Hocaya birinin büyük takım olduğumuzu günümüz futbolunun artık prese döndüğünü pas yapmak gerektiğini şut çekmek gerektiğini defansı öne kurmamız gerektiğini ve riskler almamız gerektiğini öğretmesi lazım önce.
Ben dukkan sahibi olsam ve piyasa sartlarina gore cv'sinde karsiyerlik olan adami ise alsam ve daha baslar baslamaz kasa'yi acamasa ona isi bastan anlatmam, aninda kovarim.
Isi bastan anlatacaksam gider stajyer alirdim zaten.
Bu adama ve ekibine muhtemelen 2-2.5 milyon euro para veriyoruz senelik. Bu adama bize karsi ligde 38 macin 30'unda tamamen kapanacak takimlar olacagini, puan ortalamasinin cok yuksek olacagini, beraberlige tahammulumuzun olmadigini, Besiktas'in ofansif futbol oynayacak buyuk takim oldugunu, Muci'nin sag acik olmadigini falan anlatacaksak bu parayi niye veriyoruz? Birak Ilhan Palut'u, gider sokaktan kare gomlekli bir dayi veririrdin asgari ucretle ayni isi yapardi zaten madem A'dan Z'ye isi ogretecegim.
Antrenorun katkisini ve onemini niye kucumsuyoruz anlamiyorum. Dun Ali Ece cikmis kadro kotu 7 transfer falan gerekiyor diye konusuyor. 7 transfer yapacaksak Kayserispor'u ben de yenerim zaten, antrenore niye o kadar para veriyoruz. Kotu kadro dedigi kadro'da 2 tane 10 milyon'luk topcu var. Gedson Fernandes var. Semih gibi 20 milyona satmayacagin yetenekte cocuk var. Muleka gibi her Anadolu takiminda banko oynayip yildiz olacak adam var. Beklenini veremeseler de Anadolu takimlarinin fersah fersah ustunde olan PL gecmisli Amartey ve Worrel var. Senin begenmedigin sagbek dun oyun ustunlugunu alamadigin Kayserispor'un en iyi 3-4 oyuncusundan biriydi bu arada.
Arada hala daglar kadar fark var. Daglar kadar kadro kalitesi farkina ragmen Kayserispor'a karsi oyun ustunlugunu bile alamadiysan ben kadro kalitesi hakkinda agzimi acmam, antrenor ekibini sorgularim.