Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu  [Okunma sayısı 458876 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2023/24 Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hadi inşallah

Gesendet von meinem Pixel 8 Pro mit Tapatalk

yok ya herkes bizim gibi mi ? Getirin ordan bi hasan arat hoca şovu yapıcak.

Çevrimiçi gokhans

Şenol olsa bu maçı 3-1 yenmiştik. En azından Muçiden maks verimi alırdı.
şenol olsa muçi’den verim falan alamazdı çünkü bir kaç hafta oynatmazdı. Semih’de hala oynamıyor olurdu. Hoca kötü ama bir şenol asla değil.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Hocaya birinin turnuvada olmadığımızı her maç 3 puan almamızın gerekliliğini söylemeli.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

şenol olsa muçi’den verim falan alamazdı çünkü bir kaç hafta oynatmazdı. Semih’de hala oynamıyor olurdu. Hoca kötü ama bir şenol asla değil.

Semih'i kazandıran komik olacak ama hocadan önceki yardımcı hoca oldu. O yardımcı hoca bile santostan iyi serdar topraktepemi neydi. Eğer o hoca döneminde parlamasaydı şuan semih falan bu hocada da olmazdı. Bu hoca hem şenol gibi eski kafa hemde defansif hali. Korkunç yani anlayacağın.

Hocaya birinin turnuvada olmadığımızı her maç 3 puan almamızın gerekliliğini söylemeli.

Hocaya birinin büyük takım olduğumuzu günümüz futbolunun artık prese döndüğünü pas yapmak gerektiğini şut çekmek gerektiğini defansı öne kurmamız gerektiğini ve riskler almamız gerektiğini öğretmesi lazım önce.

Çevrimiçi emre_1978

şenoldan kurtulduk diye sevinirken daha beterini getirdiler kusura bakmasın şenol ilk devreyi çöpe atıyordu bu atmış yetmiş dakikayı çöpe atıyor
Biz çok büyük günah işledik tanrı bizi cezalandırıyor

Abi kadrodan kurban olarak kesilebilecek en az 10 isim sayabilirim. Hem kefaret ödeyip feraha çıkarız hem de yüzlerini görmekten kurtulmuş oluruz.
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2024, 12:58:53 emre_1978 ]

Çevrimdışı pinehitman

Dün transferler, bugün imza töreni derken 2 gündür heyecandan delirmiş vaziyetteyim 😁 Svensson, Semih ve Worrallın konuşmaları bi ayrı hoşuma gitti. Şu maçlar çabucak gelsin istiyorum, oluşan pozitif atmosferlerle birkaç maç sonra saha içi birbirleri hakkında fikirler edinince nasıl bir oyun izleyeceğiz görmelim artık. Bu kadroya Rebic de adapte olabilir daha doğrusu umarım olur elimizde kanat kıtlığı var malum.
Maçlar gelsin, oyuncular oynamaya ve kimya oluşmaya başlasın diye temenni ederken Santos amcam gözlüğünü mü takmadı nedir sanki her mevkiye kura çeker gibi kadro kursun. Tamam ekonomik ya da kadro açısından kıyas doğrudur, yanlıştır ama Villarreal Unai hocayla Bayern maçlarında değer ve kalite farkına rağmen iyi bir oyun oynayabildi. Onun da elinde direkt şl finali oynayacak kadro yoktu belki ama direkt final iddiası her zaman olan Bayern ile kafa kafaya oynamış gerekli değişiklikleri görüp yapmıştı. Demek ki takıma göre futbol oynatmak zor değil, ne usta bu değişiklik yapmamak için direnme sebebi. Al Musrati ve Muçi olmasa üsturuplu pas atılabildiğini unutmuşuz, Musrati bence daha risksiz bir oyuncu Muçiye göre ilk maç riskiyse konu eğer. Sen oraya Amartey koy, ileri uçta oyun kuracak adam koyma hepsi forvetimsi adamlar olsun ve bir tane doğru düzgün pas verebilecek adamı git mevkisi olmayan yere mahkum et. Sürekli böyle dedeler ya da korkak hocalar gele gele soğuttular yemin ediyorum.

Çevrimdışı uğur07

sinir oldugum bir konu da biri sakatlanıp yedegine mecbur kaldikca oda sakatlaniyor. bizim takimda oluyor  sadece bu

ornek:
masuaku afrika kupasina gider umut meras sakatlanir emrecana kalirsin

colley afrika kupasina gider amartey afrika kupasina gider baiilly sakatlanir. necip bakhtiyar ile defans yapmak zorunda kalirsin.

Rosier kadro disi kalir swensson alirsin oda sakatlanir. onur bulut kalırsın

oxlade alirsin sakatlanir amir koyarsin o da sakatlanir. yerine Salih koyarsin o da sakatlanir. demir ege koyarsin sakatlanir.

ghezzal yok zaten sakatlanir onun yerine rashicaya umut edersin o da sakatlanir.

bu nasil bir ortam arkadas. hoca olmak da gercekten zor esnek ve yaratici olmak zorundasin o da bizde yok malesef

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2024, 08:42:02 uğur07 ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

valla bende bekleyelim diyordum ama bu maç fikrimi değiştirdim dört forvetle forvetsiz oynayan bir hoca ne bileyim madem forvetsiz oynayacaksın forvetlerin hepsi neden sahada takım resmen yedi kişi oynadı semih muleka cenk hiç yoktu muçi ortaya kaydıkça ışık verdi

Vallaha abi bende umutlar tükenmek üzere

Çevrimdışı Ravenman

Santos Rıza Çalımbay ve Carlos Carvalhal'ın bir tık üstü bir hocadır. Sadece bir tık, fazla değil.

Portekizi şampiyon yaptı fakat Portekiz tam bir yıldız topluluğuydu. Grupta 3 beraberlik aldı çıktı. Hiç bir maçta 3 gol atarak rakibe ezmedi. Hep bir sıfır yarım sıfır yada beraberlik penaltılar.

Çevrimiçi gokhans

Hoca, ofansif futbol için takımı oluşturuyoruz ama 10 sakat var.. Daha iyi olucaz minvalinden konuşmuş. Gerçekten ox, amir'den biri olsa amartey yerine, cenk yerine rashica olsa oyun çehremiz değişirdi diye düşünüyorum. Daha masuaku gelecek, yazında sağlam 2, 3 transfer yaparsak taş gibi takım oluruz.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi kartalizma190399

Sene basindan beri alsaymis maclari Senol. Senol doneminde sampiyonluktan koptuk zaten.
Hangi verimi? Ljajic, Kagawa, Chamberlain'den aldigi verim mi?

Hocaya birinin büyük takım olduğumuzu günümüz futbolunun artık prese döndüğünü pas yapmak gerektiğini şut çekmek gerektiğini defansı öne kurmamız gerektiğini ve riskler almamız gerektiğini öğretmesi lazım önce.

Ben dukkan sahibi olsam ve piyasa sartlarina gore cv'sinde karsiyerlik olan adami ise alsam ve daha baslar baslamaz kasa'yi acamasa ona isi bastan anlatmam, aninda kovarim.
Isi bastan anlatacaksam gider stajyer alirdim zaten.
Bu adama ve ekibine muhtemelen 2-2.5 milyon euro para veriyoruz senelik. Bu adama bize karsi ligde 38 macin 30'unda tamamen kapanacak takimlar olacagini, puan ortalamasinin cok yuksek olacagini, beraberlige tahammulumuzun olmadigini, Besiktas'in ofansif futbol oynayacak buyuk takim oldugunu, Muci'nin sag acik olmadigini falan anlatacaksak bu parayi niye veriyoruz? Birak Ilhan Palut'u, gider sokaktan kare gomlekli bir dayi veririrdin asgari ucretle ayni isi yapardi zaten madem A'dan Z'ye isi ogretecegim.
Antrenorun katkisini ve onemini niye kucumsuyoruz anlamiyorum. Dun Ali Ece cikmis kadro kotu 7 transfer falan gerekiyor diye konusuyor. 7 transfer yapacaksak Kayserispor'u ben de yenerim zaten, antrenore niye o kadar para veriyoruz. Kotu kadro dedigi kadro'da 2 tane 10 milyon'luk topcu var. Gedson Fernandes var. Semih gibi 20 milyona satmayacagin yetenekte cocuk var. Muleka gibi her Anadolu takiminda banko oynayip yildiz olacak adam var. Beklenini veremeseler de Anadolu takimlarinin fersah fersah ustunde olan PL gecmisli Amartey ve Worrel var. Senin begenmedigin sagbek dun oyun ustunlugunu alamadigin Kayserispor'un en iyi 3-4 oyuncusundan biriydi bu arada.
Arada hala daglar kadar fark var. Daglar kadar kadro kalitesi farkina ragmen Kayserispor'a karsi oyun ustunlugunu bile alamadiysan ben kadro kalitesi hakkinda agzimi acmam, antrenor ekibini sorgularim.

Çevrimiçi Samet Ç

Hoca ile büyük ihtimal sene sonu yolları ayırırız

Çevrimiçi hasankale

Hoca ile büyük ihtimal sene sonu yolları ayırırız
İnşallah diyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Mert

Tayyip  Worrall  Colley

Svensson  Gedson  Musrati  Masuaku

Muci

Semih  Aboubakar

Çevrimiçi Samet Demir

Mert

Tayyip  Worrall  Colley

Muci

Semih  Aboubakar

Svensson yerine Rachica da olabilir bence.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Semihin aldığı maçlar bu oyunu görmemizi geciktirdi malesef. Takımın başında Serdar hoca varken takımda bazı şeylerin değiştiğini görmüştük. Bu hocada da negatif yönde değişti. Topu rakibe bırakıp ön alanda baskı yapmayarak bireysel yetenek ile gol atmaya çalışıyoruz. Bu kabul edilir bir durum değil.

Çevrimiçi Samet Ç

İyi oyun görmek istiyorsanız başkan gidecek Bodo'dan Knutsen'i alıp gelecek taraftarın istediği oyunu oynatabilecek bir hoca ama baskıyı kaldırabilir mi bilemem.

Antrenorleri bu kadar korumaya gerek yok. Su Semih olayi bile yeterli aslinda. Sene basindan beri 5 mac oynayip 20 milyon euro degere ulasacak potansiyeli goremediler. Senol, Riza, hepsini katiyorum isin icine. Boyle yetersiz₁ bunlar. Bu antrenorlerin neyine sabredeceksin Allah askina. Iyi antrenor var kotu antrenor var. Isini layikiyle yapacaksin.
Sen antrenor olarak geldigin an etki gostereceksin. Iyi antrenor gosteriyor, gosterdi de gecmiste. Sen ligi ve takimi 3 ay boyunca tanimayacaksin. Dunya kadar para verdigimiz ekibin gerekirse kendini 1 hafta eve kapatacak tum maclari izleyip analiz edip takimi ve ligi A'dan Z'ye bilecek. Ona gore aninda recete'yi uygulayacaksin.
Antrenorluk boyle olur. En azindan Muci'nin sag acik olmadigini bileceksin, goreceksin. Besiktas muhabirleri 2 saat arastirmayla adamin herseyini ogreniyorsa sen de bir zahmet bu adamin sag acik olmadigini bileceksin mesela.

Kayitsiz sartsiz basari her alanda iliklerimize kadar hissettirilmeli. Gerekise GS'nin yaptigi gibi 1 puan gerideki Tudor'u kovacaksin getireceksin Terim'i sampiyon olacaksin. Antrenore guvenmiyorsan. Su Santos'la gelecek sene olmayacagini goremediysek zaten sampiyon olmayi da hak etmiyoruz, olamayiz da. Ben camia'mi tanirim. Ne olursa olsun Santos gonderilmez. Gelecek sene'ye Santos'la gireriz. Ilk 10 hafta sacma sapan beraberlikler alip GS'nin 9-10 puan gerisine duseriz ve is isten gecer zaten. At favori'ye bekle gor.

İyi oyun görmek istiyorsanız başkan gidecek Bodo'dan Knutsen'i alıp gelecek taraftarın istediği oyunu oynatabilecek bir hoca ama baskıyı kaldırabilir mi bilemem.

Vallahi benim istegim Iskandinavya, Hollanda veya Almanya'da takim gelistirebilmis, genc, yetenekli, caliskan bir hoca. Van Bronchkorst profile cok uyuyordu bence, ustelik kupa kazanmisligi da var. Kisa vadede basari adina dinozor bos bir hoca gelecegine gelecek sene sampiyon olmamayi kabul edip birseyler kuracak hoca'ya veririm o sansi.
Gelecek sene hasbelkader sampiyon olsan bile sonraki 3 sene patliyorsun berbat geciriyorsun zaten. Gerekirse gelecek sene sampiyon olmam, ama ondan sonraki 5 sene her sene kayitsiz sartsiz yarista kalacak takim kurarim. Sen 5 sene yarisa tutunacak takim kurarsan zaten 2 sene kafadan sampiyon olursun. Biraz sansin yaver giderse 3-4 de olur.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/eksiogluJK/status/1757347599835623434

Maçta şu herifi 90 dk izleyip, ses etmeyip bizim eleştirmemizi abes bulanlar var.

Çevrimiçi Samet Ç

Vallahi benim istegim Iskandinavya, Hollanda veya Almanya'da takim gelistirebilmis, genc, yetenekli, caliskan bir hoca. Van Bronchkorst profile cok uyuyordu bence, ustelik kupa kazanmisligi da var. Kisa vadede basari adina dinozor bos bir hoca gelecegine gelecek sene sampiyon olmamayi kabul edip birseyler kuracak hoca'ya veririm o sansi.
Gelecek sene hasbelkader sampiyon olsan bile sonraki 3 sene patliyorsun berbat geciriyorsun zaten. Gerekirse gelecek sene sampiyon olmam, ama ondan sonraki 5 sene her sene kayitsiz sartsiz yarista kalacak takim kurarim. Sen 5 sene yarisa tutunacak takim kurarsan zaten 2 sene kafadan sampiyon olursun. Biraz sansin yaver giderse 3-4 de olur.
Aradığın hoca Knutsen

Çevrimiçi levitate

Mert

Tayyip  Worrall  Colley

Muci

Semih  Aboubakar

gayet iyi
bipbipbupbup

Çevrimdışı pinehitman

https://twitter.com/eksiogluJK/status/1757347599835623434

Maçta şu herifi 90 dk izleyip, ses etmeyip bizim eleştirmemizi abes bulanlar var.
Abi şu maçta gördüğüm tek olumlu hareketi ilk yarı Müçiye attığı dikine pas harici yapması gerekenleri yapabilmiş değil, top kontrol edemiyor, koşmuyor. Çabaladı deniliyor hoş ben pek göremedim ama şu maçta ben de bu kadar çabalardım bu kadar ben bile saçmalamazdım.

Etiketler: