2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2019/20 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 79 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 3854898 defa] 2019/20 Beşiktaş Transfer Sezonu
Anket
Yeni teknik direktörümüzün kim olmasını istersiniz?
Sergen Yalçın
42 [%26.6]
Rıza Çalımbay
8 [%5.1]
Samet Aybaba
11 [%7]
Mircea Lucescu - Sergen Yalçın
30 [%19]
Diğer
13 [%8.2]
Aykut Kocaman (:
15 [%9.5]
Ziya Doğan
3 [%1.9]
Mustafa Reşit Akçay
6 [%3.8]
Rasim Kara
14 [%8.9]
İbrahim Üzülmez
3 [%1.9]
Gutiérrez Hernández
13 [%8.2]

Toplam Oy Verenler: 158

Çevrimiçi Akil Emre

Şenol güneş ve Avcı türkiye ligi üzeri teknik adamlar, kalitelerinden şüphe yok ama sorun yönetimde , tüm dış etkenlere karşı hocayı yanlız bırakırsan, takımı menejerlerin oyuncağına çevirirsen, kendi kişisel menfaatlerin için takımı boşlarsan Guardiola yanında messi ronaldo gelse ne fayda. Başkan yine fikstürü terimle yapsın, tff ye laf etmesin, bizi aptal yerine koymaya devam etsin bakalım...

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol güneş ve Avcı türkiye ligi üzeri teknik adamlar, kalitelerinden şüphe yok ama sorun yönetimde , tüm dış etkenlere karşı hocayı yanlız bırakırsan, takımı menejerlerin oyuncağına çevirirsen, kendi kişisel menfaatlerin için takımı boşlarsan Guardiola yanında messi ronaldo gelse ne fayda. Başkan yine fikstürü terimle yapsın, tff ye laf etmesin, bizi aptal yerine koymaya devam etsin bakalım...

:claps: :claps:

bundan bahsettik işte bütün çabam buydu ben hocada sıkıntı yok asıl sıkıntı yönetimde dedikçe arkadaşlarımız bu kadro bu kadar kötü oynamaz hoca kötü diyorlardı!

Hoca filan kötü değildi yönetim sıkıntılıydı aynı yönetim devam ediyor şenol hocanın başına gelen avcının da başına gelicek eksik kadro maaşları ödenmeyen oyuncular vasat oyuncular ondan sonra avcı kötü!

Yine daha önce söylediğim gibi sürekli hoca suçlanıyor Türkiye'de !

hocanın,taraftarını suçlamaya girmiyorum bile taraftar,hocası ne derse tersi açıklamalar yapılması halen devam ediyor!
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2019, 11:37:34 cursedofdragon ]

Çevrimdışı murat

şenol güneşte bir numara yok hep başarılı olduğu dönemlerde eline başarıya hazır kadro verildi.bu güne kadar kendi oluşturduğu bir kadro hatırlamıyorum.yok istediği adamlar alınmamış yok kadrosu bozulmuş vs.türkiye liginde sanki 3-4 sene içinde kadrosunun yarıdan fazlası değişmeyen takım var.

Çevrimdışı bordele

en az 80 milyon

tam bir nainggolan tek eksiği dövmeleri bide az kas yapsa tamamdır

ama biraz düşündüm teknik konusunda eksik gibi top ayağında garip duruyor

Pas hataları da çok fazla. Verkaç vs yapamıyor
Av zamanı

Çevrimdışı bordele

Herhangi bir karşılaştırma yapmıyorum, dünkü kadronun omurgası Mert, Mahmut, İrfan ve Cengiz'i bugünlere hazırlayan hocamıza selam olsun
Av zamanı

Çevrimdışı murat

Herhangi bir karşılaştırma yapmıyorum, dünkü kadronun omurgası Mert, Mahmut, İrfan ve Cengiz'i bugünlere hazırlayan hocamıza selam olsun
bende necipi bize kazandıran şenol hocama selamlarımı iletiyorum.

şenol güneşte bir numara yok hep başarılı olduğu dönemlerde eline başarıya hazır kadro verildi.bu güne kadar kendi oluşturduğu bir kadro hatırlamıyorum.yok istediği adamlar alınmamış yok kadrosu bozulmuş vs.türkiye liginde sanki 3-4 sene içinde kadrosunun yarıdan fazlası değişmeyen takım var.

aynı kadro ile lucescu niye başarılı olamadı diye sorarlar o zaman abi ?

Oluşturduğu kadro yok demişsin ts'de çalışırken ts'li arkadaşıma sordum colman bir çok oyuncuyu kendisi getirmiş isimleri aklıma gelmedi şimdi.Bursayı çalıştırırken bakambuyu filan o getirdi.Fernando gibi kazmayı gol kralı yaptı.Beşiktaşta da Burağı istedi ona negredo,love,larin alındı.Aboubakar,ba,cenk olsun dendi yine yapılmadı sanki istediği oyuncular alınmış gibi davranmayalım.

Sürekli adamın başarısına bir bok sürülme çabası var.Dünya 3.cüüs olduğunda gs'nin ekmeğini yedi.Bursaya gittiğin de hazır kadroydu zaten iyi oynuyordu.ts'nin de kadrosu iyiydi.Beşiktaşa geldiğinde bilicin,samet'in ekmeğini yedi.Milli takıma gitti lucescunun ekmeğini yiyor şuan demi! Hiç Allah korkusu da yok insanlarda.

Korkmayın gerçekleri söyleyin ben ayıplamam yanıldık deyin.Hocaya o kadar boşuna yüklendik deyin.Yanılmak ayıp bir şey değil kıvırmaktansa yanılmak daha iyidir.

Çünkü aynı şeyler avcınında başına gelicek yönetimi koruma uğruna yine hocayı suçlu bulmayın diye şimdiden söylemek lazım bazı şeyleri....

bende necipi bize kazandıran şenol hocama selamlarımı iletiyorum.

Bende dorukhan ve güveni kazandıran hocama selamlarımı iletiyorum.

Çevrimdışı balkan-kartal

bende guvenin yerine quaresmayo oynatan hocama selamlarimi iletiyorum
besiktastan baskasini bilmeyiz

bende guvenin yerine quaresmayo oynatan hocama selamlarimi iletiyorum

güven kanat mı ?

Biraz akıl rica ediyorum.

Bende hocayı sağ beksiz kanatsız(hem sol kanat hem sağ kanat),santraforsuz bırakan yönetime selamlarımı iletiyorum.

Çevrimdışı huseyincelebi

Şenol hocayı kötülemek bence doğru değil eksikleri yanlışları olmuştur ancak renklilerin diline koz vermemek gerekiyor Şenol hoca 2 şampiyonluğu bileğinin hakkıyla aldı çakma imparator gibi hakem emekli ederek yada hakemle foto çekilerek değil  :bandit:

⠀⠀⢠⡤⢺⣿⣿⣿⣿⣿⣶⣄
⠀⠀⠉⠀⠘⠛⠉⣽⣿⣿⣿⣿⡇
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢉⣿⣿⣿⣿⡗
⠀⢀⣀⡀⢀⣀⣤⣤⣽⣿⣼⣿⢇⡄
⠀⠀⠙⠗⢸⣿⠁⠈⠋⢨⣏⡉⣳
⠀⠀⠀⠀⢸⣿⡄⢠⣴⣿⣿⣿
⠀⠀⠀⠀⠉⣻⣿⣿⣿⣿⣿⡟⡀
⠀⠀⠀⠀⠐⠘⣿⣶⡿⠟⠁⣴⣿⣄
⠀⠀⠀⠀⠀⠘⠛⠉⣠⣴⣾⣿⣿⣿⡦
⠀⠀⢀⣴⣠⣄⠸⠿⣻⣿⣿⣿⣿⠏
⠀⣠⣿⣿⠟⠁⢀⣼⣿⣿⣿⠟⠁
⢰⡿⣯⡟⢀⣴⣿⣿⡿⠟⠁

Çevrimdışı murat

aynı kadro ile lucescu niye başarılı olamadı diye sorarlar o zaman abi ?

Oluşturduğu kadro yok demişsin ts'de çalışırken ts'li arkadaşıma sordum colman bir çok oyuncuyu kendisi getirmiş isimleri aklıma gelmedi şimdi.Bursayı çalıştırırken bakambuyu filan o getirdi.Fernando gibi kazmayı gol kralı yaptı.Beşiktaşta da Burağı istedi ona negredo,love,larin alındı.Aboubakar,ba,cenk olsun dendi yine yapılmadı sanki istediği oyuncular alınmış gibi davranmayalım.

Sürekli adamın başarısına bir bok sürülme çabası var.Dünya 3.cüüs olduğunda gs'nin ekmeğini yedi.Bursaya gittiğin de hazır kadroydu zaten iyi oynuyordu.ts'nin de kadrosu iyiydi.Beşiktaşa geldiğinde bilicin,samet'in ekmeğini yedi.Milli takıma gitti lucescunun ekmeğini yiyor şuan demi! Hiç Allah korkusu da yok insanlarda.

Korkmayın gerçekleri söyleyin ben ayıplamam yanıldık deyin.Hocaya o kadar boşuna yüklendik deyin.Yanılmak ayıp bir şey değil kıvırmaktansa yanılmak daha iyidir.

Çünkü aynı şeyler avcınında başına gelicek yönetimi koruma uğruna yine hocayı suçlu bulmayın diye şimdiden söylemek lazım bazı şeyleri....
yok benim gerçek görüşüm.trabzon, bursa ,beşiktaş, milli takım hepsinde de hazır takıma kuruldu.ufak tefek bir iki oyuncu istemiş olabilir ama şenol hocanın tarzında komple takım kurmak gibi birşey yok eldekiler ile kendi felsefesini oturtmaya çalışıyor.eldekiler uygunsa başarıyı yakalıyor elindeki oyuncular uygun değilse başka plan oluşturmakta yetersiz kalıyor.

Çevrimdışı caner.eryigit

Mevzunun Şenol Güneş değil, ”Beşiktaş hocası Şenol Güneş” olduğunu kimselere anlatamadık.
Başta kendi yönetimimize..
Kulüplerin maaşlı hocalarına sorunsuz bir çalışma ortamı sağlamak zorunluluğu vardır!!
Avcı’ya yalansız,”düzgün” bir çalışma ortamı verilmez ise,hikayenin sonu belki milli takımla bitmez ama başka bir tercihle biter.
Beşiktaş yönetimi 2 senelik rezalet karnesini düzeltmez,camia haklarını yerinde ve zamanında da korumaz,hocaya sağlıklı bir çalışma ortamı ve ekonomi vermez ise arkasından Pep Guardiola’da gelse hikaye değişmez.(budur)

Çevrimdışı murat

güven kanat mı ?

Bende hocayı sağ beksiz kanatsız(hem sol kanat hem sağ kanat),santraforsuz bırakan yönetime selamlarımı iletiyorum.

hoca paragöz olmasaydı ve çıkıp istifa etseydi madem yetersiz görüyordu kadroyu.

Çevrimdışı murat

dorukhan ve güveni kazandırmadı pektemek ve necipi kazandırmaya çalışırken şampiyonluğu verdi.elinden gelse trabzonuda 3. yapacaktı.

Çevrimdışı balkan-kartal

güven kanat mı ?

ne dedigimi anlamadin ben quaresmayi seviyorum ve senol gunesi tesekkur ediyorum

Çevrimdışı murat

ne dedigimi anlamadin ben quaresmayi seviyorum ve senol gunesi tesekkur ediyorum
ahahah olmadı bak şimdi gülhan bunu beğenmedi :lol:

Çevrimdışı balkan-kartal

güven kanat mı ?

bek konusunda yonetime hic birsey diyemem beklerin gokhan caner adriano daha ne istoyorsun jordi alba mi

Çevrimdışı murat

bek konusunda yonetime hic birsey diyemem beklerin gokhan caner adriano daha ne istoyorsun jordi alba mi
sağ açık volkan şen olsaydı şampiyonduk.

neyse bir şey değişmiyor gerçek sorunun kimde olduğunu göremiyorsunuz gözleriniz kapalı görüyorsunuz yada görmek istemiyorsunuz.

Sezon sonu görücez avcıyı suçlarsınız yine!

sağ açık volkan şen olsaydı şampiyonduk.

lens gibi 7 milyon € kaybettirmezdi üstüne elimizde kalmazdı ama...

Çevrimdışı murat

hocanın oyuncu havuzu bu işte sizde bunu gözden kaçırıyorsunuz.lucescu gençleştirme operasyonunu başlattı yoksa şenol hocanın bu oyuncuları oynatacağını mı sanıyorsunuz.

Çevrimiçi levitate

Pas hataları da çok fazla. Verkaç vs yapamıyor
fransa'ya karşı oynadı normaldir

ama ligde rahattı pek öyle ciddi hatasını görmedim
bipbipbupbup

Çevrimdışı murat

lens alındığında neler dediğini merak ediyorum.kadro kadro diziyor yerlere göklere sığdıramıyordun muhtemelen.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Eksik bir görüş buda. Ben anlamıyorum şöyle tek bir suçlu çıkarma olayını. Tamam bende katılırım büyük suç yönetimdedir, ama şenol güneşte sütten çıkmış ak kaşık değildi onunda hataları vardı, bizim taraftar olarakta hatalarımız vardı. Ama herkes şunda hem fikir yönetim kendini geliştirmesi gerek. Onlarda farkına varmışlar ki düzelteceğiz diyor. Nabalım geçmişte mi kalalım ? Yönetim hataları yaptı ama elimizde en iyi olan bu. Hayat devam ediyor alınacak çok şampiyonluk var, dünden ders çıkartıp bugünlere bakmamız lazım.