şenol güneşte bir numara yok hep başarılı olduğu dönemlerde eline başarıya hazır kadro verildi.bu güne kadar kendi oluşturduğu bir kadro hatırlamıyorum.yok istediği adamlar alınmamış yok kadrosu bozulmuş vs.türkiye liginde sanki 3-4 sene içinde kadrosunun yarıdan fazlası değişmeyen takım var.
aynı kadro ile lucescu niye başarılı olamadı diye sorarlar o zaman abi ?
Oluşturduğu kadro yok demişsin ts'de çalışırken ts'li arkadaşıma sordum colman bir çok oyuncuyu kendisi getirmiş isimleri aklıma gelmedi şimdi.Bursayı çalıştırırken bakambuyu filan o getirdi.Fernando gibi kazmayı gol kralı yaptı.Beşiktaşta da Burağı istedi ona negredo,love,larin alındı.Aboubakar,ba,cenk olsun dendi yine yapılmadı sanki istediği oyuncular alınmış gibi davranmayalım.
Sürekli adamın başarısına bir bok sürülme çabası var.Dünya 3.cüüs olduğunda gs'nin ekmeğini yedi.Bursaya gittiğin de hazır kadroydu zaten iyi oynuyordu.ts'nin de kadrosu iyiydi.Beşiktaşa geldiğinde bilicin,samet'in ekmeğini yedi.Milli takıma gitti lucescunun ekmeğini yiyor şuan demi! Hiç Allah korkusu da yok insanlarda.
Korkmayın gerçekleri söyleyin ben ayıplamam yanıldık deyin.Hocaya o kadar boşuna yüklendik deyin.Yanılmak ayıp bir şey değil kıvırmaktansa yanılmak daha iyidir.
Çünkü aynı şeyler avcınında başına gelicek yönetimi koruma uğruna yine hocayı suçlu bulmayın diye şimdiden söylemek lazım bazı şeyleri....