Ya sabah sabah şu foruma iki neşeleneyim diye giriyorum. Herkes 'teki karamsarlığı görünce moralim bozuluyor. Yemin ederim Beşiktaş'a en büyük kötülüğü gene kendi taraftarı yapıyor bence. Kendi futbolcusunu, yönetimini, antrenörünü gömen başkalarının futbolcularını yükselten başka bir taraftar grubu her halde dünyada yoktur. Bakmayın siz Sergenin olduğu şampiyonluğa Sezon başı çok kötüydük baya puan kaybettik aynı şimdiki gibi forumlarda herkes sövüyordu tüm topçularımızı yerin dibine sokuyordu eğer o sezon seyircili olsaydı yemin ediyorum İnönü'de fazladan 2-3 puan daha kaybeder ve şampiyon olamazdık.
Şimdi Transferleri Geçen seneye göre kıyaslayalım.
Her kesin eleştirdiği defans hattı ile başlıyorum. Gidenler / Vida ve Rıdvan
Gelenler / Sais, Emrecan, Masuaku
(Allah aşkına geçen seneden ne farkı var sizler geçen sene Rıdvan ile olmaz Umut Merası kesin almalıyız diyenler sizler değilmisiniz. Şimdi onu beğenmiyorsunuz.)
Gelelim orta sahaya Gidenler / pjanic ,emirhan ve oğuzhan
Gelenler / Gedson ve Kartal
(İlk maça göre konuşuyorum gedson pjanic'ten daha verimli, Kartal'da oğuzhan'dan iyi en azından Oğuzhan gibi koşmamazlık yapmıyor. Burada ki tek kaybımız benimde gitmesine çok üzüldüğüm Emirhan, Tamam yönetimin suçu var ama kendi istedikten sonra ne yapabiliriz. Hiç kimse söyle düşünüyor 'mu bu çocuğun çıkış maddesi madem 4.5 milyon euro, avrupa için bu para çerez parası gibi, sene yede gidebilir, bir sonraki sene yede ne bu acele bu kulüpler seneye sana 4.5 milyon vermezler diye mi korkuyorsun ne bu acele, hatta iyi oyna 2-3 kulüp isterse anlaştığın maaşta yüksek olur. Şimdi ben ne yapayım madem çocuk gitmek istemiş oturup ağlayalım mı? Burası Beşiktaş arkadaşlar kendinize gelin herk ezin yeri dolar geçen sene Rıdvan veya Emirhan bize kaç maç kazandırmış tamam gelecek vadediyorlar ama gitmek isti yenide tutamayız ben bile bu yaşımda bu ülkeden gidip avrupa'da yaşamak istiyorum onlar sonuçta genç. Neyse konu dağıldı demek istediğim orta sahada'da geçen seneye göre çok eksiğimizi göremiyorum üstelik daha transfer sezonu bitmedi ve bence 1 veya 2 kişi gelebilir.)
Şimdi Gelelim Forvet hattına : Gidenler / Batsuhi, Larin, Güven
Gelenler / Weghorst, Muleka, Çenk
Forvet için yorum yapmaya gerek yok bence Gelenlerin hepsi gidenlerden iyi
Şimdi ben anlamıyorum transfer sezonu bitmemiş, geçen seneye göre daha iyi bir kadromuz var ne bu öldük bitti ayakları.
Hemen yönetimi itibarsızlaştıralım,
Hemen antrenörü itibarsızlaştıralım,
Hemen topçuları itibarsızlaştıralım,
Tamam itibarsızlaştırın 'da bu yönetimde gitse siz böyle yaptıkça kim gelecek.
Allah aşkın bu taraftar Beşiktaş'ı ayağa kaldırmış, Stadı yapmış bir sürü sponsor bulmuş, 2 yıl üs üste şampiyon yapmış başkanı Paralar nerede diye göndermedi mi?
Biraz Vefa lütfen en ufak başarısızlıkta hemen herkes gitsin.
Şahsen bu yönetimin tutumunu beğeniyorum topçulara kulübe bizim şartlarımızı sunuyor. Kabul ederlerse geliyorlar kabul etmezlerse yolları açık olsun.En azından şuana kadar taraftarın gazına gelip olmayacak topçuya paralar saçmadılar. Ha sunuda söyleyeyim İsterlerse bu sene başka transfer yapmasınlar paralar bizde dursun ben gene sonuna kadar desteklemeye devam ederim ve Beşiktaş gene şampiyonluğun en güçlü adayı olur o kadar.