2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1111114 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Oyle mi demişim gelsin başlasın hemen o zaman

Tarif direk ona uyuyor 😁

Çevrimdışı Sefa Kara

https://twitter.com/HaberKartali/status/1746245187934851233?s=19

Hoca buralara A+ oyuncu alın diğer yerleri bir şekilde hallolur demiş doğru tespit boydan boya burası çok önemli

-
  -
  -
  -

Kaburga misali birbirini tamamlayarak gidiyor.

Çevrimdışı zubeyirbaya

https://twitter.com/haberkartali/status/1746245187934851233?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Ağzın bal yesin hocam.

Çek forvete kiralık Weghorst veya Haller, 6 için de Elneny veya Danilo. Takasla Bakasetas, Colley dönünce ayı gibi savaşan bi takım oluruz.

elneny tam oturmuyor ya profil olarak hocanın kullanmayı sevdiği 6 stiline. weghorst-haller-danilo güzel seçenekler. bakasetas'ta beni tam kesmiyor. şöyle daha kıvrak, ince işleri olan bir tip olsa. bernardo silva'nın şöyle bir kaç gömlek altı bir şey :)

Çevrimiçi Samet Demir

elneny tam oturmuyor ya profil olarak hocanın kullanmayı sevdiği 6 stiline. weghorst-haller-danilo güzel seçenekler. bakasetas'ta beni tam kesmiyor. şöyle daha kıvrak, ince işleri olan bir tip olsa. bernardo silva'nın şöyle bir kaç gömlek altı bir şey :)
Hocanın istediği tam olarak 27li yaşlarda olan Josef bence.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

Devre arası için bence alınabilecek en iyi isimlerden Bakasetas, oyuncu da istekli. Yaza oraya baba birini çekersin rotasyonda da kalsa sorun çıkarmaz, kenarda da oynar.

Çevrimdışı sEuL

Devre arası için bence alınabilecek en iyi isimlerden Bakasetas, oyuncu da istekli. Yaza oraya baba birini çekersin rotasyonda da kalsa sorun çıkarmaz, kenarda da oynar.
Ben bu görüşe katılamıyorum, bundan sonra alınacak oyuncular kesinlikle ilk 11’de düşünülecek oyuncular olmalı. ANC doneminde ilk 11’de oynatacak oyuncu bulamıyorken durmadan kulübeye transfer yaptık.
Onun için bu sene gelsin olmazsa seneyede klubede oturur düşüncesi bana mantıklı gelmiyor. İnce eleyip sık dokuyarak iki bilemedin üç nokta transferi yapıp önümüzdeki senenin ilk 11’ini olusturmaliyiz bence.

Çevrimdışı zubeyirbaya

hoca 6 için doğrudan oraya takviye yapacağız demiş zaten

Çevrimiçi Samet Demir

Ben bu görüşe katılamıyorum, bundan sonra alınacak oyuncular kesinlikle ilk 11’de düşünülecek oyuncular olmalı. ANC doneminde ilk 11’de oynatacak oyuncu bulamıyorken durmadan kulübeye transfer yaptık.
Onun için bu sene gelsin olmazsa seneyede klubede oturur düşüncesi bana mantıklı gelmiyor. İnce eleyip sık dokuyarak iki bilemedin üç nokta transferi yapıp önümüzdeki senenin ilk 11’ini olusturmaliyiz bence.
Şuan 14 olan yabancı kontenjanı seneye 12 ye düşecek. Bu nedenle bizim aldığımız yabancıların hepsi kaliteli olmalı. Hatta 28 yaş üzeri kimseye almasınlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Kontenjan agzina kadar dolu zaten. Muhtemelen kontratindan cikamayacagimiz, yedek olarak kullanacagimiz yabancilar da olacak.
Bakasetas bize ne katacak anlamiyorum. Alacagimiz adam gonul rahatligiyla 8/10’a yazip dusunmeyecegimiz adam olmali.
Bakasetas Trabzon’da bile fark yaratamiyorken bize ne katabilir? Alanya’dan Trabzon’a yeni gelmis tabanca gibi Bakasetas biteli cok oldu.
Bakasetas 17 mac 4 gol 2 asist.
Salih Ucan 16 mac 1 gol 3 asist.
Rashica 14 mac 4 gol 2 asist.

Çevrimdışı levitate

Hocanin gecmiste savunma ağırlıklı bir oyun oynattığını düşününce savunma önünde iki ön liberolu bir formasyonla çıkmasına şaşırmam.

Elimizdeki kontratların hepsinden bir anda çıkabilme gibi bir olasılığınız yok. Ama 3 nokta transfer ve takım içinde bazı ufak dokunuşlarla önümüzdeki sezonun iskeletini kurmaya başlamaliyiz yavaş yavaş.

Nokta bir 6 transferi ve Gedson’a 6-8 arası biraz daha savunma ağırlıklı bir rol verilerek orta sahamızın bu kadar kolay geçilmesini engelleyebiliriz. Amir’i de geride kullanmak yerine 10 numara pozisyonuna çekip eldeki oyuncularla ofanstaki son paslarin kalitesini arttirabilir, Rashica ve Semih’in savunma arkasına göstermiş oldukları koşuları daha etkili bir şekilde degerlendirebiliriz.

6 için düşünülen isim burada çok önem arz ediyor. Josef gibi gerektiğinde rakibi tek başına karşılayabilecek ama aynı zamanda teknik kapasitesi iyi olan ve tek pasla takımı ataga yada pozisyona sokabilecek, gerektiğinde oyunu yavaşlatan ve topun bizde kalmasını sağlayacak birine ihtiyacımız var.

Gedson ve Amir’in yeni rollerinde göstermiş oldukları performansa göre de sezon sonunda diğer takviyelere odaklanabiliriz.
maç boyu salih-ege çift 6 gibi takıldılar zaten
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bu çift 6 işini en iyi yapan betis'ti, onların maçlara bakmak lazım

ama artık carvalho pek iyi değilmiş galiba - guido rodriguez'de bacağını kırdı :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

hoca stoper+6 numara istiyor dedi feyyaz. umarım 10 numarayı unutmazlar
Bakasetas + Abdülkadir Ömür alayım, Rosier ve Salih veriyim oraya.

https://x.com/dogangundogdutv/status/1746255935637483628?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Şu ikiliyi de alacağız galiba.
[ Son Düzenleme: 13 Ocak 2024, 22:44:33 sefaköykartali ]

Çevrimiçi Samet Demir

hoca stoper+6 numara istiyor dedi feyyaz. umarım 10 numarayı unutmazlar
Hoca 6-8-8 oynayacak bence.

Çevrimdışı zubeyirbaya

Hoca 6-8-8 oynayacak bence.

bence de ikinci yarı için yeni 6+gedson+amir'e hazır olalım

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/dogangundogdutv/status/1746255935637483628?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Renato Sanchezi nedense hiç istemiyorum.

Çevrimdışı Sefa Kara

https://twitter.com/dogangundogdutv/status/1746255935637483628?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Feyyaz uçar yıldız olacak dedi bunlar yıldız değil ki.  :uyucam:

Çevrimdışı zubeyirbaya

dragovic yıldız değil renato sanches 6 değil.

çağlar+danilo pereira gelir  :D

Çevrimdışı zubeyirbaya

bir tane de 10 numara iste hoca. santraforu kanadı geçtim hadi onları sonra düşünürüz de.

Çevrimdışı Sefa Kara

Beyler hoca 4-2-3-1 oynamamış hiçbir sezon transfermarkt doğru söylüyorsa genel olarak.

4-3-3
4-1-3-2

Formasyonlarını tercih ediyor nadiren 3-5-2,5-3-2,4-2-3-1 tercih ediyor.

Ama genel olarak 4-3-3 ve 4-1-3-2 sistemini tercih ediyor.

2 tane DOS görmeyiz yani.

Çevrimdışı Sefa Kara

Renato Sanchezi nedense hiç istemiyorum.

müzmin sakat kendisi eric bailly vol2 olur.

Çevrimiçi Samet Demir

dragovic yıldız değil renato sanches 6 değil.

çağlar+danilo pereira gelir  :D
Çağlar olmazsa Savic de olabilir.

Çevrimiçi Ravenman

Ocak'ta 4 maçımız kaldı

Eyüpspor
Pendik (D)
Adana
Sivas (D)

Çevrimiçi Ravenman

Üstelik Renato Sanchez sakat olmasa Gedsonla beraber bu ortasahayı uzay gibi yapar.

Hoca'nın tam istediği: Portekizli tandem ve beyin.

Etiketler: