartır koyar anlaşma şartlarını resmi teklifi aha bu der haklı olan firma kalkıp ona sorun buna sorun demez masada kolay ya hallederiz demekle işi resmi evrağa dökmek aynı şey değil
Beşiktaş makamı farazi şeylerle yalancılıkla itham edilemez bu herşeyden önce beşiktaşa saygısızlıktır kim bu şirketlerde ben bunları beşiktaş başkanının üstüne koyacağım benim başkanla sorunum olabilir en ağır şekilde eleştiririm bu iç mesele ama dışa karşı orda duracaklar herkes haddini bilecek beşiktaş makamına dil uzatmak beşiktaşa dil uzatmaktır bir yanlış varsa beşiktaş camiası başkanıyla hesaplaşır ama başkasının hesaplaşmasına izin vermez
Birşey yazacaksanız beşiktaşlı gibi düşünün öyle yazın laf ettiğiniz kişi başkalarına yedirmeye çalıştığınız kişi sokaktaki çebi değil beşiktaşın başkanlık makamında oturan kişidir dışardan ona verilmeye çalışılan her zarar önce beşiktaşa verilir
Kimse hazımsızlık yapmasın isterse beşyüz milyon teklif etsin başkana cazip gelmez risk görür vermez kimseye vermek zorunda değiliz sonuçta
bu beşiktaşspor başkanının savunulacak tarafı yokki.kendis demedi mi nı bu coin işinden taraftarımız zarar görmesin vs diyerek vazgeçtiğini söylemişti.hernlafında yalan dolan var.

Çevrimiçi murat

bunların yaptıklarının iş bilmezlik yada beceriksizlik olarak kabul görmeyeceğini bu forumda ilk söyleyen benim herkes çebi alkışlarken bunlar intikam için gelmişler beşiktaşı düşündükleri yok diyende benim eleştiriyse benden daha ağırını yapan varmı ama insanlara hakaret etme aşağılama suçlama eleştiri değildir direk haklarına saldırıdır suç teşkil eder hiç bir ispatın yokken birine yalancı diyemezsin ispatın varsada diyemezsin sadece tersi durumu ispatlarsın ve beşiktaş makamı her önüne gelenin hakaret edeceği yer değil birine iş bilmiyorsun demek başka yalancısın yada hırsızsın demek başka ispat gerektiren şeyleri laf olsun diye söyleyemezsin bunun benim duygusallığımla ilgisi yok yasalarla ilgisi var öncesinde makamı koruduğumuz için fo cu olmuştuk şimdide makamı koruduğumuz için çebici oluyoruz
Git stadda istifaya davet et bütün hatalarını yüzüne vur ama sosyal medyada beşiktaş başkanlık makamına hakaret edemez kimse istediği kadar yalan olduğunu düşün başkanın sözü herkesin sözünden önemlidir sevsende sevmesende bir şirket biz bunu böyle konuştuk inanmıyorsanız gidin falancaya sorun demez şirketler lafla iş yapmaz yapanda ciddiye alınmaz başkanın yalan söylediğini söyleyecek şirket doğru olanı belgesiyle sunar burdada milletin lafıyla başkana yalancı diyemez kimse
Burda bazı kendini bilmez ırkçılar yüzünden çebiyi savunmak zorunda kalıyorum aslında savunduğumda çebi değil düzgün bir insan evladı başkasını aşağılamaz ırkçılık yapmaz tepkisini insan olma çizgisinde tutar
O nedenle bana duygusal deme bu işin duyguyla ilgisi yok beşiktaşın itibarını sarsacak hiç bir şeye hiç bir beşiktaşlı müsammaha göstermemeli mesela sende bir sürü şey söylemişsin ama aşağılayıcı özele inen hakaret kullanmamışsın söylediklerinin hepsi doğru ama esas doğru olan üslubun bende nefret ediyorum hemde geldikleri günden beri bunu söylüyorum beşiktaş tarihinin en kötü yönetimi bile diyemiyorum kötü olmak için yönetmek lazım bunlar yönetmemek için gelmişler fo yu yok etmek için geldiler ama bence dahada yücelttiler böyle bir yönetim bile onun tek bir açığını bulamadıysa demek iyi yönetmiş yaptıkları her haraket beşiktaşı zarara uğratıyor biraz daha kalırlarsa geriye dönüşü olmayan hasarlar açacaklar bunların hepsini seninle aynı düşünüyorum ama hakaret ispatsız suçlama olmaz bu beşiktaşın itibarını düşürür bir sürü ispatsız suçlamayı fikret ormanada yaptılar sonuç ortada zamanında onuda savunduk geldiklerinde bana şans vermiyorsun fo cusun bunlara tahammül göstermiyorsun dediklerinde bir gün gelecek çebiyide size karşı savunmak zorunda kalacağım demiştim çünkü savunduğum şey kişiler değil beşiktaşın makamı ve ilkeler
Unutma sebada bu şekilde gönderildi sosyal medya olsa düşünemiyordum neler deneceğini 
Ağıza hakim olmak lazım maksadı aşan kelimeler sarf etmemek lazım önce beşiktaşlı olduğumuzu hatırlamak lazım
gün gelecek çebiyi de size karşı savunmak zorunda kalanlardan biri olacağım diyenlerden biri de benim ama ben malesef bu adamı savunacak bir şey bulamıyorum.

Çevrimdışı mellfred

takımın yerlilileri fecaat
ilk 11’e mert salih ve cenk yazmak zorundasın
iyi olsalar da olmasalar da
diğerleri
onur vasat necip vasat tayfur vasat
salih bir var 3 yok cenk 1 ay var 2 ay yok
şu racida’yı renklideyken hiç izlemedim
elemanı izliyorum fiziğinden pırpr driplingci bir şey bekliyorsun yok
bilekler zarif ince işçi de değil
beyni de bugün error verdi gole giden oyuncuyu kesmek nedir
olayı nedir ben anlamadım
rebicin abartmıyorum 7-8 kilo fazlası var
nasıl olacak bu işler

Çevrimiçi murat

Yerli sayılabilecek bir bahtiyar var tobla para verilmiş.onana keza öyle ,hazır olmayan rebiç, ox,amartey.net 1 tane adam yok.ya tutarsa transferleri hepside okkalı sözleşmelerle geldi.takım oturana kadar atı alan üsküdarı geçiyor.ikinci yarı yaptığın seri taraftarı kandırmaktan öteye geçmiyor.fo dönemi de transferler geç geliyordu belki ama daha net adamlar geliyordu.

Çevrimdışı murat baltacı

Bu sezonu Ali Koça yani fenere sattılar başka açıklaması yok gs Avrupa'ya ağırlık verecek bizimkiler göz göre göre gerekli transferleri yapmadılar ne kadar sakatlik riski formsuz oyuncu var topladılar ligden kopunca bahaneleri hazır şanssızlık sakatlıklar peşimizi bırakmadı hakemler şöyle böyle der unuttururlar Pendik maçı ikinci golü vermeyip iki puanımızı gasp ettiler sesleri çıkmadı ligden kopunca onuda eklerler videolara.magdura yatarlar yazıklar olsun tez zamanda giderler İnşallah
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı sEuL

takımın yerlilileri fecaat
ilk 11’e mert salih ve cenk yazmak zorundasın
iyi olsalar da olmasalar da
diğerleri
onur vasat necip vasat tayfur vasat
salih bir var 3 yok cenk 1 ay var 2 ay yok
şu racida’yı renklideyken hiç izlemedim
elemanı izliyorum fiziğinden pırpr driplingci bir şey bekliyorsun yok
bilekler zarif ince işçi de değil
beyni de bugün error verdi gole giden oyuncuyu kesmek nedir
olayı nedir ben anlamadım
rebicin abartmıyorum 7-8 kilo fazlası var
nasıl olacak bu işler

Kusura bakma ama kesinlikle katilmiyorum yerli oyuncu yorumuna.
Bu takimin yerli oyunculardan cok daha ciddi problemleri var - bu takimda taktik, rakip analizi, pozisyon alma/rakibi karsilama, falan hicbir sey yok.
Bi topa sahip olma futbolu goygoyu var gidiyor, macin 60 dakikasini kendi yari alanimizda kaleci ve stoperler ile paslasarak geciriyoruz.
Geriden oyun kurulumu anlaminda tek taktigimiz Amir'i iki stoperin arasina cekip birseyler yapmasini beklemek. Trajik olan nokta ise dikkat ediyorum Amir'i stoperler arasina kadar soktugumuzda bile cogu zaman oyunu onun uzerinden kurmuyoruz yada kuramiyoruz. Artik rakiplerde bizi cozmus zaten, Amir'i kapatip farenin kapana sikistigi gibi bizi kendi yari alanimizda sikistirip stoper yada beklerle oyun kurabiliyorsaniz buyrun kurun diyorlar. Bizde her baski yedigimizde topu sisirip rakibe gonderiyoruz. Bunun disinda oyun kurulumunda baska hicbir taktigimiz yada planimiz yok.

Oyunu rakip alana yikamiyoruz, rakip alanda 3 pas ust uste yapamiyoruz, kimin nasil bir rolu var, nasil bir set oyunu oynamaya calisiyoruz, kim ne yapacak belli degil. Bugune kadar ki tek planimiz topu bir sekilde Abou'ya getirip ondan sapkadan tavsan cikarmasini beklemek ve Gedson'nun yuksek enerjisi ile orta sahayi cekip cevirmesini beklemek oldu.

Bu yerli kurali sadece bize karsida islemiyor, oynadigimiz rakiplerin hepsi bu kurala tabii.
Ligin ilk haftasinda zar zor yendigimiz Karagumruk'un forvetinde stoper Salih Dursun oynuyordu.
Icerde yenemedigimiz Pendikspor kalede Erdem, sag stoperde bizim mactan bir hafta once Ts'nin 5. sol beki olan Serkan adinda bir cocuk, orta sahalarinda Ibrahim, Gokcan, ve Halil ile oynadi.
Bugunde Ts'nin oynattigi hangi Turk oyuncuyu alip direkt ilk 11'imize koyariz?
Fb'ye bakiyorum 15M Euro verdikleri Cengiz'i geldiginden beri itin bi tarafina sokmadiklari kaldi. 2 hafta oncesine kadar Irfan Can'in anasina bacisina sovuyorlardi. Ellerinde istikrarli bir sekilde performans veren tek oyunculari Ferdi.

E simdi bizde 3 kisilik Turk rotasyonunda oynatabilecegimiz oyuncular:
 - Kale: Mert / Ersin
 - Bekler: Onur / Umut / Tayfur
 - Stoperler: Necip / Aytug / Tayyip / Emrecan
 - Orta Saha: Zaynutdinov / Salih / Demir Ege / Emirhan Delibas / Gokhan
 - Forvet: Cenk / Semih / Emrecan Bulut

Yani su 3 kisilik kontenjan icin 17 oyuncun var, hadi bu 17 oyuncunun 10 tanesine sakat ve cop diyip yuzlerine bile bakma - ama geriye kalan 7 kisiden maksimum performansi almak zorundasin ve bunu yapacak kisiler ben sen degil teknik ekip. 3 kisilik kontenjan diyorum ama kalede Mert'in yeride garanti hani, sadece 2 pozisyonu kapatmalari gerekiyor eldekilerle.

Sergen hoca antrenmanlara bile dogru duzgun cikmadan Ersin, Ridvan, Necip, Tore, Cenk rotasyonu ile bu takimi sampiyon yapti. Neyse, demek istedigim yerli oyuncu yorumuna katilamayacagim. Bizim takimin oyun plan"LAR"ina, taktige, set oyunlarina, rakip analizlerine ihtiyaci var. Biz bu sekilde sahada basi kesik tavuk gibi oynamaya devam edersek yerli oyuncularinin, Rebic'in, Rashica'nin, Ox'un, Ghezzal'in ne futbolculugu kalir nede baska bir seyi.

Son olarak, baska takimlarda gonlu olan baskani, yoneticileri, yada teknik direktorleri Besiktas'imizda gormek istemiyorum.  :s20:
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2023, 04:03:16 sEuL ]

Çevrimdışı sEuL

Bu sezonu Ali Koça yani fenere sattılar başka açıklaması yok gs Avrupa'ya ağırlık verecek bizimkiler göz göre göre gerekli transferleri yapmadılar ne kadar sakatlik riski formsuz oyuncu var topladılar ligden kopunca bahaneleri hazır şanssızlık sakatlıklar peşimizi bırakmadı hakemler şöyle böyle der unuttururlar Pendik maçı ikinci golü vermeyip iki puanımızı gasp ettiler sesleri çıkmadı ligden kopunca onuda eklerler videolara.magdura yatarlar yazıklar olsun tez zamanda giderler İnşallah

Murat, kusura bakma ama her sene oncesi ayni muhabbet donuyor hem forumda hemde sosyal medyada. Her sene Fb sampiyonlugu satin aldi diye yazilip ciziliyor ama adamlar 10 yildir sampiyon olamiyorlar  :lol:
Bu senede bir mac takilsinlar ne futbolcularin, ne Ismail'in nede Ali Koc'un anasi babasi kalir - sovmeye baslarlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sezonu mevcut yönetimle tamamlayacağımızı düşünmüyorum. Ne kadar iyimser baksam da şampiyonluk konusunda da olumlu düşünemiyorum. Umarım ne olacaksa bir an önce olur. Her sene aynı senaryoyu görmekten artık gına geldi. Tarihin benim penceremden baktığımda en kötü yönetimi konumundalar. Bunu değiştirebilecekleri noktayı da çoktan geçtiler.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Kusura bakma ama kesinlikle katilmiyorum yerli oyuncu yorumuna.
Bu takimin yerli oyunculardan cok daha ciddi problemleri var - bu takimda taktik, rakip analizi, pozisyon alma/rakibi karsilama, falan hicbir sey yok.
Bi topa sahip olma futbolu goygoyu var gidiyor, macin 60 dakikasini kendi yari alanimizda kaleci ve stoperler ile paslasarak geciriyoruz.
Geriden oyun kurulumu anlaminda tek taktigimiz Amir'i iki stoperin arasina cekip birseyler yapmasini beklemek. Trajik olan nokta ise dikkat ediyorum Amir'i stoperler arasina kadar soktugumuzda bile cogu zaman oyunu onun uzerinden kurmuyoruz yada kuramiyoruz. Artik rakiplerde bizi cozmus zaten, Amir'i kapatip farenin kapana sikistigi gibi bizi kendi yari alanimizda sikistirip stoper yada beklerle oyun kurabiliyorsaniz buyrun kurun diyorlar. Bizde her baski yedigimizde topu sisirip rakibe gonderiyoruz. Bunun disinda oyun kurulumunda baska hicbir taktigimiz yada planimiz yok.

Oyunu rakip alana yikamiyoruz, rakip alanda 3 pas ust uste yapamiyoruz, kimin nasil bir rolu var, nasil bir set oyunu oynamaya calisiyoruz, kim ne yapacak belli degil. Bugune kadar ki tek planimiz topu bir sekilde Abou'ya getirip ondan sapkadan tavsan cikarmasini beklemek ve Gedson'nun yuksek enerjisi ile orta sahayi cekip cevirmesini beklemek oldu.

Bu yerli kurali sadece bize karsida islemiyor, oynadigimiz rakiplerin hepsi bu kurala tabii.
Ligin ilk haftasinda zar zor yendigimiz Karagumruk'un forvetinde stoper Salih Dursun oynuyordu.
Icerde yenemedigimiz Pendikspor kalede Erdem, sag stoperde bizim mactan bir hafta once Ts'nin 5. sol beki olan Serkan adinda bir cocuk, orta sahalarinda Ibrahim, Gokcan, ve Halil ile oynadi.
Bugunde Ts'nin oynattigi hangi Turk oyuncuyu alip direkt ilk 11'imize koyariz?
Fb'ye bakiyorum 15M Euro verdikleri Cengiz'i geldiginden beri itin bi tarafina sokmadiklari kaldi. 2 hafta oncesine kadar Irfan Can'in anasina bacisina sovuyorlardi. Ellerinde istikrarli bir sekilde performans veren tek oyunculari Ferdi.

E simdi bizde 3 kisilik Turk rotasyonunda oynatabilecegimiz oyuncular:
 - Kale: Mert / Ersin
 - Bekler: Onur / Umut / Tayfur
 - Stoperler: Necip / Aytug / Tayyip / Emrecan
 - Orta Saha: Zaynutdinov / Salih / Demir Ege / Emirhan Delibas / Gokhan
 - Forvet: Cenk / Semih / Emrecan Bulut

Yani su 3 kisilik kontenjan icin 17 oyuncun var, hadi bu 17 oyuncunun 10 tanesine sakat ve cop diyip yuzlerine bile bakma - ama geriye kalan 7 kisiden maksimum performansi almak zorundasin ve bunu yapacak kisiler ben sen degil teknik ekip. 3 kisilik kontenjan diyorum ama kalede Mert'in yeride garanti hani, sadece 2 pozisyonu kapatmalari gerekiyor eldekilerle.

Sergen hoca antrenmanlara bile dogru duzgun cikmadan Ersin, Ridvan, Necip, Tore, Cenk rotasyonu ile bu takimi sampiyon yapti. Neyse, demek istedigim yerli oyuncu yorumuna katilamayacagim. Bizim takimin oyun plan"LAR"ina, taktige, set oyunlarina, rakip analizlerine ihtiyaci var. Biz bu sekilde sahada basi kesik tavuk gibi oynamaya devam edersek yerli oyuncularinin, Rebic'in, Rashica'nin, Ox'un, Ghezzal'in ne futbolculugu kalir nede baska bir seyi.

Son olarak, baska takimlarda gonlu olan baskani, yoneticileri, yada teknik direktorleri Besiktas'imizda gormek istemiyorum.  :s20:

Yabancı sınırı mahvediyor bizi doğru söylüyor. Bana göre bu takımda oynaması gereken sadece 1 yerli var o da mert. Diğerlerinin hepsinden daha iyi yabancı var elimizde ama oynatamıyorsun. Adamların elindeki ferdi kadıoğlu'dan kerem aktürkoğlun'dan ne bileyim abdülkerim'den daha formda oyuncuları yok yedeğinden aldığı irfancan kahveci bizde her maç 11'e girer mesela bizim yerli rotasyonumuz çok çok zayıf hangisi oynasa tedirgin ediyor cenk'de geriye gitmiş sakatlıktan sonra. Bu sınır yüzünden maalesef hiçbir zaman ligde takımın tam durumunu göremeyeceğiz yerliler bu şekilde verimsiz olmaya devam ederse.

Çevrimiçi kartalizma190399

Antrenorluk sahaya 11 oyuncu dizmekle olmuyor. Birazcik isin taktiksel kismina kafa yoracaksin, rakibi analiz edeceksin, onlem alacaksin. Lucescu bizim foyamizi ortaya cikartti, hala cozum uretemedik. Bu saatten sonra Avrupa'da oynayacagimiz her rakip, ligde hocasinin kafasi biraz calisan her rakip Amir'e baski yapip stoperlere top kullandiracak, dun de boyle oldu. Senol Gunes buna cozum uretmeyi denemedi bile. Atiyorum Gedson'u stoperlerin yanina yaklastirip soldan driplingle cikartmayi dene. Rashica'yi Rosier'e yaklastirip sirti donuk top aldirmayi veya verkac yapmayi dene. Hicbirsey yapamiyorsan Rebic'i sok Cenk'in yanina, Rashica'yi cek gobege, 4-1-3-2'ye gecip uzun top oyna, santrforlar top indirsin orta saha supursun. Birkac tane denenebilecek cozum. Hicbiri yok. 2-0 geride oldugumuz macta 2. yarida oyuncu degisiklikleri yaptik. Formasyon da oyun da ayni. Haliyle bir etki etmedi tabii.

Hoca dedigin biraz da saha icinde etkisini belli edecek. Bratislava ve Molde gibi cucuk kadar butce'ye sahip takimlari izledik. Yakinda Brugge ve Bodo'yu da izleyecegiz. Antrenor dedigin oyle bir makina kuracak, organizasyon saglayacak. 10'un uzerinde resmi mac yaptik, zayif Avrupa rakipleri haric neredeyse organizasyon uzerinden atilmis golumuz yok. Duran top ve Aboubakar'in tavsanlarini cikar gol atamiyoruz. Antrenorun biraz da takima eli degecek, kimse kusura bakmasin.

Ben takiminda Senol Gunes'i istemiyorum. Mustafa Denizli, Abdullah Avci, Sergen Yalcin'i da istemiyorum. Bu ise kafa yordugu belli, birseyler ispatlamis, gelecegi parlak, takima kafa yorup birseyler katacak bir hoca istiyorum. Ister Cagdas Atan olsun ister Ilhan Palut olsun fark etmez. Sirf Besiktas'ta gecmisi var diye veya sozde kariyeri var diye dinozor hoca istemiyorum.

Yonetimin transfer hatalari bir yana, su kadro'nun oynayacagi oyun bu degil. Puan kaybettigimiz Pendik ve Trabzon'un kadrosu da bizim kadronun zekaati etmez.

Çevrimiçi kartalizma190399

Yerli meselesi sadece bahane. FB ve GS'yle kiyaslamaya gerek yok. Onlara puan kaybetmedik, onlarla sadece 4 mac yapacagiz. Mert, Necip, Bakhtiyar, Salih, Cenk, Tayyip ligdeki 2 rakip haric diger takimlarin tamaminin yerlisinden fersah fersah ustun.
Pendik'in kadrosunda milli takim futbolculari mi var da ben bilmiyorum? Onlar da 3 yerliyle oynadi. Ikinci yarida seni futbollariyla ezip 1 puani alip gittiler. Dun Trabzon'da sahada 3 tane tas gibi yerli vardi da ben mi goremedim? Sagbekleri neredeyse mac tecrubesi olmayan genc bir cocuktu. Senin antrenorun inatci bir dinozor olmayip bu ise kafa yoran birisi olsaydi ilk once orayi maden gibi islemeyi akil ederdi. Ilk olarak o 11'e Masuaku'yu koyup onune hareketli Muleka veya Rashica'yi koyup o cocugun kanadini maden gibi islerdi. Senin hocan rakibin yerlilerinden faydalanmayi akil edemiyorsa bahane uretmeyeceksin.

3 yerli kurali sadece bizim icin yok, ligdeki her takim icin var. Ve FB ve GS haric (hatta GS tartisilir bence) bizden daha iyi yerli'ye sahip takim yok, hepsi bizim fersah fersah gerimizde. O yuzden bahane falan da degil.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu renkli medya kadromuza övgüler düzmesinin nedeni belliydi.
Aslında her şey maymunun g.tü gibi acikti ancak maskelediler.
Bu kadar "eger" koşulu içeren bir takimin başarılı olması maalesef mümkün değil.

Çevrimiçi tolga1903

Ligde özellikle anadolu takımı maçlarında rosier'i kesmek lazım artık. Rashica ile uyumu yok bu ghezzal'ın akıbeti de belli değilken kimse kusura bakmasın yabancı sınırına takarım ben rosier'i. Necip colley diye bir stoper ikilisi olamaz bu takımın. Sağ beke onur/tayfur atıp yola amartey/colley/bailly üçlüsü ile devam etmek lazım. Bahtiyar'ı da kullansın madem 4m verdirip aldırdı amir gedson bahtiyar yapsın hatta bana kalsa topu bize birakan takımlara karşı amir ox bahtiyar yaparım orta sahayi, gedson'un yaptığı mucadelenin yarısı kadar top kullanma becerisi yok hücumda 0 etkisi. Artık öz eleştirimizi yapıp yola devam etmek lazım iyilestiyse ghezzal sağda rashica solda abou ortada arkalarında ox bahtiyar amir özellikle anadolu takımı maçlarında

Etiketler: