2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu
2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2023/24 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1129928 defa] 2023/24 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Mert
Rosier-Amartey-Colley-Masuaku
Ghezzal-Onana/Haci-Salih-Gedson
Muleka-Abou

En mantikli kadro Tirana maci icin.

Çevrimdışı umutow

İlk 11 de 3 yerlimiz: Mert, Berkay, Semih olsun.

Bu Berkaydan cok umutluyum. Geçen sezon Valerien bunu Gedsonun yanında hep oynatırdı, acayip yetenekli çocuk. Oyun tarzı Van Bommel'e benziyor.

Azerbaycanda doğdu, Beşiktaşlı oldu, Berkay Vardar!
Berkay vardar sen misin ?

Çevrimiçi Mehmet57

Ne araba surmeyi biliyor ne top oynamayi. Cevre kontrolu denen sey yok

https://twitter.com/deportesreports/status/1684115430972043265?s=46

Çevrimdışı BlackEagle16

Mert
Rosier-Amartey-Colley-Masuaku
Ghezzal-Onana/Haci-Salih-Gedson
Muleka-Abou

En mantikli kadro Tirana maci icin.

Çıkacak kadro
                    Mert
Rosier Necip colley masuaku
                    Amir
           Salih.         Gedson
Ghezall                           muleka
                 Aboubakar
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi gokhans

İlk 11 de 3 yerlimiz: Mert, Berkay, Semih olsun.

Bu Berkaydan cok umutluyum. Geçen sezon Valerien bunu Gedsonun yanında hep oynatırdı, acayip yetenekli çocuk. Oyun tarzı Van Bommel'e benziyor.

Azerbaycanda doğdu, Beşiktaşlı oldu, Berkay Vardar!
berkay önce futbolcu olacağına inansın. Emirhanla tüm yaz tatil yapıp, kampa 0 kas biçimsiz bir fizikle geldi. İnsan utanır biraz, çalışır, forma için beşiktaş için fitness salonunda yatıp kalkar.. ulan onun yerinde ben olsam terminatöre dönüşürdüm, hiç mi hevesiniz, heyecanınız yok?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Mehmet57

Çevrimiçi Mehmet57

berkay önce futbolcu olacağına inansın. Emirhanla tüm yaz tatil yapıp, kampa 0 kas biçimsiz bir fizikle geldi. İnsan utanır biraz, çalışır, forma için beşiktaş için fitness salonunda yatıp kalkar.. ulan onun yerinde ben olsam terminatöre dönüşürdüm, hiç mi hevesiniz, heyecanınız yok?

Yerine ben geciyim 😂

https://ibb.co/tMHgG4W

Çevrimiçi gokhans

Yerine ben geciyim 😂

agam 5metreye sağlıklı pas verip, ufak sprint falan varsa neden olmasın. Enazından birebirde yıkarsın geleni:)) Erhan güven denen kazma bu formayı giydi ya ötesi yok. Ömrümde daha kötüsünü izlemedim, onun prf. Futbolcu olmasını hala bir mantığa oturtamıyorum…

Çevrimiçi Samet Demir

Yerine ben geciyim

Sola seni alalım, sağ tarafa da Adama Troere yaparız. Şenol hocam sever baklavalı göbeği olan topçuları :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Şu Rebic gelmesin ya. Sakatlık yüzünden Lyancoyu iptal eden yönetim bu herifi alırsa fena küfür ederim. (içimden)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Ya şu ronaldo iyide oynamıyor. Gitsek istesek, q7 de gelecek, hem nani’de geldi, gedsonda var hemşehrin desek. Q7 de gelse, en kötü q7 nin oğlu altyapımıza girerdi geleceği baya parlak çocugun. Şu sponsorluk işlerini falan tek isimle çözerdik. Ölüsü bile şu ligde 20+ gol atar. Sadece ceza sahası önünde beklese yeter.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/Quaresm00972305/status/1684129101030850560?t=twliGNSIB1017ZN6hl6Enw&s=19

Şu adamı yoklayın işte hem teoride hem pratikde her türlü güç katar.

Solada Lukebakio çok hoşuma gitti. Bu ikisini alıp arkama yaslanırım

Çevrimiçi COB

Ox ile Pereyra'yı getirtebilirsek, ortasahanın çehresi çok değişir.

Çevrimdışı Alparslan

Ox ile Pereyra'yı getirtebilirsek, ortasahanın çehresi çok değişir.
Tamam değişir değişmesine de yerli kuralı var maalesef. Aldığımız oyuncuları oynatamayacağız çoğunu. Stoperin yerli olmak zorunda bu kurala göre ama bizim böyle bir şansımız yok. Talha olsaydı başka bir durum olabilirdi. Ya da aklıma gelen Rosier yerine Onur oynayacak. Başka çaresi yok. Cenk gelirse alacağın sol kanat ne olacak o da ayrı bir sorunsal. Tadic gelse Cenk'in yerine oynayacaktı mesela.

Çevrimdışı Nazım Ar

Mert hariç 2 oyuncu oynayacak her türlü bence Cenk gelene kadar Salih ve Necip oynar.

Nuraly diye bir çocuk vardı noldu ona?

Çevrimdışı Alparslan

Mert hariç 2 oyuncu oynayacak her türlü bence Cenk gelene kadar Salih ve Necip oynar.

Nuraly diye bir çocuk vardı noldu ona?
Umarım bir sakatlık durumu falan olmaz. Salih'in yerine Demir Ege oynayabilir bence. Zaman zaman Onur kesinlikle oynar. Stoper olarak da dediğin gibi Necip oynamak zorunda. Avrupa kupası maçlarında zaten bir sorun yok. Ama bizim en azından 2 yerli oyuncu daha bulmamız lazım. Tayfur mutlaka tekrar alınmalı. Hem sol beki hem de sağ tarafı yedekliyor. Mutlaka bir şekilde anlaşma yapılmalı.

Çevrimiçi COB

Tamam değişir değişmesine de yerli kuralı var maalesef. Aldığımız oyuncuları oynatamayacağız çoğunu. Stoperin yerli olmak zorunda bu kurala göre ama bizim böyle bir şansımız yok. Talha olsaydı başka bir durum olabilirdi. Ya da aklıma gelen Rosier yerine Onur oynayacak. Başka çaresi yok. Cenk gelirse alacağın sol kanat ne olacak o da ayrı bir sorunsal. Tadic gelse Cenk'in yerine oynayacaktı mesela.

Haklısın ama alabileceğimiz kaliteli yerli opsiyonları sınırlı. Muhtemelen potansiyelli oyunculara yöneleceğiz, mesela Elayis Tavşan gibi. Onun dışında defansa Ozan Kabak gelseydi elimizi hem kalite hem 3 yerli kuralı açısından rahatlatırdı. Ilerisi için hiç içime sinmeyen Yusuf Yazıcı ve oyuncu bolluğundan dolayı Irfan Can Kahveci olabilirdi.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı saricasi

Akşam iki bomba geliyor emirates ve rebic :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Alparslan

Haklısın ama alabileceğimiz kaliteli yerli opsiyonları sınırlı. Muhtemelen potansiyelli oyunculara yöneleceğiz, mesela Elayis Tavşan gibi. Onun dışında defansa Ozan Kabak gelseydi elimizi hem kalite hem 3 yerli kuralı açısından rahatlatırdı. Ilerisi için hiç içime sinmeyen Yusuf Yazıcı ve oyuncu bolluğundan dolayı Irfan Can Kahveci olabilirdi.
Sonuçta böyle bir kural var ve bence kesinlikle almamız gereken Tayfur Bingöl var. Muhteşem bir oyuncu olmayabilir ama bir çok yeri yedeklemesi açısından kilit bir oyuncu bizim için. Bu konuda bir gelişme de yok sanırım. 

Çevrimdışı Nazım Ar

Her akşam geliyor :) sonrası fıs.

Çevrimdışı Alparslan

Rebic'in bomba olduğu konusunda hem fikirim ama içimizde mi patlar ondan emin değilim:)

Çevrimdışı saricasi

Rebic'in bomba olduğu konusunda hem fikirim ama içimizde mi patlar ondan emin değilim:)

Şuan sakat değilse sorun olmaz ama en önemlisi bonservisi ne kadar 1-2 milyonsa alınır,lyanco 6 milyondu o sıkıntıydı.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Etiketler: