Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 4069298 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ozan062

aksam sagbekte necip olacakmıs işte gunun en kotu haberi:(( ama yapıcakta birsey yok,,neden kotu ddiyorum gecen seneki fener macını hatırlayın sacma sapan canere mudahale etti kırmızı yedi bugunde yaparsa 5sene forma verilmesin:D

bide bugun azizenin dogum gunuymus bugunku galibiyetin bir baska anlamı daha dogdu mutlak galibiyet sartın sartı
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2014, 10:33:01 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Abdullah

aksam sagbekte necip olacakmıs işte gunun en kotu haberi:(( ama yapıcakta birsey yok,,neden kotu ddiyorum gecen seneki fener macını hatırlayın sacma sapan canere mudahale etti kırmızı yedi bugunde yaparsa 5sene forma verilmesin:D

bide bugun azizenin dogum gunuymus bugunku galibiyetin bir baska anlamı daha dogdu mutlak galibiyet sartın sartı
Abi geçen  haftaki hatadan sonra kadroya bile girmemesi gereken adam nasıl 11 başlar ya. Biz İsmaille en zor maçımıza sağ bek çıkmadık mı? Çocuk elinden geleni yapmadı mı? Böyle saçma bir karar olabilir mi ya? Umarım böyle bir hata yapmaz.  Çünkü bu kez fatura Necip'e değil direkt Bilic'e kesilir. Umarım sonuca bizim aleyhimizde etki etmez. Aksini düşünemiyorum  :s20:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Kasım 2014, 10:48:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Kasım 2014, 10:49:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Hala Olcay'a kazma diyen çıkarsa kendini atsın  :biggrinking:

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

Kerimden adam ollmaz diyen Kayseri macindan sonra atti mi ?  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ozan062

Kerimden adam ollmaz diyen Kayseri macindan sonra atti mi ?  :kop: :kop: :kop: :kop:
:D:D devamı gelsin diyerekten kurtulmayı sıyrılmayı tercih ederim :iblush:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Kasım 2014, 10:55:20
  • Beşiktaş / Bodrum
Kartal yuvası çok güzel montlar çıkarmış mutlaka bakın
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

:utan şimdi adam olmaz değil de kafasız demişliğim var. Ama bu performansı sürekli hale de getirmeli  :) Bugün de birilerine sallasak acaba akşam utandırır mı yine bizi.  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Abi adamın normal golü yok ya. Bizde de attığı gollerin hepsi birbirinden güzel.  :D Olcaya kazma diyen taş olur taş  :ebebe:

Çevrimiçi Samet Ç

Vay anasını bunu görmemiştim. Ama bence hala daha son vuruş konusunda beceriksiz.

Çevrimiçi Samet Ç

Devamının gelmesi lazım abi. Açıkçası benim fazla umudum yok.

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Bu sağ bek kadar başımızı ağrıtan bir konu olmadı, umarım devra arasında iyi bir defans ile birlikte bu konu çözülür, bu maçta da keşke İsmail Köybaşı düşünülseydi, Necip'in son maçtaki performansı ortadayken.

Çevrimdışı ozan062

Samet Baştaş ‏@sametbastas  2 dk.2 dakika önce
Son taktik idmanda as takımda İsmail Köybaşı ile Necip'i sağ bekte denedi.Sağ bek konusunda favori Necip sürpriz olarak İsmail olabilir.

Samet Baştaş ‏@sametbastas  4 dk.4 dakika önce
Ümraniye'den son bilgiler, Bilic Sosa'yı yedek oturtacak.Stoperde Franco ve Sivok ile başlamayı düşünüyor.

bugun kaybedilirse iki suclu olacaktır,bilic ve futbol sansı,,,

bence franconun kulagı cekilmesi yani yedege soyundurulması taraftarıyım...

Çevrimdışı Tolga

bugün demba ba,olcay,oğuzhanın ayağına bakacaz onlar birşeyler yaparsa bu maçı kazanırız yoksa işimiz gerçekten de zor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Açık söyleyim gökhan töre olsa kesin galibiyet derdim ama gökhan törenin yokluğunda kerimin performansı oyuna etki edecek.gecen haftaki 2 gollük performansı eğer kerime moral olur ve maçta heyecan yapmazsa çok güzel sonuç çıkar.Aksi durumda işimiz zor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Açık söyleyim gökhan töre olsa kesin galibiyet derdim ama gökhan törenin yokluğunda kerimin performansı oyuna etki edecek.gecen haftaki 2 gollük performansı eğer kerime moral olur ve maçta heyecan yapmazsa çok güzel sonuç çıkar.Aksi durumda işimiz zor.
işin kötüsü başakşehir maçında da olmayacak o maç fb maçı kadar zor

Çevrimdışı Deniz

işin kötüsü başakşehir maçında da olmayacak o maç fb maçı kadar zor
Aynen öyle.Umarım bu maçta başka cezalı duruma düşen çıkmaz başakşehir maçı iyice zora girer.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

ilk 11ler belli oldu bilicin pedroyu kesmesi hosuma gitti ersan sivok bu mac için iyidir...

necip için yapabilicek birsey yok ama hata yaptıgında hemencecik necibin yerine sosa  atiba saga

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Tolga

tolga-necip-sivok-ersan-motta-frei-veli-atiba-olcay-oğuzhan-demba ba

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Tolga

bir defada çıkıp 1 derbiyi kazansak şaşırırım zaten

Çevrimdışı Coupe

bir defada çıkıp 1 derbiyi kazansak şaşırırım zaten

Sıradan bir takımız.fb-gs gibi köy takımlarını geçemiyorsan büyük takımım demeyeceksin.
[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2014, 20:31:36 Coupe ]

Çevrimdışı Deniz