Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Gain Erkek basketbol takımı hakkındaki tartışmalarımızı, yorumlarımızı bu başlık altında yapabiliriz.
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Play-off’larda 2 galibiyet elde eden mi bir ust tura cikiyor?
ne bereketli bir sezon yav her yerden başarı geliyor
https://twitter.com/tivibuspor/status/1394014873634410506
Yahu ben mi aşırı hassasiyet gösteriyorum bilmiyorum ama yukarıdaki ifade yerine futbol takımımızın desen ne olur?Bu kadar mı sahiplenemedin bu formayı?Ulan arkadaş istersen Duncan yeteneğine sahip ol, bu takım sana forma vermese kim verecek zannediyordun?Gider bir takımda 3-5 dakika bulabilirsen öpüp başının üstüne koyardın.Hayret bir şey ya.
Daha çok genç. Çoğu basketbolcumuz iki kelimeyi bir araya getiremiyor. Alperen de heyecandan konuşamıyor. Bu kadar takılmanın lüzumu yok. Aidiyet duymasa da kimse bir şeydiyemez. Şurada 9-10 aydır formamızı giyiyor. Amatör sporları bu tavırla değerlendirmemek lazım.
Yok öyle bir dünya.O kadar amatör değiller. Emin ol arkasında menajerinden diyet uzmanı hatta iletişim uzmanına kadar bir dünya ekip vardır.Deron bile yarım sezonda takımı sahiplenebilmişken sana bu kadar büyük bir fırsat veren kulübe aidiyet gösteremiyorsan gittiği yerlerde de çok başarılı olacağını düşünmüyorum. Çünkü her zaman daha iyi nereye gidebilirim diye düşünecek.
Bir demeciyle oyuncuyu harcayacaksak subeyi kapatalım. Daha önce öz evladımız dediklerimizden neler neler duyduk, gördük. Sen çok masum sanıyorsun para kazanan sporcuları. Herkes aidiyet duyacak diye bir şey yok. Bu arada Alperen konusunda oyuncunun önünü açmış olsak da Banvit faktörü daha ağır basıyor. Onlar yetiştirdi biz ekmeğini yiyoruz.