Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş BOA Su an'a kadar yapilan transferler: - Guard Frida Eldebrink: Avrupa’nın önemli skorerlerinden Frida Eldebrink ile 1 yıllığına anlaşmaya
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
baya iyi transferler yaptılar helal olsun yönetime inşallah şampiyon oluruz bu sene, daha önce bayan basketbolda şampiyon olduğumuzu hiç hatırlamıyorum
Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, Alperen İnşaat ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı.Anlaşmaya göre, siyah-beyazlı takım, 125 bin dolar karşılığında sırt reklamı aldı.
eurocupta çeyrek finaldeyiz bu arada
Yarı finaldeyiz Düzeltelim
Çeyrek finaldeyiz Düzeltelim https://twitter.com/Besiktas/status/695360322954092545
Sahadan yalan mı söylüyor yoksa bu hesap mı
Euro Cup'ta ilk 4 takım arasına girdik, o nedenle yarı final yazmışlardır. Ama statü gereği Euro League'den gelen 4 takımın daha katılımıyla devam edecek organizasyon. Yani doğrusu çeyrek final.
Başkan kapatmak istiyormuş bu şubeyi.
GS, Marina Maljkovic ile anlaşmış. Bizim takım için düşünüyordum. Bütçe kısıtlaması yaparken nasıl ikna ettiler?
Bizim yabancı coach alacağımızı düşünmüyorum bayan basketboluna gs de kötü yapmışbence. Bayan basketbolunda Türk antranörler daha başarılı Türkiye'de
Ekrem Memnun'u bırakmazdım; lakin bütçeyi düşürürken Marina gibi elit bir koç ile anlaşmaları enteresan. Bizim akıbetimiz belirsiz zaten.