Defansif orta saha olarak atiba ve fatih lig için yeterli
2 tane 8 almalıyız.
Hadi 1 tane sağlam bir 8 alalım dorukhanda 8 yedeği olarak yedirebiliriz.
Yoksa dediğine katılıyorum ama atibayı 8 olarak gördüğümü zannetmişsin ben 6 olarak gördüm
Bana göre de öncelik 8 lakin piyasada halihazırda iyi istatistik veren çift yönlü adam uygun fiyata pek yok. Piyasanın böyle olmasından dolayı şu anda bildiğim kadarıyla transfer görüşmesi yapabilen playmaker 6 Joao Schmidt ile acil olarak anlaşılması gerektiğini düşünüyorum, gerektiğinde 8 de oynayabilir. Atiba 38 yaşında ve El-Neny gidince oraya bir oyuncu arayışına düşeceğiz yine.
Kaleci-Golcü alınacak daha, pek bonservis verecek durumumuz da yok. Kaldı ki biraz para olsa da o paralara alınacak iyi adam az.
Transfer döneminde normalde alamayacağımız bir 8 kiralık olarak listelenirse ona da yönelebiliriz.
Ocak ayında istatistiklere şöyle bir baktığımda Reading'den John Swift çıkmıştı net olur diyebileceğim, sezon başı olduğu gibi. 4,5M Euro olarak gözüküyor fakat tahminimce Reading 7-8M Pound'dan aşağı bırakmayacaktır. Paraya kıyıp alsan, iki sene sonra Premier'e güzel bir fiyattan satarsın.
Daha defansif 8 olarak Mark Anthony-Kaye var Atiba'nın vatandaşı. Los Angeles'ın orta sahasını taşıyan adam olarak gözüküyor istatistiklerde lakin FM'de berbat yapmışlar. Araştırdım biraz, 2018'de 5 aylık bir ayak bileği sakatlığından sonra geçen sene en iyi sezonunu yaşamış. 3M Euro
Epey iyi istatistik veren fakat verim alınıp alınamayacağını tam olarak kestiremediğim iki ofansif 8 var. Jamiro Monteiro - Jose Machin. 1,9 - 2,5M Euro
Bunların hepsinin haricinde inanılmaz yaratıcı, uzaylı gibi istatistik oluşturan Carel Eiting var Ajax'dan 4M. Harika bir oyun zekası, görüşüne sahip lakin fiziği yeterli olmadığı için henüz pek fazla şans bulamıyor. Genç de sayılmaz aslında, 22 yaşında.