yüzde 30 kur farkı oluştu bir senede. borcun üçte biri dolar ve euro ise yaklaşık 100 milyon dolar yapar. onuda kaba hesap 200 milyon tl hesaplayalım.yaklaşık 65 milyon tl kur farkından oluşmuş.580 milyon civarlarında 500 milyon tl civarlarında bir rakama düşerdi.sonuç olarak kur arttı ve borcumuz tl bazında düşmedi ama döviz bazında bir düşüş olmuş.tabi bilanco oyunları varsa bunu bilemem.
Sponsorluk gelırlerı vs de dovız uzerınden ama bunuda atlamamak gerekır. Ayrıca yıne senın hesabınlada yapsak artısın tamamının kur farkından olmadıgını soyleyemeyız.
Fıkret Orman bence bılancoları kendısı carpıtıyor. Borc odedık 100 mılyon TL azalttık dıyen kendısı ama ben boyle bır azalma goremıyorum sızde goremezsınız soylemek ıstedıgım o . Onun beyanını baz alarak dogru olmadıgını anlatmaya calısıyorum.
YD nın yaptıklarını cıkartmak kolay degıl elbet

kızdıgımı soyleyemem Baskana ama zaten bu taraftar ıkı senedır bunun ıcın beklıyor oda sakınlestırmek amacıyla bu yonde konusmalar yapıyor.
Sonuc olarak her kapı sportıf basarıya cıkıyor stad bıtse dahı klubu toparlamanın en kolay yolu Sampıyonlar lıgı gelırlerı ve Sampıyonluk parasıdır. Ayrıca Lıg tv den daha fazla pay almaktır.
Yaptıgı olumlu ısler basta stadyum olmak uzere futbol takımının yıllık gıderlerını fazlasıyla dusurdu. Ama basarısız oldugu ıcın gelırlerde dustu. Sportıf basarı bılanconun bu kanadını anında kara gecırecek.