oyuncu eksiklerini geçelim sahadaki 11'inde ciddi fizik problemleri var. bunların bazıları atletik kaliteleriyle fark yaratan oldukları için problemli görünüyorlar.
bence en ciddi sos savunmamızın sağ tarafında. welinton kötü gözüküyor. kendisi en azından kısa mesafede çevik ve kesici aksiyon alması gereken anlarda güçlü kalabilen bir oyuncudur, bugün hiç hazır gözükmüyor. zaten derinde kötü stoper bu haliyle hiç çekilmiyor. ceza alanında yine çalım yedi üstüne kaç kere alan boşalttı sayamadım. bi de üstüne rosier hiç hazır değil. bu arkadaşın da atletik açıdan kötüyken pek numarası kalmaz. bu bölgeden çok zorlanıyoruz, iki kere yiyecek gibi olduk. ben olsam sarı kartta yiyen welinin yerine necip'i sahaya atabilirdim. muhtemelen hazırdır. oraları süpürecek bi arkadaş lazım.
vida allahtan iyi çalışmış, bıraktığı yerden devam ediyor da sigorta görevi görüyor pek çok kez.
ilerde nkodou beklediğim üzere en iyi başlayanımız. ghezzal normal olarak kopuk kopuk. kenan hevesli. faydalı da oluyor bi süre iş görür. salih de fena değil ama orta saha genel olarak biraz arızalı. atibayla salih alan paylaşmakta biraz sorun yaşıyor. zaten ideal planda beraber oynamalarını beklemiyorum.
bu maçı bir kaç onarıcı hamleyle yenip geçeriz umarım. 2-3 haftadan önce iyi futbol beklemek zor. takımın 2-3 oyuncuyu çıkartırsak fizik kalitesi kötü. bu haftalarda puan kaybı gelebilir malesef iki ve üçüncü hafta maçları da kolay değil, şu maçı öyle böyle alıp geçsek güzel olacak