Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2060238 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı Mehmet57

Adamlar Ziyech, Zaha ve en onemlisi Kerem’i yolladilar yerine kanat alamadilar. Osimhen 3-5 mac sonra mutsuzluktan sakatim der yatar asaga 😂

Çevrimdışı Mehmet57

Muslera
Sanchez-Nelsson-Abdulkerim
Baris-Torreira-Sara-Demirbay-Jakobs
Icardi-Osimhen

Adamlar Osimhen’i almak icin sistem degistirdiler. Zaha gitti, Kerem gitti, Ziyech gitti. 3lu defans desen yedek olarak sadece Kaan ve cop Metehan var stopperi yedekleyebilecek. Jakobs-Baris kanatlari istatistik yapamaz, orta saha kabiz gibi. 442’ye donsen merkez bos, kanatlarda o zaman sadece Baris-Yunus Akgun-Yusuf Demir var.

Bunlar ciddi ciddi s.cti. Show yapacaz diye rezil ettiler kendilerini.

Çevrimiçi Necmi

Adamlar Ziyech, Zaha ve en onemlisi Kerem’i yolladilar yerine kanat alamadilar. Osimhen 3-5 mac sonra mutsuzluktan sakatim der yatar asaga 😂
keremle güçlerinin yarısını kaybettiler farkında değiller topu hücuma taşıyan keremdi

Çevrimiçi Samet Ç

Muslera
Sanchez-Nelsson-Abdulkerim
Baris-Torreira-Sara-Demirbay-Jakobs
Icardi-Osimhen

Adamlar Osimhen’i almak icin sistem degistirdiler. Zaha gitti, Kerem gitti, Ziyech gitti. 3lu defans desen yedek olarak sadece Kaan ve cop Metehan var stopperi yedekleyebilecek. Jakobs-Baris kanatlari istatistik yapamaz, orta saha kabiz gibi. 442’ye donsen merkez bos, kanatlarda o zaman sadece Baris-Yunus Akgun-Yusuf Demir var.

Bunlar ciddi ciddi s.cti. Show yapacaz diye rezil ettiler kendilerini.
Icardi'de derine gelip bağlantı yapması lazım adam süper starlıktan ikinci plana düştü bakalım kabul edecek mi

Çevrimdışı Mehmet57

Icardi'de derine gelip bağlantı yapması lazım adam süper starlıktan ikinci plana düştü bakalım kabul edecek mi

Adamlarin sol tarafi 3lu de Jakobs ve Abdulkerim olacak. Derbide bu taraftan Tripper, Rashica, Rafa aktikca bunlarin aglamalarini simdiden duyabiliyorum😂

Çevrimdışı Mehmet57

keremle güçlerinin yarısını kaybettiler farkında değiller topu hücuma taşıyan keremdi

Dogru, nankorluk yaptilar o cocuga karsi. Her Galatasaray macinda en cekindigim oyunculariydi

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/utinerihenry/status/1831443263930429739

Şöyle bir rotasyonumuz olsa demekki ortalık kan gölü olacak 😁
Buna bakıp tabikide kendimizi avutmamalıyız. Ama yönetim yine de hakkını verdi transfer döneminin bence..
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

GS ne yapmaya çalışıyor hiçbir şey anlamadım. Forvet, Toreira ve Sanchez'in (ki o da sezonun yarısı sakat) mevkileri dışında her yerleri sorunlu.

3 ay önce "şampiyon kadroyu koruduk" diye övünüyorlardı. Dünya para harcadılar, tonla oyuncu alıp gönderdiler ve her bakımdan daha zayıf bir kadro kurmayı başardılar.

Üçlü defans deneseler stoper rotasyonu yetersiz. Dörtlü oynamak isteseler bekler felaket. Orta sahada kanat oyuncusu yok. Pardon 0 gol 0 asist Barış Alper var.

Bu sene yine bütün yük Halil Umut Meler'in omuzlarında olacak ama o da ancak bir yere kadar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Talisca1903

GS ne yapmaya çalışıyor hiçbir şey anlamadım. Forvet, Toreira ve Sanchez'in (ki o da sezonun yarısı sakat) mevkileri dışında her yerleri sorunlu.

3 ay önce "şampiyon kadroyu koruduk" diye övünüyorlardı. Dünya para harcadılar, tonla oyuncu alıp gönderdiler ve her bakımdan daha zayıf bir kadro kurmayı başardılar.

Üçlü defans deneseler stoper rotasyonu yetersiz. Dörtlü oynamak isteseler bekler felaket. Orta sahada kanat oyuncusu yok. Pardon 0 gol 0 asist Barış Alper var.

Bu sene yine bütün yük Halil Umut Meler'in omuzlarında olacak ama o da ancak bir yere kadar.
Toreira en zayıf halka aslında hakemler gözlerini kapatıp sahaya çıkmasa
Adamın her hareketi faul normalde ilk yarıdan görmesi gerekir kırmızıyı ama tekme tokat oynayıp görmezden geliniyor
Her pozisyonda kendini atması da cabası

Çevrimiçi Samet Ç

Fenerin Ali Koç döneminde yaptığı en iyi transfer Medina gerçi oyuncunun nasıl gelişeceği de önemli fizik olarak zayıf hava topları zayıf ve savunma tarafında adam takibinde sorun var ama potansiyeli epey yüksek oyuncu

Çevrimdışı Mehmet57

Medina muthis transfer. Cok yetenekli bir oyuncu, hatta Boca’nin en iyi oyuncusu.

Çevrimiçi Samet Demir

Vincenzo Montella:

"Takımı 10 kişi kalınca daha çok beğendim."
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Milli takımda sol bek ve golcü yok kampa çağırdığı adamları u21'e gönderiyor.

Şu kaanın ön libero oynamasına birşey demek istemiyorum artık.

...Gurbetçiler milli takımı seçmediği zamanda laf ediyorlar birde. Adamlar böyle bir ortama neden gelsinler ki?

Çevrimiçi Necmi

Vincenzo Montella:

"Takımı 10 kişi kalınca daha çok beğendim."
normal barış görmedimi kırmızıyı 😂

Çevrimiçi Samet Demir

normal barış görmedimi kırmızıyı 😂

Hoca durumun pek farkında değil gibi duruyor. Barış çıkınca ilerde top kaybı olmamış en azından. Oda oyuna yansımış.

Barış gs de sağ bek milli takımda forvet oynuyor. Bizden başka bir ülkede yaşanmaz sanırım bu durum 😁

Çevrimdışı underworld

İtalyanın kovulma zamanı geldi, geçiyor...

Çevrimdışı Talisca1903

Fenerin Ali Koç döneminde yaptığı en iyi transfer Medina gerçi oyuncunun nasıl gelişeceği de önemli fizik olarak zayıf hava topları zayıf ve savunma tarafında adam takibinde sorun var ama potansiyeli epey yüksek oyuncu
Tolga Ciğerci kıvamına gelmesi fener formasıyla 3 maça çıkmasına bakar  :icool:

Çevrimdışı Talisca1903

Hoca durumun pek farkında değil gibi duruyor. Barış çıkınca ilerde top kaybı olmamış en azından. Oda oyuna yansımış.

Barış gs de sağ bek milli takımda forvet oynuyor. Bizden başka bir ülkede yaşanmaz sanırım bu durum 😁
utanmaz arlanmaz adamlar icardi üzerine osimhen alıyor bats var demekki mesele forvet olmaksa bu sarı bebe 4. forvet sen bunu milli takımda oynatma terbiyesizliğini aymazlığını mlletin gözüne soka soka yapıyorsun bir tek kişi de sen kimsin hayırdır demiyor tam çiftlik olmuş

Çevrimdışı Talisca1903

bizim maç ne zaman şu milli takıma araları kapatılsın ben Beşiktaşı özledim

Çevrimdışı Sefa Kara

bizim maç ne zaman şu milli takıma araları kapatılsın ben Beşiktaşı özledim

+1903

Çevrimdışı Mehmet57

GS Zalewski’yi bitirmek uzereymis ve Ebimbe icin ugrasiyorlarmis. Zalewski bize Masuaku yerine cuk oturacak biri idi, adini bir iki hafta once telafuz etmistim. Defansif zaafiyetleri olsa da yasi genc ve cok dinamik bir cocuk.

Ama umarim Ebimbe’yi alamazlar. Zalewski ile orta sahalarinda top surme/dinamizm konusunda bu ikisi baya acik kapatir, ki ileri ucta Osimhen gibi bir tehdit ile isteyecegimiz en son sey bu.

Çevrimiçi Samet Ç

Göztepe Datro Fofana almış iyi transfer

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Necmi

Ghezzal >>> Rize
sevindim ghezzal takımsız kalmayı hak etmiyordu bizim tempoyu kaldıramazdı ama anadoluda hala iş yapar

Çevrimdışı mellfred

GS Zalewski’yi bitirmek uzereymis ve Ebimbe icin ugrasiyorlarmis. Zalewski bize Masuaku yerine cuk oturacak biri idi, adini bir iki hafta once telafuz etmistim. Defansif zaafiyetleri olsa da yasi genc ve cok dinamik bir cocuk.

Ama umarim Ebimbe’yi alamazlar. Zalewski ile orta sahalarinda top surme/dinamizm konusunda bu ikisi baya acik kapatir, ki ileri ucta Osimhen gibi bir tehdit ile isteyecegimiz en son sey bu.
zalewsky gelmiyormuş