2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2420374 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı can1903

bu tip haberler genelde doğru çıkar
kaynağı araştırdık tırt abi, ilgi var ama kesinlik yok şuanlık.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

kaynağı araştırdık tırt abi, ilgi var ama kesinlik yok şuanlık.
evet yukarda belirttim
Birileri renklileri anlık mutlu etmek istemiş
Ama arapların ilgisi varsa bu transferin olma ihtimali düşük demektir adam futbol hayatının en iyi döneminde çini tercih etmiş para için şimdi neden etmesin paraya doydu diyorlarda paraya doyulmaz 😂

Çevrimiçi Gökhan Kurt

trol hesapmış yalan haber
Hesap trol değilde haber troll gibi

Çevrimdışı levitate

evet yukarda belirttim
Birileri renklileri anlık mutlu etmek istemiş
Ama arapların ilgisi varsa bu transferin olma ihtimali düşük demektir adam futbol hayatının en iyi döneminde çini tercih etmiş para için şimdi neden etmesin paraya doydu diyorlarda paraya doyulmaz
paraya doymak tabiri hafif kalır abi, 5 yılda 90 milyon mu ne kaldırmış diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

paraya doymak tabiri hafif kalır abi, 5 yılda 90 milyon mu ne kaldırmış diyorlar
o parayı bir ay sürmeden kazananlar var ama yinede doymuyorlar

Çevrimdışı Erman1903

Rosier'in %75 -80'ine 4,5M teklif Sporting için oldukça cazip, olumlu yaklaşmaları zaten bekleniyordu. Hayırlısı olsun diyelim.

Mevcut mali durum ve piyasadaki muadil oyuncu çeşitliliği dolayısıyla bana göre bizim adımıza sağ bek için yüksek bir bedel. Lakin oyuncu gayet iyi, o burayı taraftar da onu çok istedi. Alternatif çıkan isimler de pek tatmin edici olmadığı için en azından kadromuza iyi bir oyuncu kattık diyebiliriz.

Umuyoruz diğer bölgelerde de net isimleri bağlayabilir ve bahsedilen o alternatifli kadroyu kurabiliriz.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Herkese Hayırlı Bayramlar .

Çevrimdışı caner.eryigit

Hayırlı bayramlar olsun sevgili Beşiktaş ailem.
Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerimden öperim.
Saygılar...

Çevrimiçi Necmi

iyi bayramlar kartallar
ailenizle birlikte sağlıklı mutlu bayram geçirmenizi dilerim

Çevrimdışı ankarakartal06

Herkesin sağlıklı huzurlu mutlu bir bayram geçirmesini diliyorum. İyi bayramlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı GreenBook

İyi bayramlar
Rosier Alex hediyesi bekliyoruz
Sonrada olursa Ghezzal

Çevrimdışı GreenBook

https://twitter.com/EnSuperLig/status/1417254967652540419?s=19

Umarım doğru değildir. Yoksa Üzer.
Güle güle çokta büyük kayıp olmaz 32 ye giriyor yaşı oyüzden pek üzmez genç olsa üzülürdüm
Yaşına rağmen kalitesinin farkındayım ama olmuyorsa duygusallığada lüzum yok Beşiktaş başka takımlar gibi istemeyen oyuncuyu zorla getirmeye çalışmaz
daha genç oyunculara yöneliriz

Çevrimdışı alimm

İyi bayramlar büyük Beşiktaş ailesi...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi yaço58

Herkese iyi bayramlar rosieride aldık gerçekten saygı duyulacak bir duruş ve maddi fedakarlık yaptı ilk teklifimiz 1.5 maaş 3.6 bonservismiş biten rakamsa 1.3 maaş 4. 4 bonservis yani ilk anlaştığımız teklif ile almış olduk civcivlerede güzel kapak oldu şimdi sırada Alex var bugun inşallah camiamıza bayram hediyesi olur ghezzal içinde inşallah fedakarlık yapıp kalır CL oynamak varken bunı tepmesin bir forvet ile de hücum hattımızı şekillendiririz ben larininde sözleşmesi uzatılması görüşündeyim adam bu sene şansla falan açıklanamayacsk bir oyun ve skor katkısı yaptı larim Alex ghezzal gibi bir 3lğ olursa daha çok fırsat bulur kendisine inşallah yönetim 3 nokta atışı daha yaparda güzel bir kadro veririz hocamızın eline

Çevrimiçi annoca

Kurban bayramınız mübarek olsun

Çevrimdışı can1903

Abilerimin ellerinden kardeşlerimin gözlerinden öpüyorum iyi bayramlar
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kaan1903

Ghezzal'da sıkıntı çıkarsa adayım Rafinha Alcantara tam fırsat transferi hucumun her yerinde oynar psg oyuncuyu satmak istiyor fazla bir talepleri olmayacaktır  1,5 M bonsrrvis odemisler Oyuncuya Flamengo'nun ilgisi var  eğer biz araya girersek şansımız var  Oyuncunun asıl mevkiisi aslında merkez 8 numara ve 10 numara olsa da 41 maç sağ kanat oynamisligi var oyun kurucu kanat rolünü çok rahat üstlenir hatta ghezzal kalsa bile alınmalı gedson ile kiralik falan uğraşacağımıza cuzi bir miktara bitirelebilirse Rafinha yi isterim

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2021, 12:30:00 kaan1903 ]

Çevrimiçi ugurkartalizma

Herkese iyi bayramlar dilerim kartallar…

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

iyi bayramlar
3-4 gün transfer beklemeyelim bayramda transferler yapmazlar dönemine girmiş bulunmaktayız  :lol: