Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3723460 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

gese lobisi filan yoktur güçlüysen hakemi de lobiyi de yenersin. o kadarrr
Nejipjan oynatirsan iste hakem de boyle yonetir
Suriye kokenli falan herhalde bulo tipi de benziyi

Çevrimdışı savaş altay

Bu açıdan topun Caner'in topuğuna çarparak hafif yön değiştirdiği, ivme kazandığı vs hepsi gözüküyor.

O hepsi ne ise artik, yok oyle birsey. Tac bizim bizim! Kizginligimiz 60 metreden acemice gol yiyen takima.

Bir cogu taci kime verdi onu bile gormuyor. Bulent yapti yapacagini ama suc takimindir.

Bir ara fb boyle idi uyurlar uyurlar sonra kosusup dururlardi. Her mac ayniydi. Ders almazlardi.
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2019, 14:14:17 savaş altay ]

Çevrimdışı İsmail Özyurt

daha baktığını yorumluyamıyorsun sen.

top canere çarpmıyor yerden çim kalkıyor.

Caner gibi cevap vermek lazım "gözleri olan herkes görür".
Caner'e top çarpıyor veya çarpmıyor değil ki esas konu. İlk yarıdaki çalan düdükler, çıkan kartlar, hakemin tavırları... Yani Necip'in orta sahadaki topa müdahalesinde bekleyip atağın tehlikeli durumunu gördükten sonra düdük çalması bile kötü niyetin en büyük göstergesi. Bizim şu günde camia olarak tozu dumana katmamız gerekirken neleri konuşuyoruz yazık.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı cursedofdragon

Caner'e top çarpıyor veya çarpmıyor değil ki esas konu. İlk yarıdaki çalan düdükler, çıkan kartlar, hakemin tavırları... Yani Necip'in orta sahadaki topa müdahalesinde bekleyip atağın tehlikeli durumunu gördükten sonra düdük çalması bile kötü niyetin en büyük göstergesi. Bizim şu günde camia olarak tozu dumana katmamız gerekirken neleri konuşuyoruz yazık.

Bi allahın kulu şunları konuşmadığı için bu haldeyiz zaten. "İlk yarıdaki çalan düdükler, çıkan kartlar, hakemin tavırları..." , "Yani Necip'in orta sahadaki topa müdahalesinde bekleyip atağın tehlikeli durumunu gördükten sonra düdük çalması bile kötü niyetin en büyük göstergesi"

Çevrimiçi tolga1903

Bu açıdan topun Caner'in topuğuna çarparak hafif yön değiştirdiği, ivme kazandığı vs hepsi gözüküyor.

İstersen topa kamera tak yine bak o top gs'li oyuncudan çıkıyor. Ve bunu ne hakem gördü ne yan hakem hepsi yalancı gs'li oyuncu topu eline aldı ve bayrağını bizim tarafa kaldırdı gs atsın diye. Bizim stadta olsaydı gs o atağı yaparken oyunu durdurur tacı bize verirdi. Nasıl top caner'den çıktı diyebiliyorsun cidden anlamıyorum fenerlisi trabzonlusu bile gördü şu pozisyonu biz kendi taraftarımıza anlatamıyoruz. Ayrıca tek hatası şu pozisyon olsa inan kimse hakem makem demez herif sindirdi oyun oynatmadı hızlı atağa çıkartmadı senin maç başı planın şok presle gs'yi kendi taktiğiyle vurmaktı bu planı gs bozamadı hakem bozdu bizim takım zaten büyük maçlarda mental olarak dağılıyor işte son fener maçı. Ama bu sefer müsade etmediler kendi kendimize dağılmadık el birliğiyle dağıttılar. Bir hakem düşün 3 oyuncuna faul bile olmayan pozisyonlarda sarı kart veriyor dün bu takımın kırmızı kart görmemesi bile mucize şöyle biraz dön geçmişi düşün 7 kişi kalmamız lazımdı bu artniyete yine oyuncular itidalli yaklaştı.

Çevrimdışı savaş altay

Bana mi yaziyorsun bunlari.  :D

Ben hep bu gorus icindeyim ama lobi de mevcut.

Not: romantik

Çevrimdışı Mehmet57

Avrupa’nin buyuk liglerinden herhangi 4-8 (hatta daha fazlasi) sira arasi bir takim dun Gs’nin karsisinda olsaydi, bak lobi mobi kaliyormuydu. En basitinden bizimle oynayan Genk bu Gs’nin icinden gecerdi.

Bulent Yildirim eyyamci olabilir, dogrudur. Kotu yonetti, dogrudur. Ama biz de gram disiplin olmadiginin gercegini degistirmez. Bircok bolgede eksik oldugumuz gercegini degistirmez.

Mirin’e baktikca gulsem mi, aglasam mi diye dusunuyorum. Degil Alexis, Atinc bile daha iyidi.

Çevrimdışı savaş altay

Lense nefret dolu olmasi da gozlerden kacmadi. gs liye sarilir,

Lense asagilayici bi sekilde davranir. Sadece sari cikarmadi orada.

Kustu resmen kustu..
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2019, 14:22:46 savaş altay ]

bu himmetçi₁ suriyeli masonlarla başa çıkmanın tek yolu.

Klübü çinlilere,katarlılara filan satmak çok çok iyi oyuncuları transfer etmek dünya çapında bir hocayı transfer etmek saha da hepsini yenmek.

Psg,Man city bir çok örnek var.

Çevrimdışı savaş altay

bu himmetçi₁ suriyeli masonlarla başa çıkmanın tek yolu.

Klübü çinlilere,katarlılara filan satmak çok çok iyi oyuncuları transfer etmek dünya çapında bir hocayı transfer etmek saha da hepsini yenmek.

Psg,Man city bir çok örnek var.

Biz satarsak onlar da satar  :lol:

Çevrimiçi yaço58

Avrupa’nin buyuk liglerinden herhangi 4-8 (hatta daha fazlasi) sira arasi bir takim dun Gs’nin karsisinda olsaydi, bak lobi mobi kaliyormuydu. En basitinden bizimle oynayan Genk bu Gs’nin icinden gecerdi.

Bulent Yildirim eyyamci olabilir, dogrudur. Kotu yonetti, dogrudur. Ama biz de gram disiplin olmadiginin gercegini degistirmez. Bircok bolgede eksik oldugumuz gercegini degistirmez.

Mirin’e baktikca gulsem mi, aglasam mi diye dusunuyorum. Degil Alexis, Atinc bile daha iyidi.
hocam neyin kötü yönetmesi ftyi koysan aynı yönetirdi ilk yarı gs net 2 kırmızı görmeliyken burağın suratına donk tekme atıyor luyindama dirsek atıyor kırmızıyı geçtim sarı yok bizde lens koşarken adama çarptı diye sarı verdi canere faul olmayan pozisonda tribn homurdandı diye çaldı sarıyı verdi vida temizce çıktı sarı verdi bizim kontralarımızı kesti dün genk olsa görürdüm ben birlik olmak niye bu kadar zor bu adamlar fb derbisinde bi taç yüzünden ortalığı yıktı hoca moca demedi genk olsaydı demedi biz niye diyelim bizim takım dün niye hakemide yenmek zorunda olsn ki bu kadar taraflı olmaz alenen gözümüze soka soka yapılmaz

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bir gs başkanı hayal edelim. Takımının teknik direktörü fatih terim fikstürden dert yansın. Sonra gs başkanı hemen ortaya çıkıp teknik direktörünü yerin dibine soksun ve 'Biz rakip teknik direktörü Şenol Güneş ile beraber fikstürü ayarlıyoruz' desin. Hakemler sürekli senin aleyhine rakiplerin lehine çalışırken hakemlere, MHK'ya güzellemeler düzsün. Sürekli kendi taraftarıyla, Hocasıyla uğraşsın. Böyle bir gs başkanı tanıyan var mı?

Öyle sistem, taktik diyerek daha doğrusu sosyal medyada orada burada trol hesaplarla dedirterek sorumluluğu Hocaya atarak  kerameti kendinden menkul bir takım yöneticilerle rahat rahat o koltukta oturacağını sanıyordu. Hoca gitti şimdi de 2. aşamada taraftarı suçlayacak ki meseleyi yine başka yöne çeksin sorumluluk taraftara binsin. Zekamızla dalga geçilmesin diyor başkan ama kendisinde insanlarla dalga geçme hakkını buluyor.

hocam neyin kötü yönetmesi ftyi koysan aynı yönetirdi ilk yarı gs net 2 kırmızı görmeliyken burağın suratına donk tekme atıyor luyindama dirsek atıyor kırmızıyı geçtim sarı yok bizde lens koşarken adama çarptı diye sarı verdi canere faul olmayan pozisonda tribn homurdandı diye çaldı sarıyı verdi vida temizce çıktı sarı verdi bizim kontralarımızı kesti dün genk olsa görürdüm ben birlik olmak niye bu kadar zor bu adamlar fb derbisinde bi taç yüzünden ortalığı yıktı hoca moca demedi genk olsaydı demedi biz niye diyelim bizim takım dün niye hakemide yenmek zorunda olsn ki bu kadar taraflı olmaz alenen gözümüze soka soka yapılmaz

17 takımın birleşmesi gerekiyor.Yada takımlar hiç boşu boşuna transfer filan yapmasınlar ne ts ne fb ne Beşiktaş şampiyonluk şansınız hiç yok densin boşuna para harcanmasın.

Geçen sene ümit öztürk bu sene bülent yıldırım her sene biri çıkıp bu masonları şampiyon yapıyor.

Dün akşam ki maçta bu kadar aleni bir şekilde bir takımın doğrandığını yakın zamanda şahit olmamıştım.En son gs-ts maçı o da gs maçı deniz ateş bitnel vardı ts 7 kişi kalmıs masonlar oley oley çekmişti.

Türk futbolu bu masonlardan kurtulmadığı sürece bu böyle devam eder.

Çevrimdışı mylife1903

Mirinde de seytan tuyu var hic goze batmiyo
Ismael gibi tolgay gibi marselo gibi
Boyle daginik oyuncu kursat adem falan oynadi en son
Toroman bile daha iyiydi
Cocukta hersey var oynayamiyir garip bi durum
Ayagi kotu degil her topu taca atiyir falan
Buyuk takim sitoperi taca atmaz alir doner pozitif top oynar dedik patlatti bombayi sonunda
Hocayi mi dinlemiyo acaba olm riske girme sakin oyna dediyse bi da alip viruyor taca falan herhalde

Çevrimdışı yoruk

İlk golde Atiba geriden gelmiş neredeyse yetişmiş ama Caner daha yakın iken yetişememiş,hatta yaklaştıkça yavaşlamış.Koşu temposunu devam ettirse adamın önüne geçecekti hatta en kötü tam pas atılırken pası kesecek duruma gelecekti.

Atiba yetişiyor Caner yetişemiyor.Bu gibi detaylarda mental olarak kafa olarak Caner'in ne kadar zayıf olduğunu gösteriyor işte.Pozisyondan kopuyor hemen.
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2019, 14:46:26 yoruk ]

Çevrimdışı mylife1903

17 takımın birleşmesi gerekiyor.Yada takımlar hiç boşu boşuna transfer filan yapmasınlar ne ts ne fb ne Beşiktaş şampiyonluk şansınız hiç yok densin boşuna para harcanmasın.

Geçen sene ümit öztürk bu sene bülent yıldırım her sene biri çıkıp bu masonları şampiyon yapıyor.

Dün akşam ki maçta bu kadar aleni bir şekilde bir takımın doğrandığını yakın zamanda şahit olmamıştım.En son gs-ts maçı o da gs maçı deniz ateş bitnel vardı ts 7 kişi kalmıs masonlar oley oley çekmişti.

Firatboyu neden yazmiyin gecen sene anamizi aglatti macta
Bulentle esit ayarda mac yonetti

Çevrimdışı levitate

Firatboyu neden yazmiyin gecen sene anamizi aglatti macta
Bulentle esit ayarda mac yonetti
o kadar sırıtmamıştı fıratboi carti

bülo gözümüze soka soka yaptı
bipbipbupbup

Çevrimdışı Liquidator

"Ben taçtan girersem ofsayttan çıkarım, ofsayttan girersem penaltıdan çıkarım"

Yasaklı Link/status/1125350877865357313

Fikret ormanı gören varmı??? cin con başkanı bile konuşdu sen neden susarsın be adam?????????????????? :s20: :s20:
[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2019, 14:53:08 Liquidator ]
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı mylife1903

Birlessen nolcek
Adamlara ne totem ne dua ne adak ne buyu isliyor
Siz hepiniz ben tek diyor

Senin baskanin gidiyor ozur diliyor sonra
Daha husnu gureliyi tartismaya acmadik

Onun marifetlerini anlattik burda
10 milyon borcumuzu silmek icin gsnin 100 milyon borcunun silinmesine onay verdi o
Sonra gulerek gevrek gevrek anlatiyordu

Luce celsi macini bukrese alalim orda tokatlariz derken maci masmavi salke sitadina aldirip tiribun gelirine konmaya calisan kucuk dusunceli de bu husnuydu
Adama deplasman yaptirmadi

Bu olanlarin hepsi tffnin besiktasli halinde oluyor
Oyle dusunun
Haluk ulusoy zamaninda neler oldugunu hesap edin iste

La tff 8 senedir gsli olsa once biz sonra fb kume dusurulmusti bu heriflerde 6. Ydizi takiyorsu

Çevrimdışı mylife1903

o kadar sırıtmamıştı fıratboi carti

bülo gözümüze soka soka yaptı
Pozisyon pozisyon incelemesi var inette o macin
Bunjnla yarisir yahu

Bakalim bu macin kokusu cikar sene sonjnda

Bulonjn banka hesaplarini falan inceleteceksin

Çevrimdışı mylife1903

Yasaklı Link/status/1125350877865357313

Fikret ormanı gören varmı??? cin con başkanı bile konuşdu sen neden susarsın be adam?????????????????? :s20: :s20:
Dernekleri geziyordur
Siyasilere forma veriyordur

Yahu gs yonetim kurulunu dusunebiliyor musiniz
Adamlar ne guluyordur suan

Çevrimiçi tolga1903

Toroman bile daha iyiydi
Buyuk takim sitoperi taca atmaz alir doner pozitif top oynar dedik patlatti bombayi sonunda
Hocayi mi dinlemiyo acaba olm riske girme sakin oyna dediyse bi da alip viruyor taca falan herhalde

Abi adamın sol ayağı yok sadece basmak için kullanıyor herif ve ısrarla sol stoper oynatıyoruz ya vida'yı kaydır bide şu sol stopere ne var hoca yani. Fener maçından gram ders alınmamış olacak ki yine mirin'e baskı yaptılar ve saçma sapan kullandı topları. Tamam stoper oyuncusu fazla risk almamalı biz bundan da çok çektik ama adam saha içinde top tutamıyor yahu e sağ ayağı düzgün adamın neden denenmiyor gerçekten anlam veremiyorum vida çok iyi oyun kursa anlarım hoca vida'nın topu düzgün kullanmasını bozmak istemiyor derim o da yok arkadaş bile bile lades oluyoruz trabzon maçında da  oynarsa aynısını yapacaklar yine mirin'i eleştircez ya bu adamı sağ stoper oynat ya da necip roco falan oynasın denilecekti zamanında 3 maç kalmış hala oyuncu tartışıyoz ne diyeyim.

Çevrimdışı savaş altay

Toroman bile daha iyiydi
Avdupai stoper iste. Avrupada hep vururlar taca. Yillarca bunu ovmedik mi ulkede.

Sacma sapan yerlere vuracagina taca vursun. Onemli olan takim taclarda-maclarda

uykuya devam mi edecekk. Bu takima ban bun kalabaligin icine top birakacak stoper lazim.

Ne avrupaisi, daha tac karsilayamiyoruz.

Çevrimdışı Liquidator

biz boşuna burda yazıp çiziyoruz arkadaşlar. bizim yönetim keyif yapıyor bizde burda tırnaklarımızı yiyoruz. tüm taraftar olarak ya nevzat Demir tesisleri önünde toplanıp tepkiyi göstermeliyiz yada pazarertesi statda
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...