Benim hiçbir Beşiktaş futbolcusuna önyargım olmaz ama mücadeleden kaçan adamın yanında yürüyerek giden topçuyu da savunacak değilim.Altay maçında sakat sakat oynayan Pjaniç kadar mücadele etmeyen adamı görmezden gelemem.
Anadoluda iş yapmış olabilir ama büyük takım topçusu olamayacak izlenimi veriyor bana bu arada Töre Topal kenanların da bu form durumlarıyla kadroya alınmasına karşıyım ama içerde ne oluyor bilemem bir şekilde hoca yazıyor kadroya
içerdeki durumları sen belki daha iyi biliyorsundur.Papaz futbolcular ve gruplaşma yapıyorlar diyorsan o farklı bir konu
He bak ben onu diyorum, cürümü belli olan başka adamlar da var bu kadroda ve bunlardan bazılarının kontratları bitiyor, kimisi kiralık. Başka yerde oynadı diye burada iyi oynayacak diye bir kaide yok ama lig belli, çocuk da tarz olarak öyle kontra futbolcusu vb değil yani takıma çok uymayacak bir yönü yok. Çöp topçu değil, harika bir adam olmadığı da aşikar. Karakter olarak çok kuvvetli olmadığını biliyoruz, kendi de iyi oynamadı ama ona herkese gösterilen adaletin verilmediğine şüphen olmasın. Oyuncuya aidiyet hissettirmezsen mücadele fazla beklemeyeceksin, Pjanic'e de aynı tavrı yapsın bakalım takım veya herhangi birine ondan sonra görüyor musun mücadeleyi, mesela Barca'da mücadele etti mi Pjanic? Etmedi, burada da ediyor da işte ne kadar karşılıyor - topu havaya kaldırıyor diye Salih'e yapılan tavrı görüyor mu, veya pas geçmeyip atak yediğimizde vb biri dönüp fırçalıyor mu yok, olmuyor tabi.
Seni bir takım gerçekten istemezse orada ne yapsan pek fayda etmez. Suratına bakmazlar, dedikodu yaparlar, kimileri gider hocaya senin hakkında yalan yanlış konuşur, antrenmanda sert girilir, dolabına kir bulaştırılır, yemeğine müsil atılır, ayağına ağırlık düşürülür vb, sahada pas atılmaz, duran top kullandırılmaz, hata oldu mu herkes trip atar vs vs özellikle de 'ekmeğine' düşen futbolcular bazen çok zalim olur. Salih takıma girdiği günden beri itiliyor, hatta sana şöyle söyleyeyim 20'lik amatör topçu Bozdoğan bile takımın tavrından kendine pay çıkarmış durumda.
Neyse artık, futbolcular gelip geçici olmadı gidiyor artık çok da önemli değil ama burada normal olmayan bir şeyler döndüğünü bilin.